ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי, היקמן בפנר'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי

הודעהעל ידי yzafrir » 30 יוני 2014, 23:47

צ'שר כתב:
yzafrir כתב:אז מה היה לנו ? שחקן שחתם פה מבייארן מינכן וזכה למקלחת קפואה מכולם פה וז בזכות רצף של כמה משחקים טובים בטורניר שמכבי ואנחנו כלכך מתעבים את השיטה הזאת בארץ ומצליח לגנוב את הגביע והופך לאליל של כולם . סיפור פשוט הזוי .
אפילו רייס בעצמו מבין שאין לו סיכוי לשחזר את היכולת הזאת ברמת יורוליג ומעדיף ללכת לכסף הגדול מאוד בידיעה שמקצועית הוא יורד אבל לפחות יוכל להציג יכולת טובה ביורוקאפ.

אני לא מאשים בכלום את ההנהלה ואפילו מברך אותם שלא ניכנסו להרפתקה מיותרת עם השחקן הזה שאני הייתי מאוהדיו הגדולים מההתחלה .
סך הכל מה שקורה עכשיו מזכיר מאוד את מה שקרה לפני שלוש שנים . רייס והיקמן ניצלו הזדמנות בדיוק כמו פארגו ואיידסון ובלו מקביל לפרקינס שאפשר להגיד שגם הוא סוג של פרש אבל לא מרצון..
אין מה לעשות אבל לפדרמן אין כסף להשקיע ולכן גם האחרים לא יכולים לשים כסף אלא אם זה תרומה . הפעם בניגוד ללפני שלוש שנים אני מקבל את זה בהבנה בגלל שהתפכחתי ואני כבר מבין שאין כסף להשאיר פה סגל שהצליח וגם בגלל שהפעם אנחנו אחרי עונה שלקחנו את כל התארים . הגענו לשיא ועכשיו צריך להתחיל מחדש . הזכייה של מכבי העונה זה בדיוק כמו הזכייה של ז'לגיריס או לימוז' או אפילו ספליט האגדית . לכולם ברור שלסגלים ההם לא יהיה המשכיות וכך גם לתואר...
בלי קשר אישית התחברתי הרבה יותר לסגל בעונת פארגו ולסגנון המשחק שהיה איכותי לאורך כל העונה בניגוד לעונה הזאת שהייתה די סיוטית עם סוף חלומי.
לגבי מחליף . אני כבר אמרתי שהייתי רוצה את פארגו אפילו במחיר שהמחליף של היקמן יהיה שחקן זול וחסר ניסיון יורוליג כמו בראון או נולן סמית.

היי אנחנו אלופי אירופה !!!!!

אחי, מה שאתה אומר נכון לגמרי. אז שאדון פדרמן המסכנצ'יק בלי הכסף לא יספר סיפורים שבונים קבוצה לפיינל פור ושינחתו פה שחקנים איכותיים שישמרו אותנו בטופ, על מנת שיוכל לדפוק איזה מחיר שבא לו על המנויים שלנו.

לא יודע אם שמת לב אבל מכבי שנים לא מדברים על פיינלפור כמטרה אלא החלום . היחיד שדיבר כך לפני תחילת העונה היה בלאט ובלו כשהגיע וכולם צחקו מזה...
אני לא מצפה מפדרמן להוציא מהכיס כסף שאין לו ו אני יודע שהוא גם לא לוקח כסף לכיסו ממכבי . אבל אני כן מצפה שאם הוא לא יכול להכניס כסף אז שיפנה את מקומו למי שיכול...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי צ'שר » 30 יוני 2014, 23:59

yzafrir כתב:
צ'שר כתב:
yzafrir כתב:אז מה היה לנו ? שחקן שחתם פה מבייארן מינכן וזכה למקלחת קפואה מכולם פה וז בזכות רצף של כמה משחקים טובים בטורניר שמכבי ואנחנו כלכך מתעבים את השיטה הזאת בארץ ומצליח לגנוב את הגביע והופך לאליל של כולם . סיפור פשוט הזוי .
אפילו רייס בעצמו מבין שאין לו סיכוי לשחזר את היכולת הזאת ברמת יורוליג ומעדיף ללכת לכסף הגדול מאוד בידיעה שמקצועית הוא יורד אבל לפחות יוכל להציג יכולת טובה ביורוקאפ.

