המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אם אתם שוקלים להתחיל דיון זהה ל-3 העמודים מלפני כמה ימים על כתב/אינסיידר אחר, אני מודיעה לכם שזה לא הולך לקרות
אם זה מאוד חשוב לכם, יש הודעות פרטיות
מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם אתם שוקלים להתחיל דיון זהה ל-3 העמודים מלפני כמה ימים על כתב/אינסיידר אחר, אני מודיעה לכם שזה לא הולך לקרות
אם זה מאוד חשוב לכם, יש הודעות פרטיות
אה , כן המפקדת !!!
cannon כתב:כפי שכתבתי, מורלנד, שאת שמו העליתי לפני כשבוע, מועמד ודי גבוה ברשימות. הוא לא היחיד שמדברים איתו ויש עוד שחקן שהופיע ברשימת הסקאוטינג של חציל שאיתו יש דיבורים. אחד שחציל מאוד מתלהב ממנו, אבל נכון לעכשיו מעדיף לנסות למצות את אופציית ה-NBA..
תגיד אתה בסדר או שאתה עושה את עצמך לא מבין? זה עבר את הגבול מזמן כבר, מזמןcannon כתב:כפי שכתבתי, מורלנד, שאת שמו העליתי לפני כשבוע, מועמד ודי גבוה ברשימות. הוא לא היחיד שמדברים איתו ויש עוד שחקן שהופיע ברשימת הסקאוטינג של חציל שאיתו יש דיבורים. אחד שחציל מאוד מתלהב ממנו, אבל נכון לעכשיו מעדיף לנסות למצות את אופציית ה-NBA..
החציל האצטקי כתב:שומר טוב. אתלט. השתפר מאוד בדטרויט.
קלעי עונשין מזעזע ובכללי לא כשרון גדול התקפית. יש קצת אפסייד בתחום הזה.
שם מעניין, לא המועמד הראשון שלי.
אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:שומר טוב. אתלט. השתפר מאוד בדטרויט.
קלעי עונשין מזעזע ובכללי לא כשרון גדול התקפית. יש קצת אפסייד בתחום הזה.
שם מעניין, לא המועמד הראשון שלי.
השתפר? כשהשנים הראשונות שלך כמקצוען מועברות בבית/ביציע, קשה שלא.
העביר יותר זמן מחוץ לפרקט מאשר עליו. היה לרוב פצוע בשנתיים שלו בסקרמנטו.
אני אוהבת שתמיד מוציאים כתבות עם ה-disclaimer ש''סיכויים נמוכים מאוד שיחתום''גל גל כתב:לפי ערוץ הספורט מכבי ת"א מעוניינת באריק מורנלד, הפורוורד סנטר ששיחק בדטרויט קצת בעונה שעברה, ידוע בתור שחקן הגנה טוב. שם נוסף ברשימה של הצהובים לתפקיד הזה הוא כריסטיאן ווד אך הסיכויים שאחד מהם יחתום נראים כרגע נמוכים.
cannon כתב:כפי שכתבתי, מורלנד, שאת שמו העליתי לפני כשבוע, מועמד ודי גבוה ברשימות. הוא לא היחיד שמדברים איתו ויש עוד שחקן שהופיע ברשימת הסקאוטינג של חציל שאיתו יש דיבורים. אחד שחציל מאוד מתלהב ממנו, אבל נכון לעכשיו מעדיף לנסות למצות את אופציית ה-NBA..
אחדשיודע כתב:אוי... התמימות שהולכת כאן.
toja27 כתב:אני לא בטוח שכל מי שמביא לכאן שמות הוא בהכרח טרול. כן רוצה לשמוע ממנו את הרציונל מהצד שלו, למה להגיד " מישהו מהרשימה של חציל " ולא להגיד בדיוק מי. מה ההיגיון מאחורי ההודעה הזו
toja27 כתב:אחדשיודע כתב:אוי... התמימות שהולכת כאן.
אני לא בטוח שכל מי שמביא לכאן שמות הוא בהכרח טרול.
כן רוצה לשמוע ממנו את הרציונל מהצד שלו, למה להגיד " מישהו מהרשימה של חציל " ולא להגיד בדיוק מי. מה ההיגיון מאחורי ההודעה הזו.
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:אוי... התמימות שהולכת כאן.
כן רוצה לשמוע ממנו את הרציונל מהצד שלו, למה להגיד " מישהו מהרשימה של חציל " ולא להגיד בדיוק מי. מה ההיגיון מאחורי ההודעה הזו.
ההיגיון? להראות כאילו יש לו מידע פנימי, כשבעצם הוא פשוט קרא את הכתבה בספורט 5.
המשחקים האלה נראים לי ילדותיים, אבל מי שנהנה לו מזה, בכיף.
גל גל כתב:אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:אוי... התמימות שהולכת כאן.
ההיגיון? להראות כאילו יש לו מידע פנימי, כשבעצם הוא פשוט קרא את הכתבה בספורט 5.
המשחקים האלה נראים לי ילדותיים, אבל מי שנהנה לו מזה, בכיף.
כריסטיאן ווד לא מתואר בספרט 5 לפי מה שראיתי
דווקא זה היה רשום בעמוד הפייסבוק של יורופיד
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים