אשכול המלפפונים: פאפא הגיע, כספי בדרך.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי ישלים את הפאזל?

הודעהעל ידי misha » 09 אוגוסט 2011, 06:15

מאז העונה הטובה של מייסון בספרס, עברו עליו שנתיים לא טובות, במיוחד העונה שעברה בניקס בה הוא בקושי שיחק וגם כששיחק נראה על הפנים. וזה דווקא בקבוצה שמתאימה לסגנון שלו. אם היינו רוצים אותו, נראה לי שהוא היה בא מזמן (לא חושב שימשיך בNBA), אבל לדעתי בלאט יחפש מישהו צעיר יותר (מייסון כבר בן 31) ומגוון יותר.לפי כמה אתרים ישראלי, הוא הוצע למגדל ואולי יחזור לשם.

cannon כתב:תגידו, מה קורה עם אנדרו ויזנייבסקי? עזב את מכבי לאפס, היה שם אפס ומאז לא שומעים עליו.
ת'כלס כ1-2 מחליף הוא יכול להיות לא רע, היה שומר וחוטף טוב, מכיר את המערכת ואולי אחרי עונת נפל יבוא בכסף קטן...
לא שאני חושב שזה צריך להיות השחקן, אבל לכו תדעו...

אפילו בצחוק לא הייתי מביא אותו. מאז ששוחרר באמצע העונה מאפס, באמת נעלמו עקבותיו. אבל לפי איך שהוא נראה בטורקיה (מזעזע ביותר), הוא כנראה לא מוציא את הראש מהבית מרוב בושה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי nzitser » 09 אוגוסט 2011, 08:41

מה דעתכם על קלנה אזבויקה?
היתה לו פציעה קשה עונה שעברה בניקס, והוא נופה באמצע העונה. שחקן אתלטי מאוד, משחק בעמדה 2. בנוסף הוא גם קלעי 3 דיי טוב
קצת סטטיסטיקה:
http://sports.yahoo.com/nba/players/4030
nzitser

הודעהעל ידי asafb96 » 09 אוגוסט 2011, 08:46

nzitser כתב:מה דעתכם על קלנה אזבויקה?
היתה לו פציעה קשה עונה שעברה בניקס, והוא נופה באמצע העונה. שחקן אתלטי מאוד, משחק בעמדה 2. בנוסף הוא גם קלעי 3 דיי טוב
קצת סטטיסטיקה:

שחקן מצוין, אבל יכול ליהיות קצת סיכון בגלל הפציעה. אתה בטוח שהוא פרי-אג'נט?
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 09 אוגוסט 2011, 09:20

אם כבר שחקנים מבוגרים בטח שלא הייתי הולך על מייסון החד ממדי אלא על מוריס אוונס, שחקן שהוכיח עצמו באירופה בצורה מצויינת והוא גארד
שעדיין נמצא בכושר פיזי מעולה, חזק, אתלטי ( ושחקן הגנה טוב מאוד ) שיכול לשחק אפילו בצבע .

אבל סביר להניח שמכבי באמת תלך על שחקן צעיר יותר שנמצא בדרך למעלה. שאנון בראון הוא אופצייה אדירה אבל לא מאמין שמכבי תוכל להנחית אותו בכסף שיש לה לעונה שלמה.

.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי rc4991 » 09 אוגוסט 2011, 09:24

yarinsaky כתב:אם כבר שחקנים מבוגרים בטח שלא הייתי הולך על מייסון החד ממדי אלא על מוריס אוונס, שחקן שהוכיח עצמו באירופה בצורה מצויינת והוא גארד
שעדיין נמצא בכושר פיזי מעולה, חזק, אתלטי ( ושחקן הגנה טוב מאוד ) שיכול לשחק אפילו בצבע .

אבל סביר להניח שמכבי באמת תלך על שחקן צעיר יותר שנמצא בדרך למעלה. שאנון בראון הוא אופצייה אדירה אבל לא מאמין שמכבי תוכל להנחית אותו בכסף שיש לה לעונה שלמה.

.

אני גם כמעט בטוח שהוא יהיה מאוד אגואיסט
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 09 אוגוסט 2011, 09:32

yzafrir כתב:פליקס אני מתפלא עליך שאתה באמת קונה את הסיפור שהוא לא רצה לשחק בנבחרת בולגריה בגלל הצום , זה היה תרוץ בשביל לנוח ולשחק במחנות הקיץ כמו שכל אמריקאי עושה בדרך כלל (יעיד בלו שכבר מומחה בעסק הזה...)
שוב , ג'אאבר לןא כוכב אבל הוא מתאים בדיוק ככינור שני ליד פארגו ויביא בדיוק את מה שחסר מבחינת ההגנה של הגארדים . לוגאן אולי טוב ממנו התקפית אבל פחות מתאים לסגל כך גם פופוביץ'....
לגבי קווינסי דובי , הוא הוזכר כבר הקיץ כמעומד (וגם ג'אאבר הוזכר כמעומד שמכבי מעוניינת בו , זה לא המצאה של הפורום..) כמו בכל קיץ , הוא בהחלט אופציה טובה .
האמת שלות'ר הד יכול להיות גם אופציה מעולה אם כי זה שחקן ששווה חוזה ב NBA ויכול להיות שלא יהיה מוכן לחתום לעונה שלמה...

דובי לא הוזכר הקיץ כמועמד באמצעי התקשורת השונים.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yarinsaky » 09 אוגוסט 2011, 09:33

יכול להיות.
אני גם לא מאמין שמכבי תחתים איזה כוכב עכשיו, אולי באמת זה יפר איזון בקו אחורי שיש בו כבר שני שחקנים שאמורים להיות כוכבים ( פארמר ופארגו ).
אבל זה גם מדגיש את הבעיתיות בהחתמה הזמנית פארמר ( שאני לא התנגדתי לה, להיפך, אבל זה הצד הבעייתי בה ).

לקווינסי דובי , ד"א, אסור להתקרב. בטח לא השחקן שבלאט ירצה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 09 אוגוסט 2011, 09:37

cannon כתב:תגידו, מה קורה עם אנדרו ויזנייבסקי? עזב את מכבי לאפס, היה שם אפס ומאז לא שומעים עליו.
ת'כלס כ1-2 מחליף הוא יכול להיות לא רע, היה שומר וחוטף טוב, מכיר את המערכת ואולי אחרי עונת נפל יבוא בכסף קטן...

אני מקווה מאוד שאתה צוחק (וכמו שמישה אמר, אפילו בצחוק זה לא נראה רלונטי).
אנדרו וויזניבסקי הוא שחקן חלש (אפילו לא בינוני), שהיורוליג פשוט גדולה עליו.
הוא פשוט לא שחקן לרמות האילו ואין לא מקום במכבי.

כשמסתכלים היום על הסגל של מכבי בעונה שקדמה לעונה שעברה ורואים מה יצא מכל שחקן, אי-אפשר שלא להתרשם מההישג של פיני גרשון.
סטפון לאזמה כבר יותר משנה לא משחק כדורסל מקצועני, אנדרו וויזניבסקי סיים איפשהו בתחתית טבלת הרנקינג האישית של היורוליג ונזרק מאפס פילזן באמצע העונה שעברה, פישר היה לא יותר משחקן מחליף בעל משמעות די מינורית בריאל מדריד (שלא נראתה מי יודע כמה העונה), רביב לימונד לא מוצא מקום בנבחרת, ואפילו אלן אנדרסון ה"בלתי עציר" , שיחק רק חצי עונה ביורוליג ומיד בסיומה נזרק.
מכבי של עונת פיני האחורנה היתה אוסף אקלקטי של שחקנים חלשים-בינוניים. ולחשוב שרצו כאן לראות את הסגל הזה רץ לעוד כמה עונות ועוד התנגדו לשינויים שבלאט עשה בקיץ האחרון...
בכל מקרה, צריכים לתת קרדיט אדיר לפיני גרשון שהצליח להביא את החבורה הבינונית הזאת לרבע גמר היורוליג. אני בספק אם בעתיד נראה קבוצות כ"כ חלשות מגיעות לכאלו הישגים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 09 אוגוסט 2011, 09:39

yarinsaky כתב:יכול להיות.
אני גם לא מאמין שמכבי תחתים איזה כוכב עכשיו, אולי באמת זה יפר איזון בקו אחורי שיש בו כבר שני שחקנים שאמורים להיות כוכבים ( פארמר ופארגו ).
אבל זה גם מדגיש את הבעיתיות בהחתמה הזמנית פארמר ( שאני לא התנגדתי לה, להיפך, אבל זה הצד הבעייתי בה ).

לקווינסי דובי , ד"א, אסור להתקרב. בטח לא השחקן שבלאט ירצה.

מה רע בקווינסי דובי?
שחקן עם כמה שנות נסיון באנ.בי.אי ועונה פנטסטית בטורקיה.
לא אתלט גדול וגם לא שחקן הגנה מצטיין, אך עילוי התקפי יוצא מן הכלל.
יד טוב מכל הטווחים, חודר לא רע ופינשר מצויין בהתקפות מעבר.
בהחלט יכול להיות אופציה מעניינת.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 09 אוגוסט 2011, 09:42

כי הוא מסוג השחקנים הרכים ( גוף חלש ) שלא שומרים ואוהבים את עצמם ואת הכדור. קלעי טוב אבל אין לו את האופי לקבוצות כמו מכבי .
הייתה לו באמת עונה לא רעה מבחינה אישית בטורקיה, אבל הוא לקח שם את רוב הזריקות והוקבוצה שלו סיימה במקום אחרון אם אני לא
טועה.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 09 אוגוסט 2011, 09:44, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 09 אוגוסט 2011, 09:43

חביב אורנג'ד כתב:

כשמסתכלים היום על הסגל של מכבי בעונה שקדמה לעונה שעברה ורואים מה יצא מכל שחקן, אי-אפשר שלא להתרשם מההישג של פיני גרשון.
סטפון לאזמה כבר יותר משנה לא משחק כדורסל מקצועני, אנדרו וויזניבסקי סיים איפשהו בתחתית טבלת הרנקינג האישית של היורוליג ונזרק מאפס פילזן באמצע העונה שעברה, פישר היה לא יותר משחקן מחליף בעל משמעות די מינורית בריאל מדריד (שלא נראתה מי יודע כמה העונה), רביב לימונד לא מוצא מקום בנבחרת, ואפילו אלן אנדרסון ה"בלתי עציר" , שיחק רק חצי עונה ביורוליג ומיד בסיומה נזרק.
מכבי של עונת פיני האחורנה היתה אוסף אקלקטי של שחקנים חלשים-בינוניים. ולחשוב שרצו כאן לראות את הסגל הזה רץ לעוד כמה עונות ועוד התנגדו לשינויים שבלאט עשה בקיץ האחרון...
בכל מקרה, צריכים לתת קרדיט אדיר לפיני גרשון שהצליח להביא את החבורה הבינונית הזאת לרבע גמר היורוליג. אני בספק אם בעתיד נראה קבוצות כ"כ חלשות מגיעות לכאלו הישגים.

זה רק מראה כמה איידסון ופרקינס היו שחקן חשובים במערך של מכבי ושימשו כדבק של הקבוצה בשנתיים האחרונות...
אגב דווקא היה דיי קונצנזוס בקיץ הקודם שצריך לשחרר את אנדרסון ולהביא סנטר חזק וזה מה שמכבי עשו .... רוב הרעש היה סביב החתמות כמו פוט , כדיר , ההוא עם הלב ...שאלו באמת החתמות קצת מוזרות . בסופו של דבר ההפתעה הגדולה שקיבלנו היה פארגו כי ההצלחה של סופו לא כלכך מפתיע ופרקינס ופארגו הכרנו כבר וכו'...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 09 אוגוסט 2011, 09:46

חביב, הכול נכון, חוץ מזה שאנדרסון הוא שחקן בינוני.
לא הרבה חולקים על הכישורים שלו, בהתקפה ובהגנה. שחקן עם יכולת אישית מהגבוהות באירופה עם אופי מחורבן ושכל קטן.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 09 אוגוסט 2011, 09:49

yarinsaky כתב:חביב, הכול נכון, חוץ מזה שאנדרסון הוא שחקן בינוני.
לא הרבה חולקים על הכישורים שלו, בהתקפה ובהגנה. שחקן עם יכולת אישית מהגבוהות באירופה עם אופי מחורבן ושכל קטן.

זה בדיוק מה שאני אמרתי בעונה שעברה.
ניפחו פה את אנדרסון והפכו אותי לאיזה עילוי. בפועל, אחרי שמשכללים את כל הנתונים, הוא שחקן בינוני-טוב ותו לא.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 09 אוגוסט 2011, 09:49

yarinsaky כתב:כי הוא מסוג השחקנים הרכים ( גוף חלש ) שלא שומרים ואוהבים את עצמם ואת הכדור. קלעי טוב אבל אין לו את האופי לקבוצות כמו מכבי .
הייתה לו באמת עונה לא רעה מבחינה אישית בטורקיה, אבל הוא לקח שם את רוב הזריקות והוקבוצה שלו סיימה במקום אחרון אם אני לא
טועה.