אני לא מאשים בכלום את ההנהלה ואפילו מברך אותם שלא ניכנסו להרפתקה מיותרת עם השחקן הזה שאני הייתי מאוהדיו הגדולים מההתחלה .
סך הכל מה שקורה עכשיו מזכיר מאוד את מה שקרה לפני שלוש שנים . רייס והיקמן ניצלו הזדמנות בדיוק כמו פארגו ואיידסון ובלו מקביל לפרקינס שאפשר להגיד שגם הוא סוג של פרש אבל לא מרצון..
אין מה לעשות אבל לפדרמן אין כסף להשקיע ולכן גם האחרים לא יכולים לשים כסף אלא אם זה תרומה . הפעם בניגוד ללפני שלוש שנים אני מקבל את זה בהבנה בגלל שהתפכחתי ואני כבר מבין שאין כסף להשאיר פה סגל שהצליח וגם בגלל שהפעם אנחנו אחרי עונה שלקחנו את כל התארים . הגענו לשיא ועכשיו צריך להתחיל מחדש . הזכייה של מכבי העונה זה בדיוק כמו הזכייה של ז'לגיריס או לימוז' או אפילו ספליט האגדית . לכולם ברור שלסגלים ההם לא יהיה המשכיות וכך גם לתואר...
בלי קשר אישית התחברתי הרבה יותר לסגל בעונת פארגו ולסגנון המשחק שהיה איכותי לאורך כל העונה בניגוד לעונה הזאת שהייתה די סיוטית עם סוף חלומי.
לגבי מחליף . אני כבר אמרתי שהייתי רוצה את פארגו אפילו במחיר שהמחליף של היקמן יהיה שחקן זול וחסר ניסיון יורוליג כמו בראון או נולן סמית.

אחי, מה שאתה אומר נכון לגמרי. אז שאדון פדרמן המסכנצ'יק בלי הכסף לא יספר סיפורים שבונים קבוצה לפיינל פור ושינחתו פה שחקנים איכותיים שישמרו אותנו בטופ, על מנת שיוכל לדפוק איזה מחיר שבא לו על המנויים שלנו.

לא יודע אם שמת לב אבל מכבי שנים לא מדברים על פיינלפור כמטרה אלא החלום . היחיד שדיבר כך לפני תחילת העונה היה בלאט ובלו כשהגיע וכולם צחקו מזה...
אני לא מצפה מפדרמן להוציא מהכיס כסף שאין לו ו אני יודע שהוא גם לא לוקח כסף לכיסו ממכבי . אבל אני כן מצפה שאם הוא לא יכול להכניס כסף אז שיפנה את מקומו למי שיכול...

רק בגלל החלק האחרון שכתבת - זרמתי איתך אחי, מי יתן ויפנים האדון.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי אדם » 01 יולי 2014, 00:29

שוב אני אין לי טענות לזה שבחר ללכת ל2.5 ולא למליון של מכבי ,בכלל לא כל אחד היה עושה כמוהו ,וזה בסדר,רק לטיעונים שלו יש לי בעיה
אדם

הודעהעל ידי קודי » 01 יולי 2014, 00:38

בטורקיה מדווחים שהיקמן סיכם לשנתיים בפנר וכל מה שחסרה היא חתימה שצפויה לקרות בקרוב מאוד. היקמן צפוי להרוויח קצת יותר מ-1.5 מיליון דולר לעונה.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 01 יולי 2014, 01:13, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי אדם » 01 יולי 2014, 00:51

מזל טוב המון בהצלחה
כנראה אוברדוביץ איבד משו במוח
שיהנה
אהם לא היסתדרו ,הוא לא שחקן שינהל או ישחק מסודר ואינטילגנטי וגם הוא לא ניתן להפוך אותו לאחד כזה,הוא יוציא את אוברדוביץ מדעתו וישגע אותו ,קשה לי להבין את זה
אדם

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי, היקמן בפ

הודעהעל ידי NY boy » 01 יולי 2014, 01:10

כן, אוברדוביץ ממש איבד משהו במוח. לקח את אחד מהשחקנים הכי טובים של אלופת אירופה במאני טיים לקבוצה שלו.

מי שאיבדו את המוח זה יותר מידי אוהדים שבשנה הבאה להערכתי יראו את היקמן בפנר ויאכלו את הלב כאצלנו יהיה איזה ליצן חצר לא מצחיק.
NY boy

הודעהעל ידי שמואל1 » 01 יולי 2014, 01:32

שפנרבחצ'ה ייהנו עם היקמן, גנב הדעת מספר אחת באירופה.
תוך שבועיים הם יבינו איזה חתול בשק הם קנו ואז נראה מה הם יעשו עם חוזה של 1.5 מיליון דולר.
אין ספק שההחתמה הזאת מחזקת משמעותית את מכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 01 יולי 2014, 05:20

אוברודיביץ' ימות מעצבים בשנה הבא . לא מראה לי שמכבי בכלל נלחמה על יקמן בין השחקנים שאני לא התחברתי עליו רגשית אף פעם חוץ מעצבים באיבודי כדור . רייס דווקא חבל לי עליו שכל החלום על הכסף הגדול יכול להתפוצץ לו בפרצוף .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי er79 » 01 יולי 2014, 06:42

yzafrir כתב:
צ'שר כתב:

אה, כן? פדרמן לא לוקח כסף לכיס? ואני מבין שאתה שאתה אומר את את זה כרואה החשבון שלו? צחקתני ואצחק
er79

הודעהעל ידי חציברטאס » 01 יולי 2014, 08:21

אם לנגפורד לא היה מחטיא את העונשין ההוא, או הרוסים לא היו מאבדים כדור בסוף, כולם היו מקטרים שוב על הבינוניות של מכבי, ובצדק - רייס והיקמן בינוניים ואפשר למצוא להם מחליף. 2.5 מיליון דולר נטו לעונה? איזו הגזמה! יש עשרה רכזים יותר טובים ממנו ביורוליג (ולראיה שהוא אפילו לא נכנס לחמישייה השנייה של היורוליג, רק נתן פיינל פור ושני משחקים טובים בהצלבה). ועוד הלך לקבוצה שתשחק ביורוקאפ... שיהיה בהצלחה ואל תחזור לכאן.
והיקמן, גם כן... שחקן גרוע שנותן משחק טוב אחד או שניים בעונה. אפילו אוחיון יותר טוב ממנו. כמעט איבדנו אליפות לבריאן פאקינג רנדל ודונטה סמית איתם.
היחיד שאין לו מחליף זה דיוויד בלו.
חציברטאס

הודעהעל ידי itai7 » 01 יולי 2014, 08:41

תמונה
itai7

הודעהעל ידי קודי » 01 יולי 2014, 08:42

אני יודע שכנראה כל סיפורי "המגעים" של מכבי עם שחקנים כמו לנגפורד ופרמאר שהם way מחוץ לטווח של הקבוצה, הם כנראה דיס אינפורמציה שיוצאת מהקבוצה כדי להלהיב את האוהדים, אבל אם לא - אז כדאי שראשי מכבי יפסיקו לבזבז זמן על מועמדים לא רציונליים ויתחילו להילחם על מועמדים טובים שעוד נשארו בשוק.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 01 יולי 2014, 08:45

