LIAV10 כתב:מקל, אוחיון
מלקולם דילייני, דה קולו, לאנדסברג
ווימס, פניני
קאוזמינסקאס, בנדר, מושון יעקוסי
וסלי, איתי שגב, שגב משה אקספרס
יש לך איזו שהיא הפרעה דו קוטבית?

התחלת כמו פנטזיונר , סיימת כמו פנסיונר מריר.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:מקל, אוחיון
מלקולם דילייני, דה קולו, לאנדסברג
ווימס, פניני
קאוזמינסקאס, בנדר, מושון יעקוסי
וסלי, איתי שגב, שגב משה אקספרס
yzafrir כתב:ankram כתב:yzafrir כתב:ankram כתב:אני רואה שכמו אבי אבן אתה מסתכל רק על סטאטיסטיקות, ככה הוא הביא את היינס ופאבריני. הנגה קולע שלשות טוב בטופ16 מול יריבות שמכבי לא עוברת מולם את החצי. הוא שומר נפלא. מאד מזכיר את אידסון עם היכולת שלו לכסות על כולם בהגנה וטס למתפרצות כמו רנדל על ספידים. אחלה שחקן. אומנם ממבט עיניים ולא על סמך סטאטיסטיקה אבל אני מעדיף ככה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
תתפלא אבל את הנגה אני מכיר מאז העונה שלו במנרסה ולא רק מהמשחק האחרון שלו ביורוליג...
כשמדובר בקליעה , אין דבר יותר מדויק מסטט' . תבדוק בעצמך ותגלה שדיברת שטויות , אפילו במשחק האחרון הוא קלע 1/5 מהשלוש...קלעי גדול !!!
שחקן הגנה ושבנוי על התלהבות הוא כן אבל זה לא הופך אותו לראוי למכבי....
בטופ16 הוא מדורג:
3 בחסימות,ריבאונד הגנה,חטיפות - יעני שחקן הגנה אדיר.
בעשיריה הראשונה במדד , 5 בריבאונד כולל , וכל זה שיפור רציני לעומת העונה הרגילה , הוא לא דיויד בלו מה 3 , אבל יודע לקלוע משם , אם כי לא לוקח יותר מדי זריקות.
תן לי הרבה שחקנים שדופקים מדד 30 מול צסק"א ,סופר אתלט , לי בא שהוא יגיע למכבי , אתה מוזמן לפנטז על סוני ווימס.
מה קשור סוני ווימס ? דיברתי על שחקנים כמו ג'ף טיילור או האניקט שטובים ממנו בהרבה.
לא רק שאתה מתלהב מעונה אחת שלו , אתה מתלהב רק ממה שהוא עושה בשלב הטופ 16...בדיוק כמו שהתלהבו מהעונה שעברה של רוצ'סטי...
אתה מנסה ליפות את זה שהוא חרא קלעי לשלוש אבל הוא כזה לאורך כל הקריירה .
אני לא חולק על זה שהוא שחקן הגנה טוב אבל זה לא מספיק כדי להיות שחקן טופ יורוליג .
yzafrir כתב:כמו שאדלשטיין מגן על ההחתמה של הנדריקס , יש לו קשר להחתמה הזאת....
yzafrir כתב:לגבי מה שהוא כותב על הולמן לעומת הנדריקס , קודם שהולמן יעשה את רבע ממה שהנדריקס כבר עשה בקריירה ואז אני אקח את זה ברצינות.
הנדריקס כשיר הוא שחקן הרבה יותר טוב ממה שרואים ממנו כרגע אבל שחקן שונה לחלוטין מהולמן .
מכבי לא חיפשו שחקן בסגנון של הולמן כי כנראה בתור סנטר אמיתי לעונה הבאה הם מכוונים גבוהה יותר מאשר הולמן שהנדריקס התאים להם בול לתפקיד הסנטר המחליף . לגיטימי לחלוטין וממש לא בטוח שמכריע את הכף לטובת ירושלים .
roy1000 כתב:yzafrir כתב:לגבי מה שהוא כותב על הולמן לעומת הנדריקס , קודם שהולמן יעשה את רבע ממה שהנדריקס כבר עשה בקריירה ואז אני אקח את זה ברצינות.
הנדריקס כשיר הוא שחקן הרבה יותר טוב ממה שרואים ממנו כרגע אבל שחקן שונה לחלוטין מהולמן .
מכבי לא חיפשו שחקן בסגנון של הולמן כי כנראה בתור סנטר אמיתי לעונה הבאה הם מכוונים גבוהה יותר מאשר הולמן שהנדריקס התאים להם בול לתפקיד הסנטר המחליף . לגיטימי לחלוטין וממש לא בטוח שמכריע את הכף לטובת ירושלים .
גם פבאריני כשיר זה שחקן מצויין. אני לא מאמין שאתה תראה כבר את השחקן שהנדריקס היה לפני 3 שנים. הוא עבר סדרה ארוכה של פציעות ולא סביר שהוא יחזור לשיא הכושר בגילו. לא סתם מלאגה זרקו אותו.
אני לא בדיוק מבין על בסיס מה אתה אומר שמכבי מכוונת יותר גבוה מהולמן? בינתיים כל מה שאני רואה זה שחקנים פצועים וגמורים שמגיעים למכבי.
roy1000 כתב:סבבה. אני מאמין שהוא ימשיך להיות גוויה גם בעונה הבאה. נחכה ונראה.
er79 כתב:roy1000 כתב:סבבה. אני מאמין שהוא ימשיך להיות גוויה גם בעונה הבאה. נחכה ונראה.
לדעתי אתה קיצוני מדי איתו. כמו שנאמר, ימים יגידו
er79 כתב:מה עשית ממנו? כולה בן 29. עבר פציעות, אף אחת מהן לא מוגדרת כמשמעותית. לדעתי הוא עוד ייראה טוב ואם זה לנישה של סנטר מחליף בהמשך אני בעד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים