הסגל שלכם לעונת 2016-2017

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הסגל שלכם לעונת 2016-2017

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 אוגוסט 2016, 00:10

חחחחח יא הזויים, לכל השחקנים החדשים תמיד יש באתר 90+ לפני שמפרסמים.
מה גם שמכבי כבר התחילו למכור גופיות עם המספר 33 של מאיק.
לגבי גאודלוק, שנה שעברה היה אסור 0 בליגה, אז אני לא יודע מה יהיה השנה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jay » 23 אוגוסט 2016, 00:15

toja27 כתב:
roy1000 כתב:
toja27 כתב:לא זה לא 100 אחוז. זה חצי חצי במקרה הזה. גם השחקנים כאמור עשו ויתורים בשביל לשחק בקבוצה.

אף אחד לא עשה ויתורים. ווייצ'יץ' קיבל ממכבי חוזה של 1.2 מליון דולר נטו עם מיסוי ישראלי. בזמן שהוא חתם על החוזה, ניקולה היה הסנטר הכי יקר ביבשת. פארקר קיבל חוזה ענק, בורשטיין קיבל 750 נטו ושאראס עזב ל- NBA.

עד שהגיע ארויו, וויצ'יץ' היה השחקן הכי יקר במכבי וגם השנה אין אף שחקן במכבי בעלות שלו (לפני עשור).

אף אחד לא עשה טובות למכבי. היה רענן כץ שידע לשלם למי שהגיע.

יכול להיות, לא מכיר את הפרטים עד עומקם.

סמית' זה הווייצ'י'ץ' הנוכחי
פארקר קיבל 1.5, אבל רק ב-2005 (היה צריך להיות אמויפי איזה פעם, פעמיים, לא רציני)
בורשטיין קיבל 650 ולא 750 (2010) וזאת נחשבה לשחיטה כשרה בזמנו

ב-2008 ווייצ'יץ' חתם על חוזה לשנתיים עם אולימפיאקוס תמורת 4.5 מיליון יורו נטו.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי toja27 » 23 אוגוסט 2016, 00:22

jay כתב:
toja27 כתב:
roy1000 כתב:
toja27 כתב:לא זה לא 100 אחוז. זה חצי חצי במקרה הזה. גם השחקנים כאמור עשו ויתורים בשביל לשחק בקבוצה.

אף אחד לא עשה ויתורים. ווייצ'יץ' קיבל ממכבי חוזה של 1.2 מליון דולר נטו עם מיסוי ישראלי. בזמן שהוא חתם על החוזה, ניקולה היה הסנטר הכי יקר ביבשת. פארקר קיבל חוזה ענק, בורשטיין קיבל 750 נטו ושאראס עזב ל- NBA.

עד שהגיע ארויו, וויצ'יץ' היה השחקן הכי יקר במכבי וגם השנה אין אף שחקן במכבי בעלות שלו (לפני עשור).

פארקר קיבל 1.5, אבל רק ב-2005 (היה צריך להיות אמויפי איזה פעם, פעמיים, לא רציני)

מה נגיד, רוי מסרב להשתכנע.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jay » 23 אוגוסט 2016, 00:33

ראית אותו אי פעם יורד מהעץ שלו? כבר ממזמן אין קשר לאמת, העיקר לא להתקפל.

שיחה של שני הזויים, אבל הפרטים מעניינים:
https://www.youtube.com/watch?v=Pb8YyLAXCho
שאראס בא ב-550 אלף דולר(!), פארקר ובאסטון גם בערך חצי מיליון, וניקולה בגרושים... ובאמת "הכל" בזכות כץ, במקום שהתקציב ירד ב-2 מיליון דולר הוא עלה ב-2.5 (אם להאמין לו).
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אוגוסט 2016, 07:07

toja27 כתב:
jay כתב:
toja27 כתב:
roy1000 כתב:

מה נגיד, רוי מסרב להשתכנע.

הוא על ה- Ignore list שלי, אז אני לא רואה את ההודעות שלו, אבל אני יכול להציע רק לחזור ולקרוא את הדברים שוב. מכבי השאירה את פארקר בזמנו בסכומים שהיו בין הגבוהים באירופה וניקולה בזמן שקיבל את החוזה האחרון במכבי, היה הסנטר עם השכר הגבוה באירופה. אין היום במכבי שום שחקן שהוא טופ 20 אפילו בשכר באירופה.

בזאת סיימתי. מי שהבין, הבין ומי שלא מוזמן לדבר על החוזה שניקולה קיבל ב- 2008.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 23 אוגוסט 2016, 07:23

מכבי הייתה אז עם תקציב מהגבוהים באירופה (לא יודע אם טופ 3 אבל לפחות טופ 8) , לא בגלל שהם שפכו ים כסף למרות שהם שמו מכיסם יותר מהיום כי היה להם יותר והיה גם את כץ ואם אני לא טועה גם אלכסנדר .
אבל התקציבים של שאר הקבוצות היו נמוכים בהרבה ממה שיש להם היום , ובאמצע העשור הקודם הקבוצות האחרות עשו קפיצה חסרת פרופורציות והגיון לחלוטין והעלו תקציבים יותר מפי 2 ומכבי נשארה הרחק מאחור.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jay » 24 אוגוסט 2016, 00:19

עזוב, הוא פתטי.

זה הרי בול מה שאני טוען, אז במקום שהוא יגיד "אה אוקיי" וימשיך הלאה, הוא נכנס לטאנטרום הרגיל שלו, כמו שקורה לו בכל פעם שמישהו לא מסכים איתו ומתעקש איתו על האמת, ועוד תוך כדי יש לו תעוזה להתנשא ולשאול את כולם בני כמה הם כי הוא כ"כ מבוגר ובוגר.

וזה הרי ידוע שככל שאתה יותר מבוגר כך יותר חשוב לך להדגיש את מי איגנרת... מה אני אעשה בלעדייך חוזליטו הזועם? בעצם, מה אתה תעשה בלעדיי... :cry3
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 אוגוסט 2016, 00:22

jay כתב:עזוב, הוא פתטי.

זה הרי בול מה שאני טוען, אז במקום שהוא יגיד "אה אוקיי" וימשיך הלאה, הוא נכנס לטאנטרום הרגיל שלו, כמו שקורה לו בכל פעם שמישהו לא מסכים איתו ומתעקש איתו על האמת, ועוד תוך כדי יש לו תעוזה להתנשא ולשאול את כולם בני כמה הם כי הוא כ"כ מבוגר ובוגר.

וזה הרי ידוע שככל שאתה יותר מבוגר כך יותר חשוב לך להדגיש את מי איגנרת... מה אני אעשה בלעדייך חוזליטו הזועם? בעצם, מה אתה תעשה בלעדיי... :cry3

https://youtu.be/3ABg0Vnpo50
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jay » 24 אוגוסט 2016, 00:43

LIAV10 כתב:
jay כתב:עזוב, הוא פתטי.

https://youtu.be/3ABg0Vnpo50

כפרה עליו.
ועלייך, תודה על הציטוט ;)
(אני כנראה מבוגר ממנו בגיל, אבל תשאיר את זה בינינו)
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי ירון » 24 אוגוסט 2016, 01:21

מחכה שיגיע ביג מן איכותי. ויקטור ראד זה נחמד, אבל חסר עוד גיבוי לצירביס. קבוצות כמו פאו, ריאל ואפילו בארסה עם קו קדמי שיכול להתעלל בנו.
החתימו את גאודלוק בסגנון החתמת פארמר.

עמדה שכבר סגורה בשחקנים טובים וקרצה לפדרמנים ההזדמנות להנחית שוב כוכב. אם זה לא על חשבון שחקן לצבע, אז הברקה, במידה ולא...... מקווה שיהיה טוב ומקסימום נשים חגורת בטיחות בהיכל.
ירון

הודעהעל ידי מקובי » 24 אוגוסט 2016, 10:36

ירון כתב:מחכה שיגיע ביג מן איכותי. ויקטור ראד זה נחמד, אבל חסר עוד גיבוי לצירביס. קבוצות כמו פאו, ריאל ואפילו בארסה עם קו קדמי שיכול להתעלל בנו.
החתימו את גאודלוק בסגנון החתמת פארמר.

עמדה שכבר סגורה בשחקנים טובים וקרצה לפדרמנים ההזדמנות להנחית שוב כוכב.
אם זה לא על חשבון שחקן לצבע, אז הברקה, במידה ולא...... מקווה שיהיה טוב ומקסימום נשים חגורת בטיחות בהיכל.

אני לא בטוח שהעמדה היתה סגורה.
ללא גאודלוק עמדה 2 כללה את השמות: לנדסברג, יבזורי, סילי. (בהנחה ורוצסטי לא בתוכניות)

זה ממש לא היה מספיק.
מקובי

הודעהעל ידי ירון » 24 אוגוסט 2016, 21:13

יואוו קובי אתה פה? איזה אח
הוא קומבו-גארד, אז אפשר להחשיב גם בשכלול את אוחיון ומקל. אז יש קצת צפיפות... אבל בשביל זה יש מאמן.
ירון

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 אוגוסט 2016, 21:31

גאודלוק לא מסוגל לתפקד כרכז.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי arel123 » 09 ספטמבר 2016, 15:32

עכשיו שהסגל הושלם בואו ננתח אותו.
אז רק ממש בשביל לרענן את הזכרון שלכם, הנה הסגל שלנו לעונת 2016/2017 !
מסומן בזהב - שחקן פצוע
מסומן בשחור - שחקן חמישיה ביורוליג (לפי איך שנראה עכשיו)
מסומן בכחול - שחקן חמישיה שנייה ביורוליג (לפי איך שזה נראה כרגע)

1 - גל מקל, יוגב אוחיון
2 - אנדרו גאודלוק, די ג'יי סילי, סילבן לנדסברג, דגן יבזורי
3 - סוני ווימס, דווין סמית', גיא פניני
4 - ויקטור ראד, ג'ו אלכסנדר, איתי שגב, קוינסי מילר
5 - מאיק צירבס, קולטון אייברסון

חשוב להדגיש - איתי שגב יכול לשחק כ - 5
סוני ווימס יכול לשחק כ - 2
אנדרו גאודלוק וסילי יכולים לשחקן כ - 1
וסילבן לנדסברג יכול לשחק כ - 3

חמישיית "מאני טיים" שלי :
1. אנדרו גאודלוק
2. סוני ווימס
3. דווין סמית'
4. ויקטור ראד
5. מאיק צירבס

אז בואו ננתח את הסגל:
עמדה 1 - עמדה שהיא קצת בעייתית אצלנו, לרוב קבוצות היורוליג יש עמדה 1 חזקה ביותר, צסקא לדוגמא עם תאודוסיץ' וג'קסון, גם גלאטסטריי שהיא לא פייבוריטית כ"כ גדולה אבל ג'סטין דנטמון וראס סמית' בעמדה 1 זה הרבה יותר טוב מאשר מקל ואוחיון, אותו דבר אנדולו אפס שלהם יש את ברייס קוטון ותומאס הרטל, גם ברצלונה עם רייס וקופונן.
אז לעומת שאר הקבוצות ביורוליג עמדה 1 שלנו היא לא הכי חזקה, אבל לפי דעתי מקל יכול לתרום הרבה מאוד השנה, כמו כן יוגי יתרום הרבה בהגנה, נקווה לטוב משתיהם

עמדה 2 - אוקיי אוקיי אוקיי, גאודלוק במילה אחת, כולם מצפים ממנו לטוב יותר, אני מאוד מקווה שהוא יראה את היכולות שהוא הראה בסדרה נגדנו, למשך כל העונה !, שחקן באמת אדיר עם יכולות מצוינות, ולא, לא שכחתי גם את סילי לנדסברג ויבזורי, אז די ג'יי סילי, לדעתי הימור של הנהלת מכבי, יכול להיות הפתעה גדולה ולתת משחקים מצוינים, אני לא מצפה ממנו להרבה מידי אבל כן אני מצפה ממנו שיחלק הרבה אסיסטים כמו שהוא יודע ושיתן את ה7-9 נקודות שהוא צריך לתת בכל משחק.
דגן יבזורי ולנדסברג, שתי שחקנים שלדעתי יותר ישותפו בליגה העונה, לנדסברג יכול לתת פה ושם משחקים מצוינים עם 10-15 נקודות ביורוליג אבל זה לעיתים רחוקות, מה שטוב בו שהוא יודע לעשות הגנה, יבזורי לא ישותף הרבה העונה ביורוליג לדעתי, ומתי שהוא ישותף אני מקווה שהוא יביא את הכי טוב שהוא יכול.

עמדה 3 - אוקיי, עמדה 3 זאת עמדה מאוד מעניינת, מצד אחד יש את סוני ווימס הכוכב שלנו לעונה הקרובה, אני בטוח שהוא יתן הופעה מצוינת בכל משחק שהוא ישחק ביורוליג, עכשיו בואו נדבר קצת על סמית' ופניני, נתחיל בסמית', דווין טוען שהוא בכושר שיא ושהוא מרגיש טוב מתמיד, מצד אחד הוא יכול לתת משחקים טובים מאוד והוא שחקן טוב אי אפשר להגיד שלא, מה שיותר מפחיד אותי זה שהוא לא יפצע שוב, כי ברגע שהוא שוב פעם נפצע אז זהו אין מה לצפות יותר מידי, אבל אני מאמין שאם הוא לא יפצע הוא יהיה בורג מאוד מאוד משמעותי בקבוצה לעונה הקרובה, פניני בעונת פרישה שלו, לא יקבל הרבה דקות אבל נקווה שיתן את השלשות שלו מתי שצריך.

