פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
17 דצמבר 2019, 08:18
בהחלט שאפו להנהלה אבל צריך להביא ישראלי בעמדות 4-5 . כספי גמר את הסוס
בלי קשר לישראלי 4-5 מישהו יודע מה קורה עם האזרחות של סנדי כהן, למה זה תקוע?
17 דצמבר 2019, 14:44
שימו לב להודעה הראשית בת'רד, ערכתי אותה וכתבתי במסודר את שכר השחקנים ומצב החוזים של השחקנים לקראת העונה הבאה.
לפעמים יש פה חוסר וודאות בנוגע לדברים האלה אז בעיניי כדאי שבכל ראש ת'רד מלפפונים יהיה את ההודעה הזאת ומי ששוכח או רוצה לראות תמיד יוכל להסתכל על הכל במסודר במקום לחפש באינטרנט וכו'.
17 דצמבר 2019, 15:03
תגיד עם סקוטי מה הכוונה אופציה?הוא יכול לעזוב או שמכבי רק יכולה להתיר חוזהו עם רוצה???
17 דצמבר 2019, 18:34
תודה על עשיית הסדר.
נראה לי שדורסי יהיה תלוי באם ישיג אזרחות או לא.
וולטרס עם חוזה מובטח בסכום נמוך אז אני מניח שאם לא יתרסק מקצועית ימשיך, מה שמוביל למחשבה מי יהיה הרכז הבכיר בשנה הבאה או האם הוא ימשיך להיות הרכז
הפותח.
אני מבין שהמאמן דורש להשאיר את רוב הסגל.
ד"א, האשכול הזה פתוח כי יש איזו ידיעה לגבי שחקן נוסף שיחתום? כי בינתיים לא קראתי שום דבר ספציפי.
נערך לאחרונה על ידי
אדגר פו בתאריך 17 דצמבר 2019, 18:35, נערך פעם אחת בסך הכל.
17 דצמבר 2019, 18:35
Mmm כתב:תגיד עם סקוטי מה הכוונה אופציה?הוא יכול לעזוב או שמכבי רק יכולה להתיר חוזהו עם רוצה???
האופציה של מכבי, אז האפשרות השנייה.
18 דצמבר 2019, 01:25
אדגר פו כתב:תודה על עשיית הסדר.
נראה לי שדורסי יהיה תלוי באם ישיג אזרחות או לא.
וולטרס עם חוזה מובטח בסכום נמוך אז אני מניח שאם לא יתרסק מקצועית ימשיך, מה שמוביל למחשבה מי יהיה הרכז הבכיר בשנה הבאה או האם הוא ימשיך להיות הרכז
הפותח.
אני מבין שהמאמן דורש להשאיר את רוב הסגל.
ד"א, האשכול הזה פתוח כי יש איזו ידיעה לגבי שחקן נוסף שיחתום? כי בינתיים לא קראתי שום דבר ספציפי.
בכייף, הרגשתי שצריך את זה באחד הת'רדים בפורום.
בנוגע לשאלה שלך האמת שלא, אבל אני אומר שכדאי לחכות קצת כי לפי מה שזה נראה הפציעה של בלאק גם רצינית ויש סיכוי טוב שבמכבי ינסו לחפש שחקן לקו הקדמי בימים הקרובים.
18 דצמבר 2019, 14:38
תפסתי תכתבה בחמישיות על גף וויטי.
בהנחה והוא מתאזרח יכול לבוא בול כגבוהה ישראלי שיתן דקות מול הפאלים והפאפאיאניסים
18 דצמבר 2019, 17:21
Hujirat כתב:תפסתי תכתבה בחמישיות על גף וויטי.
בהנחה והוא מתאזרח יכול לבוא בול כגבוהה ישראלי שיתן דקות מול הפאלים והפאפאיאניסים
לא בטוח שהוא יהיה טוב בהרבה מג'ייק כהן. גם הוא חור בהגנה. הדבר היחיד שהוא טוב בו יותר מכהן, זה חסימות. הוא חוסם די מוכשר. אבל הרגלים שלו איטיות בדיוק כמו של כהן.
מצד שני לכהן יש סקילסט לא רע בכלל בהתקפה, סיומת טובה בצבע וגם קליעה מוכחת משלוש, יכולת למסור פנימה מקו השלוש (לא פעם הוא מוסר לבלאק). בקיצר, ג'ייק מוכשר יותר בהתקפה.
נ.ב. כל התכנית "חמישיות" הייתה תענוג.
18 דצמבר 2019, 17:26
felix_r כתב:Hujirat כתב:תפסתי תכתבה בחמישיות על גף וויטי.
לא בטוח שהוא יהיה טוב בהרבה מג'ייק כהן. גם הוא חור בהגנה. הדבר היחיד שהוא טוב בו יותר מכהן, זה חסימות. הוא חוסם די מוכשר. אבל הרגלים שלו איטיות בדיוק כמו של כהן.
מצד שני לכהן יש סקילסט לא רע בכלל בהתקפה, סיומת טובה בצבע וגם קליעה מוכחת משלוש, יכולת למסור פנימה מקו השלוש (לא פעם הוא מוסר לבלאק). בקיצר, ג'ייק מוכשר יותר בהתקפה.
נ.ב. כל התכנית "חמישיות" הייתה תענוג.
מה עם ריבאונד פליקס? אחד האספקטים היחידים שמכבי לא מצטיינת בהם נכון לעכשיו.
18 דצמבר 2019, 17:55
מכבי הצטיינו בריבאונד
עד שבלאק וכספי נפצעו
18 דצמבר 2019, 18:09
זה לא מסובך כל כך.
אם ווית׳י יהיה ישראלי- הוא ישחק במכבי.
לא צריך לבוא על חשבון ג׳ייק.
התחרות של ג׳ייק תבוא מהכיוון של טי ג׳יי ליף, שלדעתי בהחלט יכול להתגלגל לפה בקיץ.
18 דצמבר 2019, 18:15
החציל האצטקי כתב:זה לא מסובך כל כך.
התחרות של ג׳ייק תבוא מהכיוון של טי ג׳יי ליף, שלדעתי בהחלט יכול להתגלגל לפה בקיץ.
אין סיכוי
חוץ מזה אם ליף מגיע אין צורך בוויטי
ליף יכול לתת דקות גם ב 5
בכל מקרה אני חושב שאם מכבי משאירה את הסגל כמו שהוא לשנה שניה
מחזקת אותו בליף
אנחנו מועמדים חזק לפיינל פור
18 דצמבר 2019, 18:15
החציל האצטקי כתב:זה לא מסובך כל כך.
אני גם התכוונתי לשחקן משלים לגייק. הן בליגה והן באירופה. לא מביאים אותם דברים ויתרונות טקטיים למשחק.
חציל, למה אתה חושב שליף יגיע? התפקיד שלו באן בי איי גדל משנה לשנה
18 דצמבר 2019, 18:22
שנה הבאה מעניין אם קלואירו ישאר
מי יחליף את אבדיה
ומה יהיה עם דורסי
כל השאר נראה לי די באנקרים
18 דצמבר 2019, 18:27
ליף לא באמת משחק שם.
הוא כבר בעונה השלישית שלו, ועדיין עומד על פחות מ-10 דקות למשחק...
אין לו באמת נישה. הוא סוג של ג׳ייק כהן ביורוליג. מגרד דקות בעמדות 4-5.
הם כן אוהבים אותו, אבל ברגע שירצו לעשות שינויים, הוא יהיה הראשון שישלם את המחיר.
העובדה שאין לו באמת עמדה או סקיל שבולטים במיוחד עלולים לפלוט אותו מהליגה, ומשם הדרך לאירופה די קצרה.
ראינו שחקנים טובים יותר ממנו נפלטים, בוא נגיד.
הפייסרס אמנם מימשו עליו את האופציה לעונה הבאה אבל כבר ראינו שזה לא שווה הרבה ברגע שמתחילים לערבב את הסגל.
18 דצמבר 2019, 18:37
אני מחזיק ממך תותחופלצת אבל הוא לא מגיע לאירופה בקרוב.
רק אומר שהוא צפוי להשתכר בשנה הבאה מעל 4 מליון דולר.
אם לא אינדיאנה, ייקחו אותו במקום אחר. שחקן אן בי איי מבוסס.
18 דצמבר 2019, 18:43
גל גל כתב:שנה הבאה מעניין אם קלואירו ישאר
מי יחליף את אבדיה
ומה יהיה עם דורסי
כל השאר נראה לי די באנקרים
אנחנו רק בדצמבר.
עוד מוקדם להבין בכלל איך השוק ייראה ואיך מכבי עצמה תיראה בחודשים המכריעים של העונה.
בוא נגיד שקלויארו, אבדיה ודורסי הם הנרטיבים הפחות מעניינים בתוך מכבי בעיניי.
18 דצמבר 2019, 19:18
Hujirat כתב:אני מחזיק ממך תותחופלצת אבל הוא לא מגיע לאירופה בקרוב.
במקום שאסביר לך למה אני חושב שהוא *לא* שחקן אן בי איי,
אולי תסביר לי מה ראית ממנו שגורם לך לחשוב שהוא כן שחקן אן בי איי?
18 דצמבר 2019, 19:37
ליף דווקא פתח טוב את העונה וקיבל יותר קרדיט מהרגיל, אבל מאמצע נובמבר המצב שלו הידרדר במהירות והיו יותר משבועיים שלמים בהם הוא לא קיבל אפילו דקה.
לפני חמישה ימים הוא שיחק לראשונה מזה שבועיים וקיבל דקה וארבעים חמש שניות.
המצב שלו רע מאוד כרגע, אבל אני לא חושב שיש סיכוי ממשי שהוא יגיע לכאן בקיץ הקרוב.
ייתכן והשנה הבאה שלו תהיה כמו זו של דרגאן בנדר העונה- הפייסרס ישחרו אותו, קבוצה אחרת תרים אותו מהרצפה ותחתים אותו על חוזה מינימום לעונה וזאת תהיה ההזדמנות האחרונה שלו להוכיח את עצמו בNBA.
18 דצמבר 2019, 19:41
החציל האצטקי כתב:Hujirat כתב:אני מחזיק ממך תותחופלצת אבל הוא לא מגיע לאירופה בקרוב.
במקום שאסביר לך למה אני חושב שהוא *לא* שחקן אן בי איי,
אולי תסביר לי מה ראית ממנו שגורם לך לחשוב שהוא כן שחקן אן בי איי?
זה שהוא מקבל כל שנה תפקיד יותר גדול. זה שהוא קיבל חוזה מעבר לחוזה הרוקי. יחסית לזה שהוא שנה שלישית, הוא מאוד צעיר. האחוזים שלו ל3 משקרים כי הוא לא זרק מספיק ושנים קודמות קלע טוב יותר. יש לו יד טובה והוא הוכיח את זה. הוא ארוך ואתלטי ומתאים בול למבנה הגוף שהליגה מקדשת. יש לו אחוזים מאוד גבוהים ליד הסל (67%) והוא יודע לעשות קצת מכל דבר. מגן סביר מינוס.
בנימה יותר רכילותית אני גם מאזין קבוע לפוד קאסט של ת'רו דה ווייר ויצא שהתכתבתי בקיץ עם מייק ושאלתי בעניין לפני שסגר. הוא אמר שהוא יודע מ"יודעי דבר" למיניהם שאין שום סיבה לדאוג לעתידו