התגובות של חלק מאוהדי מכבי לעזיבת רייס, כמו גם התגובה הדי מגוחכת של שמעון מזרחי, ממש לא ברורות לי. הבן אדם בן 27, יש לו עוד 4-5 שנים לכל היותר להרוויח כמו שצריך, ויש לו הזדמנות שלא תחזור להרוויח סכומים שיסדרו אותו ואת הבן שלו לכל החיים. מה זה משנה אם הוא ישחק ביורוקאפ, ביורוליג או בליגה הבלקנית? אחרי שלוש שנים בחימקי הבחור יוכל להעביר עוד שנתיים-שלוש של כדורסל איפה שבא לו ואז לעשות חיים בארה"ב בלי צורך לעבוד. איך אפשר לבקר אותו על צעד כזה או לטעון, כמו ששמעון אמר, ש"הכסף עיוור אותו"?
קודי

הודעהעל ידי Allan Turing » 01 יולי 2014, 09:08

אדם כתב:מזל טוב המון בהצלחה
כנראה אוברדוביץ איבד משו במוח
שיהנה
אהם לא היסתדרו ,הוא לא שחקן שינהל או ישחק מסודר ואינטילגנטי וגם הוא לא ניתן להפוך אותו לאחד כזה,הוא יוציא את אוברדוביץ מדעתו וישגע אותו ,קשה לי להבין את זה

לי זה נראה כמו החתמה כפויה על אוברדוביץ. אין מצב שזליקו וריקי מסתדרים. הוא יקרע לו את עור התוף לפני שיגמר הסיבוב הראשון.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי קודי » 01 יולי 2014, 09:50

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 71833.html

אם גם זה נכון אז מדובר כבר בפשיטת רגל של ממש. כמה מחוררים כבר יכולים להיות החוזים? הפכנו למשהו הרבה יותר גרוע מלובליאנה.
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 01 יולי 2014, 09:53

קודי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.171833.html

אם גם זה נכון אז מדובר כבר בפשיטת רגל של ממש. כמה מחוררים כבר יכולים להיות החוזים? הפכנו למשהו הרבה יותר גרוע מלובליאנה.

זה כבר מגוחך.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 01 יולי 2014, 09:56

מישהו יכול להסביר לי מה לעזאזל קורה פה? גם לסופו הייתה אופציה? הוא מטומטם? הוא יודע שרק במכבי הוא יצליח. איזו טעות הוא עושה. אני לא מבין, בלאט הלך וכל השחקנים בורחים. הקבוצה מפורקת.
er79

הודעהעל ידי קודי » 01 יולי 2014, 09:58

er79 כתב:מישהו יכול להסביר לי מה לעזאזל קורה פה? גם לסופו הייתה אופציה? הוא מטומטם? הוא יודע שרק במכבי הוא יצליח. איזו טעות הוא עושה. אני לא מבין, בלאט הלך וכל השחקנים בורחים. הקבוצה מפורקת.

ברור שהוא לא יסתדר שם, אבל סופו כבר בן 29 ואם נותנים לו הצעה גבוהה מטורקיה מה איכפת לו לעשות קצת כסף, מה עוד שבלאט, שהוא המאמן היחיד איתו הסתדר, כבר לא במכבי.

אבל סופו זה כבר לא הסיפור, בדיוק כמו שרייס, היקמן, דונטה סמית', דאנקן ובלו הם לא הסיפור. הסיפור זה ההנהלה המגוחכת הזו.
קודי

הודעהעל ידי Thorin » 01 יולי 2014, 10:02

מה השלב הבא? שמעון מזרחי עוזב לצסקא? ריאל מדריד קונה את היכל נוקיה ואוהדי מכבי? עמי ביטון חותם באפס?

זה לא רציני כל מה שקורה כאן... איך להנהלה יש בושה לזרז מנויים שכולם עוזבים אותנו ונשארים עם מאמן ללא ניסיון?
Thorin

הודעהעל ידי er79 » 01 יולי 2014, 10:04

אם סופו סגר שם זו שערורייה שאין כמותה
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים