25 נובמבר 2016, 22:37
yanay21 כתב:אני חוזר שמח וטוב לבב מארוחת שישי משובחת, ומגלה שהקבוצה שלי משחקת כמו חבורה של פוסטמות .מה הטעם לחיים, אני שואל?
25 נובמבר 2016, 22:39
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אני חוזר שמח וטוב לבב מארוחת שישי משובחת, ומגלה שהקבוצה שלי משחקת כמו חבורה של פוסטמות .מה הטעם לחיים, אני שואל?
מה אכלת? בא לי ללמוד קצת מילים בערבית
25 נובמבר 2016, 22:40
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אני חוזר שמח וטוב לבב מארוחת שישי משובחת, ומגלה שהקבוצה שלי משחקת כמו חבורה של פוסטמות .מה הטעם לחיים, אני שואל?
הדבר הכי ערבי שהיה שם זה טחינה. וקללות של סבתא שלי כשאני לא מוכן לאכול ריפיל של כל המנות שהיו על השולחן. למעשה, זה היה כל כך אשכנזי, שהיה שם סושי
25 נובמבר 2016, 22:41
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אני חוזר שמח וטוב לבב מארוחת שישי משובחת, ומגלה שהקבוצה שלי משחקת כמו חבורה של פוסטמות .מה הטעם לחיים, אני שואל?
הדבר הכי ערבי שהיה שם זה טחינה. וקללות של סבתא שלי כשאני לא מוכן לאכול ריפיל של כל המנות שהיו על השולחן. למעשה, זה היה כל כך אשכנזי, שהיה שם סושי
אתה בן אדם מביך
25 נובמבר 2016, 22:52
25 נובמבר 2016, 22:54
MTA2311 כתב:טקטיקה מעניינת ינאי.
כותב את ההודעה הזאת בת'רד הנבא בשביל לדבר שם עם הודאל על הספרס ואז כותב אותה פה בשביל לדבר איתנו על ארוחת השישי המביכה שלך.
25 נובמבר 2016, 22:57
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:טקטיקה מעניינת ינאי.
כותב את ההודעה הזאת בת'רד הנבא בשביל לדבר שם עם הודאל על הספרס ואז כותב אותה פה בשביל לדבר איתנו על ארוחת השישי המביכה שלך.
האמת שכתבתי אותה שם וכרמל ציטטה פה. יש לכולכם נטייה די מטרידה להתחיל ולהסתדר בת'רדים הנכונים. אני לא אוהב.
והייתה אחלה ארוחת שישי, סתם העיניים שלכם עליי
אה, ואני מקווה שכל קבוצת הNBA הארורה שלך תמות ממחלה סופנית, חוץ מהמאמן
25 נובמבר 2016, 22:59
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:טקטיקה מעניינת ינאי.
האמת שכתבתי אותה שם וכרמל ציטטה פה. יש לכולכם נטייה די מטרידה להתחיל ולהסתדר בת'רדים הנכונים. אני לא אוהב.
אנחנו לא משתמשים בהומור כזה כאן
25 נובמבר 2016, 23:01
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:טקטיקה מעניינת ינאי.
אתה כזה הומו
25 נובמבר 2016, 23:01
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:טקטיקה מעניינת ינאי.
25 נובמבר 2016, 23:02
25 נובמבר 2016, 23:03
LIAV10 כתב:אוף, ראו אצלי בסלון עכשיו איזה סרטון בפייסבוק של מטפלת מרביצה לתינוק וכולם מזדעזעים, ואני מחזיק את עצמי לא להקיא בדיחות שחורות בלי סוף, לא נעים לי כי אחותי בהריון, אבל עלו כל כך הרבה.
25 נובמבר 2016, 23:04
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:אוף, ראו אצלי בסלון עכשיו איזה סרטון בפייסבוק של מטפלת מרביצה לתינוק וכולם מזדעזעים, ואני מחזיק את עצמי לא להקיא בדיחות שחורות בלי סוף, לא נעים לי כי אחותי בהריון, אבל עלו כל כך הרבה.
אתה הולך להיות דוד?
מדהים.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:אוף, ראו אצלי בסלון עכשיו איזה סרטון בפייסבוק של מטפלת מרביצה לתינוק וכולם מזדעזעים, ואני מחזיק את עצמי לא להקיא בדיחות שחורות בלי סוף, לא נעים לי כי אחותי בהריון, אבל עלו כל כך הרבה.
אתה הולך להיות דוד?
מדהים.
LIAV10 כתב:אוף, ראו אצלי בסלון עכשיו איזה סרטון בפייסבוק של מטפלת מרביצה לתינוק וכולם מזדעזעים, ואני מחזיק את עצמי לא להקיא בדיחות שחורות בלי סוף, לא נעים לי כי אחותי בהריון, אבל עלו כל כך הרבה.
25 נובמבר 2016, 23:05
איתי-שגב כתב:LIAV10 כתב:אוף, ראו אצלי בסלון עכשיו איזה סרטון בפייסבוק של מטפלת מרביצה לתינוק וכולם מזדעזעים, ואני מחזיק את עצמי לא להקיא בדיחות שחורות בלי סוף, לא נעים לי כי אחותי בהריון, אבל עלו כל כך הרבה.
איזה חודש אם אפשר לשאול ?.
25 נובמבר 2016, 23:06
איתי-שגב כתב:LIAV10 כתב:אוף, ראו אצלי בסלון עכשיו איזה סרטון בפייסבוק של מטפלת מרביצה לתינוק וכולם מזדעזעים, ואני מחזיק את עצמי לא להקיא בדיחות שחורות בלי סוף, לא נעים לי כי אחותי בהריון, אבל עלו כל כך הרבה.
איזה חודש אם אפשר לשאול ?.
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:אוף, ראו אצלי בסלון עכשיו איזה סרטון בפייסבוק של מטפלת מרביצה לתינוק וכולם מזדעזעים, ואני מחזיק את עצמי לא להקיא בדיחות שחורות בלי סוף, לא נעים לי כי אחותי בהריון, אבל עלו כל כך הרבה.
אתה הולך להיות דוד?
מדהים.
כמו להיות הורה, רק בלי הקשיים
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:אוף, ראו אצלי בסלון עכשיו איזה סרטון בפייסבוק של מטפלת מרביצה לתינוק וכולם מזדעזעים, ואני מחזיק את עצמי לא להקיא בדיחות שחורות בלי סוף, לא נעים לי כי אחותי בהריון, אבל עלו כל כך הרבה.
אתה הולך להיות דוד?
מדהים.
25 נובמבר 2016, 23:07
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:אוף, ראו אצלי בסלון עכשיו איזה סרטון בפייסבוק של מטפלת מרביצה לתינוק וכולם מזדעזעים, ואני מחזיק את עצמי לא להקיא בדיחות שחורות בלי סוף, לא נעים לי כי אחותי בהריון, אבל עלו כל כך הרבה.
אתה הולך להיות דוד?
מדהים.
גם אתה?