cannon כתב:תגידו, מה קורה עם אנדרו ויזנייבסקי? עזב את מכבי לאפס, היה שם אפס ומאז לא שומעים עליו.
ת'כלס כ1-2 מחליף הוא יכול להיות לא רע, היה שומר וחוטף טוב, מכיר את המערכת ואולי אחרי עונת נפל יבוא בכסף קטן...
לא שאני חושב שזה צריך להיות השחקן, אבל לכו תדעו...
אני מקווה מאוד שאתה צוחק (וכמו שמישה אמר, אפילו בצחוק זה לא נראה רלונטי).
אנדרו וויזניבסקי הוא שחקן חלש (אפילו לא בינוני), שהיורוליג פשוט גדולה עליו.
הוא פשוט לא שחקן לרמות האילו ואין לא מקום במכבי.
כשמסתכלים היום על הסגל של מכבי בעונה שקדמה לעונה שעברה ורואים מה יצא מכל שחקן, אי-אפשר שלא להתרשם מההישג של פיני גרשון.
סטפון לאזמה כבר יותר משנה לא משחק כדורסל מקצועני, אנדרו וויזניבסקי סיים איפשהו בתחתית טבלת הרנקינג האישית של היורוליג ונזרק מאפס פילזן באמצע העונה שעברה, פישר היה לא יותר משחקן מחליף בעל משמעות די מינורית בריאל מדריד (שלא נראתה מי יודע כמה העונה), רביב לימונד לא מוצא מקום בנבחרת, ואפילו אלן אנדרסון ה"בלתי עציר" , שיחק רק חצי עונה ביורוליג ומיד בסיומה נזרק.
מכבי של עונת פיני האחורנה היתה אוסף אקלקטי של שחקנים חלשים-בינוניים. ולחשוב שרצו כאן לראות את הסגל הזה רץ לעוד כמה עונות ועוד התנגדו לשינויים שבלאט עשה בקיץ האחרון...
בכל מקרה, צריכים לתת קרדיט אדיר לפיני גרשון שהצליח להביא את החבורה הבינונית הזאת לרבע גמר היורוליג. אני בספק אם בעתיד נראה קבוצות כ"כ חלשות מגיעות לכאלו הישגים.