Rampel כתב:ווילבקין חד משמעית נראה בעונה האחרונה כמו הצל של עצמו. ראו את זה עליו, ראו את זה במשחקים, רואים את זה במספרים. זו עובדה ואין שום סיבה ליפות את זה, כי להתעלם מהבעיות ממש לא יעזור לפתור אותן אלא רק יצור תקווה אופטימית חסרת בסיס. הקטע הוא שלדעתי, כמו לדעת רבים אחרים פה, ווילבקין נראה כמו שהוא נראה בגלל שהוא תופקד כמוביל כדור מרכזי העונה והוא לא מספיק טוב בזה. ההתעסקות בניהול המשחק והובלת הכדור מנעה ממנו לעשות טוב יותר את מה שהוא צריך לעשות וזה לקלוע. אז כן, צריך פה רכז ולא הוא לא יכול להיות עוד שחקן הגנה רע. בטח לא כשהסווינגמן המוביל בעל הגנה חשודה. וכן, עם כל הכבוד, לזוסמן אין מספיק ביצים וביכולת הוא עוד לא שם בשביל להיות שחקן חמישיה (ולדעתי האישית הוא גם רחוק משם. כרגע מדובר בשחקן למשימות מיוחדות ותו לא) ואבדיה, בדיוק כמו זוסמן בעונה שעברה, צריך קודם להוכיח את עצמו ברמה הזאת. אז כרגע זה בראיינט.Jack55 כתב:Rampel כתב:למה אתה משווה בין פארמר לג'יימס? ג'יימס מגיע על תקן הסקורר המוביל ביורוליג בעונה האחרונה, כמו שרוצ'סטי הגיע. פארמר הגיע לפה והיה הצל של עצמו, כמו סקוטי של העונה האחרונה. ההשוואות במקום. הבנייה פח זבל.Jack55 כתב:Adam כתב:זאת ההשוואה הכי קרובה שיכולה להיות ביחס למקרים קודמים אצל מכבי, כי מדובר בשני שחקנים שדורשים יותר מדי את הכדור אצלם ביד+לא
מדובר בשחקני הגנה מצטיינים במיוחד (בדיוק כמו אצל רוצ'סטי ופארמר).
מבחינת התאמה אולי, אבל מבחינת השחקנים והיכולת עצמה ממש לא, וזה משנה מאוד :
כמו שכתבתי בתרד הקודם, גיימס מגיע אחריי עונת שיא ואנחנו יודעים מה נקבל ממנו, לעומת פרמאר שהגיע למכבי בכושר רע והיה נראה לא טוב, אם גיימס יגיע הוא לא יהיה פלופ.
ובין ווילבקין ורוצסטי אי אפשר להשוות, ווילבקין שחקן הרבה יותר טוב.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
אני מקווה שלא התכוונת להגיד שווילבקין נראה כמו הצל של עצמו שנה שעברה.
בכל מקרה מה שאמרתי זה שההתאמה והבנייה לא יהיו להיט אבל השחקנים יהיו הרבה יותר טובים.
אני חושב שחציל הציג בצורה טובה איך הקבוצה הזאת יכולה להראות לא רע עם השניים האלה ביחד.
ובגדול, אני קודם כל הייתי מעדיף פה מנהל משחק אמיתי מאשר סקורר מטורף, אבל הבעיה שכמעט כבר אין רכזים כאלה ברמה טובה בשוק, וזאת בדיוק עוד בעיה נוראית בבנייה השנה.
רוצה הוכחה בנושא? היות ומכבי כנראה מנחיתה פה את כספי, אם התוכנית שלה הייתה לשחק עם זוסמן/אבדיה בחמישיה, אז למה הם התנגדו ל-6 זרים עם חוק רוסי מלא?
בשורה התחתונה, זה לא משנה איך נציג את זה, כנראה שבסופו של דבר יהיה פה אוסף לא רע של שחקנים אם נתסכל עליהם אינדיבידואלית, אבל הם ירכיבו קבוצה בינונית במקרה הטוב עם המון בעיות מבניות. השאיפה צריכה להיות לעשות כמה שפחות טעויות מעכשיו. מוביל כדור בולדוג שחושב pass first עדיף בהרבה לקו האחורי מאשר מייק ג'יימס, שהוא גם נמוך וגם לא שומר ולכן לא מתאים ליד סקוטי.
אה וכל זה נרשם מבלי שדיברנו על ההתאמה הכללית לסקוטי (נצטרך לשחק עם שני כדורים וזה..) ועל פוטנציאל הרעל של ג'יימס בחדר ההלבשה. הבחור מסיים כמלך הסלים ביורוליג ומסינה משחרר אותו. אם זו לא נורה אדומה, אני לא יודע מה כן.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
+10000