הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם - V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם - V2

הודעהעל ידי ankram » 24 יוני 2015, 10:38

roy1000 כתב:אנשים שבונים את הסגל מתעלמים מכמה דברים:

1. אוחיון, סילבן, סמית', רנדל ופניני חתומים ויישארו.
2. בנדר יצטרף כזר שישי או שביעי.
3. חוק הצעירים - למכבי יש 3 ישראלים חתומים מעל גיל 25. יש מקום לעוד ישראלי אחד כזה, כל ישראלי נוסף (מעבר לאחד + החתומים) יביא לזה שלא כולם יוכלו להירשם לליגה.

תנסו לבנות את הסגלים תחת הכללים האלה אם אתם רוצים משהו ריאלי.

זה מה שאני אומר כבר לא מעט זמן , הרבה אנשים לא מבינים מה חוק הצעירים עושה לנו. המטרה העיקרית של החוק הזה זה למנוע מצב שמכבי מחתימה ישראלים סבירים+ וחונטת אותם על הספסל.
צ"ל גם שמכבי כבר לא יכולה להגדיר את הצעירים שלה כנערי פוסטר בלבד , 3 שחקנים בסגל של 12 , זה רבע סגל שלא משחק במשחק , אין לכך שום הצדקה , בוודאי בעונה כ"כ ארוכה.
אם למכבי אין צעירים שיכולים לשחק ברמת ליגת העל כמו ארד הררי , שיחליפו אותו באחד שכן יכול לשחק.
לדעתי אין סיבה לא לתת לאלטיט 5-8 דקות במשחק , כנ"ל לאור לאומי , אני לא מאמין שהם כל כך אפסים , לפחות לדבי אלטיט אני מאמין שהוא יותר פיסי ופחות רכרוכי מג'ייק כהן.

לגבי דבריך:

לדעתי עמדות 4 ו 3 סגורות , בעמדה 3 יש את דווין,פניני וסילבן (העמדה הכי פציעה במכבי) , בעמדה 4 יש את רנדל ובנדר , אליהם אפשר להוסיף את אלטיט. את כהן לדעתי מכבי לא צריכה להשאיר , כל ההויה שלו מנוגדת לרוח המועדון.
העמדה הכי בעייתית עכשיו היא עמדה 5 , שם אין לנו כלום
בעמדה 1-2 כרגע יש לנו את אוחיון וטיילר.

אני הייתי הולך על קונספט כזה : היות ורוב ה"מצאי" שלנו הוא באיזור הגארדים , הייתי הולך על מקל בכל הכוח(אסטרטגיה לשנים הבאות) + אוחיון בגארדים.
טיילר ועוד גארד (פה כנראה צריך הימור - אליוט וויליאמס הוא אחלה בחירה ) לעמדה 2 + אור לאומי.

בעמדה 5 הייתי הולך על פרחובסקי (לגופות הגדולים של היורוליג), ועוד 4.5 - 5 סטייל לאוול או משהו בסגנון , את פישר אני לא הייתי מביא (מכבי יכולה לרשום רק 4 ישראלים בכירים בליגה , ולא הייתי רוצה לראות ישראלי יושב בצד) ,
מעדיף לעשות רוטציה בין הזרים השבירים שלנו קרי רנדל\סמית\פחרוחבסקי\הזר החדש ב 4.5.

קרי 7 זרים (לא אופטימלי) 4 ישראלים בכירים ו3 צעירים תורמים (לפחות בליגה).

יתרונות : סגל ישראלי בכיר איכותי , ספסל ראוי , הימורים מושכלים בזרים, ריבאונד, לאף אחד מהזרים אין בעיית דקות\כושר,מסתמן גם שיפור בעונשין.
חסרונות: הרבה סימני שאלה (פניני ,לאנסברג אחרי פציעה , רנדל ודווין שבירים,צעירים ישותפו או שלא,בנדר).

להערכתי זה סגל ששוה אליפות + גביע בארץ והצלבה ביורוליג.

