ת'רד המלפפונים V4

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V4

הודעהעל ידי A.Parker » 25 יולי 2019, 22:41

Rampel כתב:
Jack55 כתב:
Rampel כתב:
Jack55 כתב:
Adam כתב:זאת ההשוואה הכי קרובה שיכולה להיות ביחס למקרים קודמים אצל מכבי, כי מדובר בשני שחקנים שדורשים יותר מדי את הכדור אצלם ביד+לא
מדובר בשחקני הגנה מצטיינים במיוחד (בדיוק כמו אצל רוצ'סטי ופארמר).

מבחינת התאמה אולי, אבל מבחינת השחקנים והיכולת עצמה ממש לא, וזה משנה מאוד :
כמו שכתבתי בתרד הקודם, גיימס מגיע אחריי עונת שיא ואנחנו יודעים מה נקבל ממנו, לעומת פרמאר שהגיע למכבי בכושר רע והיה נראה לא טוב, אם גיימס יגיע הוא לא יהיה פלופ.
ובין ווילבקין ורוצסטי אי אפשר להשוות, ווילבקין שחקן הרבה יותר טוב.
למה אתה משווה בין פארמר לג'יימס? ג'יימס מגיע על תקן הסקורר המוביל ביורוליג בעונה האחרונה, כמו שרוצ'סטי הגיע. פארמר הגיע לפה והיה הצל של עצמו, כמו סקוטי של העונה האחרונה. ההשוואות במקום. הבנייה פח זבל.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

אני מקווה שלא התכוונת להגיד שווילבקין נראה כמו הצל של עצמו שנה שעברה.
בכל מקרה מה שאמרתי זה שההתאמה והבנייה לא יהיו להיט אבל השחקנים יהיו הרבה יותר טובים.
אני חושב שחציל הציג בצורה טובה איך הקבוצה הזאת יכולה להראות לא רע עם השניים האלה ביחד.
ובגדול, אני קודם כל הייתי מעדיף פה מנהל משחק אמיתי מאשר סקורר מטורף, אבל הבעיה שכמעט כבר אין רכזים כאלה ברמה טובה בשוק, וזאת בדיוק עוד בעיה נוראית בבנייה השנה.
ווילבקין חד משמעית נראה בעונה האחרונה כמו הצל של עצמו. ראו את זה עליו, ראו את זה במשחקים, רואים את זה במספרים. זו עובדה ואין שום סיבה ליפות את זה, כי להתעלם מהבעיות ממש לא יעזור לפתור אותן אלא רק יצור תקווה אופטימית חסרת בסיס. הקטע הוא שלדעתי, כמו לדעת רבים אחרים פה, ווילבקין נראה כמו שהוא נראה בגלל שהוא תופקד כמוביל כדור מרכזי העונה והוא לא מספיק טוב בזה. ההתעסקות בניהול המשחק והובלת הכדור מנעה ממנו לעשות טוב יותר את מה שהוא צריך לעשות וזה לקלוע. אז כן, צריך פה רכז ולא הוא לא יכול להיות עוד שחקן הגנה רע. בטח לא כשהסווינגמן המוביל בעל הגנה חשודה. וכן, עם כל הכבוד, לזוסמן אין מספיק ביצים וביכולת הוא עוד לא שם בשביל להיות שחקן חמישיה (ולדעתי האישית הוא גם רחוק משם. כרגע מדובר בשחקן למשימות מיוחדות ותו לא) ואבדיה, בדיוק כמו זוסמן בעונה שעברה, צריך קודם להוכיח את עצמו ברמה הזאת. אז כרגע זה בראיינט.
רוצה הוכחה בנושא? היות ומכבי כנראה מנחיתה פה את כספי, אם התוכנית שלה הייתה לשחק עם זוסמן/אבדיה בחמישיה, אז למה הם התנגדו ל-6 זרים עם חוק רוסי מלא?

