28 יולי 2012, 06:17
jol9 כתב:מכביסט כתב:
קודם כל בונסו הוא נגר מדופלם שלא ראוי בשום מצב ללבוש את הגופיה הצהובה,
בנוסף לכך פיק אנד רול זה לא הכל בכדורסל ואסור בשום אופן להתבסס רק על זה,
עוד דבר חשוב מאוד זה שנכון להיום אין לנו שום שחקן בקו הקדמי שיכול לקנות סל בהתקפה עומדת שזה חמור מאוד וללא אחד כזה אין לנו מה למכור ביורוליג.
עם זה אני דווקא לא מסכים. הקו הקדמי של מכבי, גם במתכונת הנוכחית שלו (בלי הסנטר הנוסף), הוא קו קדמי מגוון וטוב.
התקפית בכלל אין בעיה, שקיימת דווקא בהגנה, שכן ג'יימס הוא השחקן היחיד בקו הקדמי עם אוריינטציה הגנתית. דווקא בגלל זה אני חושב
ששחקן כמו דורסי או מאריץ' הם אלה שצריכים להגיע, שכן הם שחקני הגנה מצויינים.
28 יולי 2012, 06:21
מכביסט כתב:argof כתב:misha כתב:yarinsaky כתב:misha כתב:בקובאן לא רוצים לקחת גם את לוגאן? יהיה מאוד מבאס אם השחקן החד גוני הזה יחתום. אם זה בינו לבין מור, אז אני לגמרי בעד ללכת על הפוטנציאל של מור מאשר על בינוניות הידועה מראש של לוגאן.
מסכים.
אם כי גם מור , לטעמי, לא נכנס בשטנץ של גארד בכיר מוכח, בטח לא לקבוצה חדשה עם קו אחורי טעון הוכחה גם כך.
נראה לי שגם אחרוני האופטימיים מתחילים כבר להפנים שלא נראה פה שחקנים בכירים ומוכחים בקרוב.
חיפשת אופטימיים, אז שיירשם לפרוטוקול:
1. אני מאמין שלפחות הגארד שיוחתם יהיה שחקן מרשים.
2. אני לא רואה בעיה עם בונסו כגבוה המשלים, ואשמח בו. נכון שאין לו פוסט, אבל באירופה כמעט שאין פוסט יעיל. הכי יעיל לדקה, אגב, היה פה בשנתיים האחרונות. את כל שאר הדברים, בונסו עושה מצוין. לא יקרה שום אסון אם ההתקפה תתבסס על פיקאנדרול. אם יש משהו שיכול להבליט את מורן רוט, זו התקפת פיקאנדרול טובה עם אליהו ובונסו.
קודם כל בונסו הוא נגר מדופלם שלא ראוי בשום מצב ללבוש את הגופיה הצהובה,
בנוסף לכך פיק אנד רול זה לא הכל בכדורסל ואסור בשום אופן להתבסס רק על זה,
עוד דבר חשוב מאוד זה שנכון להיום אין לנו שום שחקן בקו הקדמי שיכול לקנות סל בהתקפה עומדת שזה חמור מאוד וללא אחד כזה אין לנו מה למכור ביורוליג.
28 יולי 2012, 06:56
28 יולי 2012, 06:58
28 יולי 2012, 07:38
28 יולי 2012, 08:02
28 יולי 2012, 08:13
28 יולי 2012, 08:17
28 יולי 2012, 08:22
refael כתב:היו צריכים לשים יל מאריץ את המילון שהוא כנראה רצה ולסגור את הסיפור בעמדת הסנטר.
עכשיו מכבי נתקעו עם עם כל מיני עלק סנטרים בסגנון של פופס מנסה בונסו.
אני באמת מקווה שהוא לא באמת מועמד ויש למכבי מישהו בכצת רציני.
בקשר לעמד הגארד- אני באמת רוצה לראןת פה פרקינס אני באמת חושה ששילוב שלו עם היקמן יהיה יוצא מן הכלל משהו שמזכיר את צמד הפפ של לפני שנתיים.
אולי זה לא יהיה אותו דבר מבחינה הגנתית(סיכוי כוב שדווקא כן יהיה) אבל מבחינת השילוב זה יהיה טוב היקמן יהיה אחראי על התקפה ונקודות ופרקינס יביא את האיכויות שלו שכולנו מכיריפ הגנה ריבאונד אתלטיות מנהיגות ניסיון ואישיות נהדרת שיכולה לחבר את הקוצה הזאת.
לסיכום -פרקינס ושחקן משמעותי לעמדת הסנטר ולסגור עניין.
28 יולי 2012, 08:36
refael כתב:היו צריכים לשים יל מאריץ את המילון שהוא כנראה רצה ולסגור את הסיפור בעמדת הסנטר.
בקשר לעמד הגארד- אני באמת רוצה לראןת פה פרקינס אני באמת חושה ששילוב שלו עם היקמן יהיה יוצא מן הכלל משהו שמזכיר את צמד הפפ של לפני שנתיים.
אולי זה לא יהיה אותו דבר מבחינה הגנתית(סיכוי כוב שדווקא כן יהיה) אבל מבחינת השילוב זה יהיה טוב היקמן יהיה אחראי על התקפה ונקודות ופרקינס יביא את האיכויות שלו שכולנו מכיריפ הגנה ריבאונד אתלטיות מנהיגות ניסיון ואישיות נהדרת שיכולה לחבר את הקוצה הזאת.
28 יולי 2012, 08:40
28 יולי 2012, 09:14
28 יולי 2012, 09:22
קודי כתב:ביורובאסקט טוענים שמנסה-בונסו קרוב מאוד לחתימה בקאזאן. מצוטט שם גם בכיר בקבוצה הרוסית שאומר שהם אכן קרובים לסיכום התנאים. מדהים שקאזאן, קבוצה לא עשירה יותר ממכבי, מצליחה להחתים גם את ויוקאס וגם את פופס, כשלנו אין עדיין סנטר. טוב, נשארנו עם שניים בלבד - פרוביץ (שבוודאי יהיה יקר מדי) ודורסי (שויתור על הנדריקס בשבילו הוא טמטום). לגבי כל היתר - עדיף לחסוך את הכסף.
28 יולי 2012, 09:49
28 יולי 2012, 09:52
28 יולי 2012, 09:58
שחף כתב:רק נס יסיים את הקיץ הזה בצורה חיובית
28 יולי 2012, 10:00
er79 כתב:איך הגעת למסקנה שיש לנו יותר כסף מקאזאן? יש 15 קבוצות עשירות ממכבי השנה, קאזאן היא אחת מהן.
28 יולי 2012, 10:06
28 יולי 2012, 10:28
Holiday_Armadillo כתב:refael כתב:היו צריכים לשים יל מאריץ את המילון שהוא כנראה רצה ולסגור את הסיפור בעמדת הסנטר.
למה החלטת שלא נתנו למאריץ' מספיק כסף ובגלל זה הוא לא הגיע?
מאריץ' לפי כל הדיווחים לא הגיע כי הוא חזר בו מההסכם עם מבי אחרי שהוא קלט את מצב השוק..זה קשור לרצון של מאריץ' להרוויח עוד כסף מגוחך בקבוצה כמו קובאן ופחות בהצעה של מכבי כי עם כל הכבוד למאריץ' הוא לא שווה כספים מיותרים
28 יולי 2012, 10:38
yellowaura כתב:Holiday_Armadillo כתב:refael כתב:היו צריכים לשים יל מאריץ את המילון שהוא כנראה רצה ולסגור את הסיפור בעמדת הסנטר.
למה החלטת שלא נתנו למאריץ' מספיק כסף ובגלל זה הוא לא הגיע?
מאריץ' לפי כל הדיווחים לא הגיע כי הוא חזר בו מההסכם עם מבי אחרי שהוא קלט את מצב השוק..זה קשור לרצון של מאריץ' להרוויח עוד כסף מגוחך בקבוצה כמו קובאן ופחות בהצעה של מכבי כי עם כל הכבוד למאריץ' הוא לא שווה כספים מיותרים
כי אם כל הכבוד מכבי הציעו לו 900,000 על פי דיווחים. הוא קיבל הצעה של 1.5 מיליון מקובאן... אני בטוח שהוא היה מעדיף את מכבי בגלל הרבה פקטורים כמו מזג אוויר, הטיסות הקשות בליגה הרוסית, מעמד מכבי ביורוליג לעומת קובאן (בנוסף הוא גם פנה אלינו). מכבי יכלו לשפר קצת את ההצעה.
מכבי יכלו לקחת אותו ב 1.2 מיליון (15 % פחות). זה בכלל לא משנה אם הוא שווה את זה או לא. זה סכום שמכבי יכולה וצריכה לעמוד בו ויש להתחשב גם בהיצע ובביקוש בשוק.