המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:צחוק בצד - שיחק אתמול טוב. ברור שזה לא מספיק למעבר מחולון, אבל שווה לנסות לרוץ קצת ביורוליג כשהוא בתקופה טובה.
er79 כתב:איתי-שגב כתב:צחוק בצד - שיחק אתמול טוב. ברור שזה לא מספיק למעבר מחולון, אבל שווה לנסות לרוץ קצת ביורוליג כשהוא בתקופה טובה.
אני מסכים. ויתרה מכך, עצם דבריו של בגאצקיס על מקל אתמול מעיד עוד יותר על טיפשותו של המאמן. אם הוא בכושר טוב והוא פחות או יותר מנהל המשחק היחידי בקבותצה, בין אם נאהב זאת ובין אם לא, אין שום הצדקה בספסול מוחלט שלו מול ריאל ובדקות משמעותיות מול חולון שבהן היא חזרה למשחק. המאמן הזה פשוט טיפש.
roy1000 כתב:er79 כתב:איתי-שגב כתב:צחוק בצד - שיחק אתמול טוב. ברור שזה לא מספיק למעבר מחולון, אבל שווה לנסות לרוץ קצת ביורוליג כשהוא בתקופה טובה.
אני מסכים. ויתרה מכך, עצם דבריו של בגאצקיס על מקל אתמול מעיד עוד יותר על טיפשותו של המאמן. אם הוא בכושר טוב והוא פחות או יותר מנהל המשחק היחידי בקבותצה, בין אם נאהב זאת ובין אם לא, אין שום הצדקה בספסול מוחלט שלו מול ריאל ובדקות משמעותיות מול חולון שבהן היא חזרה למשחק. המאמן הזה פשוט טיפש.
טיפש זה לא המילה הנכונה. ההחלטות שלו הן לחלוטין רנדומליות. אין שום מחשבה או הגיון.
אין לו שום ערך מעבר ליכולת לצעוק ולקלל. עדיף ליובין.
er79 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:איתי-שגב כתב:צחוק בצד - שיחק אתמול טוב. ברור שזה לא מספיק למעבר מחולון, אבל שווה לנסות לרוץ קצת ביורוליג כשהוא בתקופה טובה.
טיפש זה לא המילה הנכונה. ההחלטות שלו הן לחלוטין רנדומליות. אין שום מחשבה או הגיון.
צר לי, אבל בעיניי הוא גם טיפש, והוא הוכיח לי את זה מספר משחקים
roy1000 כתב:er79 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:איתי-שגב כתב:צחוק בצד - שיחק אתמול טוב. ברור שזה לא מספיק למעבר מחולון, אבל שווה לנסות לרוץ קצת ביורוליג כשהוא בתקופה טובה.
צר לי, אבל בעיניי הוא גם טיפש, והוא הוכיח לי את זה מספר משחקים
בטח שאני לא אתווכח. לטעמי המאמן הכי גרוע שהיה פה אולי מאז יעקב אדלר ועל זה אין מה להוסיף.
שועל כתב:איך אתה מסביר את זה שהיו לו עונות טובות כמאמן?
jol9 כתב:רוי, אתה כזה...
איך אחרי יומיים וחצי אתה מחליט שהוא המאמן הכי גרוע שהיה פה מאז אדלר?
jol9 כתב:רוי, אתה כזה...
MTA2311 כתב:jol9 כתב:רוי, אתה כזה...
הוא החליט ברגע שהוא שמע על החתימה, זה היופי ברוי
my man כתב:jol9 כתב:רוי, אתה כזה...
נראה לי זה הגיף הראשון שאתה שם שהוא אשכרה מתאים (וגם זה לא 100٪)
jol9 כתב:my man כתב:jol9 כתב:רוי, אתה כזה...
לא את...
רק ממך אני אקבל הדרכות על גיפים.
אתה בכלל מאכזב אותי ברמות של באן. פעם אחת שתתערב בויכוח פוליטי... אתה יותר שמאלן פה מכולם.
my man כתב:jol9 כתב:my man כתב:jol9 כתב:רוי, אתה כזה...
לא את...
רק ממך אני אקבל הדרכות על גיפים.
אתה בכלל מאכזב אותי ברמות של באן. פעם אחת שתתערב בויכוח פוליטי... אתה יותר שמאלן פה מכולם.
מה? אני גיפאי מהטובים..
הוויכוחים הפוליטיים האחרונים פה בפורום גלשו לא פעם לפסים אישיים ולי אישית קשה עם זה..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־18 אורחים