התסריט האופטימי : מקל מתגלה כרכז יורוליג לגיטימי , מכבי פוגעת בול בעמדה 2 ובמחליף לעמדה 5,דווין ממשיך את עונת הקרייריה שלו , רנדל כנ"ל , פניני ולאנסברג חוזרים ללא בעיות , הצעירים תורמים בליגה , הספסל של מכבי לא מוריד את הרמה של החמשייה הפותחת
סמית מקבל הרבה דקות מנוחה , ומגיע רענן לשלבים המכריעים , בנדר עושה נפלאות מעמדה 4.
התסריט הפסימי: פניני חוזר כמו שבר כלי מהפציעה , לאנסברג ממשיך ברמה הנמוכה שהוא מציג בהגנה , מקל מתגלה כפלופ ומכבי שוב נשענת על האיש והמקצוע - יוגב אוחיון , מכבי מחתימה את דייסון לעמדה 2 וממשיכה לשחק OPEN כל התקפה , בנדר נרמס בעמדה מספר 4 ופרחובסקי לא משתלב עם אוירת ה"חייבים לנצח" של מכבי , רנדל חוזר לאחוזים המוכרים שלו מהעונשין ושוקע בדכאון עמוק , סמית תקוע איפה שהוא.

דעתכם?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 24 יוני 2015, 11:24

אנקראם, אני לא בטוח אם מקל באמת רוצה לבוא, או שהוא סתם משחק כמו תמיד. בתקכלס, אפשר להשתדר גם בלעדיו.

אני רואה מצב שמכבי מביאה את פישר ועוד שני גבוהים זרים קפיציים - אחד סטייל טיוס (אולי אמבקווה) ואחד סטייל מקלין. בקו האחורי מביאים עוד איזה הימור ליד רוצ'סטי (היגינס או דומה). 6 זרים + בנדר + 4 ישראלים בכירים וסוגרים את הסגל עם 3 צעירים.

אוחיון/צעיר
רוצ'סטי/היגינס
סמית'/סילבן/פניני
רנדל/זר/בנדר
מקלין/פישר/אלטיט
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 24 יוני 2015, 11:39

roy1000 כתב:אנקראם, אני לא בטוח אם מקל באמת רוצה לבוא, או שהוא סתם משחק כמו תמיד. בתקכלס, אפשר להשתדר גם בלעדיו.

אני רואה מצב שמכבי מביאה את פישר ועוד שני גבוהים זרים קפיציים - אחד סטייל טיוס (אולי אמבקווה) ואחד סטייל מקלין. בקו האחורי מביאים עוד איזה הימור ליד רוצ'סטי (היגינס או דומה). 6 זרים + בנדר + 4 ישראלים בכירים וסוגרים את הסגל עם 3 צעירים.

אוחיון/צעיר
רוצ'סטי/היגינס
סמית'/סילבן/פניני
רנדל/זר/בנדר
מקלין/פישר/אלטיט

1. אוחיון לא מתאים להוביל את מכבי מעמדת הגארד 4 השנים האחרונות לא הספיקו לך? יתרה מזאת , המחליף שלו הוא צעיר???? מי יחליף אותו , תן לי שם אחד.
2. אין טעם להעלות את בנדר למחליף 3 בעמדה 4 , לא בשביל זה יעלו אותו לבוגרת , רק כמחליף ראשון.
3. קו קדמי חלש מאד , עם בעייה רצינית של מאסה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 24 יוני 2015, 11:44

ankram כתב:1. אוחיון לא מתאים להוביל את מכבי מעמדת הגארד 4 השנים האחרונות לא הספיקו לך? יתרה מזאת , המחליף שלו הוא צעיר???? מי יחליף אותו , תן לי שם אחד.
2. אין טעם להעלות את בנדר למחליף 3 בעמדה 4 , לא בשביל זה יעלו אותו לבוגרת , רק כמחליף ראשון.
3. קו קדמי חלש מאד , עם בעייה רצינית של מאסה.

1. רוטציית הגארדים תהיה אוחיון/רוצ'סטי/היגינס/סילבן. אם מקל יגיע, אז אפשר יהיה לצרף אותו, אבל זה לא סוף העולם אם הוא לא יגיע (ואני מאמין שלא).
2. אני חושב שמכבי הולכת על שני זרים בקו הקידמי. במכבי לא יבנו על בנדר כשרנדל כל כך פציע.
3. מאסה היא דבר יקר באירופה. לפישר יש גובה וכבר הסתדרנו איתו לא רע.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 24 יוני 2015, 14:43

מקור: פורום תפוז -

קוד: בחר הכל
הנהלת מכבי מתכנסת בשעה הקרובה לישיבה, בה יחליטו האם לאשר את הסיכום עם מקל (הג'וניורים סיכמו מולו) ועתידו של גיא גודס.

"יחסי הכוחות" כרגע: הג'וניורים בעד ההסכם על מקל, מזרחי נגד, הוותיקים לא שלמים, עם נטיה לאשר אם גודס ישאר. (גודס לוחץ מאוד על מקל).

אם גודס יפוטר, ככה"נ לא יהיה רוב להסכם עם מקל ואז ינסו להביא את פארמר (דורש 1.7 לעונה) וספק גדול אם אפשר יהיה לסגור איתו...

הייתי מת להיות זבוב על הקיר.....
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 24 יוני 2015, 14:46

האם מזרחי הטיל וטו על אדלשטיין כמאמן?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אדגר פו » 24 יוני 2015, 15:02

נשמע כמו חד גדיא, המקל מכה בשונרא וכדומה. נשמע לי דרמטי מדי, אבל יש רק דרך אחת להעביר את הפוקוס מגמר הליגה למכבי וזה לזרוק את המאמן או להחתים את מקל .. :)
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי roy1000 » 24 יוני 2015, 15:06

שום דבר מזה לא נשמע לי הגיוני.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 24 יוני 2015, 15:09

אנשים שאני מכיר וקרובים למה שמתרחש בקבוצת הבת של מכבי (רמת גן) מספרים שניקולה מסתכסך עם המון אנשים , שהוא מקריב את כל הקונספט של רמת גן כדי לקדם את בנדר ,
ששחקנים צברים ישראלים שמשחקים ברמת גן רוצים לעזוב כי נמאס להם להיות מוציאי החוץ של בנדר , ושהוא עשה לבלאט שנה שעברה גהנום.

דעתכם?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי felix_r » 24 יוני 2015, 15:34

ankram כתב:אנשים שאני מכיר וקרובים למה שמתרחש בקבוצת הבת של מכבי (רמת גן) מספרים שניקולה מסתכסך עם המון אנשים , שהוא מקריב את כל הקונספט של רמת גן כדי לקדם את בנדר ,
ששחקנים צברים ישראלים שמשחקים ברמת גן רוצים לעזוב כי נמאס להם להיות מוציאי החוץ של בנדר , ושהוא עשה לבלאט שנה שעברה גהנום.

דעתכם?

לדעתי זה קישקוש.
א) כל הקונצפט של רמת-גן נוצר במקור בשביל בנדר (וכמוהו בעתיד)
ב) ראיתי את המשחקים של רמת גן, ובנדר בכלל לא היה השחקן המרכזי שלוקח את כל הזריקות. ההיפך, לדעתי הוא קיבל פחות מדי כדורים.
ג) אם מכבי לא רוצה להשקיע בבנדר, אז בשביל מה היא מחזיקה בו? חבל על הכשרון הענק הזה.
ד) סגל הקבוצה נבנה בצורה מטומטמת גם מבחינת העמדות וגם מבחינת זהות השחקנים. בשביל מה הביאו את עודד שעשוע ואת עמית תמיר? כוכבי העתיד של ישראל?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 יוני 2015, 15:54

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4672399,00.html
גיא ממשיך. מניח שגם תצא בקרוב הודעה רשמית מטעם המועדון.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 יוני 2015, 16:06

מחכים שפארגו יתעורר בשיקגו בשביל לבשר לו את הבשורות הטובות?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 24 יוני 2015, 16:15

החציל האצטקי כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4672399,00.html
גיא ממשיך. מניח שגם תצא בקרוב הודעה רשמית מטעם המועדון.

ממשיך סבבה , אבל כעוזר מאמן , נכון? :::
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי refael » 24 יוני 2015, 16:21

מכבי חייבת ללכת בכל הכוח על גאודלוק הוא שוחרר מפנר וכבר הורידו אותו מהאתר הרשמי שלהם בנוסף להחתמה של בובי דיקסון
שנה שעברה הוא כמעט סגר פה ואני מאמין שאם מכבי ישימו לו 1.3 מיליון עם חוזה לטווח ארוך הוא יסכים לבןא לפה.
תמונה
refael

הודעהעל ידי ankram » 24 יוני 2015, 16:26

refael כתב:מכבי חייבת ללכת בכל הכוח על גאודלוק הוא שוחרר מפנר וכבר הורידו אותו מהאתר הרשמי שלהם בנוסף להחתמה של בובי דיקסון
שנה שעברה הוא כמעט סגר פה ואני מאמין שאם מכבי ישימו לו 1.3 מיליון עם חוזה לטווח ארוך הוא יסכים לבןא לפה.

חמוד אתה :grin
לא יקרה. וחבל.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אדגר פו » 24 יוני 2015, 16:33

כן, מכבי תלך עליו בכל החולשה כנראה.

סקופ רציני זה שגיא נשאר. הסקופ הבא זה שפארגו, סופו, לינהארט הולכים בבית שלהם. אחת הישיבות הדרמטיות בתולדות מכבי.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי toja27 » 24 יוני 2015, 16:50

refael כתב:מכבי חייבת ללכת בכל הכוח על גאודלוק הוא שוחרר מפנר וכבר הורידו אותו מהאתר הרשמי שלהם בנוסף להחתמה של בובי דיקסון

אני חושב שהשילוב שלו עם רוצ'יסטי הוא לא טוב עד גרוע.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 24 יוני 2015, 17:02

roy1000 כתב:אנשים שבונים את הסגל מתעלמים מכמה דברים:

1. אוחיון, סילבן, סמית', רנדל ופניני חתומים ויישארו.
2. בנדר יצטרף כזר שישי או שביעי.
3. חוק הצעירים - למכבי יש 3 ישראלים חתומים מעל גיל 25. יש מקום לעוד ישראלי אחד כזה, כל ישראלי נוסף (מעבר לאחד + החתומים) יביא לזה שלא כולם יוכלו להירשם לליגה.

תנסו לבנות את הסגלים תחת הכללים האלה אם אתם רוצים משהו ריאלי.

אני לא חושב שעניין הישראלים צריך להגביל. אז יעשו רוטציה עם ישראלים כמו עם הזרים, מה כבר יקרה.
כשאתה בונה על 4 ישראלים בכירים, אתה מסכן את עצמך, וראית מה קרה לנו העונה. מקל, אוחיון, פניני, סילבן ונניח פישר, זה סגל ישראלים
טוב, שנותן מענה גם למכת פציעות או בלת"מים אחרים, כמו כושר רע של שחקן, או עונה גרועה וכו'.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 24 יוני 2015, 17:04

למה להתעלם מהצעירים? איזו סיבה יש לא לשתף את אלטיט ואור לאומי ל5-8 דקות במשחק?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 יוני 2015, 17:05

מכבי צריכה שחקן מאוד ורסטילי בעמדה 2. אחד שיכול לעשות הרבה דברים בהתקפה ובהגנה. גמיש.
בעיקר לייצר (אם בקליעה ואם בחדירה, לעצמו ולאחרים), לשמור ולחטוף מצויין. ז״א שהוא גם חייב להיות אתלט מצויין.
דווין ורוצ׳סטי צריכים מישהו שיתאים לשחק איתם, לא עוד מישהו שיעמוד ויעיף שלשות.

יש לא מעט אמריקאים כאלה, אבל לא הייתי סומך על ״מציאות״ של מחלקת הסקאוטינג שלנו.
אני הייתי בודק את מצב השיקום של קרלון בראון ומנסה להביא אותו בכסף יחסית קטן. הבנאדם ג׳וקר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Mitelka ו־15 אורחים