עמדה 4 - טוב הגענו לעמדה הכי מדוברת והכי קשה אצלנו העונה, ראד, השחקן הטוב ביותר בעמדה מספר 4 אצלנו (חוץ ממילר כמובן שפצוע) אני מצפה מראד שיתן משחקים טובים העונה, הרבה תלוי באיש הזה העונה, בעקבות הפציעה של מילר, עמדה 4 היא עמדה חלשה אצלנו העונה וראד צריך לקחת את עצמו בידיים ולתת את ההכי טוב שהוא יכול הוא שחקן טוב בסהכ והוא גם מאוד אתלטי חשוב להגיד, יש יותר טובים ממנו אבל תאמינו לי שהוא יכול להסתדר עם הרבה שחקנים משאר הקבוצות ביורוליג בעמדה 4 הנה כל מספרי 4 המובילים באירופה דרק בראון, ניקולו מלי, לוקה מיטרוביץ, 'אנדריי ורונטסביץ', אדריאן מוארמן, מילאן מצ'באן, ג'סטין דולמן, יאן וסלי, אוסטין דיי, קים טילי, יורגוס פרינטזיס, ג'יימס גיסט, טריי תומפקינס, קוסטס קאימקוגלו, ופאוליוס ינקונאס.
כמעט מול כל אחד אני רואה את ראד מסוגל לנצח מצ' אפ.
הוא מהיר ואתלט יותר מהכבדים שבהם (מלי, מוארמן, מצ'באן, טילי, תומפקינס, ינקונאס, קאימקוגלו)
הוא חזק ופיזי מהרכים והקטנים שבהם (בראון, מיטרוביץ', דולמן, דיי)
יהיה לו קשה מול אלה שמשלבים אתלטיות עם כוח ואורך. ורונטסביץ', וסלי, פרינטזיס, גיסט. אבל לכולם קשה מולם.
הוא יכול להוציא את כולם החוצה לטיולים על הקשת ולמרדפים על חסימות.
אז בואו ניתן לא צ'אנס כי הוא עוד יכול להפתיע את כולנו תאמינו לי.
גם אל תשכחו שבחודש מרץ מילר חוזר מהפציעה ובאפריל הוא כבר יחזור לעצמו.
ג'ו אלכנסדר הוא בתפקיד המחליף שלו, אני לא מצפה ממנו להרבה מידי כי אני יודע שהוא לא יכול להשפיע ככ הרבה אבל אני מקווה שבדקות שהוא יכנס הוא ישחק את ההכי טוב שלו, שגב לדעתי יקבל קצת יותר דקות מהעונה הקודמת אבל עדיין הוא לא יכול להסתדר נגד הענקיים של היורוליג לצערי.

עמדה 5 - העמדה האחרונה שנסגרה, עמדה עם הרבה מאוד סימני שאלה, מאיק ציברס, אני אומר שהוא יהיה בורג מאוד משמעותי העונה, שחקן טוב מאוד שיודע להסתדר בתוך הצבע ביג מאן טוב אני מקווה שהוא יעשה את העבודה שלו
קולטון אייברסון השחקן שסגר את השחקן והמחליף של ציברס, אני לא רואה בו כפלופ, אני רואה בו כשחקן טוב כמחליף מצוין לציברס והוא יעשה את העבודה שהוא צריך הוא יחסום מתי שצריך ויעשה גם הרבה פוסטרים תאמינו לי.

אז לסיכום, אני חושב שמכבי יגיעו להצלבה, אם יקבלו קבוצה שהיא תוכל להסתדר איתה כמו, דארושפקה, אפס אנדולו, פנאתינייקוס ועוד אני חושב שאנחנו יכולים להגיע לפיינל פור, אבל אם נקבל את פנברחצ'ה\ברצלונה\ריאל\צסקא אני מאמין שיהיה קשה מאוד להעפיל לפיינל פור
בארץ אני בטוח שנקח את האליפות

מה אתם אומרים על הסגל שלנו העונה ?

דיון מהנה ושיהיה לנו בהצלחה, יאללה מכבי !!!
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי yzafrir » 09 ספטמבר 2016, 16:04

קצת לא נכון לפרק כל עמדה לגופה .
תאר לך שהיה לנו בעמדה 1 את טייריס רייס ותאודוסיץ' , אתה חושב שהם היו יכולים לשחק יחד עם גאודלוק ב-2 באותה קבוצה ?
מקל ואוחיון זה אולי לא פצצת כישרון אבל זה כן שחקנים מתאימים ליד גאודלוק . די מזכיר את השילוב הטוב שהיה בין לאנגפורד ואוחיון שכמעט והביא אותנו לפיינלפור...
בקיצור כקבוצה , אני חושב שהסגל בנוי דיי טוב ומאוזן . נכון יש חסרונות כמו סנטר קפיצי שנוטה יותר לחסום זריקות ולצאת לקלעים (למרות שאייברסון אתלט לא כלכך רע ) אבל ארז יצטרך לעשות התאמות ואני מאמין שיהיה בסדר . גם עמדה 4 היא הימור שבעיקר נוצר בגלל חוסר מזל אבל אני מאמין שראד יכול להיות הפתעה מאוד נחמדה .
מכבי תשחק קצת שונה ממה שהתרגלנו בעידן בלאט וגודס , לא נראה את הכדורים הולכים פנימה כל הזמן כמו שהיה עם סופו , ושחקנים כמו צירבס ואייברסון יבואו לידי ביטוי יותר בפיק אנד רול או בנקודות זבל שיאספו . את עיקר הטון נקבל בעמדה 2 ו 3...
לפחות לא יחגגו עלינו בצבע ובריבאונד כמו בשנים האחרונות.
בקיצור , אני שמח שחידשתי את המנוי !!!
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי יוסי22 » 09 ספטמבר 2016, 19:29

מכבי ב 04-05 החזיקה את הסגל הכי טוב באירופה רק בגלל ששחקנים וויתרו על 40-50% מהשכר הפוטנציאלי שלהם כדי לשחק במכבי .

זה נכון לגבי שארס , פארקר וניקולה ... שהיו למעשה הליבה של הקבוצה שהחזיקה בסך הכול 8 שחקנים רלוונטיים ביורוליג .
יוסי22

הודעהעל ידי yzafrir » 09 ספטמבר 2016, 21:53

יוסי22 כתב:מכבי ב 04-05 החזיקה את הסגל הכי טוב באירופה רק בגלל ששחקנים וויתרו על 40-50% מהשכר הפוטנציאלי שלהם כדי לשחק במכבי .

זה נכון לגבי שארס , פארקר וניקולה ... שהיו למעשה הליבה של הקבוצה שהחזיקה בסך הכול 8 שחקנים רלוונטיים ביורוליג .

נכון מאוד . גם השנה יש למכבי שחקנים ששווים הרבה יותר ממה שמכבי תשלם להם (ווימס וגאודלוק) . אחד שיקבל מה שהוא שווה ביחס למה שהציג בעונה שעברה (ציברס) והשאר יכולים להיות להפוך לגניבות (ראד , סילי, ואייברסון) .

בסופו של דבר מכבי סגרה את הסגל עם שני שחקנים בסכום כמעט כפול ממה שהכתבים המאוללים כתבו ....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי יוסי22 » 10 ספטמבר 2016, 15:27

yzafrir כתב:
יוסי22 כתב:מכבי ב 04-05 החזיקה את הסגל הכי טוב באירופה רק בגלל ששחקנים וויתרו על 40-50% מהשכר הפוטנציאלי שלהם כדי לשחק במכבי .

נכון מאוד . גם השנה יש למכבי שחקנים ששווים הרבה יותר ממה שמכבי תשלם להם (ווימס וגאודלוק) . אחד שיקבל מה שהוא שווה ביחס למה שהציג בעונה שעברה (ציברס) והשאר יכולים להיות להפוך לגניבות (ראד , סילי, ואייברסון) .

בסופו של דבר מכבי סגרה את הסגל עם שני שחקנים בסכום כמעט כפול ממה שהכתבים המאוללים כתבו ....

ועדיין מכבי חסרה מאוד בעמדה 4 אלא אם כן מילר יהיה רלוונטי העונה .
יוסי22

Re: אשכול אירופה וכדורסל מהעולם

הודעהעל ידי rc4991 » 10 ספטמבר 2016, 23:25

מוארמן זה שחקן שממש מבאס שלא הגיע לכאן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: אשכול אירופה וכדורסל מהעולם

הודעהעל ידי my man » 10 ספטמבר 2016, 23:26

rc4991 כתב:מוארמן זה שחקן שממש מבאס שלא הגיע לכאן

זה כן. מוארמן במקום אלכסנדר וזה סגל הרבה יותר מאוזן והרבה יותר טוב גם...
עמדה 4 שלנו זה סימן שאלה גדול! גדול מדי!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים