המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:בשביל מה עוד זקן?
עדיף מישהו צעיר עם פוטנציאל, שיתחיל כגבוה מחליף, ואם ישתפר לאורך העונה, אולי יהפוך לגבוה מוביל בעונה שאחר כך
my man כתב:felix_r כתב:בשביל מה עוד זקן?
עדיף מישהו צעיר עם פוטנציאל, שיתחיל כגבוה מחליף, ואם ישתפר לאורך העונה, אולי יהפוך לגבוה מוביל בעונה שאחר כך
אומיץ'? (אני בעד)
rc4991 כתב:my man כתב:felix_r כתב:בשביל מה עוד זקן?
אומיץ'? (אני בעד)
הלוואי, הוא תחת חוזה
שמואל1 כתב:בנדר: אין לי שום בעיה להישאר במכבי עוד עונה
אוי לא
my man כתב:שמואל1 כתב:בנדר: אין לי שום בעיה להישאר במכבי עוד עונה
אוי לא
אשכרה יש מצב שהוא הולך להישאר?!
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:בנדר: אין לי שום בעיה להישאר במכבי עוד עונה
אוי לא
אני חושבת שהוא יישאר
אין לו מה לחפש כרגע ב-NBA
לולנצ'יונאס היה יותר מה לחפש ב-NBA והוא נשאר שנה באירופה
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:בנדר: אין לי שום בעיה להישאר במכבי עוד עונה
אוי לא
אני חושבת שהוא יישאר
my man כתב:rc4991 כתב:my man כתב:felix_r כתב:בשביל מה עוד זקן?
אומיץ'? (אני בעד)
הלוואי, הוא תחת חוזה
כמה הביי אאוט? הוא באמת יכול להיות גניבת השנה! לדעתי אבל אם לא הוא אז צריך להביא את המילטון- הוא יכול להשלים את צירבס ממש טוב..
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:בנדר: אין לי שום בעיה להישאר במכבי עוד עונה
אוי לא
אני חושבת שהוא יישאר
בגדול את צודקת. מבחינת משחק אין לו מה לחפש כאן, אבל אולי כן שווה לו לצאת לדראפט, ולו רק כדי להתפתח מבחינת היכולות שלו?הרי שם יש צוותים שלמים שעובדים עם שחקנים, והוא בטח יקבל את כל התמיכה שהוא זקוק לה. מכבי היא לא קבוצה קלאסית לפיתוח צעירים. או קבוצה, בכללי.
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:בנדר: אין לי שום בעיה להישאר במכבי עוד עונה
אוי לא
אני חושבת שהוא יישאר
נשמע כמו לוליין עם סיומת ליטאית
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:בנדר: אין לי שום בעיה להישאר במכבי עוד עונה
אוי לא
אני חושבת שהוא יישאר
בגדול את צודקת. מבחינת משחק אין לו מה לחפש כאן, אבל אולי כן שווה לו לצאת לדראפט, ולו רק כדי להתפתח מבחינת היכולות שלו?הרי שם יש צוותים שלמים שעובדים עם שחקנים, והוא בטח יקבל את כל התמיכה שהוא זקוק לה. מכבי היא לא קבוצה קלאסית לפיתוח צעירים. או קבוצה, בכללי.
ברור שהוא צריך לצאת לדראפט, אני פשוט בספק אם יש לו מה לחפש שם בשאר העונה
המקום היחידי שהוא יוכל אולי, אולי(!!!!!) להשיג דקות משחק זה בדי-ליג ששם יוכלו לעקוב אחריו מקרוב
אדם כתב:מצאתי כרגע ביוטיוב שתי סרטונים שהכינו לשחקנים שכביכול כבר חתמו במכבי והכינו להם סרטונים של וולקאם.
זה לדעתכם חובבני,?נעשה על ידי סתם דעה של מישו או שזה כבר הוכן בקטע רציני.
https://www.youtube.com/watch?v=WmRru66oNqQ
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים