ת'רד המלפפונים- רנדולף, המילטון וקירק מועמדים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: שובו של ת'רד המלפפונים

הודעהעל ידי yzafrir » 18 פברואר 2016, 22:47

מה שבטוח יהיה שנה הבאה זה שיא של מועמדים בעונת המלפפונים.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 פברואר 2016, 22:49

yzafrir כתב:מה שבטוח יהיה שנה הבאה זה שיא של מועמדים בעונת המלפפונים.

זה יצטרך להיות מעל 100 מועמדים בשביל לשבור את השיא הזה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 19 פברואר 2016, 00:06

Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:מה שבטוח יהיה שנה הבאה זה שיא של מועמדים בעונת המלפפונים.

זה יצטרך להיות מעל 100 מועמדים בשביל לשבור את השיא הזה

בקלות יעבור את ה-100 , רק מעומדים מהליגה הסינית יהיה יותר :D
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 20 פברואר 2016, 10:42

מכל מיני ציוצים בטוויטר עושה רושם שאיליי הולמן מועמד למכבי או לגאלא'. גם שותפו לקבוצה פארגו שחקן חופשי. מעניין יהיה לראות איפה ינחת.
er79

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 20 פברואר 2016, 10:55

er79 כתב:מכל מיני ציוצים בטוויטר עושה רושם שאיליי הולמן מועמד למכבי או לגאלא'. גם שותפו לקבוצה פארגו שחקן חופשי. מעניין יהיה לראות איפה ינחת.

מועמד ? את זה אנחנו יודעים כבר שבועיים וברור לכולם מי תשלם יותר והוא יחתום אצלה .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 20 פברואר 2016, 11:05

Eli Holman, for right amount, giving dibs to Galatasaray. But he also has financial concerns.

חחחח כמה מפתיע .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי er79 » 20 פברואר 2016, 11:09

מקאדו 3 כתב:
er79 כתב:מכל מיני ציוצים בטוויטר עושה רושם שאיליי הולמן מועמד למכבי או לגאלא'. גם שותפו לקבוצה פארגו שחקן חופשי. מעניין יהיה לראות איפה ינחת.

מועמד ? את זה אנחנו יודעים כבר שבועיים וברור לכולם מי תשלם יותר והוא יחתום אצלה .

כן, אני יודע שאנחנו יודעים כבר שבועיים, הסיפור עם גאלא אבל קצת יותר חדש לי. מכבי לא צריכה להתאבד עליו, אם הוא רוצה ללכת לטורקיה שיילך, פרט לזה שהוא מכונת ריבאונדים אני לא מוצא בו ערך רב. מעדיף שמכבי תחפש גבוה מלוטש יותר טכנית בהתקפה
er79

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 20 פברואר 2016, 11:25

er79 כתב:
מקאדו 3 כתב:

כן, אני יודע שאנחנו יודעים כבר שבועיים, הסיפור עם גאלא אבל קצת יותר חדש לי. מכבי לא צריכה להתאבד עליו, אם הוא רוצה ללכת לטורקיה שיילך, פרט לזה שהוא מכונת ריבאונדים אני לא מוצא בו ערך רב. מעדיף שמכבי תחפש גבוה מלוטש יותר טכנית בהתקפה

מכבי מחפשת גבוהה מלוטש יותר כבר חצי שנה , ואכן מצאו גבוהים מלוטשים מאוד יותר מדיי למעשה במיוחד בברכיים מה גורםלך להאמין שפתאום עכשיו ימצאו איזה גבוהה ששווה משהו בשקל וחצי דווקא עכשיו ? הרי אלה שמשתחררים מהליגה הסינית לא בדיוק הרוויחו גרושים העונה ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי Blondjam » 20 פברואר 2016, 11:29

אגב גם מייקל ביזלי על המדף.יכול להיות החתמה מרתקת
Blondjam

הודעהעל ידי er79 » 20 פברואר 2016, 11:40

מקאדו 3 כתב:
er79 כתב:
מקאדו 3 כתב:

מכבי מחפשת גבוהה מלוטש יותר כבר חצי שנה , ואכן מצאו גבוהים מלוטשים מאוד יותר מדיי למעשה במיוחד בברכיים מה גורםלך להאמין שפתאום עכשיו ימצאו איזה גבוהה ששווה משהו בשקל וחצי דווקא עכשיו ? הרי אלה שמשתחררים מהליגה הסינית לא בדיוק הרוויחו גרושים העונה ...

