פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: מלפפונים החדש

12 יולי 2016, 16:52

MTA2311 כתב:אין אף גארד שמכבי מסוגלת להביא שיהיה אפילו קרוב לרמה של טיילור.
הם רוצים לשחרר אותו לא בשביל להשתדרג, אלא בשביל לחסוך כסף.

אני גם חושב שעדיף להשאיר אותו. קשה לי להאמין שיביאו שחקן טוב ממנו.

12 יולי 2016, 17:22

שועל כתב:
החציל האצטקי כתב:אני מחבב את האוול מאוד. כנראה עדיף למכבי מאלכסנדר אפילו. ריבאונדר והאסל פלייר ברמה גבוהה מאוד.
אבל הוא 5.

במקום לכתוב לנו כל פעם את מי אתה מחבב, תכתוב לנו אחת ולתמיד את הרשימה הקצרה (אולי הלא קיימת) של השחקנים שאתה לא תאהב אפילו אם הם מועמדים

חייב להגיד לך שהתגובה שלך הרגיזה אותי ברמה שעוד לא שיחררתי.
אני כותב פה את חוות הדעת (האישית שלי) על כל כך הרבה שחקנים במשך כל כך הרבה שנים... למה הפנייה העוקצנית?

12 יולי 2016, 17:34

החציל האצטקי כתב:
שועל כתב:
החציל האצטקי כתב:אני מחבב את האוול מאוד. כנראה עדיף למכבי מאלכסנדר אפילו. ריבאונדר והאסל פלייר ברמה גבוהה מאוד.
אבל הוא 5.

במקום לכתוב לנו כל פעם את מי אתה מחבב, תכתוב לנו אחת ולתמיד את הרשימה הקצרה (אולי הלא קיימת) של השחקנים שאתה לא תאהב אפילו אם הם מועמדים

אני כותב פה את חוות הדעת (האישית שלי) על כל כך הרבה שחקנים במשך כל כך הרבה שנים... למה הפנייה העוקצנית?

לא באמת רוצה להיכנס לדו שיח ביניכם, אבל אני אגיד את דעתי, כי את רוב האנרגיה שלו הוא השקיע בלמה מכבי לא. למה מכבי לא תצליח בעונה הבאה, למה השחקן הזה והזה (חוץ מפטרסון כמובן)לא מתאים, למה מכבי לא תעבור את ההצלבה וכו' בעוד שאתה משקיע את תשומת לבך ללמה מכבי כן ברב הזמן. למה אתה רואה את השחקן הזה והזה יכולים להצליח, למה השילוב המסויים הזה יכול להצליח. זה פשוט לא מתאים לאג'נדה שלו. ואני אומר את זה כי דיברתי על הנושא לפני כן וממש לא רק בקשר לשועל אלא בכללי ברוח הפורום, שעדיף להשקיע בכן מאשר בלא.

12 יולי 2016, 17:38

לא חושב שהוא זילזל או משהו, הוא פשוט טוען שאתה יותר מדי אופטימי, לפעמים זה נכון.
אני תמיד אנסה להיות שלילי כדי למזער את האכזבה.

12 יולי 2016, 18:29

toja27 כתב:
החציל האצטקי כתב:
שועל כתב:
אבל הוא 5.

לא באמת רוצה להיכנס לדו שיח ביניכם, אבל אני אגיד את דעתי, כי את רוב האנרגיה שלו הוא השקיע בלמה מכבי לא. למה מכבי לא תצליח בעונה הבאה, למה השחקן הזה והזה (חוץ מפטרסון כמובן)לא מתאים, למה מכבי לא תעבור את ההצלבה וכו' בעוד שאתה משקיע את תשומת לבך ללמה מכבי כן ברב הזמן. למה אתה רואה את השחקן הזה והזה יכולים להצליח, למה השילוב המסויים הזה יכול להצליח. זה פשוט לא מתאים לאג'נדה שלו. ואני אומר את זה כי דיברתי על הנושא לפני כן וממש לא רק בקשר לשועל אלא בכללי ברוח הפורום, שעדיף להשקיע בכן מאשר בלא.

אתה מפרשן את הכוונות שלי ברמה שאני לא טורח להיות מודע אליהם.
זה די אינטואיטיבי, בנוי מניסיון עבר ומציאותיות.

12 יולי 2016, 18:31

החציל האצטקי כתב:
שועל כתב:
אבל הוא 5.

צר לי חציל, ניסוח לא טוב שלי

12 יולי 2016, 18:37

טוב דיון תומפסון כבר לא יגיע , אמרתי לכם פאשלה של סגל נראה לי שלא היה שום מומ בכלל הוא כנראה הולך לגאלאטסראי .

12 יולי 2016, 18:44

שועל כתב:
toja27 כתב:
החציל האצטקי כתב:
שועל כתב:
אבל הוא 5.

אתה מפרשן את הכוונות שלי ברמה שאני לא טורח להיות מודע אליהם.
זה די אינטואיטיבי, בנוי מניסיון עבר ומציאותיות.

זה ממה שאני רואה. אם טעיתי, אני מתנצל.

12 יולי 2016, 18:50

אדם כתב:
Assaf M כתב:ממה שאני יודע דיון תומפסון כרגע לא בתמונה וגם לא מתנהל מולו כל מו"מ. אבי סגל אמין מאוד אבל יכול להיות שהוא כתב את הכתבה עם הכתב של ירושלים והם הוטעו.

תעדכן אותנו מה כן מתרחש ממה שיודע.
דרך אגב רועי אומר שאתה בכוונה מאכיל אותנו שטוית ועובד עלינו רק שתדע הוא אומר את זה בפיס ובכל מקום

אם כך הוא אומר- שיבושם לו. אינני מונע משום אינטרס. אני משתף אתכם ברוב המידע שאני מקבל מכוון שאני מחבב את הפורום ונמצא בו שנים רבות. ואני לא חושב שבן אדם כמו רועי, שאני מכבד אותו מאוד באופן כללי, יכול להעיר למישהו על האמינות שלו. והוא יודע את זה.

12 יולי 2016, 18:51

טעות מפתיעה של סגל. בדרך כלל אין לו נפילות.

12 יולי 2016, 18:55

er79 כתב:טעות מפתיעה של סגל. בדרך כלל אין לו נפילות.

אני אומר בוודאות שהוא טעה על סמך מה שהכתב של ירושלים מסר לו.

12 יולי 2016, 18:58

הסגל סגור ולא מספרים לנו , נגמרו השחקנים ששווים משהו מקסימום יביאו איזה האוול או אלכסנדר .

12 יולי 2016, 19:07

מקאדו 3 כתב:הסגל סגור ולא מספרים לנו , נגמרו השחקנים ששווים משהו מקסימום יביאו איזה האוול או אלכסנדר .

אני גם חושב...

זה הסגל הסופי- כששחקן אחד נוסף יוחתם בעמדה 4.. :

מקל, יוגי
סילי, טיילור, דגן
ווימס, סיל, סמית'
מילר, 4/4.5
צירבס, שגב
נערך לאחרונה על ידי my man בתאריך 12 יולי 2016, 19:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

12 יולי 2016, 19:08

קשה להתעלם מזה אבל אותו סיפור של שנה שעברה חוזר על עצמו, נותנים כמה החתמות טובות ואז קופאים לא יודע לטובת מה ודווקא כשארז הגיע. אני אגב מאמין שארז כן היה מעורב בהחתמה של סילי. בשלב הזה, אני מקווה שישאירו את רוצ'יסטי, אני כמעט ומשוכנע שלא יבוא גארד טוב ממנו בשלב הזה. ושיביאו 2 גבוהים סבירים.

12 יולי 2016, 19:16

my man כתב:
מקאדו 3 כתב:הסגל סגור ולא מספרים לנו , נגמרו השחקנים ששווים משהו מקסימום יביאו איזה האוול או אלכסנדר .

אני גם חושב...

מקל, יוגי
סילי, טיילור, דגן
ווימס, סיל, סמית'
מילר, 4/4.5
צירבס, שגב

באמת נראה לכם שיבוא רק עוד גבוה אחד?

12 יולי 2016, 19:17

LIAV10 כתב:
my man כתב:

אני גם חושב...

מקל, יוגי
סילי, טיילור, דגן
ווימס, סיל, סמית'
מילר, 4/4.5
צירבס, שגב

כן

12 יולי 2016, 19:18

LIAV10 כתב:
my man כתב:

אני גם חושב...

מקל, יוגי
סילי, טיילור, דגן
ווימס, סיל, סמית'
מילר, 4/4.5
צירבס, שגב

לא , נראה לי שלא יבוא אפילו רבע גבוה ואם יבוא זה יהיה אלכסנדר האוול או מונרו וגם זה בתנאי שיעלו שקל וחצי מקסימום .

12 יולי 2016, 20:25

גלעד 55 לא אמרת שיודיעו שג'ו יחתום היום?

12 יולי 2016, 20:27

סיכם.
פיק.

12 יולי 2016, 20:29

איתי-שגב כתב:סיכם.
פיק.

וואלה, גלעד סחטיין!
נושא נעול