פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - מחפשים מחליף לאידסון

07 יוני 2011, 14:38

Holiday_Armadillo כתב:
Assaf M כתב:
Holiday_Armadillo כתב:תגידו,עכשיו שצריך להעלות את מספר הישראלים,איך זה שהשם של דן דילגרו לא עלה? יהודי שיכול להיות הסנטר הבא של הנבחרת(כן,לפי דעתי אפילו יותר מג'ייק כהן)
http://sports.espn.go.com/ncb/player/pr ... erId=36730

דילגרו הוא עסק מקולקל של פציעות והשעיות מהקבוצה. לא מתאים

פציעות והשעיות? זה לא שמעתי
ראיתי הרבה משחקים שלו(מלאים)והפוטנציאל שלו(כמו גם הכישרון הנוכחי)ממש הרשים אותי..
קראתי עליו גם די הרבה דברים ואף פעם לא קראתי משהו על בעיות משמעת..ככה שזה מפתיע אותי שאתה רושם את זה(לא שאני מפקפקת במה שאתה אומר)

תמשיך לקרוא ותחפש על בעיות המשמעת שלו ותראה

07 יוני 2011, 14:51

תמשיך לקרוא ותחפש על בעיות המשמעת שלו ותראה

דבר ראשון-אני בת :happy
דבר שני-חיפשתי דברים על בעיות משמעת,מצאתי שהוא הושעה,אבל לא את הסיבה..מה שכן מצאתי זה מישהו מתוך הקבוצה שרשם:
''הוא יחזור בקרוב מאוד,להשעייה שלו אין שום קשר לכימיה או להתנהגות,וגם אין כל קשר לכדורסל.
אין שום קשר לממוצעים האקדמאיים שלו מכיוון שיש לו את אחד הממוצעים הגבוהים ביותר בליגה האזורית.
בנוסף-זה לא בעקבות שום ריב או תגרה ואין שום דמיון בין ההשעייה הזאת להשעייה של מארק פלייבין(שחקן מקולג' אחר שהושעה ודילגרו הושווה אליו)''

לך תדע למה הוא הושעה..הקולג' שלו לא פירט
זה כמו ששחקן הושעה השנה בגלל שקיים יחסי מין לפני החתונה וזה נגד הכללים של הקולג' המורמוני שלו

07 יוני 2011, 19:34

חברים, רשמו לעצמכם שם: דייויד לייטי.
הקפטן של אוהיו סטייט, כדורסלן פשוט נפלא וגם אישיות.

סווינגמן בגובה 1.99, 98 ק"ג, פרוספקט אנ.בי.איי בסדר גודל דומה מאוד לזה שהיה מיקאיל טורנס אשתקד (אמצע-סוף סיבוב שני, ע"פ תחזיות מוקדמות).
מצפיה בבחור הזה במשך כמה עונות יכולתי להמר שייבחר בסיבוב הראשון, אבל מסתבר שהסיכוי שלא ישחק בNBA בעונה הבאה די סביר.

מדובר באול-אראונד פלייר באמת מרשים: אתלט, חכם, מוסר, ריבאונדר, שומר נפלא וקלעי שלשות איכותי (השתפר מ20% ל43% במהלך קריירת המכללות שלו).
כזה שיכול להיות סקורר, סטופר הגנתי, פליימייקר או סתם סופרגלו קבוצתי, כמו שהיה במכללה במשך 5 שנים. כל עכבר מכללות קטן יכיר את הבחור ויאמר עליו שבחים.

נכון, מכבי בדרך כלל לא מתעסקת עם רוקיז, אבל אם ניסו אשתקד- הפעם יש הזדמנות חד פעמית להשיג את הAP הבא.
גם אם כן ישיג חוזה מהסיבוב השני בNBA, גם אם לא ויגיע לקבוצה אחרת באירופה, דיליג או כל דבר אחר- שימו עין- זה תותח.

07 יוני 2011, 19:53

אני זוכר אותו מהתקופה של איבן טרנר , אבל לא ממש עקבתי אחריו מאז...בכל מקרה שם מעניין רק השאלה אם לא מסוכן מידי להמר על עמדה כלכך חשובה בשחקן שרק עכשיו סיים את המכללות ?
בכל מקרה שווה לעקוב אחריו למרות שאני חושב שהוא בקלות יכול להפוך לשחקן מחליף NBA איכותי...

07 יוני 2011, 20:11

אם כבר שחקן מהקולג'ים שלפי מה שנראה לא ייבחר אפילו בסיבוב השני של הדראפט(למרות שיש שמועות שמינסוטה,אירוני,מסתכלים עליו)אבל מאוד יתאים לאירופה..מה עם בלייק הופארבר? יופי של קלעי,שומר אנדרייטד,קבוצתי,ריבאונדר טוב..הוא לא השחקנים שמכבי בדרך כלל מביאים מהמכללות אבל לפי דעתי יכול להיות יופי של שחקן במידה ויתקמצנו..

07 יוני 2011, 20:23

הופארבר שחקן נחמד אבל תסכימי איתי ששייר עדיף עליו (אולי רק לשנייה האחרונה של המשחק...)
בכל מקרה אני לא חושב שהתקרה של נוקיה מספיק גבוהה בשבילו...

07 יוני 2011, 20:28

או..מסתבר שלא רק ONE ו-WALLA עוקבים אחרי הפורום

דיווח: מיקאל גלאבל, שחקן וילרבאן, מועמד למכבי ת"א
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 01232.html

07 יוני 2011, 21:39

אני מאוד אהבתי את דיוויד לייטי, יש לי תחושה טובה לגבי הבחור.
מייקל גלאבל בהחלט שחקן מצויין, אני זוכר אותו מריאל מדריד...

07 יוני 2011, 22:57

נכון להיום השחקן ,לטעמי, הטוב ביותר למכבי הוא מאט וולש. מאוד אהבתי אותו בלובליאנה... הוא היה מצויין בהתקפה גם ביצירת מצבים וגם בסט שוט. מדובר בסמול פורוורד/סקנד גארד שהיום משחק גם פוינט פורוורד ופוינט גארד בצרפת ושידרג בכך את יכולת הובלת הכדור. בסך בכל הוא בן 29 (1.99 ס"מ) ומעמיד סטטיסטיקה של 14 נק' 5 ריב' 5 אס' , 2 חטיפות בליגה הצרפתית ו 17.7 נק', 8 ריב', 6 אס' ביורוקאפ. סטטיסטיקה מצויינת.

07 יוני 2011, 23:09

where is the love? כתב:אני מאוד אהבתי את דיוויד לייטי, יש לי תחושה טובה לגבי הבחור.

לא זוכר שגאלבל הרשים אותי יותר מדי. האמת שמדובר באחד השחקנים הפחות טובים ברשימה במיוחד בגלל יכולת הובלת כדור די מוגבלת. סך הכל מדובר בסוג שחקן שמתאים לקבוצה עם מספר מובילי כדור שהוא ישחק כסמול טהור. לא מדובר בפוינט פורוורד כמו שמכבי צריכה. שחקן אתלטי, שחקן הגנה טוב. אבל לא מגוון, קליעה לא יציבה. באופן כללי שחקן לא ברמה שמתקרבת למה שמכבי צריכה.

08 יוני 2011, 05:14

yellowaura כתב:לא זוכר שגאלבל הרשים אותי יותר מדי. האמת שמדובר באחד השחקנים הפחות טובים ברשימה במיוחד בגלל יכולת הובלת כדור די מוגבלת. סך הכל מדובר בסוג שחקן שמתאים לקבוצה עם מספר מובילי כדור שהוא ישחק כסמול טהור. לא מדובר בפוינט פורוורד כמו שמכבי צריכה. שחקן אתלטי, שחקן הגנה טוב. אבל לא מגוון, קליעה לא יציבה. באופן כללי שחקן לא ברמה שמתקרבת למה שמכבי צריכה.

בלי קשר לגלאבל, אני לא הייתי מוותר על סמול טהור אם נמצא אחד טוב שיתאים. כמובן שטוב כשיש פורוורד מגוון סטייל אידסון אבל לא קל למצוא אחד כזה, ובעונה הבאה יהיו לנו יותר מובילי כדור בהנחה שנביא את הלפרין ועוד קומבו גארד זר.

