המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:
התסמונת חזרה.
my man כתב:jol9 כתב:הטענות שלכם כלפי שמואל מצחיקות אם לא נאמר צבועות...
כמעט חצי מההודעות פה הם בגנות הקבוצה עם תקווה לקבל תבוסות כמה שיותר
גדולות וכואבות, וזה מה שמפריע לכם?
יש הבדל גדול בין לצאת נגד הקבוצה שלך לבין לשבח את היריבה.. ועוד בערב שאתה רואה שזה מעצבן ומבקשים להפסיק...
כמובן שאין צורך להיכנס לריבים מוגזמים אבל..
שמואל1 כתב:my man כתב:jol9 כתב:הטענות שלכם כלפי שמואל מצחיקות אם לא נאמר צבועות...
יש הבדל גדול בין לצאת נגד הקבוצה שלך לבין לשבח את היריבה.. ועוד בערב שאתה רואה שזה מעצבן ומבקשים להפסיק...
די לחפש בכל מקום. שיבחתי את אמארה סטדומאייר שכל איש כדורסל יגיד לך שהוא עשה משחק גדול היום.
RomanR כתב:99-59 במדד, סתם שתדעו
ShiriV כתב:איתי-שגב כתב:גם לי יש מחזור
עדיין פחות סבל מלראות את מכבי
זה לא מחזור ילד. לך לפרוקטולוג
חנו'ש כתב:אז כמה כיף לי שהיה לי אירוע הערב ולא הייתי צריכה לראות??
my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:jol9 כתב:הטענות שלכם כלפי שמואל מצחיקות אם לא נאמר צבועות...
די לחפש בכל מקום. שיבחתי את אמארה סטדומאייר שכל איש כדורסל יגיד לך שהוא עשה משחק גדול היום.
לא אריב איתך אבל הגזמת הערב..
אני האחרון שיחפש אותך.
ShiriV כתב:איתי-שגב כתב:גם לי יש מחזור
עדיין פחות סבל מלראות את מכבי
זה לא מחזור ילד. לך לפרוקטולוג
שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:jol9 כתב:הטענות שלכם כלפי שמואל מצחיקות אם לא נאמר צבועות...
אני האחרון שיחפש אותך.
אני הגזמתי? דברים הרבה יותר חמורים/מעצבנים/וואטאבר נאמרו פה על ידי אנשים בתקופה האחרונה.
זה נטו לחפש.
my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:יש הבדל גדול בין לצאת נגד הקבוצה שלך לבין לשבח את היריבה.. ועוד בערב שאתה רואה שזה מעצבן ומבקשים להפסיק...
אני האחרון שיחפש אותך.
אני הגזמתי? דברים הרבה יותר חמורים/מעצבנים/וואטאבר נאמרו פה על ידי אנשים בתקופה האחרונה.
זה נטו לחפש.
עזוב אחרים עכשיו..במשחק מול היריבה השנואה שלנו כשאתה קולט שאנשים עצבניים מהמשחק וכבר כתבת הודעה אחת או שתיים בשבחו של סנטר היריבה וביקשו ממך להפסיק אז אתה מוסיף עוד הודעת הלל שרק מוציאה עוד יותר עצבים מאנשים..
עזוב אחרים..
שועל כתב:jol9 כתב:הטענות שלכם כלפי שמואל מצחיקות אם לא נאמר צבועות...
אכן, אבל זה לא הדבר המרכזי.
לכל אחד יש את הרגשות שלו ואת העדפות שלן כלפי הקבוצה, והוא בוחר להוציא אותם בדרך שלו, אין שום דבר לא לגיטימי בזה, מי שזה מפריע לו יכול לא להסכים אבל להתנהג כמו בן אדם.
שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:די לחפש בכל מקום. שיבחתי את אמארה סטדומאייר שכל איש כדורסל יגיד לך שהוא עשה משחק גדול היום.
אני האחרון שיחפש אותך.
זה נטו לחפש.
עזוב אחרים עכשיו..במשחק מול היריבה השנואה שלנו כשאתה קולט שאנשים עצבניים מהמשחק וכבר כתבת הודעה אחת או שתיים בשבחו של סנטר היריבה וביקשו ממך להפסיק אז אתה מוסיף עוד הודעת הלל שרק מוציאה עוד יותר עצבים מאנשים..
עזוב אחרים..
זה לא הוגן לומר לעזוב אחרים, כי יש כאן איפה ואיפה. התגובות כלפיי שונות מכל אחד אחר שהיה כותב את אותם דברים בדיוק.
וכמו שאמרתי, אנשים פה אמרו דברים יותר "מעצבנים" בזמן האחרון ולא היו שום תגובות שמתקרבות למה שהלך כאן.
קצת פרופורציות, הפסדנו ליריבה ומותר לשבח שחקנים שלה.
החציל האצטקי כתב:מה הבשורה שנקבל מחר?
1. ראד נמצא מסומם ושוחרר
2. דווין נרשם לליגה
3. קווינסי גמר את העונה
4. קווינסי גמר את העונה, אך נרשם לליגה
5. ניקולה נסע לסין
6. ניקולה חתם בסין
7. בואו לעודד את מכבי בברצלונה עם דיזנהאוס
8. מבצע! 1+1 על גופיות המשחק של ווימס וראד
9. מכבי מחזירה את צירבס ששוחרר מבאיירן
10. מכבי לא עושה כלום ותמותו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים