שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:Roni1 כתב:האיש הזה הולך ומתגלה כקשקשן רציני, השוואה הזויה לגולדהאר.
מה גורם לכם לחשוב ככה? אני שואל ברצינות.
חשוב לי להבהיר- אני לא אומר שהפרויקט של אורי אלון יצליח בוודאות, אבל במה הוא שונה ממיץ' גולדהאר לפני 5 שנים?
שניהם בעלים עם הרבה מאוד כסף ושאיפות גבוהות. הראשון הוכיח שרצינות, התמדה וניהול נכון מובילים להצלחות. מדוע לא השני?
שוב השאיפות הגבוהות הזה. ראית פעם בעלים בלי שאיפות גבוהות?
ענית בעצמך מה ההבדל. הראשון
הוכיח. השני בינתיים רק מדבר.
בשונה מבעלים אחרים שהגיעו לירושלים, הוא לא רק מדבר אלא גם עושה. אתה רואה תוצאות בשטח- הישראלים (הצברים) הטובים ביותר משחקים בירושלים, התקציב גדל ועוד יגדל משמעותית והם עוברים לארנה בעונה הבאה.
אלו דברים שלא קרו בירושלים מאז ומעולם. מעל הכל אורי אלון נראה כמו אדם שלא בא לעשות סיבוב ולברוח דוגמת ארקדי וגומא אגייאר. הוא בא כדי להישאר ולהוביל את הקבוצה להצלחות.
האם אכן יצליח? ימים יגידו.
כמה דברים.
1. חמשת הישראלים הכי טובים שיש (פרט לכספי וכולל מקל) כולם משחקים במכבי. נדמה לי שזה ברור, ונדמה לי שההפרדה הטיפשית של "צברים" לא במקומה
2. איפה זעקות השבר - בזיון, בדיחה, סמרטוטים וכו' שמכבי זכו לקבל ממך אחרי ההפסד באילת בהקשר לי-ם? אם אתה מצהיר עליהם כאלטרנטיבה, ומדבר כבר שנה על הרוח החדשה,
אז ראוי שהם יהיו חשופים גם למעט ביקורת, לא?
3. למרות שאתה בטח מכיר את ההיסטוריה של מגדל טוב ממני, אני ארענן את זכרונך. היו להם קבוצות הרבה יותר מרשימות מהקבוצה הזאת, ובעלים שהשקיעו ודיברו הרבה יותר בגדול
מאורי אלון.
4. ארנה יכולה להתברר גם כפלופ גדול שיעלה לי-ם הרבה יותר משיוסיף לה. אז נניח שלמשחקים מול מכבי הם יצליחו להביא הרבה קהל, אבל האם אתה בטוח שבמשחקים האחרים,
ההיכל החדש יהיה מלא? מכבי עושה את הכסף שלה על היורוליג. י-ם כרגע לא קרובה לשם, ולכן גם היא לא קרובה להכנסות הגבוהות שיוכלו לכסות על ההוצאות הגדולות של הארנה.
לא בטוח ש4-5 משחקים גדולים בשנה יעשו עבורם את ההבדל.