המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:דווקא בוואי נט ובוואלה ספורט כותבים בדיוק ההפך ממה שאתם מציינים, שם כותבים כי פישר והאנטר דחו את האולטימטום של פישר.
asafb96 כתב:יום גורלי, אין ספק
למרות המשחק הגדול של פארמר, אני עדיין מעדיף שהשביתה תסתיים. הסיכוי היחיד של מכבי ללכת עד הסוף עם השביתה, זה אם אמרה יסכים איכשהו לבוא![]()
jol9 כתב:לי יש תחושה שזו לא נקודת אל חזור. למעשה, כל עוד אפשר לקיים את העונה, אפילו באופן חלקי, אז לא יהיו נקודות אל חזור.
אמנם אין ספק שמדובר בנקודה משמעותית, אבל יכול להיות מצב שגם היום לא יגיעו לסיכום, ובעוד שבוע כן.
אני גם לא מאמין שנראה כ"כ מהר נהירה של כוכבים לאירופה. במידה וכן יגיעו עוד שחקנים, אז אנחנו צריכים לקבל את זה ברוח טובה
ולקוות לראות עוד ועוד משחקים בסגנון כמו זה שהיה נגד ריאל.
תארו לכם איך המשחק הזה היה נראה בלי שלושה מהשחקנים הטובים ביותר שהיו על המגרש - פארמר, רודי ואיבאקה... כנראה הרבה פחות מרשים.
מחר באיסטנבול, תהיה לנו עוד הזדמנות לראות את פארמר, וגפ את אלייסובה ווויאצ'יץ', ואני מאמין שגם כאן נראה כדורסל משובח.
סה"כ זה טוב לכל אוהדי הכדורסל.
jol9 כתב:נו מה קורה ליום הכי דרמטי בהיסטוריה של האנושות? יש חדשות?
roy1000 כתב:jol9 כתב:נו מה קורה ליום הכי דרמטי בהיסטוריה של האנושות? יש חדשות?
עדיין בדיונים.
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:נו מה קורה ליום הכי דרמטי בהיסטוריה של האנושות? יש חדשות?
עדיין בדיונים.
הדד ליין עבר. כמו שחשבתי, לא מדובר כאן באולטימטומים על הסכמי ריבנטרופ-מולוטוב. שעה לפה, יום לשם, שבוע לכאן. בסוף זה ייסגר
אבל היום לדעתי לא ייקבע לכאן או לכאן.
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:נו מה קורה ליום הכי דרמטי בהיסטוריה של האנושות? יש חדשות?
עדיין בדיונים.
הדד ליין עבר. כמו שחשבתי, לא מדובר כאן באולטימטומים על הסכמי ריבנטרופ-מולוטוב. שעה לפה, יום לשם, שבוע לכאן. בסוף זה ייסגר
אבל היום לדעתי לא ייקבע לכאן או לכאן.
האריכו את האולטימטום עד סוף הדיונים היום שיכולים להמשך עד 12 בלילה. קשה לי להאמין שלא ייסגר הסכם.
קודי כתב:אחרי ישיבה של 12 שעות שהסתיימה באחת בלילה ובה לא הצליחו להגיע להסכם, החליטו הצדדים להמשיך את המו"מ היום בצהריים שעון ניו יורק. סוכם שהדד ליין שנתן סטרן יידחה עד לסיום הסבב הנוכחי של השיחות. לפי התגובות של הצדדים אחרי הפגישה לא ברור מה הסיכוי שהסבב הזה יגמר בהסכם., אם כי העיתונאים מספרים על התקרבות בין הצדדים בדרך להסכם (אבל כמה פעמים כבר שמענו את זה?!).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shay_uzan ו־18 אורחים