אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 ספטמבר 2011, 16:18

yarinsaky כתב:בטח שאין חובה, אבל אנחנו עוסקים בסך הכול בקבוצת כדורסל ובספורט, בידור, לא בתקציב הביטחון. אני כן חושב שצריך קצת שקיפות בדברים האלו, בטח לגבי אלו שרוכשים מינויים במיטב כספם.
למכבי אין קיום כלכלי בלי רוכשי המינויים וזכותם לקבל תשובות לא פחות מזכותם של משלמי מיסים לקבל תשובות לגבי תקציב המדינה.

ד"א, כאן מדבר בלאט קצת אחרת ?

http://sports.walla.co.il/?w=/7/1863747

שחף כתב:לדעתי מי שקנה מנוי דווקא זכאי לשמוע מה עשו עם הכסף שלו. ואם אדון פדרמן שם אותו בכיס כדי לכסות על החובות שלו לכץ זאת חוצפה ממדרגה ראשונה. לגבי שייר, אם פאקינג יוגב אוחיון מקבל יותר דקות משחק ממנו במשחקי אימון ופותח על חשבונו בחמישייה זה אמור להדליק שלוש נורות אזהרה. כנראה שהוא פשוט לא מספיק טוב. בארבעה משחקי אימון מול קבוצות דרג ז' הוא לא הגיע ל-20 נקודות.

כולם יכולים להגיד ''לפי דעתי אנחנו צריכים לדעת''..אבל שוב,הם לא מחוייבים להגיד..
אני אישית מכבדת את זה..אני לא חושבת שצריך לחייב מישהו להראות מספרים כאלה ואחרים..בטח כשאף אחד לא הכריח אותנו להוציא כסף..
אף אחד לא אמר ''אם תוציאו כסף על מנוי נראה לכם את ההוצאות של המועדון''..אתם בחרתם להוציא כסף בשביל לראות את הקבוצה..מעולה,בדיוק בגלל זה אנחנו אוהדים..אבל זה לא נותן לנו זכויות מיוחדות..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 ספטמבר 2011, 16:19

שחף כתב:לדעתי מי שקנה מנוי דווקא זכאי לשמוע מה עשו עם הכסף שלו. ואם אדון פדרמן שם אותו בכיס כדי לכסות על החובות שלו לכץ זאת חוצפה ממדרגה ראשונה. לגבי שייר, אם פאקינג יוגב אוחיון מקבל יותר דקות משחק ממנו במשחקי אימון ופותח על חשבונו בחמישייה זה אמור להדליק שלוש נורות אזהרה. כנראה שהוא פשוט לא מספיק טוב. בארבעה משחקי אימון מול קבוצות דרג ז' הוא לא הגיע ל-20 נקודות.

מסכים מסכים מסכים!!
כמה שאתה צודק...זה מתחיל לעצבן, אף קיץ לא התלוננתי על זה אבל רבאק, זה עובר עכשיו כל גבול..
אנחנו לא טיפשים, נכנס כסף יותר משנה שעברה ויוצא כסף לא יותר משנה שעברה..
עוד אני זוכר ששנה שעברה אמרו שזאת תהיה שנה פיננסית לטובת העונה הזאת..ומה יצא מזה? כלום, כל הקו האחורי עזב ונשארנו עם החובות לכץ שאני ושאר המנויים משלמים..
נערך לאחרונה על ידי LIAV10 בתאריך 25 ספטמבר 2011, 16:22, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי gurni111 » 25 ספטמבר 2011, 16:20

לדעתי שקוף שדייויד רוצה עוד שחקן או 2 וההנהלה לא ממהרת לשמוע לו.. אולי מבחינה כלכלית זה בעיה או מבחינה אישית, אבל דייויד בהחלט מרגיש שהוא צריך חיזוק לקבוצה.. ואני מקווה שההנהלה תקשיב לו, העונה הזו הולכת להיות הקשה ביותר אי פעם מבחינת משחקים ואנחנו צריכים הרבה כוח אדם..
gurni111

הודעהעל ידי שחף » 25 ספטמבר 2011, 16:21

אני מקווה שאם הנדירקס ייחתך או מאצ'באן יושאל כמו שדייויד רומז זה יהיה לטובת שחקן איכותי כמו לאנגפורד ולא איזה גארד פח או כדי לממן את החובות של פדרמן.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 ספטמבר 2011, 16:22

LIAV10 כתב:

מסכים מסכים מסכים!!
כמה שאתה צודק...זה מתחיל לעצבן, אף קיץ לא התלוננתי על זה אבל רבאק, זה עובר עכשיו כל גבול..

אתם לא מבינים שאתם לא בעלי מניות בתוך המועדון? זה שאתם קונים מנוי לא נותן לכם קרידטציות מיוחדות..
אתם רוצים דבר כזה לכו להפועל..תהיו חברי אגודה או מה שזה לא יהיה..אבל זה לא עובד ככה במכבי..
אתם לא מרוצים מזה שאי אפשר לדעת מה קורה עם הניירת של מכבי כי אתם מרגישים שמרמים אתכם? אל תקנו מנויים..
רוצים לקנות מנויים? תקנו מנויים,תבואו לעודד ואל תתבכיינו עם מה שעושים עם הכסף..כי אתם הוצאתם את הכסף על דעת עצמכם..אף אחד לא חייב לגלות לכם כלום ואף אחד לא הכריח אתכם לקנות מנוי..

אני לא באה להגיד פה לאף אחד מה הוא רוצה או מה לא..
אבל רצונות לחוד ומציאות לחוד..זה שאתם רוצים לראות כספים לא אומר שמגיע לכם..
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 25 ספטמבר 2011, 16:23, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 25 ספטמבר 2011, 16:23

אתה טועה. מכבי היא לא חברה ציבורית והיא לא מחוייבת בשקיפות לאף אחד.
זה שקנית מנוי לא אומר שקנית מניה/שטר החזקה במכבי. כולה שילמת על התענוג שאתה מקבל ממה שהקבוצה מראה לעין.
פדרמן רחוק מלקבל ממני שבחים על התנהלותו, אבל אני לא יודע מאיפה הבאת את זה שהכסף נכנס לכיסו הפרטי.
אולי אני קצת נאיבי, אבל אני מעדיף לחשוב שאולי מדובר בחיסכון של כסף לבן ליום שחור.

לגבי אוחיון - יוגב שרף קצת קילומטרז' במשחקים בארץ ובאירופה. סגנון המשחק לא זר לו.
שאייר לעומתו מכיר רק את המכללות ואת הדי ליג. יש הרבה מה לעבור כדי לעשות התאמה לאירופה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 ספטמבר 2011, 16:24

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:

מסכים מסכים מסכים!!

אתם לא מבינים שאתם לא בעלי מניות בתוך המועדון? זה שאתם קונים מנוי לא נותן לכם קרידטציות מיוחדות..
אתם רוצים דבר כזה לכו להפועל..תהיו חברי אגודה או מה שזה לא יהיה..אבל זה לא עובד ככה במכבי..
אתם לא מרוצים מזה שאי אפשר לדעת מה קורה עם הניירת של מכבי כי אתם מרגישים שמרמים אתכם? אל תקנו מנויים..
רוצים לקנות מנויים? תקנו מנויים,תבואו לעודד ואל תתבכיינו עם מה שעושים עם הכסף..כי אתם הוצאתם את הכסף על דעת עצמכם..אף אחד לא חייב לגלות לכם כלום ואף אחד לא הכריח אתכם לקנות מנוי

מי רוצה לדעת מה קורה עם הכסף?
אני רוצה לראות את התוצאות הסופיות, כי כל עונה אומרים שהולכים לעונה פיננסית לטובת הבאה, אבל בעונה הבאה כל השחקנים האיכותיים הולכים..
מתחיל לעצבן..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 25 ספטמבר 2011, 16:25

כרמל, זה כמו שתלכי למסעדה ותקבלי שירות גרוע וכשתשאלי על זה יבואו ויגידו לך ''לא טוב לך אל תאכלי פה''. נשמע לך הגיוני? אף אחד לא דורש החזר כספי מהבעלים אם מכבי נותנת עונה מסריחה. דורשים לדעת לאיפה הולך הכסף שאנשים משלמים. זה לדעתי לגיטימי.
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 ספטמבר 2011, 16:28

כרמל, שוב, אני לא מדבר על חובה, אלא על זכות. גם אני מכבד את רצון ההנהלה, אם הם לא רוצים אי אפשר לכפות עליהם כלום. אנשים תמיד
ישאלו שאלות בקשר לכסף, זה בלתי נמנע, בטח כשיש הרגשה שיש יותר כסף הקיץ בגלל הליגה האדריאטית. לי אין מושג אם יש יותר כסף או אין, אני בסך הכול נדבר על הרגשות.

