lirca89 כתב:צילום המסך של השיחה חייב לעלות לדף של כדורסל שפל.
העיקר שהאוהדים האמיתיים עומדים מאחורי הקבוצה גם אם תבנה קבוצה ברמה של נס ציונה.

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
lirca89 כתב:צילום המסך של השיחה חייב לעלות לדף של כדורסל שפל.
גל גל כתב:הוא הוריד עוקב אחרי מכבי גם - חחח זה גמור -וואו איז קטעים פשוט תפנית אחרי תפנית - אין את מי להביא תכלס
Holiday_Armadillo כתב:lirca89 כתב:צילום המסך של השיחה חייב לעלות לדף של כדורסל שפל.
lirca89 כתב:Holiday_Armadillo כתב:lirca89 כתב:צילום המסך של השיחה חייב לעלות לדף של כדורסל שפל.
toja27 כתב:קצת מוזר גם מצידו להפיל עסקה על סעיף יציאה ושכר לעונה הבאה. אבל שיהיה.
toja27 כתב:קצת מוזר גם מצידו להפיל עסקה על סעיף יציאה ושכר לעונה הבאה. אבל שיהיה.
er79 כתב:אתם הייתם מתפחלצים אם הייתם קוראים את כל מה שכתב לי. אני כולי עצבים עכשיו. קודם כל הוא אחלה גבר. שנית, הוא רמז שישחק בקבחצה אחרת ביורוליג, אני מאמין שאכן זאת תהיה באסקוניה. הבחור היה מוכן להגיע והוריד מדרישות השכר שלו כדי להגיע אבל הצעת הבייאאוט הייתה כמו סטירה לפנים מבחינתו. ממה שהבנתי אין כבר דרך חזרה
er79 כתב:אתם הייתם מתפחלצים אם הייתם קוראים את כל מה שכתב לי. אני כולי עצבים עכשיו. קודם כל הוא אחלה גבר. שנית, הוא רמז שישחק בקבחצה אחרת ביורוליג, אני מאמין שאכן זאת תהיה באסקוניה. הבחור היה מוכן להגיע והוריד מדרישות השכר שלו כדי להגיע אבל הצעת הבייאאוט הייתה כמו סטירה לפנים מבחינתו. ממה שהבנתי אין כבר דרך חזרה
arel123 כתב:toja27 כתב:קצת מוזר גם מצידו להפיל עסקה על סעיף יציאה ושכר לעונה הבאה. אבל שיהיה.
איפה רשום שזה על סעיף יציאה ?
שמואל1 כתב:er79 כתב:אתם הייתם מתפחלצים אם הייתם קוראים את כל מה שכתב לי. אני כולי עצבים עכשיו. קודם כל הוא אחלה גבר. שנית, הוא רמז שישחק בקבחצה אחרת ביורוליג, אני מאמין שאכן זאת תהיה באסקוניה. הבחור היה מוכן להגיע והוריד מדרישות השכר שלו כדי להגיע אבל הצעת הבייאאוט הייתה כמו סטירה לפנים מבחינתו. ממה שהבנתי אין כבר דרך חזרה
ההנהלה עשתה זובור לספאחיה.
תקעה אותו בלי שחקני חמישייה שבועיים לפתיחת האימונים.
אני במקום ספאחיה הייתי מתפטר ברגע זה ממש. העונה נגמרה.
er79 כתב:toja27 כתב:קצת מוזר גם מצידו להפיל עסקה על סעיף יציאה ושכר לעונה הבאה. אבל שיהיה.
במובן הזה הוא התנסח קצל לא ברור אבל זה מה שהבנתי בגדול. סעיף הבייאוט הרגיז אותו. לא מבין מה היה שם בדיוק
משתמשים הגולשים בפורום זה: TAYO ו־11 אורחים