המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:er79 כתב:מה עשית ממנו? כולה בן 29. עבר פציעות, אף אחת מהן לא מוגדרת כמשמעותית. לדעתי הוא עוד ייראה טוב ואם זה לנישה של סנטר מחליף בהמשך אני בעד.
יהיה בן 30 בקרוב. עבר הרבה מאוד פציעות בקריירה שלו. רואים ברור שהוא זז בכבדות ואין לו טיפה מהאתלטיות שהייתה לו. שחקן גמור לדעתי.
roy1000 כתב:er79 כתב:מה עשית ממנו? כולה בן 29. עבר פציעות, אף אחת מהן לא מוגדרת כמשמעותית. לדעתי הוא עוד ייראה טוב ואם זה לנישה של סנטר מחליף בהמשך אני בעד.
יהיה בן 30 בקרוב. עבר הרבה מאוד פציעות בקריירה שלו. רואים ברור שהוא זז בכבדות ואין לו טיפה מהאתלטיות שהייתה לו. שחקן גמור לדעתי.
jol9 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:מה עשית ממנו? כולה בן 29. עבר פציעות, אף אחת מהן לא מוגדרת כמשמעותית. לדעתי הוא עוד ייראה טוב ואם זה לנישה של סנטר מחליף בהמשך אני בעד.
רק לפני שלושה חודשים הוא נראה מצויין מול מכבי... הוא לא שחקן גמור, אבל גם לא מספיק בשביל להיות סנטר ראשון.
כסנטר מחליף עם הגיבוי של שגב, זה אמור להיות בסדר.
my man כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:מה עשית ממנו? כולה בן 29. עבר פציעות, אף אחת מהן לא מוגדרת כמשמעותית. לדעתי הוא עוד ייראה טוב ואם זה לנישה של סנטר מחליף בהמשך אני בעד.
רק לפני שלושה חודשים הוא נראה מצויין מול מכבי... הוא לא שחקן גמור, אבל גם לא מספיק בשביל להיות סנטר ראשון.
אתה אף פעם לא מביא שמות...איזה סנטר היית רוצה?(שיהיה בגבול הריאלי)
גל גל כתב:my man כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:מה עשית ממנו? כולה בן 29. עבר פציעות, אף אחת מהן לא מוגדרת כמשמעותית. לדעתי הוא עוד ייראה טוב ואם זה לנישה של סנטר מחליף בהמשך אני בעד.
צירבס\אומיץ
my man כתב:סבבה..אבל אתה לא יוני...אני רוצה לראות למה האיש מתחבר...
my man כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:מה עשית ממנו? כולה בן 29. עבר פציעות, אף אחת מהן לא מוגדרת כמשמעותית. לדעתי הוא עוד ייראה טוב ואם זה לנישה של סנטר מחליף בהמשך אני בעד.
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:סבבה..אבל אתה לא יוני...אני רוצה לראות למה האיש מתחבר...
בעיקר לקטטר
jol9 כתב:my man כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:מה עשית ממנו? כולה בן 29. עבר פציעות, אף אחת מהן לא מוגדרת כמשמעותית. לדעתי הוא עוד ייראה טוב ואם זה לנישה של סנטר מחליף בהמשך אני בעד.
האמת שאני לא ממש סגור על סנטר שיכול להתאים.
יש שתי אפשרויות - ללכת על איזה טאלנט גבוה צעיר שיכול להתפתח למשהו גדול כמו השמות שהוזכרו כאן, או ללכת על סוס יאור בריא וחזק,
גם אם אין לו את משחק הפוסט המלוטש, וכו'. מין קייל היינס גבוה.
יכול להיות שהאופציה השניה היא הנכונה יותר עבור מכבי, אבל צריך לראות את זה בקיץ.
אני לא ממש מכיר שמות ספציפיים, כי אני כבר די מזמן לא חי את השוק כמו בעבר.
jol9 כתב:אוקיי, אז אמרתי - יש את הטאלנטים האירופאים - גבוה, חכם, נייד, קולע וכו', ויש את המפלצת האמריקאית - חזקה, אתלטית, פיזית, אגרסיבית.
אני חושב שהסוג השני יותר זול ובעל סיכון נמוך יותר.
תחשוב על קייל היינס עם עוד 7-8 סנטימטר... זה יכול להיות קטלני מבחינה הגנתית. זה עוגן שסביבו אפשר לבנות את שאר הסגל
ולא לחשוש להביא שחקנים עם אוריינטציה התקפית יותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־29 אורחים