פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
30 מרץ 2016, 15:07
הבעיה שלי היא עם הנדריקס היא שאני מאמין שהוא יגמור כסנטר ראשון בסוף
30 מרץ 2016, 17:14
roy1000 כתב:er79 כתב:מה עשית ממנו? כולה בן 29. עבר פציעות, אף אחת מהן לא מוגדרת כמשמעותית. לדעתי הוא עוד ייראה טוב ואם זה לנישה של סנטר מחליף בהמשך אני בעד.
יהיה בן 30 בקרוב. עבר הרבה מאוד פציעות בקריירה שלו. רואים ברור שהוא זז בכבדות ואין לו טיפה מהאתלטיות שהייתה לו. שחקן גמור לדעתי.
הסכמנו שלא הסכמנו
30 מרץ 2016, 22:56
roy1000 כתב:er79 כתב:מה עשית ממנו? כולה בן 29. עבר פציעות, אף אחת מהן לא מוגדרת כמשמעותית. לדעתי הוא עוד ייראה טוב ואם זה לנישה של סנטר מחליף בהמשך אני בעד.
יהיה בן 30 בקרוב. עבר הרבה מאוד פציעות בקריירה שלו. רואים ברור שהוא זז בכבדות ואין לו טיפה מהאתלטיות שהייתה לו. שחקן גמור לדעתי.
רק לפני שלושה חודשים הוא נראה מצויין מול מכבי... הוא לא שחקן גמור, אבל גם לא מספיק בשביל להיות סנטר ראשון.
כסנטר מחליף עם הגיבוי של שגב, זה אמור להיות בסדר.
30 מרץ 2016, 23:09
jol9 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:מה עשית ממנו? כולה בן 29. עבר פציעות, אף אחת מהן לא מוגדרת כמשמעותית. לדעתי הוא עוד ייראה טוב ואם זה לנישה של סנטר מחליף בהמשך אני בעד.
רק לפני שלושה חודשים הוא נראה מצויין מול מכבי... הוא לא שחקן גמור, אבל גם לא מספיק בשביל להיות סנטר ראשון.
אתה אף פעם לא מביא שמות...איזה סנטר היית רוצה?(שיהיה בגבול הריאלי)
30 מרץ 2016, 23:31
my man כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:מה עשית ממנו? כולה בן 29. עבר פציעות, אף אחת מהן לא מוגדרת כמשמעותית. לדעתי הוא עוד ייראה טוב ואם זה לנישה של סנטר מחליף בהמשך אני בעד.
צירבס\אומיץ
30 מרץ 2016, 23:39
גל גל כתב:my man כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:מה עשית ממנו? כולה בן 29. עבר פציעות, אף אחת מהן לא מוגדרת כמשמעותית. לדעתי הוא עוד ייראה טוב ואם זה לנישה של סנטר מחליף בהמשך אני בעד.
צירבס\אומיץ
סבבה..אבל אתה לא יוני...אני רוצה לראות למה האיש מתחבר...
30 מרץ 2016, 23:41
my man כתב:סבבה..אבל אתה לא יוני...אני רוצה לראות למה האיש מתחבר...
בעיקר לקטטר כי הדברים כבר לא כל כך עובדים למטה
30 מרץ 2016, 23:49
my man כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:מה עשית ממנו? כולה בן 29. עבר פציעות, אף אחת מהן לא מוגדרת כמשמעותית. לדעתי הוא עוד ייראה טוב ואם זה לנישה של סנטר מחליף בהמשך אני בעד.
האמת שאני לא ממש סגור על סנטר שיכול להתאים.
יש שתי אפשרויות - ללכת על איזה טאלנט גבוה צעיר שיכול להתפתח למשהו גדול כמו השמות שהוזכרו כאן, או ללכת על סוס יאור בריא וחזק,
גם אם אין לו את משחק הפוסט המלוטש, וכו'. מין קייל היינס גבוה.
יכול להיות שהאופציה השניה היא הנכונה יותר עבור מכבי, אבל צריך לראות את זה בקיץ.
אני לא ממש מכיר שמות ספציפיים, כי אני כבר די מזמן לא חי את השוק כמו בעבר.
30 מרץ 2016, 23:51
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:סבבה..אבל אתה לא יוני...אני רוצה לראות למה האיש מתחבר...
