ת'רד הNBA - הושג ההסכם, מתחילים לשחק ב-25 לדצמבר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הNBA - כספי עבר לקליבלנד והליגה מושבתת

הודעהעל ידי roy1000 » 09 נובמבר 2011, 02:07

השחקנים התקפלו לחלוטין. פישר לא עמד בלחץ.
כנראה יהיה הסכם מחר.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 09 נובמבר 2011, 04:41

דווקא בוואי נט ובוואלה ספורט כותבים בדיוק ההפך ממה שאתם מציינים, שם כותבים כי פישר והאנטר דחו את האולטימטום של פישר.
er79

הודעהעל ידי yarinsaky » 09 נובמבר 2011, 07:24

פיצוץ גדול וחילופי האשמות בין הצדדים. הערב נגמר הדד ליין. נראה אם מישהוא יתקפל. דווקא השחקנים קצת ממצמצים כשהם דורשים פגישה נוספת לפני תום המועד. לא הייתי פוסל התקפלות שלהם ברגע האחרון.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 09 נובמבר 2011, 09:36

er79 כתב:דווקא בוואי נט ובוואלה ספורט כותבים בדיוק ההפך ממה שאתם מציינים, שם כותבים כי פישר והאנטר דחו את האולטימטום של פישר.

אתה לא מצפה שאחרי שסטרן נתן אולטימטום השחקנים יצאו ויאמרו "אנחנו נכנעים ומתקפלים". ברור שהם יכריזו שההסכם לא מקובל עליהם, אבל בעצם מה שהם אומרים (וראיתי אתמול בלילה את כל מסיבת העיתונאים של פישר והאנטר) הוא שהם מקבלים את חלוקת ההכנסות של 50/50 (כפי שסטרן רצה)ודי מתחננים לסטרן שיפגש איתם היום כדי שיתן להם סולם קטן בנושאים שוליים בשביל שלא יצאו מושפלים לגמרי.
כרגע הכל בידיים של סטרן. אם הוא יפגש איתם היום ויתן להם איזה ויתור או שניים קטנים (ובאמת שלא נשארו נושאים גדולים על הפרק), אז יהיה הסכם בעוד כמה שעות. הבעיה היא שכנראה היוהרה והרצון להשפיל את השחקנים עלה קצת לראש של סטרן ושל הבעלים. אתמול בערב (אחרי מסיבת העיתונאים של השחקנים) סטרן אמר שהוא תמיד ישמח לשוחח בטלפון עם האנטר כשזה יצלצל אליו אבל שהוא לא בטוח שהם יפגשו והוא צריך קודם להתייעץ עם חבריו הבעלים כדי להחליט בנושא.יכול גם להיות ששוב מדובר בטקטיקת מו"מ של הסוחר הממולח סטרן שרוצה להראות להאנטר שיש עליו לחץ גדול מהבעלים כך שהוא בקושי מצליח להיפגש איתו ובטח שקשה לו עוד יותר לתת ויתורים נוספים. לסטרן יש כרגע הזדמנות גדולה לסגור עניין היום - השחקנים התקפלו ומוכנים להתפשר על הכל ונסיון להשפיל אותם עוד יותר עלול ליצור קרע עמוק של אמון בין הצדדים שעלול לפוצץ את העונה כולה על כלום, מאחר שהצדדים כבר גישרו על 99% מהפער ביניהם.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 09 נובמבר 2011, 13:17

בכל מקרה, אם היום לא ייסגר כלום בין הצדדים (לאור הפערים הזניחים ביניהם זה נראה לי פשוט תרחיש הזוי אולם לאור האגו של הצדדים זה תרחיש בהחלט אפשרי) אז הסיכוי שישחקו העונה ב-NBA יהיה נמוך מאוד.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 09 נובמבר 2011, 13:49

יום גורלי, אין ספק
למרות המשחק הגדול של פארמר, אני עדיין מעדיף שהשביתה תסתיים. הסיכוי היחיד של מכבי ללכת עד הסוף עם השביתה, זה אם אמרה יסכים איכשהו לבוא :whistle :wubyellow
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 09 נובמבר 2011, 14:00

asafb96 כתב:יום גורלי, אין ספק
למרות המשחק הגדול של פארמר, אני עדיין מעדיף שהשביתה תסתיים. הסיכוי היחיד של מכבי ללכת עד הסוף עם השביתה, זה אם אמרה יסכים איכשהו לבוא :whistle :wubyellow

מסכים איתך ומקווה לסיום השביתה. אם לא תהיה עונת NBA אז לנו אמנם יהיו פרמאר וכספי אבל היריבות שלנו יתחזקו בכוכבי ה-NBA והיורוליג יהפוך לקרקס.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 09 נובמבר 2011, 15:34

כצפוי, יהיה כאן מתח עד השניה האחרונה... הצדדים ייפגשו בשעה 13:00 שעון ניו-יורק (20:00 שעון ישראל) בנסיון אחרון לסגור עסקה. להזכירכם, הדד-ליין שנתן סטרן הוא היום בשעה 17:00 שעון ניו-יורק.
הימור שלי - יסגרו עניין ויהיה הסכם הערב. מצד שני, עד עכשיו ההימורים שלי בשביתה הזו לא היו קרובים למציאות, מאחר שחשבתי שהצדדים פועלים בהגיון...

אנקדוטה קטנה - הכינו אולם גדול במלון לקראת מסיבת עיתונאים שאולי תהיה בסוף הפגישה. רמז למשהו?
קודי

הודעהעל ידי er79 » 09 נובמבר 2011, 15:42

שטרן אמר שהוא לא יעז להודיע על ביטול העונה גם אם הצדדים לא יגיעו להסכם, אלא רק על הקשחת העמדות של הבעלים. אני מהמר שאם גם הערב יהיה פיצוץ, אמנם לא תצא הודעה רשמית על ביטול העונה, אבל תאורטית ניתן יהיה להניח כי העונה תתבטל. הערב זו נקודת האל-חזור לעניות דעתי ואני לא מוכן להתנבא איך זה יסתיים. רק חושב להזכיר כי כבר היו הרבה פגישות, חלקן היו מאוד חיוביות אבל יצא מזה גורנישט. כך שהייתי נזהר ולא הייתי אומר בבטחון מלא שהערב ייצאו עם הסכם.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 09 נובמבר 2011, 15:54

לי יש תחושה שזו לא נקודת אל חזור. למעשה, כל עוד אפשר לקיים את העונה, אפילו באופן חלקי, אז לא יהיו נקודות אל חזור.

אמנם אין ספק שמדובר בנקודה משמעותית, אבל יכול להיות מצב שגם היום לא יגיעו לסיכום, ובעוד שבוע כן.
אני גם לא מאמין שנראה כ"כ מהר נהירה של כוכבים לאירופה. במידה וכן יגיעו עוד שחקנים, אז אנחנו צריכים לקבל את זה ברוח טובה
ולקוות לראות עוד ועוד משחקים בסגנון כמו זה שהיה נגד ריאל.
תארו לכם איך המשחק הזה היה נראה בלי שלושה מהשחקנים הטובים ביותר שהיו על המגרש - פארמר, רודי ואיבאקה... כנראה הרבה פחות מרשים.

מחר באיסטנבול, תהיה לנו עוד הזדמנות לראות את פארמר, וגפ את אלייסובה ווויאצ'יץ', ואני מאמין שגם כאן נראה כדורסל משובח.
סה"כ זה טוב לכל אוהדי הכדורסל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 09 נובמבר 2011, 16:18

jol9 כתב:לי יש תחושה שזו לא נקודת אל חזור. למעשה, כל עוד אפשר לקיים את העונה, אפילו באופן חלקי, אז לא יהיו נקודות אל חזור.

אמנם אין ספק שמדובר בנקודה משמעותית, אבל יכול להיות מצב שגם היום לא יגיעו לסיכום, ובעוד שבוע כן.
אני גם לא מאמין שנראה כ"כ מהר נהירה של כוכבים לאירופה. במידה וכן יגיעו עוד שחקנים, אז אנחנו צריכים לקבל את זה ברוח טובה
ולקוות לראות עוד ועוד משחקים בסגנון כמו זה שהיה נגד ריאל.
תארו לכם איך המשחק הזה היה נראה בלי שלושה מהשחקנים הטובים ביותר שהיו על המגרש - פארמר, רודי ואיבאקה... כנראה הרבה פחות מרשים.

מחר באיסטנבול, תהיה לנו עוד הזדמנות לראות את פארמר, וגפ את אלייסובה ווויאצ'יץ', ואני מאמין שגם כאן נראה כדורסל משובח.
סה"כ זה טוב לכל אוהדי הכדורסל.

זה אולי לא נקודת אל-חזור, אבל זה נקודה מכריע מאוד. פיצוץ היום יביא לנתק בין הצדדים, בלגאן באיגוד השחקנים, והמו"מ יסחב עוד הרבה זמן, וספק אם יצליחו לסיים את זה
אין ספק שזה טוב לכדורסל, אבל לא טוב למכבי. כמו שאמרתי, שיבואו שחקנים כמו האחים גאסול, נוביצקי, טורקוגלו, וכו', אולי יבואו גם קצת כוכבים אמריקאים כמו רוז, דוראנט, בנוסף לכוכבים שכבר ישנם כמו קירי, גאלינרי, איליאסובה, וכו', הסיכוי היחידי של מכבי, זה רק אם בדרך נס ינחת פה איזה אמרה סטודמאייר. זה יכול ליהיות ענק, יחד עם כספי ופארמר, אבל הסיכוי שהוא יגיע לא הכי ריאלי, אלא אם הוא ממש נדלק על הארץ ויהיה מוכן לבוא תמורת "כסף קטן" בשביל לשמור על כושר. עם כספי ופארמר בלבד אני לא חושב שיש למכבי הרבה סיכויים ללכת עד הסוף. שחושבים על ריאל של היום עם תוספת של איזה נוביצקי, על בארסה עם האחים גאסול, סיינה עם בארניאני, צסק"א עם קירי, מילאנו עם גאלינרי ובלינלי ואפס עם טורקוגלו ועוד איזה רכז אמרקאי, פשוט כמעט בלתי אפשרי לראות את מכבי הולכת עד הסוף. גם לפיינל פור ספק אם נצליח להעפיל, ובשקט בשקט אפשר לומר שגם להצלבה ממש לא יהיה פשוט להגיע
asafb96

הודעהעל ידי misha » 09 נובמבר 2011, 20:37

אני חושב שזה הולך לכיוון החיובי. ברגע שהסכימו לגבי הנושא המרכזי (חלוקה של 50-50), שאר הנושאים לא אמורים למנוע הסכמה. כרגע זה יותר עניין של להצטייר כמנצח בדעת הקהל ולהראות שאחנו יותר כפפנו אותם מאשר הם אותנו. יש הרבה אגו ודם רע בין הצדדים.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

Re: ת'רד הNBA - מנסים להגיע להסכם

הודעהעל ידי jol9 » 09 נובמבר 2011, 22:56

נו מה קורה ליום הכי דרמטי בהיסטוריה של האנושות? יש חדשות?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 09 נובמבר 2011, 23:05

jol9 כתב:נו מה קורה ליום הכי דרמטי בהיסטוריה של האנושות? יש חדשות?

עדיין בדיונים.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 09 נובמבר 2011, 23:10

roy1000 כתב:

עדיין בדיונים.

הדד ליין עבר. כמו שחשבתי, לא מדובר כאן באולטימטומים על הסכמי ריבנטרופ-מולוטוב. שעה לפה, יום לשם, שבוע לכאן. בסוף זה ייסגר
אבל היום לדעתי לא ייקבע לכאן או לכאן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 09 נובמבר 2011, 23:12

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

עדיין בדיונים.

הדד ליין עבר. כמו שחשבתי, לא מדובר כאן באולטימטומים על הסכמי ריבנטרופ-מולוטוב. שעה לפה, יום לשם, שבוע לכאן. בסוף זה ייסגר

האריכו את האולטימטום עד סוף הדיונים היום שיכולים להמשך עד 12 בלילה. קשה לי להאמין שלא ייסגר הסכם.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 09 נובמבר 2011, 23:17

roy1000 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:

עדיין בדיונים.

האריכו את האולטימטום עד סוף הדיונים היום שיכולים להמשך עד 12 בלילה. קשה לי להאמין שלא ייסגר הסכם.

יכול להיות שייסגר. מה שאני אומר זה שגם אם לא ייסגר היום, אז ייסגר בעוד כך וכך ימים.

בכל מקרה, מחר עדיין נוכל להנות מכמה שחקני NBA משובחים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 10 נובמבר 2011, 06:46

אחרי ישיבה של 12 שעות שהסתיימה באחת בלילה ובה לא הצליחו להגיע להסכם, החליטו הצדדים להמשיך את המו"מ היום בצהריים שעון ניו יורק. סוכם שהדד ליין שנתן סטרן יידחה עד לסיום הסבב הנוכחי של השיחות. לפי התגובות של הצדדים אחרי הפגישה לא ברור מה הסיכוי שהסבב הזה יגמר בהסכם., אם כי העיתונאים מספרים על התקרבות בין הצדדים בדרך להסכם (אבל כמה פעמים כבר שמענו את זה?!).
קודי

הודעהעל ידי עלמה צהובה » 10 נובמבר 2011, 12:29

חפרנים בני חפרנים :insist
ככה יוצאים מהקבר בסטייל !
סמל אישי של המשתמש
עלמה צהובה

הודעהעל ידי jol9 » 10 נובמבר 2011, 14:59

קודי כתב:אחרי ישיבה של 12 שעות שהסתיימה באחת בלילה ובה לא הצליחו להגיע להסכם, החליטו הצדדים להמשיך את המו"מ היום בצהריים שעון ניו יורק. סוכם שהדד ליין שנתן סטרן יידחה עד לסיום הסבב הנוכחי של השיחות. לפי התגובות של הצדדים אחרי הפגישה לא ברור מה הסיכוי שהסבב הזה יגמר בהסכם., אם כי העיתונאים מספרים על התקרבות בין הצדדים בדרך להסכם (אבל כמה פעמים כבר שמענו את זה?!).

אני מציע לך לא להמר יותר... :bigsmile2
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shay_uzan ו־18 אורחים