04 נובמבר 2016, 13:32
MTA2311 כתב:
זה לא כל כך פשוט, כי השנה נגיד היית מאוד מרוצה מהצוות המקצועי וראית איך זה נגמר.
04 נובמבר 2016, 13:34
jol9 כתב:MTA2311 כתב:
זה לא כל כך פשוט, כי השנה נגיד היית מאוד מרוצה מהצוות המקצועי וראית איך זה נגמר.
נכון. אבל ארז עוד היה אלטרנטיבה סבירה. כלומר, מדובר במאמן אמיתי ולא סדרן עבודה.
זה שהוא נכשל מבחינת האופי שלו, זה אולי היה צפוי, אבל אני אישית העדפתי להתעלם, וחשבתי שאנשים
מכל הצדדים ידעו להשתנות. זה לא קרה מן הסתם.
עכשיו האופציות נגמרו. אלא אם רמי הדר פתאום יגלה שהוא התאום האובד של פופ, אנחנו נבלה עוד עונה
בינונית, וחסרת משמעות, שבסופה ככל הנראה נאבד לפחות תואר מקומי אחד, ונילחם על הצלבה חסרת
סיכוי מול צסקא או משהו בסגנון.
בעונה הבאה לא יהיה מנוס מלהביא מאמן מהטופ. אם זה טרנקיירי, אם זה קזלאוסקס, אם זה ברצוקאס,...
זה לא יכול להיות שאראס, וזה לא יכול להיות סשה אוברדוביץ', או כל מאמן "סבבה" אחר.
זה צריך להיות מישהו ברמה מאוד גבוהה, וזה המדד.
זה לא מבטיח הצלחה כמובן, אבל זה כן מבטיח איזשהו שינוי בדרך ובתפיסה.
04 נובמבר 2016, 13:37
04 נובמבר 2016, 13:50
שחף1 כתב:חציל, היו כמה החתמות טובות בקיץ, והיו גם לא מעט החתמות גרועות. אלכסנדר נניח, לא החתמה טובה יותר ממאריץ׳ אז. עם אזרחות או בלי הוא שחקן גרוע שלא מתאים לתפקיד שלו בקבוצה. היו מביאים 4 מחליף נורמלי זה גם היה משפר את המצב.
04 נובמבר 2016, 15:37
04 נובמבר 2016, 16:05
04 נובמבר 2016, 16:16
MTA2311 כתב:זה בסדר, יש לך נטייה להגיע למסקנות שלנו באיחור של איזה חודשיים-שלושה.
זה מגוחך להסתכל על הקו הקדמי הזה ולהגיד שנעשתה פה בנייה של קבוצה טובה ומרשימה. זה אפילו יותר מגוחך להגיד את הדברים האלה כשמסתכלים על עמדה 1.
לקבוצה הזאת יש שלושה עוגנים. סוני, גאודלוק וסמית (כשהוא כשיר) . זה הכל.
04 נובמבר 2016, 16:23
04 נובמבר 2016, 16:39
MTA2311 כתב:עוגנים לא אמורים למנוע מהספינה לטבוע, אבל אם נמשיך לרגע את האנלוגיה ונחליף את המילה עוגנים בסירות הצלה, אז גם על הטיטאניק היו סירות הצלה. פשוט לא מספיק.
שלושת השחקנים האלה לבדם, לא מספיקים. הם נותנים את מה שהם אמורים לתת, אבל בהתחשב ביכולות ההגנתיות של עמדה 5, ה incompetence בעמדה 4 והעובדה שעמדה 1 היא החלשה באירופה, הספינה טובעת. כן. זאת לא בנייה של קבוצה טובה ומרשימה. סורי.
04 נובמבר 2016, 16:48
04 נובמבר 2016, 17:04
MTA2311 כתב:בקבוצה הזאת יש כשרון בכל העמדות למעט עמדה 1, זה ברור. מאמן טוב מוציא מזה הרבה יותר. גם שנה שעברה אגב היה כשרון, וגם שנה שעברה היה אפשר להוציא הרבה יותר אם היה פה מאמן טוב יותר. לא על זה הדיון. כשנדרשות כל כך הרבה התאמות, וכשנדרשים כל כך הרבה חיפויים, כנראה שהסגל לא מאוזן ושלא הושקעה בבנייה שלו יותר מדי מחשבה. לכן, אי אפשר להגיד שנבנתה פה קבוצה (דגש על המילה קבוצה) מרשימה. נעשו פה כמה החתמות מרשימות. זה הכל.
04 נובמבר 2016, 17:14
04 נובמבר 2016, 17:18
04 נובמבר 2016, 17:20
04 נובמבר 2016, 17:20
איתי-שגב כתב:אני לא חושב שאפשר לקרוא להחתמה של סילי באיזשהו שם כי היא באה ככל הנראה ממשחקי סוכנים. מכבי מאוד רצתה את צירבס ומילר אז נאלצה להחתים שחקן שאולי לא רצתה (ורצתה במקומו להחתים רכז זר אולי).
04 נובמבר 2016, 17:22
MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:אני לא חושב שאפשר לקרוא להחתמה של סילי באיזשהו שם כי היא באה ככל הנראה ממשחקי סוכנים. מכבי מאוד רצתה את צירבס ומילר אז נאלצה להחתים שחקן שאולי לא רצתה (ורצתה במקומו להחתים רכז זר אולי).
כל החתמה שבאה מתוך משחקי סוכנים היא החתמה לא טובה
04 נובמבר 2016, 17:28
MTA2311 כתב:כבר ניהלנו את הדיון הזה בתכלס. אני חושב שהיכולת של מילר נופחה כאן מעבר לכל פרופורציה, אבל גם אם אני זורם איתך לגמרי והוא אכן מסוגל לתת את כל הנ"ל, אז אם הוא לא היה נפצע גאודלוק לא היה פה, ואז היו בדיוק 0 שחקנים שמסוגלים לעשות סל בקו האחורי.
איך שלא מסתכלים על זה, נעשו פה בקיץ 2 החתמות טובות מאוד. סוני ומילר, או סוני וגאודלוק. צירבאס הוא רול פלייר סביר, כל השאר לא ראויים להיות פה, גם לא על הספסל. לא ראד, לא סילי, לא אייברסון ולא אלכסנדר. לא הושקעה אף מחשבה בבניית הסגל הזה. הביאו את סילי בחילת הקיץ כשלא היה בו צורך, הקו הקדמי נראה כמו פאזל שהורכב הפוך וכו'. גם זה שאין פה מאמן ראוי כבר שנתיים זה חלק מבניית הסגל הקלוקלת.
לא נסכים פה.
04 נובמבר 2016, 17:29
MTA2311 כתב:כבר ניהלנו את הדיון הזה בתכלס. אני חושב שהיכולת של מילר נופחה כאן מעבר לכל פרופורציה, אבל גם אם אני זורם איתך לגמרי והוא אכן מסוגל לתת את כל הנ"ל, אז אם הוא לא היה נפצע גאודלוק לא היה פה, ואז היו בדיוק 0 שחקנים שמסוגלים לעשות סל בקו האחורי.
איך שלא מסתכלים על זה, נעשו פה בקיץ 2 החתמות טובות מאוד. סוני ומילר, או סוני וגאודלוק. צירבאס הוא רול פלייר סביר, כל השאר לא ראויים להיות פה, גם לא על הספסל. לא ראד, לא סילי, לא אייברסון ולא אלכסנדר. לא הושקעה אף מחשבה בבניית הסגל הזה. הביאו את סילי בחילת הקיץ כשלא היה בו צורך, הקו הקדמי נראה כמו פאזל שהורכב הפוך וכו'. גם זה שאין פה מאמן ראוי כבר שנתיים זה חלק מבניית הסגל הקלוקלת.
לא נסכים פה.
04 נובמבר 2016, 17:30
jol9 כתב:MTA2311 כתב:כבר ניהלנו את הדיון הזה בתכלס. אני חושב שהיכולת של מילר נופחה כאן מעבר לכל פרופורציה, אבל גם אם אני זורם איתך לגמרי והוא אכן מסוגל לתת את כל הנ"ל, אז אם הוא לא היה נפצע גאודלוק לא היה פה, ואז היו בדיוק 0 שחקנים שמסוגלים לעשות סל בקו האחורי.
לא נסכים פה.
שלוש, אבל מי סופר?
04 נובמבר 2016, 19:53