21 אפריל 2015, 14:12
21 אפריל 2015, 14:20
21 אפריל 2015, 14:21
toja27 כתב:ankram כתב:roy1000 כתב:ankram כתב:פארגו יישאר לדעתי רק אם מכבי ייקחו אליפות , כנ"ל גודס.
גודס יישאר לדעתי גם אם לא ייקחו אליפות.
וכי למה?
הוא נכשל בגביע ווינר,בגביע הבין יבשתי , לקח אמנם את הגביע אבל הגיע לשם בפוקס, הביא את הקבוצה לשיא מוקדם מדי , הובס פעמיים ע"י ירושליים , פעם אחת בדרבי , 2 מהם בבית , הובס ע"י ראשל"צ , רוב העונה הקבוצה לא הציגה כדורסל טוב
קיבל בהצלבה יריבה פצועה , הפסיד לה בסוויפ , חטף 4 תבוסות מהדהדות ביורוליג , אחת מהם בבית , הפסיד בבית לקבוצות כמו זאגרב ואלבה ברלין , ניהל קבוצה שמתמחה באיבוד מוחלט של עשתונות שמובילות לתבוסה , מיתרון דו ספרתי לפיגור דו ספרתי.
בנוסף לזה , לא ניהל טוב את הרוסטר של הקבוצה , שרף את אנשי המפתח שלו במשחקים חסרי חשיבות בליגה , לא השכיל לנצל את סופו , לא אילף את פארגו , נתן כמה ראיונות תלושים , ובנוסף הבטיח קבוצת התקפה , ואף הצהיר שככה בנו אותה , בפועל אם מכבי לא רצה , המשחק המסודר הוא "פארגו נגד כל העולם"
אם הוא מפסיד אליפות , זאת אומרת שהוא גם הצליח להפסיד לקבוצה עם תקציב קטן משלו , ולא מצליח להביא את מכבי למיצוי פוטנציאל (על מיצוי מעבר כבר הספקנו להסכים שהוא לא הצליח)
אז תן לי סיבה טובה אחת למה הוא יישאר אם מכבי מאבדים את האליפות.
לא יודע, נראה לי ששנינו מהיחידים שמחזיקים בדעה הזאת כאן. הרב כאן "בסדר גמור" עם עונה של גודס.
21 אפריל 2015, 14:30
יוסי22 כתב:אני מנסה לחשוב כמה מכבי תשלם על הרוסטר הנוכחי שלה בהנחה שהיא תשאיר את סופו וטיוס בסכומים שנקבתי וזה נראה כך :
סמית - 1.7 מיליון .
פארגו - 1.33 .
אוחיון - 800-900 , לאנדסברג כנ"ל .
פניני - 600 .
רנדל 700-800 .
סופו - 1,000 , טיוס 1.2 בערך .
כהן , לינהרט ואלכסנדר בערך מיליון דולר .
סה"כ הגענו -9.4 מיליון דולר שזה לא מעט אבל סביר ואמור להשאיר כמיליון דולר להחתמת זר משמעותי בקו האחורי לצד פארגו .
21 אפריל 2015, 14:56
21 אפריל 2015, 14:58
ankram כתב:לפי פדרמן האב - למכבי תקציב של 18 מליון דולאר
בטורקי יש 17% מס על כל השחקנים קרי תקציב של 30 מליון יורו זה שווה ערך ל 40 מליון יורו מול מכבי שמשלמת 50% מס לישראלים ו 25% מס לזרים
ברוסיה יש מס של 11% והתקציב של צסק"א הוא 42 מליון יורו
אני לא יודע איך זה בספרד
21 אפריל 2015, 16:38
יוסי22 כתב:אני מנסה לחשוב כמה מכבי תשלם על הרוסטר הנוכחי שלה בהנחה שהיא תשאיר את סופו וטיוס בסכומים שנקבתי וזה נראה כך :
סמית - 1.7 מיליון .
פארגו - 1.33 .
פניני - 600 .
רנדל 700-800 .
סה"כ הגענו -9.4 מיליון דולר שזה לא מעט אבל סביר ואמור להשאיר כמיליון דולר להחתמת זר משמעותי בקו האחורי לצד פארגו .
21 אפריל 2015, 16:45
ankram כתב:לפי פדרמן האב - למכבי תקציב של 18 מליון דולאר
בטורקי יש 17% מס על כל השחקנים קרי תקציב של 30 מליון יורו זה שווה ערך ל 40 מליון יורו מול מכבי שמשלמת 50% מס לישראלים ו 25% מס לזרים
ברוסיה יש מס של 11% והתקציב של צסק"א הוא 42 מליון יורו
אני לא יודע איך זה בספרד
21 אפריל 2015, 16:47
21 אפריל 2015, 16:48
שמואל1 כתב:אייזאה סוואן מועמד למכבי, לפי וואלה.
21 אפריל 2015, 16:48
21 אפריל 2015, 16:58
21 אפריל 2015, 17:00
ankram כתב:וכי למה?
הוא נכשל בגביע ווינר,בגביע הבין יבשתי , לקח אמנם את הגביע אבל הגיע לשם בפוקס, הביא את הקבוצה לשיא מוקדם מדי , הובס פעמיים ע"י ירושליים , פעם אחת בדרבי , 2 מהם בבית , הובס ע"י ראשל"צ , רוב העונה הקבוצה לא הציגה כדורסל טוב
קיבל בהצלבה יריבה פצועה , הפסיד לה בסוויפ , חטף 4 תבוסות מהדהדות ביורוליג , אחת מהם בבית , הפסיד בבית לקבוצות כמו זאגרב ואלבה ברלין , ניהל קבוצה שמתמחה באיבוד מוחלט של עשתונות שמובילות לתבוסה , מיתרון דו ספרתי לפיגור דו ספרתי.
בנוסף לזה , לא ניהל טוב את הרוסטר של הקבוצה , שרף את אנשי המפתח שלו במשחקים חסרי חשיבות בליגה , לא השכיל לנצל את סופו , לא אילף את פארגו , נתן כמה ראיונות תלושים , ובנוסף הבטיח קבוצת התקפה , ואף הצהיר שככה בנו אותה , בפועל אם מכבי לא רצה , המשחק המסודר הוא "פארגו נגד כל העולם"
אם הוא מפסיד אליפות , זאת אומרת שהוא גם הצליח להפסיד לקבוצה עם תקציב קטן משלו , ולא מצליח להביא את מכבי למיצוי פוטנציאל (על מיצוי מעבר כבר הספקנו להסכים שהוא לא הצליח)
21 אפריל 2015, 17:02
ankram כתב:יוסי22 כתב:אני מנסה לחשוב כמה מכבי תשלם על הרוסטר הנוכחי שלה בהנחה שהיא תשאיר את סופו וטיוס בסכומים שנקבתי וזה נראה כך :
סמית - 1.7 מיליון .
פארגו - 1.33 .
פניני - 600 .
רנדל 700-800 .
יוסלה, יוסלה
מלבד העובדה שלא מסתדרים לי הסכומים שציינת (סופו? אוחיון מרוויח יותר מפניני?), שכחת מספר דברים:
מה עם בנדר? הוא בא בחינם? גם השכר של גודס ופיני הוא נושא שיש להתחשב בו.
ואתה גם לא לוקח בחשבון שתוספת של שחקן במקום היינס , אפילו אם מדובר בשחקן טוב (נניח סטייל ברייסי רייט) לא פותר את הבעיות הקרדינליות של הרכב כזה:
1. עדין זה הרכב שסובל מנחיתות מובנית בריבאונד
2. עדיין זה הרכב שמנוהל ע"י פארגו וסגנון המשחק האנוכי שלו.
21 אפריל 2015, 17:05
ankram כתב:בשקט בשקט עם חוקי נירנברג של הליגה שלנו , רואים מה בדיוק הבעיה של מכבי וזה החומר המקומי.
לחשוב שבשנה אחת היו לנו ישראלים כמו הנפלד,שארפ,בריסקר, צ'ורצ'יץ',גור,שפר,טל
בעונות השושלת הלפרין,בלו,גור,שארפ, דיון תומאס, גרין בשיאו, טל.
שלא לדבר על שנים לפני זה.
ומה יש לנו היום? לאנסברג שהוא רק סקורר של ימים , לא שומר , לא מוסר - סתם לדוגמא בריסקר , פחות או יותר על אותו טיקט של לאנסברג (מתאזרח) , לבריסקר לקח שנה שבתומה הוא הפך להיות שומר יותר טוב בנוסף ליכולת הקליעה שלו.
יוגב אוחיון , שהוא הצבר הכי פחות מוכשר שיש לנו , רכז שאמנם הוא מטובי השומרים ביורוליג לעמדות הגארד , אבל מציג 50% עלובים מקו העונשין ותפוקה התקפית מבוטלת , ואלו רק 2 דוגמאות.
לדעתי עד שמכבי לא תתפוס איזה 4-5 עילויים ישראלים (בדומה לנעשה בטורקיה ובגרמניה) ותכניס אותם לאולם כדורסל עם מאמנים יוונים\סרבים\וקרואטים לשנתיים ותבנה לעצמה שלד ישראלי ראוי ,
היא תמשיך לשלם כסף על ישראלים בינוניים ולחפש אמהות יהודיות ברחבי הגלובס עם בנים גבוהים.
אנחנו מחזיקים רכז ישראלי שאינו יכול לקלוע , גארד ישראלי שאינו יכול לשמור ולמסור , סנטר ישראלי שיכול רק לחסום ולהטביע , פרוורד ישראלי שמתאים רק לליגה הישראלית , איפה הם ואיפה הישראלים שהיו לנו פעם.
חייבים לבנות ישראלים שיתרמו לנו גם ביורוליג, זה היה צריך להעשות ממזמן , וזה היה צריך להעשות כמו שצריך , אולי היום היו לנו 2-3 שחקנים מבטיחים.
21 אפריל 2015, 17:09
roy1000 כתב:ankram כתב:וכי למה?
למה?
א. הוא זול.
ב. יש לו חוזה למספר שנים ואם מכבי מפטרים אותו צריך לשלם לו.
ג. המטרה העיקרית הייתה להגיע להצלבה וזה הושג. אני לא חושב שאליפויות בארץ כבר משנות הרבה למכבי.
21 אפריל 2015, 18:31
21 אפריל 2015, 18:32
21 אפריל 2015, 18:51
החציל האצטקי כתב:הסגל שלי יראה בסופו של דבר כמשהו כזה:
ראדוליצה, פישר, כהן
דאנקן, רנדל
סמית׳, פניני
יבזורי, לנדסברג
טיילור, אוחיון
יש כאן המון הימורים אבל יש כאן את העקרונות של הכדורסל שאני חושב שמנצח משחקים: קלעים פנטסטיים, סנטר התקפי חזק, עומק בספסל, רכז עם האיכויות הנכונות, קשיחות הגנתית ואולי מעל הכל- שחקנים עם תיאבון שזקוקים לפסגה חדשה בקריירה. תסלחו לי שהתעלמתי באלגנטיות מ״חוק הצעירים״. אני חושב שמכבי תדע לייצר פתרונות לפיקציה הזו כפי שייצרה העונה. אם צריך לעשות רוטציות- סו בי איט. מכבי צריכה להיבנות לפיינל פור יורוליג. אני מאמין שעם סגל כזה- זה אפשרי...
21 אפריל 2015, 19:00
my man כתב:החציל האצטקי כתב:הסגל שלי יראה בסופו של דבר כמשהו כזה:
ראדוליצה, פישר, כהן
דאנקן, רנדל
סמית׳, פניני
יבזורי, לנדסברג
טיילור, אוחיון
יש כאן המון הימורים אבל יש כאן את העקרונות של הכדורסל שאני חושב שמנצח משחקים: קלעים פנטסטיים, סנטר התקפי חזק, עומק בספסל, רכז עם האיכויות הנכונות, קשיחות הגנתית ואולי מעל הכל- שחקנים עם תיאבון שזקוקים לפסגה חדשה בקריירה. תסלחו לי שהתעלמתי באלגנטיות מ״חוק הצעירים״. אני חושב שמכבי תדע לייצר פתרונות לפיקציה הזו כפי שייצרה העונה. אם צריך לעשות רוטציות- סו בי איט. מכבי צריכה להיבנות לפיינל פור יורוליג. אני מאמין שעם סגל כזה- זה אפשרי...
זה סגל ריאלי אבל קו אחורי חלש מאד...מה שיקרה הוא מה שקורה כל שנה אוחיון ישתלט על עמדת הרכז שוב ושוב נשתגע מחוסר היכולת שלו...
חייבים רכז מהרמות הגבוהות...אם פארגו הולך אז בהחלט אפשר לדרוש את פארמאר..