בעיקר לקטטר
נערך לאחרונה על ידי
my man בתאריך 30 מרץ 2016, 23:55, נערך פעם אחת בסך הכל.
30 מרץ 2016, 23:52
jol9 כתב:אני לא ממש מכיר שמות ספציפיים, כי אני כבר די מזמן לא חי
30 מרץ 2016, 23:54
jol9 כתב:my man כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:מה עשית ממנו? כולה בן 29. עבר פציעות, אף אחת מהן לא מוגדרת כמשמעותית. לדעתי הוא עוד ייראה טוב ואם זה לנישה של סנטר מחליף בהמשך אני בעד.
האמת שאני לא ממש סגור על סנטר שיכול להתאים.
יש שתי אפשרויות - ללכת על איזה טאלנט גבוה צעיר שיכול להתפתח למשהו גדול כמו השמות שהוזכרו כאן, או ללכת על סוס יאור בריא וחזק,
גם אם אין לו את משחק הפוסט המלוטש, וכו'. מין קייל היינס גבוה.
יכול להיות שהאופציה השניה היא הנכונה יותר עבור מכבי, אבל צריך לראות את זה בקיץ.
אני לא ממש מכיר שמות ספציפיים, כי אני כבר די מזמן לא חי את השוק כמו בעבר.
פחות מעניין השמות באמת...יותר עניין אותי מה הסגנון של הסנטר שאתה חושב שצריך להגיע...
#דעתך_חשובה_לנו
אגב מה הכוונה: "קייל היינס גבוה"?
31 מרץ 2016, 00:02
אוקיי, אז אמרתי - יש את הטאלנטים האירופאים - גבוה, חכם, נייד, קולע וכו', ויש את המפלצת האמריקאית - חזקה, אתלטית, פיזית, אגרסיבית.
אני חושב שהסוג השני יותר זול ובעל סיכון נמוך יותר.
תחשוב על קייל היינס עם עוד 7-8 סנטימטר... זה יכול להיות קטלני מבחינה הגנתית. זה עוגן שסביבו אפשר לבנות את שאר הסגל
ולא לחשוש להביא שחקנים עם אוריינטציה התקפית יותר.
31 מרץ 2016, 00:14
אומיץ' זה שם שאני מאוד מחבב אבל זה חתיכת הימור לתת לילד כזה להוביל בעמדת הסנטר (וכן, צריך סנטר מוביל)
31 מרץ 2016, 00:16
jol9 כתב:אוקיי, אז אמרתי - יש את הטאלנטים האירופאים - גבוה, חכם, נייד, קולע וכו', ויש את המפלצת האמריקאית - חזקה, אתלטית, פיזית, אגרסיבית.
אני חושב שהסוג השני יותר זול ובעל סיכון נמוך יותר.
תחשוב על קייל היינס עם עוד 7-8 סנטימטר... זה יכול להיות קטלני מבחינה הגנתית. זה עוגן שסביבו אפשר לבנות את שאר הסגל
ולא לחשוש להביא שחקנים עם אוריינטציה התקפית יותר.
גם הפועלים השחורים עולים כבר לא מעט
יאנג הכי קרוב להגדרה של היינס ארוך והוא נפצע בצורה רצינית (האמת שמתאים לנו)
31 מרץ 2016, 10:06
או קיי, אני חושב שצריך להגיד את זה - אני חושב שאין ברירה מלשחרר בקיץ את יוגב אוחיון וגיא פניני.
כן, אני מבין את ההשלכות. כן, זה קצת מרושע. אבל צריך לחזור ולעשות דברים "קרים" במקום דברים חמימים ונעימים שמשאירים אותנו עם סגל שבספק שווה פליאוף ישראלי.
הראשון - מקצועית זה הכי קשה. כי בשיאו הוא שחקן יורוליג לגיטמי. אבל הוא הרבה מעבר לשיא, עם מחלה ובעיות רפואיות שלא הולכות להעלם. אני מבין שאם זה לא אצלנו הוא כנראה יהיה בירושלים, אבל הוא לא שובר שיוויון שגורם לי לזוז בחוסר נוחות. ואני מקווה שאם עוד מישהו חושב שמקל ואוחיון דומים מקבל את התשובות שלו העונה. אוחיון לא קולע 20 נק' ומעלה גם באימונים. וההגנה שלו (שגם היא ירדה בגלל הפציעות) לא שונה בגדול ממקל שעם הפלג גוף העליון הדי חסון שלו מתמודד טוב מאוד.
השני, מצטער פה זה יותר קל. הוא כבר לא נותן כלום. לא הגנה, לא ריבאונד, ובקושי שלשה וחצי למשחק. זה לא הגיוני בעמדה כל כך חשובה כמו 3 להשאר איתו. אין לי בעיה שיהיה גיבוי שלישי לשני 3 חזקים שיהיו פה (נגיד, 3 חזק ובכיר פותח, סמית אחריו ופניני) אבל זה ידרוש שכר מקוצץ אני מניח.
הסיבה אגב שבחרתי בשניהם ולא נגיד בסיל, היא כי סיל בכל זאת סקורר, צעיר, בלי פציעות או משהו שנגרר, וכן - יכאיב לנו מאוד כשיככב נגדנו במדי ירושלים. סורי, לגבי שניהם, לא רואה אותם מענישים אותנו בירושלים או בכל מקום אחר. הם עוד שחקנים בינוניים (ומעלה במקרה של אוחיון) בליגה שלנו. מישהו חושב שפניני יותר טוב מבלייזר? בריתלומיאו? לא נדבר על דאוסן.
בואו נהיה מכבי ונעשה מהלכים קשים וקרים. זה מה יש.
31 מרץ 2016, 10:36
חושב כמוך, ואפילו מעבר לכך. גם את לנדסברג.
31 מרץ 2016, 10:49
צודק לגמרי אבל זה לא יקרה, בדיוק מהסיבה שהם היו מספיק מפגרים להחתים את אוחיון בשכר משודרג (על מה לעזאזל?) לשלוש שנים
31 מרץ 2016, 10:52
לדעתי כולם צריכים לעוף..את מקל אני עוד יכול לסבול מהספסל וזהו בערך...
אבל יש 8(!!!) שחקנים עם חוזה! לך תיפטר מהם עכשיו...
31 מרץ 2016, 11:32
לדעתי זה מה שיהיה עם השחקנים שנמצאים כאן עכשיו (כולל מה שצריך להיות ושוב ע"פ דעתי בלבד):
ישראלים:
אוחיון - לא יעזוב, אבל הוא לא צריך להיות יותר גבוה מגארד רביעי בהיררכיה.
פניני - נגמר החוזה אם אני לא טועה. אין שום סיבה להמשיך איתו, למרות שהוא מכביסט וכאלה. מקצועית זה כבר לא זה.
מקל - ימשיך מן הסתם. כנראה יהיה הרכז הפותח, וזה אומר שצריכים לעשות מחשבה רצינית מאוד לגבי הגארד הבכיר שיצוות לידו, ויוכל גם להצליח.
רוצ'סטי - יקר מאוד. אני חושב שקבוצה גדולה צריכה שחקן מהסוג הזה על הספסל, אבל לא נראה שזה הולך לקרות
סיל - ימשיך. האם ראוי להמשיך? לא בטוח. שחקן מוכשר מאוד. סקורר אקספלוסיבי, אבל מסרב לשדרג את היכולת ההגנתית שלו, ומאוד לא יציב.
יבזורי - לא ימשיך.
שגב - ימשיך ויהיה שחקן חשוב בסגל בעונה הבאה - גבוה חמישי ביורוליג ואולי שחקן חמישיה בליגה.
זרים:
סמית' - סביר להניח שימשיך, אבל הוא חייב להפוך להיות שחקן ספסל על אף מחירו הגבוה. אם יש דרך לסיים את החוזה איתו, אז זה צריך להיות כפוף ליכולת שלו בסוף העונה. שחקן גדול אבל כבר לא ממש סוחב.
רנדל - אאוט. גם כמחליף בעמדה 4 אפשר להביא מישהו צעיר, זול ולא פחות טוב בהרבה
אמבקווה - אאוט בגלל הנדריקס.
ריצ' - ימשיך. צריך להיות סנטר מחליף.
אופייבו - אאוט.
סה"כ בוודאות ימשיכו 4 ישראלים (יוגי, מקל, שגב וסיל) ו-2 זרים שהם שחקני ספסל (סמית' וריצ').
זה אומר שצריכים להגיע 4 שחקנים בכירים - גארד, סמול, פאוור וסנטר, וזה למעשה אומר קבוצה חדשה לגמרי.
זה לא משנה בהרבה גם אם פניני ו/או רוצ'סטי יישארו, למעט זה שיהיה פחות כסף לאותם שחקני בסיס שחייבים להגיע.
31 מרץ 2016, 13:04
לא יודע איך אפשר לצאת נקי מעניין פניני וזה יפגע כי הוא יפגע מאוד ויצא עלינו רע. אבל ראבק, מה אפשר לעשות - להמשיך לתת לו להסריח את הפרקט?. אני אומר כזה דבר - אם אתה רוצה תפקיד מקצועי (דווקא פניני אינטליגנט שגם מאוד מבין בכדורסל אירופאי) - עוזר שני, סקאוט בצוות הסקאוטים, יו ניים איט, אהלן וסהלן. אם הוא רוצה להמשיך לשחק וזו זכותו - קיצוץ בשכר וה-3 השלישי בהיררכיה - וזה אומר לא מעט משחקים שהוא לא מתלבש בליגה. משהו כמו יבזורי השנה. ואם לא זה ולא זה, שלום ותודה... בניגוד ליוגב (קל ירושלים) פניני לא נראה לי ממש ישמח לשחק שם והאוהדים לא סובלים אותו ככה שאפשר להוציא מזה טוב. כמובן שהוא יכול להעלב וללכת להרצליה או משהו אבל שיהיה לו בכיף.
המשותף לכל השחקנים שיצא עלינו - מיואב ספר ועד ג'יימי ארנולד, שאחרי התואר הראשון בעונה אף אחד לא זוכר אותם. אני זוכר את הכתבה הענקית שעשו עם ארנולד אחרי הגמר גביע הארור ההוא. ואללה, שוב יצאו מהחורים ה"מכבי לא יודעת איך להתנהג עם שחקנים שלה", "משתמשים וזורקים" וידה עדה עדה, אבל מהר מאוד זה נשכח. אז עם פניני זה יכול להיות יותר כואב, אפשר לראות את הכותרת בynet באוגוסט - "נתתי הכל למכבי, לא מאמין שככה התייחסו אליי" , אבל נעבור גם אותו. לדעתי הסיפור איתו יכרע בסטייט אוף מיינד לאן הולכת העונה שלנו. להיות נחמדים ועם חוזי עתק ל"מכביסטים" שכבר לא שווים חמישייה בנהריה, או חותכים בבשר החי ובונים פה קבוצה קבוצה עם כל ההשלכות.
יוגב כמדומני יושב על חוזה של חצי מיליון דולר. אם עם פארמר הגיעו לסיכום והוא וויתר על הרבה כסף, אפשר לעשות את זה גם עם יוגב. מה גם שירושלים הטיפשים ייתנו לו את אותו סכום אם לא יותר רק כדי להגיד שהם העבירו אותו ממכבי וכל זה. ככה שבתכלס הוא לא יפגע כלכלית יותר מדי. שוב, זכותו יהיה לעשות לנו את המוות, אבל לא יודע, אם פארמר לא עשה....
סיל לא ילך. סיל בניגוד לשניהם כן שובר שיוויון בליגה במובן מסויים. כן קורע לך את האשדודיות והנהריות. אי אפשר אפילו להגיד את זה על השניים מלמעלה. הוא צריך להיות בדיוק בתפקיד שהיה אצל בלאט. שחקן משלים, אס מהספסל. בליגה אולי שחקן הרכב. זהו.
רוצ'סטי הולך. ככה שכבר בלי כלום פיניתי לך 3 ישראלים ועוד כנראה גם יבזורי (אין לי מושג מה קורה איתו, אולי ארז ירצה לתת לו הזדמנות. אם וכאשר הוא יאמן). על אחד מהם צריך להביא את דאוסן. השאר כמובן זרים באיכות. זה ישאיר אותנו עם סגל ישראלים - מקל, דאוסן, סיל, שגב, יבזורי (?אם לא הוא אז בלייזר). מספיק טוב לטעמי. צוות מסיע שאמור לעמוד בחוק הרוסי ולתת את הסיוע גם באירופה ל4-5 זרים בכירים.