בטורקיה הוא היה הכוכב היחיד של הקבוצה ולכן שיחק בסגנון הזה , אני בטוח שבסיטואציה אחרת הוא גם ישחק אחרת .
הוא אופציה טובה אבל הבעיה שהוא באמת קצת דומיננטי מידי לצד פארגו והרי זה נראה כאילו פארגו הולך לקבל את המושכות של הקבוצה .

אגב שאנון בראון הוא אותו מקרה כמו CDR שחקן משלים מצויין ומבוקש שלא יסכים לחתום לעונה מלאה כי הוא בטוח ימצא חוזה בסוף השביתה...

מה עם לות'ר הד ? שחקן שאני די מחבב וגם פרי אייג'נט....
בכל מקרה מבין המעומדים ההגיוניים אני עדיין חושב שמבחינת התאמה לקבוצה ג'אבר הכי יתאים...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 09 אוגוסט 2011, 09:55

yzafrir כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

זה רק מראה כמה איידסון ופרקינס היו שחקן חשובים במערך של מכבי ושימשו כדבק של הקבוצה בשנתיים האחרונות...
אגב דווקא היה דיי קונצנזוס בקיץ הקודם שצריך לשחרר את אנדרסון ולהביא סנטר חזק וזה מה שמכבי עשו .... רוב הרעש היה סביב החתמות כמו פוט , כדיר , ההוא עם הלב ...שאלו באמת החתמות קצת מוזרות . בסופו של דבר ההפתעה הגדולה שקיבלנו היה פארגו כי ההצלחה של סופו לא כלכך מפתיע ופרקינס ופארגו הכרנו כבר וכו'...

אני לא רואה את הקשר לאידסון ופרקינס.
לדעתי, המצב שציינתי קודם אומר שהשינויים (הללא מעטים) שמכבי עשתה בקיץ, היו הכרחיים ואין מה לפחד מלעשות כאלו שינויים (רק לדמיין מה היה קורה אם מכבי היתה משמרת את אותו סגל..).
מכבי ויתרה על כמה משחקני הגנה מובילים, כמו לאזמה, פישר וויזניבסקי והחליפה אותם בשחקני התקפה נפלאים כמו אליהו, סופו ופארגו (שלא במקרה, שלושתם שיימו כקלעים המובילים של מכבי העונה) ולדעתי, כאן היה ההבדל.

לגבי פרקינס, אני זוכר שבעונה הראשונה שלו הוא היה שחקן ספסל ופתח די בינוני את העונה. בקיץ רוב האנשים כאן רצו וציפו (ובצדק) שישאר שחקן ספסל ע"ח רכז בכיר אחר. בהחלט היו לו כמה משחקים מצויינים בטופ 16 של העונה שעברה, אבל לא הייתי אומר שהוא היה שחקן כ"כ חשוב באותה עונה.
נערך לאחרונה על ידי חביב אורנג'ד בתאריך 09 אוגוסט 2011, 09:57, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי nzitser » 09 אוגוסט 2011, 09:55

asafb96 כתב:
nzitser כתב:מה דעתכם על קלנה אזבויקה?
קצת סטטיסטיקה:

שחקן מצוין, אבל יכול ליהיות קצת סיכון בגלל הפציעה. אתה בטוח שהוא פרי-אג'נט?

כן, הוא שוחרר באמצע העונה שעברה, ולא חתם בשום קבוצה אחרת.
nzitser

הודעהעל ידי yarinsaky » 09 אוגוסט 2011, 10:01

yzafrir כתב:
yarinsaky כתב:כי הוא מסוג השחקנים הרכים ( גוף חלש ) שלא שומרים ואוהבים את עצמם ואת הכדור. קלעי טוב אבל אין לו את האופי לקבוצות כמו מכבי .
טועה.

בטורקיה הוא היה הכוכב היחיד של הקבוצה ולכן שיחק בסגנון הזה , אני בטוח שבסיטואציה אחרת הוא גם ישחק אחרת .
הוא אופציה טובה אבל הבעיה שהוא באמת קצת דומיננטי מידי לצד פארגו והרי זה נראה כאילו פארגו הולך לקבל את המושכות של הקבוצה .

אגב שאנון בראון הוא אותו מקרה כמו CDR שחקן משלים מצויין ומבוקש שלא יסכים לחתום לעונה מלאה כי הוא בטוח ימצא חוזה בסוף השביתה...

בכל מקרה מבין המעומדים ההגיוניים אני עדיין חושב שמבחינת התאמה לקבוצה ג'אבר הכי יתאים...

לות'ר הד היום שחקן שמכבי יכולה להשיג אם היא רוצה, אפילו אם לא הייתה שביתה בנ.ב.א. הוא כבר לא בסטטוס של שחקנים כמון שאנון בראון
שאמורים לקבל הצעות טובות בקיץ נורמלי. אם הוא יקבל הצעה, אז זה בטח לחוזה מינימום ( הד ) ולא הרבה יותר מזה. זה דבר שמכבי כן יכולה
להסתדר איתו.
אבל אני לא הכי מתלהב מהשחקן הזה נכון להיום.
אני די משוכנע שהשחקן הנוסף צריך להיות קומבו של ממש ולא קלעי במובהק. הרי צריך לזכור שפארמר כרגע הוא סוג של בונוס ובלאט אמר שהוא
יבנה את הקבוצה כאילו אין פארמר, אז עדיין צריך כאן קומבו שיכול לרכז.

האמת ששחקן כמו ארויו יכל להתאים מהבחינה הזאת, לו רק הייתי סובל את האופי ואת זריקת התחת שלו בהגנה.
ד"א, יש לו הצעה מקאנטו לעונה הבאה בליגה האיטלקית.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 09 אוגוסט 2011, 10:31

yarinsaky כתב:
yzafrir כתב:
טועה.

לות'ר הד היום שחקן שמכבי יכולה להשיג אם היא רוצה, אפילו אם לא הייתה שביתה בנ.ב.א. הוא כבר לא בסטטוס של שחקנים כמון שאנון בראון
שאמורים לקבל הצעות טובות בקיץ נורמלי. אם הוא יקבל הצעה, אז זה בטח לחוזה מינימום ( הד ) ולא הרבה יותר מזה. זה דבר שמכבי כן יכולה
להסתדר איתו.
אבל אני לא הכי מתלהב מהשחקן הזה נכון להיום.
אני די משוכנע שהשחקן הנוסף צריך להיות קומבו של ממש ולא קלעי במובהק. הרי צריך לזכור שפארמר כרגע הוא סוג של בונוס ובלאט אמר שהוא
יבנה את הקבוצה כאילו אין פארמר, אז עדיין צריך כאן קומבו שיכול לרכז.

האמת ששחקן כמו ארויו יכל להתאים מהבחינה הזאת, לו רק הייתי סובל את האופי ואת זריקת התחת שלו בהגנה.
ד"א, יש לו הצעה מקאנטו לעונה הבאה בליגה האיטלקית.

לות'ר הד זה שם מצוין, שלא יעלה הרבה. קלעי שלשות אדיר ואתלט מצוין. העונה בקינגס לא קיבל מספיק דקות בגלל אוונס, אודריך וטורנטון, אבל הוא הוכיח לא פעם שכשהוא מקבל דקות הוא יודע לתת תפוקה מצוינת. אני מאוד אשמח אם יגיע. בהחלט יכול ליהיות אחד הגארדים המובילים באירופה. יחד עם פארגו ופאמר מכבי תיהיה קבוצה מפחידה בשלב הבתים, ובהחלט יכולה לקחת את המקום הראשון בבית האכזרי הזה. גם כשפארמר יעזוב הוא יוכל לחפות עליו יחד עם שאייר
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 09 אוגוסט 2011, 10:57

חביב , השינויי שעשו מהעונה הקודמת היו נכונים ואף כולם אמרו את זה אז שאלו השחקנים שצריך להחליף למעט אולי פישר שאם היה לנו בספסל היה יכול להיות מצויין .
כעיקרון סופו החליף את לאמפה (שהיה אמור להיות הסנטר הפותח המאסיבי שלנו ) שלא התאקלם ופישר שתוכנן כשחקן ספסל תפס את מקומו . כך שהחילוף הזה היה נחוץ מאוד ודובר על חילוף כזה עוד בזמן שלאמפה שוחרר....
את לאזמה החליף הנדריקס שזה אולי קידום מסוייםמבחינה התקפית אבל מבחינה הגנתית לדעתי לאזמה היה חוסם טוב יותר והחילוף הזה לא היה ממש הכרחי , הוא לא פגע בקבוצה אבל גם לא כלכך הוסיף . מה ששידרג את עמדה 4 זה אליהו שבא כתוספת לעומת מה שהיה עונה קודמת אבל הוא לא החליף שחקן בסגל...
ופארגו בעצם הגיע במקום וויז שלדעת כמעט כולם היה צריך להיזרק מהקבוצה .
אתה שואל מה הקשר לפרקינס ואיידסון ? הם שני השחקנים הבכירים בסגל שנשארו ובעצם גרמו לסגל גם העונה וגם בעונה הקודמת להתחבר ולהציג כדורסל טוב וסך הכל הבסיס של הסגל נשמר...פרקינס באותה עונה פשוט נישל את וויז מתפקיד הרכז המוביל וזה אחד הצעדים שגרמו לכך שמכבי הגיעו לאן שהגיעו באותה עונה אחרי שנראו לא טוב בתחילת העונה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 09 אוגוסט 2011, 11:07

yzafrir כתב:חביב , השינויי שעשו מהעונה הקודמת היו נכונים ואף כולם אמרו את זה אז שאלו השחקנים שצריך להחליף למעט אולי פישר שאם היה לנו בספסל היה יכול להיות מצויין .
כעיקרון סופו החליף את לאמפה (שהיה אמור להיות הסנטר הפותח המאסיבי שלנו ) שלא התאקלם ופישר שתוכנן כשחקן ספסל תפס את מקומו . כך שהחילוף הזה היה נחוץ מאוד ודובר על חילוף כזה עוד בזמן שלאמפה שוחרר....
את לאזמה החליף הנדריקס שזה אולי קידום מסוייםמבחינה התקפית אבל מבחינה הגנתית לדעתי לאזמה היה חוסם טוב יותר והחילוף הזה לא היה ממש הכרחי , הוא לא פגע בקבוצה אבל גם לא כלכך הוסיף . מה ששידרג את עמדה 4 זה אליהו שבא כתוספת לעומת מה שהיה עונה קודמת אבל הוא לא החליף שחקן בסגל...
ופארגו בעצם הגיע במקום וויז שלדעת כמעט כולם היה צריך להיזרק מהקבוצה .
אתה שואל מה הקשר לפרקינס ואיידסון ? הם שני השחקנים הבכירים בסגל שנשארו ובעצם גרמו לסגל גם העונה וגם בעונה הקודמת להתחבר ולהציג כדורסל טוב וסך הכל הבסיס של הסגל נשמר...פרקינס באותה עונה פשוט נישל את וויז מתפקיד הרכז המוביל וזה אחד הצעדים שגרמו לכך שמכבי הגיעו לאן שהגיעו באותה עונה אחרי שנראו לא טוב בתחילת העונה...

פרקינס ואידסון בעונה של פיני היו שחקני רוטציה בכירים, לא יותר. הם ממש לא היו ה"דבק" (כי לא היה כזה), ולא היו השחקנים המשמעותיים ביותר בסגל. שניהם נשארו יותר בגלל הסגנון הלא כפייתי והאופי החיובי. הסיבה היחידה שמכבי הגיע לאן שהגיע זה ההצגות של אנדרסון בטופ 16, לא פרקינס ולא נעליים. בלי אנדרסון מכבי לא היו עוברים את הטופ 16, עם או בלי פרקינס ואידסון. פישר היה לא פחות משמעותי משניהם בעונה הזאת, גם בלי משחק גב לסל. הפכתם את שניהם לכוכבים הבלעדיים של מכבי ולסיבה להצלחה. הם סך הכל 2 שחקני רוטציה בכירים, אבל ממש רחוקים מליהיות השחקנים הכי מוכשרים וחיוניים במכבי. מכבי תסתדר מצוין גם בלי שניהם. שכחתם את תצוגות הנפל של שניהם (במיוחד של אידסון) בעיקר בחלק ההתקפי, שגם בחלק ההגנתי הם לא מיררו את החיים לשחקנים שמשחקים בקבוצות קצת יותר גדולות מפרוקום וז'לגיריס.
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313 ו־22 אורחים