בשורה התחתונה, זה לא משנה איך נציג את זה, כנראה שבסופו של דבר יהיה פה אוסף לא רע של שחקנים אם נתסכל עליהם אינדיבידואלית, אבל הם ירכיבו קבוצה בינונית במקרה הטוב עם המון בעיות מבניות. השאיפה צריכה להיות לעשות כמה שפחות טעויות מעכשיו. מוביל כדור בולדוג שחושב pass first עדיף בהרבה לקו האחורי מאשר מייק ג'יימס, שהוא גם נמוך וגם לא שומר ולכן לא מתאים ליד סקוטי.
אה וכל זה נרשם מבלי שדיברנו על ההתאמה הכללית לסקוטי (נצטרך לשחק עם שני כדורים וזה..) ועל פוטנציאל הרעל של ג'יימס בחדר ההלבשה. הבחור מסיים כמלך הסלים ביורוליג ומסינה משחרר אותו. אם זו לא נורה אדומה, אני לא יודע מה כן.

+10000
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 25 יולי 2019, 22:42

Rampel כתב:
Jack55 כתב:בכל מקרה קשה לי להאמין שנראה פה את ג׳יימס, אני לא חושב שהוא ממש אוהב את מכבי בלשון המעטה.
ובלי קשר, להשוות בין שילוב של ווילבקין ופארגו לבין פרמאר זה לדעתי פשוט לא נכון, גם הכישלון של אותה קבוצה לא היה רק בגללם, אלא בגלל שאר הקבוצה וכל הבנייה המפגרת שהייתה באותה שנה.
לא כי הבנייה השנה היא פשוט דוגמא ומופת

עזוב, כמות השטויות שנאמרות פה פשוט מוגזמת. חוסר מודעות מוחלטת.
A.Parker

הודעהעל ידי yellowaura » 25 יולי 2019, 22:50

A.Parker כתב:
Rampel כתב:
Jack55 כתב:
Rampel כתב:
Jack55 כתב:מבחינת התאמה אולי, אבל מבחינת השחקנים והיכולת עצמה ממש לא, וזה משנה מאוד :
כמו שכתבתי בתרד הקודם, גיימס מגיע אחריי עונת שיא ואנחנו יודעים מה נקבל ממנו, לעומת פרמאר שהגיע למכבי בכושר רע והיה נראה לא טוב, אם גיימס יגיע הוא לא יהיה פלופ.
ובין ווילבקין ורוצסטי אי אפשר להשוות, ווילבקין שחקן הרבה יותר טוב.
למה אתה משווה בין פארמר לג'יימס? ג'יימס מגיע על תקן הסקורר המוביל ביורוליג בעונה האחרונה, כמו שרוצ'סטי הגיע. פארמר הגיע לפה והיה הצל של עצמו, כמו סקוטי של העונה האחרונה. ההשוואות במקום. הבנייה פח זבל.

אני מקווה שלא התכוונת להגיד שווילבקין נראה כמו הצל של עצמו שנה שעברה.
בכל מקרה מה שאמרתי זה שההתאמה והבנייה לא יהיו להיט אבל השחקנים יהיו הרבה יותר טובים.
אני חושב שחציל הציג בצורה טובה איך הקבוצה הזאת יכולה להראות לא רע עם השניים האלה ביחד.
ובגדול, אני קודם כל הייתי מעדיף פה מנהל משחק אמיתי מאשר סקורר מטורף, אבל הבעיה שכמעט כבר אין רכזים כאלה ברמה טובה בשוק, וזאת בדיוק עוד בעיה נוראית בבנייה השנה.
ווילבקין חד משמעית נראה בעונה האחרונה כמו הצל של עצמו. ראו את זה עליו, ראו את זה במשחקים, רואים את זה במספרים. זו עובדה ואין שום סיבה ליפות את זה, כי להתעלם מהבעיות ממש לא יעזור לפתור אותן אלא רק יצור תקווה אופטימית חסרת בסיס. הקטע הוא שלדעתי, כמו לדעת רבים אחרים פה, ווילבקין נראה כמו שהוא נראה בגלל שהוא תופקד כמוביל כדור מרכזי העונה והוא לא מספיק טוב בזה. ההתעסקות בניהול המשחק והובלת הכדור מנעה ממנו לעשות טוב יותר את מה שהוא צריך לעשות וזה לקלוע. אז כן, צריך פה רכז ולא הוא לא יכול להיות עוד שחקן הגנה רע. בטח לא כשהסווינגמן המוביל בעל הגנה חשודה. וכן, עם כל הכבוד, לזוסמן אין מספיק ביצים וביכולת הוא עוד לא שם בשביל להיות שחקן חמישיה (ולדעתי האישית הוא גם רחוק משם. כרגע מדובר בשחקן למשימות מיוחדות ותו לא) ואבדיה, בדיוק כמו זוסמן בעונה שעברה, צריך קודם להוכיח את עצמו ברמה הזאת. אז כרגע זה בראיינט.
רוצה הוכחה בנושא? היות ומכבי כנראה מנחיתה פה את כספי, אם התוכנית שלה הייתה לשחק עם זוסמן/אבדיה בחמישיה, אז למה הם התנגדו ל-6 זרים עם חוק רוסי מלא?

בשורה התחתונה, זה לא משנה איך נציג את זה, כנראה שבסופו של דבר יהיה פה אוסף לא רע של שחקנים אם נתסכל עליהם אינדיבידואלית, אבל הם ירכיבו קבוצה בינונית במקרה הטוב עם המון בעיות מבניות. השאיפה צריכה להיות לעשות כמה שפחות טעויות מעכשיו. מוביל כדור בולדוג שחושב pass first עדיף בהרבה לקו האחורי מאשר מייק ג'יימס, שהוא גם נמוך וגם לא שומר ולכן לא מתאים ליד סקוטי.
אה וכל זה נרשם מבלי שדיברנו על ההתאמה הכללית לסקוטי (נצטרך לשחק עם שני כדורים וזה..) ועל פוטנציאל הרעל של ג'יימס בחדר ההלבשה. הבחור מסיים כמלך הסלים ביורוליג ומסינה משחרר אותו. אם זו לא נורה אדומה, אני לא יודע מה כן.

+10000

מחזק

ובכלל מבחינתי שחקן כמו גיימס שלכלך על מכבי ויותר מפעם אחת לא צריך להיות כאן. קצת כבוד עצמי זה לא לברון..
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Jack55 » 25 יולי 2019, 23:45

A.Parker כתב:
Rampel כתב:
Jack55 כתב:בכל מקרה קשה לי להאמין שנראה פה את ג׳יימס, אני לא חושב שהוא ממש אוהב את מכבי בלשון המעטה.
ובלי קשר, להשוות בין שילוב של ווילבקין ופארגו לבין פרמאר זה לדעתי פשוט לא נכון, גם הכישלון של אותה קבוצה לא היה רק בגללם, אלא בגלל שאר הקבוצה וכל הבנייה המפגרת שהייתה באותה שנה.
לא כי הבנייה השנה היא פשוט דוגמא ומופת

עזוב, כמות השטויות שנאמרות פה פשוט מוגזמת. חוסר מודעות מוחלטת.

חחחחחח סתם לציין, עכשיו שקראתי שוב את ההודעה בציטוט שמתי לב שרשמתי ווילבקין ופארגו, לא הייתי מרוכז באותו רגע.
הכוונה שלי הייתה שלהשוות בין ווילבקין וגיימס לבין פרמאר ורוצסטי זה לא נכון.

Sent from my iPhone using Tapatalk
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Jack55 » 26 יולי 2019, 03:54

ראיתי שרועי מרום כתב באינטרבאסקאט בנוגע למייק ג'יימס :
Some guys said that Milano is offering him+his 1.6MER to Maccabi, to avoid his B-O
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי 0ved1212 » 26 יולי 2019, 05:19

אם מילנו משתתפת בשכר שלו בצורה משמעותית אפשר לחשוב עליו כי אני לא רואה איזה גארד בכיר עדייו יש בשוק
הוא אומנם נמוך ולא בדיוק מתאים לוולביקין אבל סקורר מטןרף
0ved1212

הודעהעל ידי er79 » 26 יולי 2019, 06:52

רועי מרום לא מבין מהחיים שלו
er79

הודעהעל ידי cannon » 26 יולי 2019, 08:22

לפי אלי סהר בישראל היום, ענין כספי לא סגור עדיין ואם יוכרז זה יהיה כנראה רק באמצע אוגוסט ואם הוא יגיע, לא יגיע זר נוסף כנראה. הוא מציין גם דאגה של זוסמן ועובדיה מדקות המשחק הצפויות שלהם אם כספי יגיע..
cannon

הודעהעל ידי yarin150 » 26 יולי 2019, 08:47

עובדיה זה טוב
yarin150

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 26 יולי 2019, 08:54

cannon כתב:לפי אלי סהר בישראל היום, ענין כספי לא סגור עדיין ואם יוכרז זה יהיה כנראה רק באמצע אוגוסט ואם הוא יגיע, לא יגיע זר נוסף כנראה. הוא מציין גם דאגה של זוסמן ועובדיה מדקות המשחק הצפויות שלהם אם כספי יגיע..

אלי סהר לא תמיד מדבר מידיעה אלה מדימיונות ליבו , אל תקח אותו ברצינות , רועי מרום יותר אמין ממנו .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי er79 » 26 יולי 2019, 08:58

הצייצן vanja הזה אמין? צייץ הרגע שמכבי סוגרת עם כספי חוזה לשנתיים
er79

הודעהעל ידי Blondjam » 26 יולי 2019, 09:30

er79 כתב:הצייצן vanja הזה אמין? צייץ הרגע שמכבי סוגרת עם כספי חוזה לשנתיים
תחכו בסבלנות עוד 5 ימים נגמר חודש יולי ואז...

Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
Blondjam

הודעהעל ידי Mmm » 26 יולי 2019, 10:42

Source: Maccabi Tel Aviv is finalizing a two years deal with Israeli Forward Omri Casspi. Official announcement expected soon
Mmm

הודעהעל ידי Mmm » 26 יולי 2019, 10:57

er79 כתב:הצייצן vanja הזה אמין? צייץ הרגע שמכבי סוגרת עם כספי חוזה לשנתיים

היה הראשון לדווח על בראיינט
Mmm

הודעהעל ידי A.Parker » 26 יולי 2019, 11:05

בינתיים Mmm הכי אמין
A.Parker

הודעהעל ידי cifkcv » 26 יולי 2019, 11:56

ראיתי הרבה סרטונים של קווין הרווי ולפי דעתי הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים יחד עם כספי.
4 אתלטי, שומר, חוסם, גם קולע לא רע. בעיניי? גם יכול לשחק 5, בטח בליגה, כך שיוכל לתת גיבוי לבלאק והאנטר.
לא יגיע לפה על תקן כוכב ככה שגם למרקם הקבוצתי אני חושב שהוא יתאים. כנראה שהוא לא ירצה לבוא לפה (לפחות עד אוקטובר).
אבל תכלס? שווה לחכות כי גם ככה התכנון זה כספי ורכז, אז אם הוא יתפנה בשמחה הייתי הולך עליו.
cifkcv

הודעהעל ידי A.Parker » 26 יולי 2019, 11:59

ממש לא חושב שיבוא עוד זר מלבד הרכז
A.Parker

הודעהעל ידי 0ved1212 » 26 יולי 2019, 12:00

Mmm הוא לא הכי אמין
הוא הכי מאמין
0ved1212

הודעהעל ידי my man » 26 יולי 2019, 12:18

A.Parker כתב:ממש לא חושב שיבוא עוד זר מלבד הרכז

הסגל הזה בוודאות צריך עוד 3 שחקנים(1, 4, 4/5).אבל מה אנחנו מבינים?ההנהלה שיודעת הכי טוב ויותר טוב מכולם לא תביא עוד זר חוץ מהרכז שאולי יבוא וכספי שבכלל לא סגור..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי A.Parker » 26 יולי 2019, 12:22

my man כתב:
A.Parker כתב:ממש לא חושב שיבוא עוד זר מלבד הרכז

הסגל הזה בוודאות צריך עוד 3 שחקנים(1, 4, 4/5).אבל מה אנחנו מבינים?ההנהלה שיודעת הכי טוב ויותר טוב מכולם לא תביא עוד זר חוץ מהרכז שאולי יבוא וכספי שבכלל לא סגור..

אני כבר לא בטוח שצריך עוד גבוה, הם פשוט הלכו שוב פעם על כמות במקום על איכות.
הקו האחורי כולל כבר איזה 800 שחקנים כשכמעט כולם בינוניים. השטות הזאת חוזרת על עצמה כל שנה מחדש.
A.Parker

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־9 אורחים