אם קראת את הראיון עם רקנאטי , שבטח מתואם גם עם פדרמן בעניין הזה, הפילוסופיה במכבי של היום ( ובטח התחזקה עם הגעות של בלאט ), היא שאין קורלציה בין גובה השכר של השחקנים לתוצרת שמקבלים מהם.
בסך הכול זו פילוסופיה סבירה לחלוטין ואפילו מוצדקת רוב הזמן, עובדה שמכבי בשנה שעברה הצליחה מאוד למרות שהשקיעה ברכש הרבה פחות מקבוצות אחרות שנכשלו.
אבל אם זו פילוסופיה, זכותם של אנשים לשאול לאן הולך הכסף שלא הולך על חוזים גדולים לשחקנים. אם זה להחזרת חובות ( וכנראה זה נכון, לפחות כך טוען מליניאק בטור שלו ), אז אולי זה לגיטימי.
אני חושב ששאלות תמיד אפשר לשאול. תשובות אולי לא תמיד מוכרחים לתת, אבל זה מצטבר בסופו של דבר ועלול לפגוע בקבוצה בטווח הארוך, אולי אחרי עידן בלאט.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי EulGam05 » 25 ספטמבר 2011, 16:32

שחף כתב:כרמל, זה כמו שתלכי למסעדה ותקבלי שירות גרוע וכשתשאלי על זה יבואו ויגידו לך ''לא טוב לך אל תאכלי פה''. נשמע לך הגיוני? אף אחד לא דורש החזר כספי מהבעלים אם מכבי נותנת עונה מסריחה. דורשים לדעת לאיפה הולך הכסף שאנשים משלמים. זה לדעתי לגיטימי.

ומה מכבי צריכה לעשות לדעתך בשביל לספק את אלו שדורשים לדעת לאן הכסף הולך?
EulGam05

הודעהעל ידי gurni111 » 25 ספטמבר 2011, 16:33

שחף כתב:כרמל, זה כמו שתלכי למסעדה ותקבלי שירות גרוע וכשתשאלי על זה יבואו ויגידו לך ''לא טוב לך אל תאכלי פה''. נשמע לך הגיוני? אף אחד לא דורש החזר כספי מהבעלים אם מכבי נותנת עונה מסריחה. דורשים לדעת לאיפה הולך הכסף שאנשים משלמים. זה לדעתי לגיטימי.

אתה משווה את מכבי למסעדה? אתה רציני? אין לך שום זכות ואף הקטנה ביותר להחליט לבעלים של מכבי את מי להביא, איך לשחק, על מה לשלם ועל מה לא לשלם.. אתה קונה כרטיס/מנוי נטו כדי להנות ולראות את הקבוצה שלך, זה כמו שתקנה כרטיס למשחק טניס של פדרר, מה אם הוא יפסיד תבקש את הכסף חזרה? זה ספורט. לדעתי ממש לא צריכה להיות שקיפות יותר ממסיבת עיתונאים נחמדה..
gurni111

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 ספטמבר 2011, 16:33

אולי אני קצת נאיבי, אבל אני מעדיף לחשוב שאולי מדובר בחיסכון של כסף לבן ליום שחור.

מבחינתי זה פשוט מאוד..
מכבי מנסים לסגור את הקבוצה בסוף השנה הכי EVEN שאפשר..
30 מליון שקל ממנויים? 7.4 מליון שקל מהאדריאטית? כמה מליונים קטנים מחסויות?
רק התקציב של הקבוצה(20 מליון)הוא 74 מליון שקל..אז בטח שאי אפשר להשתולל עם כסף גם אחרי שהצטרפנו לאדריאטית וגם אחרי שהעלו את מחירי המנויים..
מכבי לא רוצים שיקרה להם מה שקרה עם אולי'..הם רוצים להכניס כמה שהם מוציאים..ואם הם לא יכולים אז לצמצם את הנזק עד כמה שאפשר..
מבחינתי זה לגיטימי בשביל שניהנה מהמועדון הזה בפיסגה האירופית עוד הרבה שנים..

כרמל, זה כמו שתלכי למסעדה ותקבלי שירות גרוע וכשתשאלי על זה יבואו ויגידו לך ''לא טוב לך אל תאכלי פה''. נשמע לך הגיוני? אף אחד לא דורש החזר כספי מהבעלים אם מכבי נותנת עונה מסריחה. דורשים לדעת לאיפה הולך הכסף שאנשים משלמים. זה לדעתי לגיטימי.

לא מסכימה עם ההשוואה הזאת בשיט..אין שום קשר למה שאמרתם..
מישהו מכריח אתכם לקנות מנוי? לא..אבל אתם קונים נכון? אתם יודעים שאין לכם שום זכויות חוץ מלבוא ולשבת באותו כסא כל משחק נכון? זהו..
אם אתה הולך למסעדה ומזמין אוכל שלא טעים לך ומקבל שירות שלא לטעמך? זה כבר העניין שלך..אתה הוצאת כסף,לא מצא חן בעיניך? אל תבוא שוב..

אם קראת את הראיון עם רקנאטי , שבטח מתואם גם עם פדרמן בעניין הזה, הפילוסופיה במכבי של היום ( ובטח התחזקה עם הגעות של בלאט ), היא שאין קורלציה בין גובה השכר של השחקנים לתוצרת שמקבלים מהם.

אני אישית לא קראתי את הראיון באותה צורה..
הוא אמר שהם יודעים שלא תמיד המשכורת מרמזת משהו על יכולת השחקן..אני חושבת שהוא ענה להרבה אנשים שדורשים להביא שחקנים במליונים כי הם חושבים שזה יבטיח שחקנים טובים..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 25 ספטמבר 2011, 16:37

Holiday_Armadillo כתב:

מבחינתי זה פשוט מאוד..
רק התקציב של הקבוצה(20 מליון)הוא 74 מליון שקל..אז בטח שאי אפשר להשתולל עם כסף גם אחרי שהצטרפנו לאדריאטית וגם אחרי שהעלו את מחירי המנויים..
מכבי לא רוצים שיקרה להם מה שקרה עם אולי'..הם רוצים להכניס כמה שהם מוציאים..ואם הם לא יכולים אז לצמצם את הנזק עד כמה שאפשר..

מה שאת אומרת לגיטמי לחלוטין.
רק דבר אחד- שחכת להוסיף זכויות שידור שזה סכום בכלל לא מבוטל.

יחד עם האדריאטית אני מאמין שמכבי תגיע לפלוס תקציבי בסוף העונה, וזה סבבה לגמרי מבחינתי.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 ספטמבר 2011, 16:38

Mta_atic כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מבחינתי זה פשוט מאוד..

מה שאת אומרת לגיטמי לחלוטין.
רק דבר אחד- שחכת להוסיף זכויות שידור שזה סכום בכלל לא מבוטל.

יחד עם האדריאטית אני מאמין שמכבי תגיע לפלוס תקציבי בסוף העונה, וזה סבבה מבחינתי.

אני דווקא מהמרת על מינוס של איזה 500K-1M..מאוד מקווה שאני טועה אבל..אין לי שום תואר בכלכלה או משהו :laugh2
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 ספטמבר 2011, 16:39

תשמעי, גם אני לא חושב שיש יחס ישיר בין משכורת לבין תוצרת של שחקן.

אבל לטווח ארוך אין שום סיכוי שקבוצה שהולכת על חוזים של 500 עד 700 אלף דולר לשחקן תוכל להתמודד לאורך זמן עם קבוצות שישקיעו פי שתיים או שלוש ( בממוצע ). עכשיו יש את בלאט שמוציא 200 אחוז מהשחקנים כמו שהוא מוציא מנבחרת רוסיה, עוד שנה או שנתיים יגיע למועדון איזה מאמן צעיר ודברים יראו הרבה פחות טוב ( קטש ? ).
שחקנים איכותיים עולים כסף. הרבה כסף. נאברו עולה הרבה כסף, מוריס עלה הרבה כסף, דיא עולה הרבה כסף, דברים כאלו.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 ספטמבר 2011, 16:40

אני אישית לא קראתי את הראיון באותה צורה..
הוא אמר שהם יודעים שלא תמיד המשכורת מרמזת משהו על יכולת השחקן..אני חושבת שהוא ענה להרבה אנשים שדורשים להביא שחקנים במליונים כי הם חושבים שזה יבטיח שחקנים טובים..

זה לא שאנחנו רוצים שחקן ב-5 מיליון יורו, אנחנו פשוט רוצים שחקן (מישהו שיתאים) כי כרגע די ברור שחסר לנו..
בחיים לא אמרתי פדרמן מניאק כי הוא לא מביא את ברוקס ב-3 מיליון דולר, מצידי שיביאו מישהו ב-300 אלף דולר ושיעלה על הציפיות, אם אין שיעלו את התקציב לשחקן וישאילו את מילאן..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 ספטמבר 2011, 16:42

yarinsaky כתב:תשמעי, גם אני לא חושב שיש יחס ישיר בין משכורת לבין תוצרת של שחקן.

אבל לטווח ארוך אין שום סיכוי שקבוצה שהולכת על חוזים של 500 עד 700 אלף דולר לשחקן תוכל להתמודד לאורך זמן עם קבוצות שישקיעו פי שתיים או שלוש ( בממוצע ). עכשיו יש את בלאט שמוציא 200 אחוז מהשחקנים כמו שהוא מוציא מנבחרת רוסיה, עוד שנה או שנתיים יגיע למועדון איזה מאמן צעיר ודברים יראו הרבה פחות טוב ( קטש ? ).
שחקנים איכותיים עולים כסף. הרבה כסף. נאברו עולה הרבה כסף, מוריס עלה הרבה כסף, דיא עולה הרבה כסף, דברים כאלו.

אני מדחיקה את מה שאמרת ובוחרת להאמין שבלאט יישאר פה עוד לפחות 15 שנה :gum
I reject your reality and substitute my own

זה לא שאנחנו רוצים שחקן ב-5 מיליון יורו, אנחנו פשוט רוצים שחקן (מישהו שיתאים) כי כרגע די ברור שחסר לנו..
בחיים לא אמרתי פדרמן מניאק כי הוא לא מביא את ברוקס ב-3 מיליון דולר, מצידי שיביאו מישהו ב-300 אלף דולר ושיעלה על הציפיות, אם אין שיעלו את התקציב לשחקן וישאילו את מילאן..

בסדר אבל כבר 10 פעמים אמרתי לכם להביא שמות לשחקנים מציאותיים שלא רוצים סעיף יציאה..
עדיין לא קיבלתי תשובה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 25 ספטמבר 2011, 16:42

כרמל אנחנו האוהדים למרות ש"מתבכיינים" עדיין אנחנו באים לכל משחק ונותנים את כל הלב והגרון, אז מותר לנו לפחות לומר את דעתנו.
מכבי לא חייבת לנו כלום זה נכון, אבל זו בדיוק הבעיה, שהפעם בקיץ הזה הדברים יותר קשים וחריפים, אי אפשר לשבת בצד ולשתוק.
אי אפשר להגיד אמן על כל החלטה שלהם אי אפשר, ואם לא מסכימים איתם זה לא אומר שמפסיקים לאהוד את הקבוצה.

ואם כבר מדברים , אני בטוח שדבר כזה לא היה עובר על סדר היום אצל אוהדים ביוון ובבלגרד ארינה.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Mta_atic » 25 ספטמבר 2011, 16:44

where is the love? כתב:כרמל אנחנו האוהדים למרות ש"מתבכיינים" עדיין אנחנו באים לכל משחק ונותנים את כל הלב והגרון, אז מותר לנו לפחות לומר את דעתנו.
מכבי לא חייבת לנו כלום זה נכון, אבל זו בדיוק הבעיה, שהפעם בקיץ הזה הדברים יותר קשים וחריפים, אי אפשר לשבת בצד ולשתוק.
אי אפשר להגיד אמן על כל החלטה שלהם אי אפשר, ואם לא מסכימים איתם זה לא אומר שמפסיקים לאהוד את הקבוצה.

ואם כבר מדברים , אני בטוח שדבר כזה לא היה עובר על סדר היום אצל אוהדים ביוון ובבלגרד ארינה.

אתה בטח מתבדח,
האוהדים ביוון אוכלים היום חול בגלל ההתנהלות התקציבית של הקבוצות שלהם.

את בלגרד אין מה להזכיר.
התקציב של פרטיזן הוא בערך כמו סופו ואליהו, רוב השחקנים שמביאים לשם אלמוניים והאוהדים שם שרופים לא פחות (אם לא יותר) מאיתנו.
נערך לאחרונה על ידי Mta_atic בתאריך 25 ספטמבר 2011, 16:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 ספטמבר 2011, 16:44

Holiday_Armadillo כתב:
yarinsaky כתב:תשמעי, גם אני לא חושב שיש יחס ישיר בין משכורת לבין תוצרת של שחקן.

אני מדחיקה את מה שאמרת ובוחרת להאמין שבלאט יישאר פה עוד לפחות 15 שנה :gum
I reject your reality and substitute my own

בסדר אבל כבר 10 פעמים אמרתי לכם להביא שמות לשחקנים מציאותיים שלא רוצים סעיף יציאה..
עדיין לא קיבלתי תשובה

אני לא סקאוט, תאמיני לי שיש (עשרות)..
לאו דווקא מהאן בי איי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים