03 פברואר 2017, 20:59
03 פברואר 2017, 21:03
שועל כתב:נכון לאיך שהוא שיחק כל הקריירה שלו, הוא לא מתאים לשחק עם רכז לצידו, כמו שלנגפורד וג'רלס לא ממש יכולים.
זה או שההתקפה שלו או שהיא אצל הרכז, אבל הוא לא מספיק ווינר כמו לנגפורד או ג'רלס (לרמת יורוקאפ), ועוד פחות קבוצתי, לפחות מלנגפורד.
03 פברואר 2017, 21:09
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:נכון לאיך שהוא שיחק כל הקריירה שלו, הוא לא מתאים לשחק עם רכז לצידו, כמו שלנגפורד וג'רלס לא ממש יכולים.
זה או שההתקפה שלו או שהיא אצל הרכז, אבל הוא לא מספיק ווינר כמו לנגפורד או ג'רלס (לרמת יורוקאפ), ועוד פחות קבוצתי, לפחות מלנגפורד.
אפשר לחיות עם זה. ISO GAME זה לא בושה, בטח כשמדובר בשחקנים מוכשרים.
גאודלוק הוא נשק התקפי קטלני. אפשר לזרוק אותו סתם ככה בקבוצה ולקוות שזה יעבוד (זה לא), ואפשר להביא שחקנים שיתאימו לשחק איתו.
את השני עוד לא בדקנו.
04 פברואר 2017, 20:18
04 פברואר 2017, 20:21
rc4991 כתב:אני בעד לקבוע בקרוב משחק ראווה בקוריאה הצפונית ורגע לפני המשחק להטמין בתיק של גאודלוק אקדח ולטעון שהוא תכנן להתנקש בקים ג'ונג-און הדגול. מפה לשם הדרך לעריפת ראשו בכיכר העיר תהיה קצרה והאפס/חרא/זבל הזה יקבל את שמגיע לו.
04 פברואר 2017, 20:24
roy1000 כתב:rc4991 כתב:אני בעד לקבוע בקרוב משחק ראווה בקוריאה הצפונית ורגע לפני המשחק להטמין בתיק של גאודלוק אקדח ולטעון שהוא תכנן להתנקש בקים ג'ונג-און הדגול. מפה לשם הדרך לעריפת ראשו בכיכר העיר תהיה קצרה והאפס/חרא/זבל הזה יקבל את שמגיע לו.
אל תיתן להם רעיונות.
04 פברואר 2017, 20:33
roy1000 כתב:rc4991 כתב:אני בעד לקבוע בקרוב משחק ראווה בקוריאה הצפונית ורגע לפני המשחק להטמין בתיק של גאודלוק אקדח ולטעון שהוא תכנן להתנקש בקים ג'ונג-און הדגול. מפה לשם הדרך לעריפת ראשו בכיכר העיר תהיה קצרה והאפס/חרא/זבל הזה יקבל את שמגיע לו.
אל תיתן להם רעיונות.
04 פברואר 2017, 23:31
שועל כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:אני בעד לקבוע בקרוב משחק ראווה בקוריאה הצפונית ורגע לפני המשחק להטמין בתיק של גאודלוק אקדח ולטעון שהוא תכנן להתנקש בקים ג'ונג-און הדגול. מפה לשם הדרך לעריפת ראשו בכיכר העיר תהיה קצרה והאפס/חרא/זבל הזה יקבל את שמגיע לו.
אל תיתן להם רעיונות.
אני בטוח שרעיונות מטורפים יותר כבר רצים בראשו של הפסיכי
05 פברואר 2017, 01:35
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:אני בעד לקבוע בקרוב משחק ראווה בקוריאה הצפונית ורגע לפני המשחק להטמין בתיק של גאודלוק אקדח ולטעון שהוא תכנן להתנקש בקים ג'ונג-און הדגול. מפה לשם הדרך לעריפת ראשו בכיכר העיר תהיה קצרה והאפס/חרא/זבל הזה יקבל את שמגיע לו.
