02 יולי 2019, 17:47
02 יולי 2019, 17:53
02 יולי 2019, 18:20
Rampel כתב:ווילבקין הולך לשחק לא מעט דקות לצד הרכז שיגיע. אני לא רואה סרט שבו תיאודוסיץ' מגיע ונמצא בחמישיה על חשבון ווילבקין.החציל האצטקי כתב:Rampel כתב:זו עצימת עיניים. הקו האחורי כמעט סגור:
זר, וולטרס, ג'ונדי
ווילבקין, זוסמן
מעבר לרכז יהיה פה עוד זר בעמדה 2 והוא כנראה יהיה קיין או שחקן ברמתו. במקרה הכי אופטימי זה יהיה איזה אוסטין הולינס שכזה. המשמעות של תיאודוסיץ' כרכז הבכיר היא שלא יהיה שחקן שיכול באמת להוביל כדור וליצור לאחרים וגם לשמור בצד השני. הוא לא מתאים.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
לא יודע.
זוסמן בעיניי לא 2 אלא 3. אם כבר אבדיה 2.
ג׳ונדי גם לא 1.
אני יכול לסדר את זה איך שבא לי.
נניח:
ווילבקין, תאודוסיץ׳, וולטרס
הולינס, דיברתולומאו, אבדיה
תוסיף את כספי () וזוס בעמדה 3 (עם עזרה גם מקלויארו), עוד פורוורד 3&D ארוך, ואת בלאק ועוד סנטר מחליף הגנתי, ואתה יכול להיות בסדר גמור גם בהגנה.
זה לא משנה איך נסדר את זה, הפואנטה היא שהקו האחורי די סגור ואין בו שחקן שיכול גם להוביל כדור וגם לשמור ברמה טובה. לכן לדעתי תיאודוסיץ' לא מתאים.
ואני לא מבין איך הקו הקדמי קשור לסיפור. לקו הקדמי תהייה מספיק עבודה הגנתית. בטח כשגם הקבוצות הנמוכות מוסיפות גובה הקיץ ואנחנו החתמנו את בלאק על 1.4 מיליון.
אנחנו בכלל לא יודעים איך הקו הקדמי יראה, אבל הבסיס שנשאר ממנו מאוד מוגבל והשוק נראה דל מאוד בשחקנים שיכולים להשלים אותו בצורה טובה.
02 יולי 2019, 18:22
02 יולי 2019, 18:42
Adam כתב:בסוף הקיץ כשתבינו שוולטרס יהיה הרכז הבכיר שלנו, אתם תבכו על איך לא הביאו את תאודוסיץ'.
הזוי שאתם באמת חושבים שהבחירה היא בין תאודוסיץ' לוונאמייקר. במקסימום יגיע לכאן פליט NBA / "גניבה" מליגת הקיץ.
02 יולי 2019, 19:10
02 יולי 2019, 19:16
אני מתחילת הקיץ רושם שאני לא מאמין שהשמות הגדולים משתינים לכיוון שלנו. זה ממש לא עניין של בחירה, זה עניין של סיכוי קלוש שבו בטעות אחד מהם עוד יפול פה. אפשר להשתעשע עם המחשבה, אבל ברור שסיכוי קלוש שזה יצא לפועל.Adam כתב:בסוף הקיץ כשתבינו שוולטרס יהיה הרכז הבכיר שלנו, אתם תבכו על איך לא הביאו את תאודוסיץ'.
הזוי שאתם באמת חושבים שהבחירה היא בין תאודוסיץ' לוונאמייקר. במקסימום יגיע לכאן פליט NBA / "גניבה" מליגת הקיץ.
