צ'שר כתב:yzafrir כתב:אז מה היה לנו ? שחקן שחתם פה מבייארן מינכן וזכה למקלחת קפואה מכולם פה וז בזכות רצף של כמה משחקים טובים בטורניר שמכבי ואנחנו כלכך מתעבים את השיטה הזאת בארץ ומצליח לגנוב את הגביע והופך לאליל של כולם . סיפור פשוט הזוי .
אפילו רייס בעצמו מבין שאין לו סיכוי לשחזר את היכולת הזאת ברמת יורוליג ומעדיף ללכת לכסף הגדול מאוד בידיעה שמקצועית הוא יורד אבל לפחות יוכל להציג יכולת טובה ביורוקאפ.
אני לא מאשים בכלום את ההנהלה ואפילו מברך אותם שלא ניכנסו להרפתקה מיותרת עם השחקן הזה שאני הייתי מאוהדיו הגדולים מההתחלה .
סך הכל מה שקורה עכשיו מזכיר מאוד את מה שקרה לפני שלוש שנים . רייס והיקמן ניצלו הזדמנות בדיוק כמו פארגו ואיידסון ובלו מקביל לפרקינס שאפשר להגיד שגם הוא סוג של פרש אבל לא מרצון..
אין מה לעשות אבל לפדרמן אין כסף להשקיע ולכן גם האחרים לא יכולים לשים כסף אלא אם זה תרומה . הפעם בניגוד ללפני שלוש שנים אני מקבל את זה בהבנה בגלל שהתפכחתי ואני כבר מבין שאין כסף להשאיר פה סגל שהצליח וגם בגלל שהפעם אנחנו אחרי עונה שלקחנו את כל התארים . הגענו לשיא ועכשיו צריך להתחיל מחדש . הזכייה של מכבי העונה זה בדיוק כמו הזכייה של ז'לגיריס או לימוז' או אפילו ספליט האגדית . לכולם ברור שלסגלים ההם לא יהיה המשכיות וכך גם לתואר...
בלי קשר אישית התחברתי הרבה יותר לסגל בעונת פארגו ולסגנון המשחק שהיה איכותי לאורך כל העונה בניגוד לעונה הזאת שהייתה די סיוטית עם סוף חלומי.
לגבי מחליף . אני כבר אמרתי שהייתי רוצה את פארגו אפילו במחיר שהמחליף של היקמן יהיה שחקן זול וחסר ניסיון יורוליג כמו בראון או נולן סמית.
היי אנחנו אלופי אירופה !!!!!
אחי, מה שאתה אומר נכון לגמרי. אז שאדון פדרמן המסכנצ'יק בלי הכסף לא יספר סיפורים שבונים קבוצה לפיינל פור ושינחתו פה שחקנים איכותיים שישמרו אותנו בטופ, על מנת שיוכל לדפוק איזה מחיר שבא לו על המנויים שלנו.
לא יודע אם שמת לב אבל מכבי שנים לא מדברים על פיינלפור כמטרה אלא החלום . היחיד שדיבר כך לפני תחילת העונה היה בלאט ובלו כשהגיע וכולם צחקו מזה...
אני לא מצפה מפדרמן להוציא מהכיס כסף שאין לו ו אני יודע שהוא גם לא לוקח כסף לכיסו ממכבי . אבל אני כן מצפה שאם הוא לא יכול להכניס כסף אז שיפנה את מקומו למי שיכול...