yarinsaky כתב:בטח שאין חובה, אבל אנחנו עוסקים בסך הכול בקבוצת כדורסל ובספורט, בידור, לא בתקציב הביטחון. אני כן חושב שצריך קצת שקיפות בדברים האלו, בטח לגבי אלו שרוכשים מינויים במיטב כספם.
למכבי אין קיום כלכלי בלי רוכשי המינויים וזכותם לקבל תשובות לא פחות מזכותם של משלמי מיסים לקבל תשובות לגבי תקציב המדינה.
ד"א, כאן מדבר בלאט קצת אחרת ?
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1863747
שחף כתב:לדעתי מי שקנה מנוי דווקא זכאי לשמוע מה עשו עם הכסף שלו. ואם אדון פדרמן שם אותו בכיס כדי לכסות על החובות שלו לכץ זאת חוצפה ממדרגה ראשונה. לגבי שייר, אם פאקינג יוגב אוחיון מקבל יותר דקות משחק ממנו במשחקי אימון ופותח על חשבונו בחמישייה זה אמור להדליק שלוש נורות אזהרה. כנראה שהוא פשוט לא מספיק טוב. בארבעה משחקי אימון מול קבוצות דרג ז' הוא לא הגיע ל-20 נקודות.
כולם יכולים להגיד ''לפי דעתי אנחנו צריכים לדעת''..אבל שוב,הם לא מחוייבים להגיד..
אני אישית מכבדת את זה..אני לא חושבת שצריך לחייב מישהו להראות מספרים כאלה ואחרים..בטח כשאף אחד לא הכריח אותנו להוציא כסף..
אף אחד לא אמר ''אם תוציאו כסף על מנוי נראה לכם את ההוצאות של המועדון''..אתם בחרתם להוציא כסף בשביל לראות את הקבוצה..מעולה,בדיוק בגלל זה אנחנו אוהדים..אבל זה לא נותן לנו זכויות מיוחדות..