LIAV10 כתב:Maccabte="MaccabiTA כתב:אנגלית, ש"פ
תענוג צרוף
שיעור ראשון:
איי חאב א פן, איי חאב אן אפל, אחמממ אפל פן.
חחחח לא ברור לי איך לא חשבתי על זה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:Maccabte="MaccabiTA כתב:אנגלית, ש"פ
תענוג צרוף
שיעור ראשון:
איי חאב א פן, איי חאב אן אפל, אחמממ אפל פן.
MaccabiTA כתב:התחלתי עם דואולינגו, הפורטוגזית ממש עוזרת. הן פשוט דומות להחריד, גם באוצר המילים וגם תחבירית.
לא הייתי אומר שהפורטוגזית שפה מגעילה, היא הרבה פחות סקסית מספרדית ללא ספק, אבל כן לומדים לחבב אותה עם הזמן.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:רוב האנשים כאן זקוקים לווליום באופן קבוע... לא חבל על העצבים?
אני מנסה להיזכר מתי בפעם האחרונה התעצבנתי תוך כדי נהיגה... בדר"כ ככל שהחיתוך שחותכים אותי,
מסוכן יותר, ככה זה מצחיק אותי יותר.
חבל על העצבים.
התכונה הכי גרועה שלי (ולא חסר אלחמדו לאללה) זה הפיוז הקצר.
השאלה היא האם אתה מתפוצץ כלפי חוץ, או אוכל את עצמך מבפנים...
LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:התחלתי עם דואולינגו, הפורטוגזית ממש עוזרת. הן פשוט דומות להחריד, גם באוצר המילים וגם תחבירית.
לא הייתי אומר שהפורטוגזית שפה מגעילה, היא הרבה פחות סקסית מספרדית ללא ספק, אבל כן לומדים לחבב אותה עם הזמן.
שילוב של ספרדית במבטא רוסי
LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:התחלתי עם דואולינגו, הפורטוגזית ממש עוזרת. הן פשוט דומות להחריד, גם באוצר המילים וגם תחבירית.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:התחלתי עם דואולינגו, הפורטוגזית ממש עוזרת. הן פשוט דומות להחריד, גם באוצר המילים וגם תחבירית.
שפה נוראית, תחת איכותי
MTA2311 כתב:סיפרתי לכם שחברה של דור מיכה לומדת איתי במסלול?
Holiday_Armadillo כתב:הדבר הכי טוב בספרדית זה שזאת שפה ממש קלה
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:התחלתי עם דואולינגו, הפורטוגזית ממש עוזרת. הן פשוט דומות להחריד, גם באוצר המילים וגם תחבירית.
שפה נוראית, תחת איכותי
התחת שמור לברזילאיות
הפורטוגליות הן הדבר הכי קרוב שיש לישראליות באירופה (מבחינת מראה, מבחינת אופי הן כמה רמות קדימה)
Holiday_Armadillo כתב:מ-1 עד 10, כמה אני זונה אם אמרתי לאבא שלי הרגע ''אתה חייב להפסיק לשיר''?
איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:סיפרתי לכם שחברה של דור מיכה לומדת איתי במסלול?
זאת לא השחקנית הזאת ? איך קוראים לה ?.
Holiday_Armadillo כתב:מ-1 עד 10, כמה אני זונה אם אמרתי לאבא שלי הרגע ''אתה חייב להפסיק לשיר''?
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:הדבר הכי טוב בספרדית זה שזאת שפה ממש קלה
אני חושב שהיא אחת הפשוטות ללמידה לצד אנגלית
לא שזה מפריע לאמריקאים להיכשל בשתיהן
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:התחלתי עם דואולינגו, הפורטוגזית ממש עוזרת. הן פשוט דומות להחריד, גם באוצר המילים וגם תחבירית.
שפה נוראית, תחת איכותי
התחת שמור לברזילאיות
הפורטוגליות הן הדבר הכי קרוב שיש לישראליות באירופה (מבחינת מראה, מבחינת אופי הן כמה רמות קדימה)
דיברתי על הברזילאיות כמובן. גם הן מדברות פורטוגזית לא? יש ניבים כאילו?
MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:התחלתי עם דואולינגו, הפורטוגזית ממש עוזרת. הן פשוט דומות להחריד, גם באוצר המילים וגם תחבירית.
תמיד כשאמרתי לפורטוגליים שיש להם קטע רוסי במבטא הם נראו מופתעים
מבטא ישראלי בפורטוגזית יושב פצצה דרך אגב. אתה לומד גם פורטוגזית או מסתפק בספרדית?
מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מ-1 עד 10, כמה אני זונה אם אמרתי לאבא שלי הרגע ''אתה חייב להפסיק לשיר''?
חסרים פה יותר מדי פרטים.. איזה זמר אבא שלך? עד כמה הוא מזייף? איזה שירים הוא שר?
MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:סיפרתי לכם שחברה של דור מיכה לומדת איתי במסלול?
זאת לא השחקנית הזאת ? איך קוראים לה ?.
אה היא שחקנית? חשבתי דוגמנית.
נואל ברקוביץ
LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:התחלתי עם דואולינגו, הפורטוגזית ממש עוזרת. הן פשוט דומות להחריד, גם באוצר המילים וגם תחבירית.
תמיד כשאמרתי לפורטוגליים שיש להם קטע רוסי במבטא הם נראו מופתעים
מבטא ישראלי בפורטוגזית יושב פצצה דרך אגב. אתה לומד גם פורטוגזית או מסתפק בספרדית?
נראה לך שיש לי זמן וכוחות ללמוד שתי שפות? גם הספרדית תחת סימן שאלה, לא יודע איך ללמוד שפה בכוחות עצמי, זה מוזר.
הייתי בברזיל ונראה שהם מסתדרים עם ספרדית סבבה, בטח יותר מאנגלית, העיקר שלא אצטרך לצעוק ״מווווו מוווו״ ברחובות ברזיל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1, מרסר ו־13 אורחים