08 יוני 2011, 05:34

אני זוכר שמאוד לא התרשמתי מגלאבל בתקופה שלו בריאל מדריד והייתי מופתע שהוא מצא את עצמו ב-NBA בסופו של דבר. הבחור אתלטי במיוחד אבל מחטיא ממטר והכדרור שלו מוזר לאללה. כמו שנאמר פה, לדעתי הוא לא בטופ 8 מהמועמדים שהוזכרו כאן.

08 יוני 2011, 05:52

מהיכן התקשורת ממציאה את המועמדים הללו? היכן כתוב בכלל שהוא מועמד?
בצרפת לא שמעו עלכך בכלל.
גורסבארד הוא אחד מכותבי השטויות הגדולים שיש.
אצלו כל שמועה הופכת לעובדה.

08 יוני 2011, 06:51

yellowaura כתב:
where is the love? כתב:אני מאוד אהבתי את דיוויד לייטי, יש לי תחושה טובה לגבי הבחור.

לא זוכר שגאלבל הרשים אותי יותר מדי. האמת שמדובר באחד השחקנים הפחות טובים ברשימה במיוחד בגלל יכולת הובלת כדור די מוגבלת. סך הכל מדובר בסוג שחקן שמתאים לקבוצה עם מספר מובילי כדור שהוא ישחק כסמול טהור. לא מדובר בפוינט פורוורד כמו שמכבי צריכה. שחקן אתלטי, שחקן הגנה טוב. אבל לא מגוון, קליעה לא יציבה. באופן כללי שחקן לא ברמה שמתקרבת למה שמכבי צריכה.

מי החליט שזה מה שמכבי צריכה?
אנחנו שוב שוקעים באותה הטעות ומחפשים מחליפים דומים לשחקנים שאין להם מחליפים בסגנון וברמה שלהם.

אין שום פסול בלשנות כיוון וללכת על שחקן שמשחק בסגנון שונה מאידסון. אם יבוא תואם אידסון במחיר שמתאים למכבי, אז מילא, אבל
זאת לא צריכה להיות מטרה מוצהרת מראש.

08 יוני 2011, 07:14

jol9 כתב:
yellowaura כתב:

אנחנו שוב שוקעים באותה הטעות ומחפשים מחליפים דומים לשחקנים שאין להם מחליפים בסגנון וברמה שלהם.

אין שום פסול בלשנות כיוון וללכת על שחקן שמשחק בסגנון שונה מאידסון. אם יבוא תואם אידסון במחיר שמתאים למכבי, אז מילא, אבל
זאת לא צריכה להיות מטרה מוצהרת מראש.

צודק פלוס העובדה שאישית אני לא כרל כך מבין מתיי ולמה אידסון הפך לשחקן שאיין לו תחליף...

08 יוני 2011, 07:27

אני בכלל לא מתלהב מאופציית ג'לאבל. מכבי יכולה למצוא שחקנים הרבה יותר טובים ומתאימים ממנו.

08 יוני 2011, 07:33

לא זוכר שגאלבל הרשים אותי יותר מדי. האמת שמדובר באחד השחקנים הפחות טובים ברשימה במיוחד בגלל יכולת הובלת כדור די מוגבלת. סך הכל מדובר בסוג שחקן שמתאים לקבוצה עם מספר מובילי כדור שהוא ישחק כסמול טהור. לא מדובר בפוינט פורוורד כמו שמכבי צריכה. שחקן אתלטי, שחקן הגנה טוב. אבל לא מגוון, קליעה לא יציבה. באופן כללי שחקן לא ברמה שמתקרבת למה שמכבי צריכה.[/quote]

זאת לא צריכה להיות מטרה מוצהרת מראש.[/quote]

אני מסכים ב 100% שלא צריך לחפש תאום לאידסון מבחינת סגנון משחק. הראתי כבר שאין יותר מדי פוינט פורוורדים באירופה. אגב עם תסתכל בהגדרה של ויקיפדיה (באנגלית) לפוינט פורוורד תראה 2 שמות מאירופה דיאמנטידיס ואידסון.
אני כבר אמרתי שפשוט יותר למצוא סקנד גארד גבוה כמו שהיה בזמנו עם פארקר ובורשטיין. גארד גבוה/סמול שמוליך כדור ברמה טובה זה מה שלפי דעתי מכבי צריכה. מבחינתי שחקן כמו מאט וולש שהוא לא ממש פורוורד אלא יותר סקנד גארד גבוה אולי יותר מתאים וקל להביא.
בקיצור 2 סיבות למה לא גאלבל:
1. לא מספיק אתלטי כדי לפצות על הבינוניות שלו (אגב גם בימי הנ.ב.א לא התלהבתי ממנו)
2. אני בעד 3 שחקנים שיכולים להוליך כדור בקו האחורי (+עם הסקנד/פוינט נפצע העונה לא נגמרה כמו שראינו השנה)

מבחינתי אם כבר מודל הייתי מעדיף שחקנים כמו רודי פרננדז, ג'ינובלי. אם הולכים על פורוורד אז שידע להוליך כדור ברמה טובה+

08 יוני 2011, 08:29

גם את אמיר פרלדז'יץ' מפנר-אולקר אפשר להגדיר כפוינט פורוורד.

לגבי גלאבל. אין שום אתר צרפתי שהזכיר אותו כמועמד למכבי.
וספורט5 מן הסתם לא ירשמו "דיווח באתר ONE".

08 יוני 2011, 10:57

אני הייתי מגדיר גם את פונקראשוב כסוג של פוינט פאוורד...אגב פרלדזיץ' שחקן מעולה והולך להיות אחד הכוכבים הבאים ביורוליג...

אני עדיין נשארתי עם אותם שני פייבוריטים שלי , וולש או מאחיה מהסיבה שהם גארדים גבוהים שמסוגלים לשחק בשתי העמדות עם הובלת כדור טובה , הם אומנם לא פוינט פאוורדים אבל הם תורמים בהמון אספקטים של המשחק וזה הכי קרוב לאיידסון שאפשר למצוא מהצד השפוי של השכר באירופה היום...
ג'לאבל הוא 3 שמסוכל לשחק גם כ-4 ( כמו בלו ) וההובלת כדור שלא לא ברמה של גארד (כי הוא לא גארד) ולדעתי בסגנון המהיר שמכבי משחקת עדיף כמה שיותר שחקנים שידעו להוריד כדור לריצפה .

08 יוני 2011, 11:32

yzafrir כתב:אני זוכר אותו מהתקופה של איבן טרנר , אבל לא ממש עקבתי אחריו מאז...בכל מקרה שם מעניין רק השאלה אם לא מסוכן מידי להמר על עמדה כלכך חשובה בשחקן שרק עכשיו סיים את המכללות ?
בכל מקרה שווה לעקוב אחריו למרות שאני חושב שהוא בקלות יכול להפוך לשחקן מחליף NBA איכותי...

התשובה שלי היא לא. נתחיל בזה שדייויד לייטי הוא שחקן עם טונות של ניסיון ביחס לגילו (23).
זה שחקן שלקח אליפות NCAA עם גרג אודן ומייק קונלי, כיכב לצד קוסטה קופוס ואוון טרנר והנהיג את את זו הנוכחית, של ג'רד סאלינג'ר.
נמשיך בזה שהפציעה ש"תקעה" אותו ב2008 עם עונה מחוץ למגרשים הוסיפה לו עוד ניסיון, והיא ככל הנראה הסיבה היחידה שאנחנו מדברים עליו היום כעל מועמד לשחק באירופה.
נמשיך באליפות העולם לנוער (בה שיחק בגמר מול מילאן מצ'באן)- דבר שהקנה לו מעט ניסיון עם הכדורסל הבינלאומי.

בוא נגיד שסמי מחיה, עם קילומטרז' במפעלים האירופאים בקבוצות חלשות, לא הרבה יותר קורץ לי מאשר כוכב מפסגת הNCAA.
הימור זה יהיה בכל מקרה. בהנחה שתביא את יותם, יהיו לך שני שחקני חמישייה פוטנציאלים: פניני והלפרין, שכבר טעמו חמישיית יורוליג.
אז במקרה הרע קיבלת שחקן ספסל צעיר שיוכל להפוך לשחקן גדול עם העבודה הנכונה, ובכל מקרה יתרום הגנה, אתלטיות וקליעה, במקרה הטוב קיבלת AP בן 23.
נושא נעול