Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל עוד שחקנים אירופאיים ייחשבו מקומיים לכל הקבוצות שבאיחוד מכבי לא תוכל לגעת באירופאים טובים באמת
יש יותר סיכוי בלפגוע עם אמריקאי ב-300 אלף מאשר עם אירופאי ב-300 אלף
כמו שאצלנו שחקנים ישראלים מקבלים יותר כי הם ישראלים, ככה אירופאים מקבלים יותר באירופה כי הם מקומיים
מה שנשאר זה האמריקאים
רוצים להתלונן למישהו? אחםש להם את כתובת ה-ICQ של האיחוד האירופי
תירוצים יותר מהכל, מכבי לא ממצמצת לכיוון של השחקנים האירופאים. דיוויד פדרמן אמר עוד בגאווה איזה ברכה זאת האמרקאים, וכולם מתגאים כאן איזה חממה נהדרת כאן לשחקנים אמרקאים שיבואו ויהבנו להם בעיר הנפלאה תל אביב.
אני אתן דוגמא שנתתי כבר מספר פעמים, מיצ'יץ' היה פנוי הקיץ, הוא היה החתמה הרבה יותר הגיונית מפארגו ליד וולבקין הקיץ, אם חובבן כדורסל פושטק כמוני דיבר על זה בקיץ, אני מצפה מאנשי מקצוע לראות דבר כזה, הוא רכז גבוה וסולידי ומגן טוב , זה מה שהיה צריך בקו האחורי הננסי שלנו בטח ליד וולבקין שהוא שוטר יותר מהכל. כמה מיצ'יץ' עלה לאנאדולו? יותר מ750 אלף ששילמו על פארגו בן ה32? כנראה שלא . מכבי מצמצו לכיוון הזה? כנראה שלא. כל קיץ אותו סיפור מחורבן.
לפני שאתה אומר שאתה בספק אני רוצה לראות כמה שילמו עליו
כשאתם אומרים ''אמריקאים'' נגד ''אירופאים'' אתם מתכוונים שחורים נגד לבנים
אלכס קארוסו גארד גבוה ופיזי וגם לבן, יש לי תחושה שלא היינו שומעים על האמריקאיות שלו אם היה פה כמו שאנחנו לא שומעים על האמריקאיות של קלויארו
מיצ'יץ' לא נחשב בין הגארדים המובילים באירופה..בזמנו..המחיר שלו הוא לגמרי בטווח היכולת של מכבי.וכן כנראה שפחות מ750 אלף ששילמו על פארגו.
את לא שמעת ממני גם על האמרקאיות של די. ג'י סילי או אנטוני גיל שדיברתי עליו בחום והמלצתי באשכול הסקואטינג לשים עליו עין ויש עוד דוגמאות אין ספור.
אל תלכי לכיוון ההוא.
אז אתה אל תלך לכיוון ההוא של הכללה עם אמריקאים ואירופאים
מישהו פה רוצה את שבד שהוא יותר אמריקאי מאמריקאי שכונה?
תגיד שאתה רוצה סגנון מסויים
זאת הכללה כמובן , אבל זאת הכללה עם אחיזה חזקה במציאות , תסכימי או לא , תאהבי או לא.
אני מוצא שיש יותר מדי שחקנים אמרקאים שלא מתאימים ברמה המנטלית למה שהיורוליג דורש. מעבר לרמה המנטלית זה פשוט עניין של ניסיון שהאמרקאים לפעמים חסרים כדי להתמודד בהצלחה עם האתגרים.
לכן כל עוד מכבי לא פיתחה איזה גלאי לקריאת מחשבות של אדם, הייתי עושה בחירה סולידית וזה לשלב לפחות 2-3 אירופאים מוכחים בסגל עם עוד 4-5 אמרקאים. האירופאים יביאו ניסיון, הבנת דקויות היורוליג ומה שנדרש כדי לצליח, הם גם מבינים לרוב טוב יותר את המשמעות של לשחק במועדון עם היסטוריה מפוארת כמו מכבי בניגוד לאמרקאים שצריכים לעשות גוגל לפני, האמרקאים יביאו כוח אש וכישרון. כמובן שכל השחקנים כולל כולם, צריכים להיות "חבר'ה טובים".
זאת נוסחא מאוד כללית ויש לה וריאציות , אבל בגדול ככה אני הייתי שואף לפעול.