פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים

16 יוני 2019, 23:56

cannon כתב:הפצצה עכשיו ללילה. קארוסו יקירכם וגם ראול נטו ברשימות של המועמדים הרציניים. מכבי לא תשלם את הסכומים שוואנאמייקר ודילייני רוצים. מחפשים פליט NBA לנסות את המודל שעבד עם בלאק ואובריינט בסכומים של עד מליון וקצת דולר.

קארוסו יכול להיות יותר ממדהים, אבל לדעתי יש לו עוד מקום בNBA .
אתה אומר שדילייני ובראד יורדים מהפרק לפי מה שאתה מבין?

16 יוני 2019, 23:59

הם לא בסכומים שיש למכבי להציע. התקציב הוא מליון וקצת. אלה כרגע דורשים סביב השני מליון ויהיה להם ביקוש ממילאנו, פנר וצסקא בודאות. סוג של משחק פוקר עכשיו. האם מכבי תמתין או לא. זה השחקן שסביבו בונים סגל אז לא בטוח שירצו לחכות הרבה ולראות אם אלה יישברו...

17 יוני 2019, 00:00

cannon כתב:הם לא בסכומים שיש למכבי להציע. התקציב הוא מליון וקצת. אלה כרגע דורשים סביב השני מליון ויהיה להם ביקוש ממילאנו, פנר וצסקא בודאות. סוג של משחק פוקר עכשיו. האם מכבי תמתין או לא. זה השחקן שסביבו בונים סגל אז לא בטוח שירצו לחכות הרבה ולראות אם אלה יישברו...

הבנתי, תודה רבה על המידע!
מקווה מאוד שלא יעשו לנו פדיחות, זאת העמדה הכי חשובה.

17 יוני 2019, 00:05

cannon כתב:הפצצה עכשיו ללילה. קארוסו יקירכם וגם ראול נטו ברשימות של המועמדים הרציניים. מכבי לא תשלם את הסכומים שוואנאמייקר ודילייני רוצים. מחפשים פליט NBA לנסות את המודל שעבד עם בלאק ואובריינט בסכומים של עד מליון וקצת דולר.

לא מאמין שקארוסו יעזוב את ה-NBA. הוכיח שיש לו מקום שם. מה המקור?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

17 יוני 2019, 00:13

Rampel כתב:

לא מאמין שקארוסו יעזוב את ה-NBA. הוכיח שיש לו מקום שם. מה המקור?

https://twitter.com/ebballrumours/statu ... 3340255233

Agents have suggested a lot of guards from the US market to Maccabi's staff. Some of them have European experience. Club's management will examine these cases carefully, but as it seems they found their main goal. More news within the next few days.

https://twitter.com/search?f=tweets&ver ... i&src=typd

According to our sources, Maccabi Tel Aviv WILL NOT pursue Kostas Sloukas. The first name in the shortlist of the club is a former #NBA combo guard. Neither Sloukas nor another player from Europe, at this moment.

https://twitter.com/ebballrumours/statu ... 2297361409

17 יוני 2019, 00:23

קצת מידע על נטו מישהו? מההילייטס אני מתרשם שלא מדובר בגארד שחושב מסירה ולעשות את חבריו טובים יותר וגם לא רואה ממש הגנה אבל זה היילייטס אז הכל בערבון מוגבל

17 יוני 2019, 00:26

קארוסו זה חלום

17 יוני 2019, 00:29

שמואל1 כתב:קארוסו זה חלום

בדיוק..אז תתעורר מהר לפני שזה הופך לסיוט..

17 יוני 2019, 00:33

er79 כתב:קצת מידע על נטו מישהו? מההילייטס אני מתרשם שלא מדובר בגארד שחושב מסירה ולעשות את חבריו טובים יותר וגם לא רואה ממש הגנה אבל זה היילייטס אז הכל בערבון מוגבל

יש את זה באינטרנט אם זה יכול לעזור :
https://www.nbadraft.net/players/raul-neto
https://www.scout.com/basketball/nba/neto-raul-2067692/

17 יוני 2019, 00:35

כאילו, אני מבין שהנהלת הלייקרס מפגרת, אבל במסגרת התקציב, קארוסו כמחליף לווקר זה מושלם. אני אשכרה אתעצבן אם יוותרו עליו, יותר משאשמח אם הוא יהיה פה

בשורה התחתונה, לא נשמע לי אמין. אתם מבינים שאנחנו מדברים על קומבו, מוביל כדור, עושה הגנה, pass first ועל הדרך אשכרה שיפר את כל האלמנטים ההתקפיים שלו?

קארוסו של 2018 היה שחקן של 43% ל-2, 30% ל-3, בערך חצי חטיפה למשחק ו-70% מהעונשין. העונה עם יותר דקות הוא נתן תפוקה של 44% ל-2, 40% ל-3, חטיפה למשחק ו-80% מהעונשין. תירגם את זה ל-9 נקודות, 3 אסיסטים ו-3 ריבאונדים ב-21 דקות.. למה ששחקן עם מספרים כאלו יעזוב את הליגה? לא נשמע אמין..

17 יוני 2019, 00:36

Rampel כתב:כאילו, אני מבין שהנהלת הלייקרס מפגרת, אבל במסגרת התקציב, קארוסו כמחליף לווקר זה מושלם. אני אשכרה אתעצבן אם יוותרו עליו, יותר משאשמח אם הוא יהיה פה

בשורה התחתונה, לא נשמע לי אמין. אתם מבינים שאנחנו מדברים על קומבו, מוביל כדור, עושה הגנה, pass first ועל הדרך אשכרה שיפר את כל האלמנטים ההתקפיים שלו?

קארוסו של 2018 היה שחקן של 43% ל-2, 30% ל-3, בערך חצי חטיפה למשחק ו-70% מהעונשין. העונה עם יותר דקות הוא נתן תפוקה של 44% ל-2, 40% ל-3, חטיפה למשחק ו-80% מהעונשין. תירגם את זה ל-9 נקודות, 3 אסיסטים ו-3 ריבאונדים ב-21 דקות.. למה ששחקן עם מספרים כאלו יעזוב את הליגה? לא נשמע אמין..

זה יכול להיות שמכבי מעוניינים בו ועוקבים אחריי המצב שלו, אבל הם פשוט סתם מבזבזים את הזמן שלהם כי הוא יישאר בNBA, הוא נתן עונה טובה השנה ואין שום סיבה שהלייקרס יוותרו עליו .
אם כבר פליט NBA, קרטר וויליאמס נשמע שם הגיוני יותר .

17 יוני 2019, 00:44

כבר משנה שעברה אני מת שקארוסו יגיע

באירופה הוא לטעמי בחמישיית השחקנים הכי טובים ביורוליג.

אם הוא יהיה באירופה מן הסתם

17 יוני 2019, 00:47

כרגיל סיפורים של קיץ

17 יוני 2019, 00:50

מעניין מתי אוקארו וויט יעלה שוב שמלפפון הקיץ

17 יוני 2019, 00:54

Rampel כתב:כאילו, אני מבין שהנהלת הלייקרס מפגרת, אבל במסגרת התקציב, קארוסו כמחליף לווקר זה מושלם. אני אשכרה אתעצבן אם יוותרו עליו, יותר משאשמח אם הוא יהיה פה

לא שאני יודע מה מעמגו בלייקרס, אבל הליגה הזאת מוזרה ויכולה לזלזל בתקופות כאלה. אגב, למה הוא שותף בפחות מארבעים משחקים?

17 יוני 2019, 00:57

A.Parker כתב:

לא שאני יודע מה מעמגו בלייקרס, אבל הליגה הזאת מוזרה ויכולה לזלזל בתקופות כאלה. אגב, למה הוא שותף בפחות מארבעים משחקים?

היה ב G LEAGUE

17 יוני 2019, 00:58

A.Parker כתב:

הוא בחוזה Two Way. יכול לקחת חלק ב-45 ימים במקסימום בליגה. בשאר הזמן הוא ב-G League. המעמד שלו ביחס לתפוקה היה מביך, אבל הוא הוכיח בשנתיים האלו שיש לו מקום.

17 יוני 2019, 00:59

גל גל כתב:מעניין מתי אוקארו וויט יעלה שוב שמלפפון הקיץ

בדוק יזכירו אותו כ4 פותח במקום אובראיינט, קיץ שעבר אמרו שהיו איתו מגעים מתקדמים אבל בסוף אלה היו דיווחים שקריים נראלי, סיפור מוזר היה שם .

17 יוני 2019, 07:12

אז הגענו מוקדם השנה לשלב הזה שקארוסו מועמד... טוב, לפחות עובדים מהר הפעם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

17 יוני 2019, 07:50

ראול נטו הוא שם הרבה יותר ריאלי מ קרארוסו וקארטר ויליאמס.
הרכז השלישי של יוטה ג'ז אמור לעלות סביב מליון דולר לעונה.
נושא נעול