02 יולי 2019, 19:26
Jack55 כתב:Rampel כתב:ווילבקין הולך לשחק לא מעט דקות לצד הרכז שיגיע. אני לא רואה סרט שבו תיאודוסיץ' מגיע ונמצא בחמישיה על חשבון ווילבקין.החציל האצטקי כתב:Rampel כתב:זו עצימת עיניים. הקו האחורי כמעט סגור:
זר, וולטרס, ג'ונדי
ווילבקין, זוסמן
מעבר לרכז יהיה פה עוד זר בעמדה 2 והוא כנראה יהיה קיין או שחקן ברמתו. במקרה הכי אופטימי זה יהיה איזה אוסטין הולינס שכזה. המשמעות של תיאודוסיץ' כרכז הבכיר היא שלא יהיה שחקן שיכול באמת להוביל כדור וליצור לאחרים וגם לשמור בצד השני. הוא לא מתאים.
לא יודע.
ג׳ונדי גם לא 1.
נניח:
תוסיף את כספי () וזוס בעמדה 3 (עם עזרה גם מקלויארו), עוד פורוורד 3&D ארוך, ואת בלאק ועוד סנטר מחליף הגנתי, ואתה יכול להיות בסדר גמור גם בהגנה.
זה לא משנה איך נסדר את זה, הפואנטה היא שהקו האחורי די סגור ואין בו שחקן שיכול גם להוביל כדור וגם לשמור ברמה טובה. לכן לדעתי תיאודוסיץ' לא מתאים.
ואני לא מבין איך הקו הקדמי קשור לסיפור. לקו הקדמי תהייה מספיק עבודה הגנתית. בטח כשגם הקבוצות הנמוכות מוסיפות גובה הקיץ ואנחנו החתמנו את בלאק על 1.4 מיליון.
אנחנו בכלל לא יודעים איך הקו הקדמי יראה, אבל הבסיס שנשאר ממנו מאוד מוגבל והשוק נראה דל מאוד בשחקנים שיכולים להשלים אותו בצורה טובה.
למה ווילבקין חייב לפתוח בחמישייה?
להזכירך נוריס קול היה השחקן המוביל של הקבוצה ב17/18 והוא פתח רק ב3 משחקים (ועדיין היה השחקן השלישי בקבוצה בממוצע דקות למשחק) .
ברור לכולם שאם תיאודוסיץ' מגיע אז הגארד בעמדה 2 שיגיע על המשבצת של קיין יהיה חייב להיות שחקן הגנה ברמה גבוהה, ותאמין לי שגם ספירופלוס והצוות המקצועי יודעים את זה, הם לא פחות חכמים מאיתנו.
אם לצורך העניין יחתימו שחקן כמו הולינס ויוסיפו גם את כספי לעמדה 3, החמישייה יכולה להיות - מילוש, הולינס, כספי .
ומהספסל יהיה לך את ווילבקין ו-וולטרס שיעלו ויחליפו את מילוש והולינס .
וסתם הבאתי פה דוגמה בשלוף מהראש, זה הרבה תלוי בשחקנים של היריבה ובשאר הרוטציה, וזה ברור שאם מילוש יגיע הוא ישחק יחד עם ווילבקין, אבל אם בנוסף אליו יצליחו להביא 2 עם יכולות הגנה גבוהות, אפשר לחפות בצורה יפה על בעיות ההגנה של השניים האלה .
הכל פה תלוי באיך בונים נכון ואיזה שחקנים בוחרים, ואגב אני אישית חושב שוולטרס שומר סביר (רע הוא לא) .
02 יולי 2019, 19:30
02 יולי 2019, 19:39
02 יולי 2019, 19:41
02 יולי 2019, 19:46
Jack55 כתב:Rampel כתב:ווילבקין הולך לשחק לא מעט דקות לצד הרכז שיגיע. אני לא רואה סרט שבו תיאודוסיץ' מגיע ונמצא בחמישיה על חשבון ווילבקין.החציל האצטקי כתב:Rampel כתב:זו עצימת עיניים. הקו האחורי כמעט סגור:
זר, וולטרס, ג'ונדי
ווילבקין, זוסמן
לא יודע.
ג׳ונדי גם לא 1.
נניח:
למה ווילבקין חייב לפתוח בחמישייה?
להזכירך נוריס קול היה השחקן המוביל של הקבוצה ב17/18 והוא פתח רק ב3 משחקים (ועדיין היה השחקן השלישי בקבוצה בממוצע דקות למשחק) .
ברור לכולם שאם תיאודוסיץ' מגיע אז הגארד בעמדה 2 שיגיע על המשבצת של קיין יהיה חייב להיות שחקן הגנה ברמה גבוהה, ותאמין לי שגם ספירופלוס והצוות המקצועי יודעים את זה, הם לא פחות חכמים מאיתנו.
אם לצורך העניין יחתימו שחקן כמו הולינס ויוסיפו גם את כספי לעמדה 3, החמישייה יכולה להיות - מילוש, הולינס, כספי .
ומהספסל יהיה לך את ווילבקין ו-וולטרס שיעלו ויחליפו את מילוש והולינס .
וסתם הבאתי פה דוגמה בשלוף מהראש, זה הרבה תלוי בשחקנים של היריבה ובשאר הרוטציה, וזה ברור שאם מילוש יגיע הוא ישחק יחד עם ווילבקין, אבל אם בנוסף אליו יצליחו להביא 2 עם יכולות הגנה גבוהות, אפשר לחפות בצורה יפה על בעיות ההגנה של השניים האלה .
הכל פה תלוי באיך בונים נכון ואיזה שחקנים בוחרים, ואגב אני אישית חושב שוולטרס שומר סביר (רע הוא לא) .
02 יולי 2019, 21:03
cifkcv כתב:הוא לא רכז..
02 יולי 2019, 21:04
02 יולי 2019, 23:00
Adam כתב:cifkcv כתב:הוא לא רכז..
הביאו קיץ קודם את ווילבקין כרכז. הוא רכז?
רצו להביא את אריק גרין כמחליף לפארגו, ופארגו רכז.
זה לא חדש שמכבי בונה את הסגל כל קיץ הפוך ממה שהיא צריכה. לא הופתע אם יביאו את גרין וישווקו אותו כרכז לאוהדים.
02 יולי 2019, 23:44
02 יולי 2019, 23:46
02 יולי 2019, 23:46
02 יולי 2019, 23:47
Weems13 כתב:לפי העיתון הבכיר והאמין בסרביה, תאודוסיץ קיבל הצעה של חוזה 1+1 ממכבי, 3 מליון יורו לכל התקופה.
מציינים בכתבה שזוהי ההצעה הכי אטרקטיבית שקיבל.
02 יולי 2019, 23:49
על פי אותו דיווח, הצהובים פתחו מחדש במגעים עם רכז נבחרת סרביה ומוכנים לשלם לו שלושה מיליון יורו לשנתיים, אולם רק העונה הראשונה מובטחת - בשנייה תהיה לצהובים אופציה, מתווה שתאודוסיץ' לא שש לקבל. בתקשורת הסרבית אף ציטטו את מאמן מכבי תל אביב יאניס ספרופולוס כאומר: "כן, אנחנו מנהלים עימו מגעים, אבל כדי להביא שחקנים באיכויות כאלה צריך להשקיע כסף רציני".
וירטוס בולוניה הסכימה לשלם לרכז בן ה-32 2.3 מיליון יורו, אולם זה סירב מתוך רצון לשוב ליורוליג. אנאדולו אפס הביעה עניין לפני מספר חודשים וכעת חזרה בה, ואולימפיאקוס הגישה הצעה נמוכה יותר מזו של מכבי תל אביב - 2.5 מיליון יורו לשנתיים. "מובן שתאודוסיץ' לא ממהר לשום מקום, כי הסכומים הולכים וגדלים", נכתב בסרביה. "הם יכולים לצמוח עוד יותר אם יציג יכולת גבוהה באליפות העולם".