אל תיתן להם רעיונות.
טוז'ה כבר חודשיים מנסה להשיג את המספר של שמעון
05 פברואר 2017, 23:43
05 פברואר 2017, 23:44
LIAV10 כתב:שחקן קלאץ׳ משובח.
05 פברואר 2017, 23:49
05 פברואר 2017, 23:53
06 פברואר 2017, 06:42
06 פברואר 2017, 13:12
הגארד שלח גם ביקורת מרומזת, פחות או יותר למאמן שלו, איינארס בגאצקיס: "זה אותו סיפור בכל משחק שבו אנחנו מפסידים, אני חושב שקבוצה היריבה עושה התאמות מולנו במחצית ואנחנו לא תמיד מגיבים כמו שצריך. יש לנו עוד משחק בעוד כמה ימים, וגביע בשבוע הבא. הכל יכול לקרות בגביע - יש לנו עוד דברים להשיג ולעשות. נילחם בגביע ובמשחקים הבאים".
06 פברואר 2017, 14:33
השואב של דייסון. הרבה נאמר על היכולות האתלטיות וההתקפיות של ג'רום דייסון. "סלייס אנד דייס", כפי שהוא קורא לעצמו בטוויטר, מסוגל לחתוך מגרש שלם מחוף לחוף תוך שניות, אין לו בעיה של טווח והוא חודר עילאי. אבל אתמול הוא הזכיר עוד יכולת שקצת שכחנו שיש לו: ההגנה.
אנדרו גאודלוק היה נראה בלתי ניתן לעצירה אתמול, עד אמצע הרבע השלישי. עד שדייסון חזר לפרקט. 3:47 דקות לסוף הרבע השלישי, גאודלוק קלע את השלשה האחרונה שלו במשחק, וקינח אותה עם תנועת השתקה לאוהדים. דייסון ראה את זה מהספסל ודפק את המגבת על שלט הפרסומת בעצבנות. 15 שניות אחר כך הוא כבר הוזעק לפרקט, ובזאת הסתיים חלקו של החבר גאודלוק במשחק. מאותו רגע, גאודלוק הצליח לזרוק רק ארבע פעמים לסל – והחטיא את כולן.
06 פברואר 2017, 14:56
החציל האצטקי כתב:השואב של דייסון. הרבה נאמר על היכולות האתלטיות וההתקפיות של ג'רום דייסון. "סלייס אנד דייס", כפי שהוא קורא לעצמו בטוויטר, מסוגל לחתוך מגרש שלם מחוף לחוף תוך שניות, אין לו בעיה של טווח והוא חודר עילאי. אבל אתמול הוא הזכיר עוד יכולת שקצת שכחנו שיש לו: ההגנה.
אנדרו גאודלוק היה נראה בלתי ניתן לעצירה אתמול, עד אמצע הרבע השלישי. עד שדייסון חזר לפרקט. 3:47 דקות לסוף הרבע השלישי, גאודלוק קלע את השלשה האחרונה שלו במשחק, וקינח אותה עם תנועת השתקה לאוהדים. דייסון ראה את זה מהספסל ודפק את המגבת על שלט הפרסומת בעצבנות. 15 שניות אחר כך הוא כבר הוזעק לפרקט, ובזאת הסתיים חלקו של החבר גאודלוק במשחק. מאותו רגע, גאודלוק הצליח לזרוק רק ארבע פעמים לסל – והחטיא את כולן.
כרגיל.
דייסון שיתק אותו בצורה מרשימה.
07 פברואר 2017, 10:05
Per Source: #Maccabi wishes to exercise option on Andrew Goudelock for 2017/18 season
07 פברואר 2017, 10:55
RomanR כתב:Per Source: #Maccabi wishes to exercise option on Andrew Goudelock for 2017/18 season
07 פברואר 2017, 12:29
RomanR כתב:Per Source: #Maccabi wishes to exercise option on Andrew Goudelock for 2017/18 season