אני לא חי בסרט, חבר, ברור לי שאין יותר מדי כאלה, ולבטח שלא איכותיים, אבל גם בשלב זה, ואפילו בליגה הסינית, יש גבוהים טובים יותר התקפית מהולמן
er79

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 20 פברואר 2016, 12:56

ביזלי חופשי ומאושר. הרוויח השנה 600,000$ בלבד בשנדונג.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 20 פברואר 2016, 13:58

מה עם JJ Hickson שנחתך אתמול מדנבר? יכול להתאים? היה חתום לפני כמה שנים בבני השרון ...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 פברואר 2016, 15:10

felix_r כתב:מה עם JJ Hickson שנחתך אתמול מדנבר? יכול להתאים? היה חתום לפני כמה שנים בבני השרון ...

בזמן הלוק אאוט.
הוא בכלל שיחק בסוף? נראה לי משחק אחד.
בכל אופן, הוא ישאר באן בי איי, מרוויח הרבה מהנאגטס וקבוצות יעפו עליו עם חוזה מינימום.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אחדשיודע » 20 פברואר 2016, 15:22

לא כל כך בטוח שיעופו עליו, אבל כמו שאמרתי בת'רד הסקאוטינג - שחקנים ששוחררו מקבוצות אחרות ב-NBA יכולים לחתום בקבוצות פלייאוף רק עד ה-1 במרץ. ככה שבקרוב נדע יותר טוב לגבי מי זמין ומי לא. אם כי לא הייתי בונה יותר מידי על כך שמכבי תקלוט פליט NBA בשלב הזה. גם שחקן מהליגה הסינית הפך לבקשה גדולה מידי מצידנו...
אחדשיודע

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 20 פברואר 2016, 16:21

ג'רום ג'ורדן חתם בסיביליה והולמן כנראה ילך לגלאטסראי ומכבי כמובן תמשיך 'לחפש' גבוהה ובסוף ימכרו לנו שאין שחקנים , פדרמניה בשיאה !
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי er79 » 20 פברואר 2016, 16:37

אבל למה אתה לוקח את זה קשה? זה לא שהולמן וג'ורדן הם קאזינס ודאנקן בהתאמה. הם אפילו לא מונרו ותומאס. אין הבדל בין פח שינחת היום לבין פח שינחת כאן עוד שבוע, זה עדיין יהיה פח שלא ימשיך בעונה הבאה. הדבר החשוב בעיניי זה שלפחות יגיע שחקן עם טכניקה התקפית סבירה. לדעתי עד תחילת מרץ יגיע שחקן
er79

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 20 פברואר 2016, 16:59

er79 כתב:אבל למה אתה לוקח את זה קשה? זה לא שהולמן וג'ורדן הם קאזינס ודאנקן בהתאמה. הם אפילו לא מונרו ותומאס. אין הבדל בין פח שינחת היום לבין פח שינחת כאן עוד שבוע, זה עדיין יהיה פח שלא ימשיך בעונה הבאה. הדבר החשוב בעיניי זה שלפחות יגיע שחקן עם טכניקה התקפית סבירה. לדעתי עד תחילת מרץ יגיע שחקן

אני לא לוקח קשה , בכל זאת זה מעצבן שקבוצות אחרות לוקחות את מה שעוד סביר ומכבי מחפשת עדיין למרות כל הנפילות שחקן שיהיה מוכן להגיע במשכורת של פועל תאילנדי , גם באטיסטה ודורסי היו על המדף שהם שחקנים לא רעים וגם הם כמעט כצפוי הלכו לקבוצות שהגישו הצעה טובה יותר עכשיו גם הולמן וגורדן שהם ממש לא משאת חלומותי אבל עדיין יכולים לשפר ולהועיל וגם הם לא פה ...

לא נעים להגיד אבל נראה לי שירושלים תביא גבוהה יותר נורמלי ממכבי .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי מקובי » 20 פברואר 2016, 21:08

מקאדו 3 כתב:
er79 כתב:אבל למה אתה לוקח את זה קשה? זה לא שהולמן וג'ורדן הם קאזינס ודאנקן בהתאמה. הם אפילו לא מונרו ותומאס. אין הבדל בין פח שינחת היום לבין פח שינחת כאן עוד שבוע, זה עדיין יהיה פח שלא ימשיך בעונה הבאה. הדבר החשוב בעיניי זה שלפחות יגיע שחקן עם טכניקה התקפית סבירה. לדעתי עד תחילת מרץ יגיע שחקן

אני לא לוקח קשה , בכל זאת זה מעצבן שקבוצות אחרות לוקחות את מה שעוד סביר ומכבי מחפשת עדיין למרות כל הנפילות שחקן שיהיה מוכן להגיע במשכורת של פועל תאילנדי , גם באטיסטה ודורסי היו על המדף שהם שחקנים לא רעים וגם הם כמעט כצפוי הלכו לקבוצות שהגישו הצעה טובה יותר עכשיו גם הולמן וגורדן שהם ממש לא משאת חלומותי אבל עדיין יכולים לשפר ולהועיל וגם הם לא פה ...

תהיה כנה עם עצמך.
אם אחד משניהם היה חותם פה היית מביע ביקורת על ההנהלה על ההחתמה (ולדעתי די בצדק...)

אף אחד לא רודף אחרינו, המבחן הבא יהיה רק ביוני, הליגה הסינית ופליטי אנביאיי יהיו בחודש הבא אז אפשר לברור בראש שקט ולא לקפוץ על כל שם שיוצא.
(וכן, הייתי מנסה לחשוב על שחקן שינסו לבנות עליו לשנה הבאה...מודע לכך שקשה להצליח במכבי באמצע עונה אבל השחקן יגיע במצב הכי אידיאלי שיכול להיות כי אין סנטר והוא יוכל להתחבר בלי לחץ.)
מקובי

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 פברואר 2016, 21:18

גם לפני שארינזה ואייק חתמו שמענו על סבלנות, ורצון לחכות לפליטי נבא.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 20 פברואר 2016, 21:27

מקובי כתב:
מקאדו 3 כתב:

תהיה כנה עם עצמך.
אם אחד משניהם היה חותם פה היית מביע ביקורת על ההנהלה על ההחתמה (ולדעתי די בצדק...)

אף אחד לא רודף אחרינו, המבחן הבא יהיה רק ביוני, הליגה הסינית ופליטי אנביאיי יהיו בחודש הבא אז אפשר לברור בראש שקט ולא לקפוץ על כל שם שיוצא.
(וכן, הייתי מנסה לחשוב על שחקן שינסו לבנות עליו לשנה הבאה...מודע לכך שקשה להצליח במכבי באמצע עונה אבל השחקן יגיע במצב הכי אידיאלי שיכול להיות כי אין סנטר והוא יוכל להתחבר בלי לחץ.)

להתחבר למי? לפחות 60 אחוז מהסגל הנוכחי לא ממשיך פה בעונה הבאה. אם זה היה תלוי בי הייתי מעדיף שזה יהיה 90%. אבל מסכים עם יתר דבריך. אני מעריך שבתחילת מרץ מכבי יביאו שם שיהיה בגדר סיבר לעונה הזו. צריך לזכור שלא היה עוד ואני מעריך שגם לא יהיה שחקן שבא לפה באמצע העונה והצליח. לפחות שיקל חלקית על אמבקווה, גם זה משהו.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים