פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד ההנהלה הכושלת- צעדים בעקבות תצוגת הנפל

20 ינואר 2017, 16:45

roy1000 כתב:
toja27 כתב:לא יודע, כל הסיפור שלך עם בגאצקיס " המשוגע" מרגיש לי מלאכותי משהו, כאילו אתה מדביק לו תווית בכוח. אוברדוביץ, בלאט, טרינקיירי וכו' לא צורחים כמו משוגעים? אני רואה את זה הפוך, המאמן הוא קורבן גדול יותר בסיפור הזה. הביאו אותו לכאן והוא האכיל את עצמו בתקוות שווא שאפשר לעשות משהו עם הקבוצה הזאת. מחליפים כאן מאמנים כמו גרביים בלי שום כבוד לתפקיד . ואני לא מבין את אלו שטוענים שעזיבתו מוצדקת או לא , פשוט כי קשה להעריך את תפקוד המאמן בתנאים שהוא נמצא.
ואת כל זה אני אומר כשלא התלהבתי מהחתמו מלכתחילה, לא תפסתי ממנו ולא תופס ממנו עכשיו. אבל שוב , להיות הוגנים, קשה להעריך את העבודה שלו בתנאים שהוא נמצא ובקבוצה שיש לו ביד.

אני לא חובב גדול של המאמנים ה"משוגעים" שצורחים ומקללים. בלאט וטרינקיירי לא ממש שייכים לז'אנר הזה (גם אם הם צועקים לעיתים). כמו שאף אחד מאיתנו לא היה מוכן לעבוד בסביבת עבודה שצועקים ומקללים אותו, ככה אני לא חושב שקללות הן שיטת אימון לגיטימית לשחקני כדורסל. להיפך, מי שלא יודע לאמן הולך לכיוון של קללות וצעקות.

בגאצקיס הוא לא קורבן של כלום. אין לו מושג. אין לו שיטה ואין לו רוטציות. אין שום הגיון בשיגעון שלו. זה סתם שיגעון ואפילו לא משעשע. הוא קליפה ריקה. כל מה שיש לו זה קללות וצעקות. האיש הזה מבזה את המועדון. אני לא צריך ייבוא של משוגעים מלטביה למדינה הזו. יש פה מספיק. את הפסיכי הזה צריך להחזיר על המטוס הראשון לאמא לטביה ולהכניס לרשימת האסורים לטיסה.

מכיוון שהוא לחלוטין איבד את השחקנים וחדר ההלבשה, אני משער שההתפרקות המוחלטת קרובה ואיתה גם הסוף של ההתקשרות עם הפסיכי הזה. תבוסה בדרבי ועוד 2-3 הפסדים ולא תהיה ברירה אלא להעיף אותו. לתת את המפתחות לליובין עד לסוף העונה ולסיים את הסיפור.

ואיכשהו בזמנו עוד חשבת להנחית לפה את סשה אוברדוביץ'.
לגבי בלאט , אתה כנראה שכחת בתקופות הלחוצות כמה היה צועק על השחקנים, אנקראם היה מתלונן אחרי כל משחק על זה.
בכל אופן ,לא ממש אכפת לי שישאר או לא עד סוף העונה כי כמו שאמרתי לא רואה חשיבות גדולה חוץ מזה שעוד החלפת מאמן תשים את ההנהלה באור מגוחך עוד יותר. בעונה הבאה אני רוצה לראות טרינקיירי.

20 ינואר 2017, 16:54

סשה אוברדוביץ' עושה עבודה לא רעה בכלל בקובאן, איפה שקציקאריס לא הצליח לעשות כלום בערך.
וטרינקיירי זה חלום שינחת כאן, הוא אבל כנראה לא יתן להנהלה להחתים לו שחקנים שהוא לא רוצה, ובגלל זה הוא לא יהיה פה

20 ינואר 2017, 17:00

רק עידכון - הכותרת עדיין תקפה

20 ינואר 2017, 17:18

RomanR כתב:http://www.one.co.il/Article/16-17/2,17,245,0/284850.html?ref=hp

עצם העובדה שטרינקיירי וברצוקאס מוזכרים באותה נשימה עם הצמד שרף את דרוקר מוציאה אותי מדעתי. וכמובן שמתחילים להרכיב קבוצה, שוב, לפני שיש להם מאמן סגור.

אתה מבין רומן?
שחקנים, מאמנים, עוזרי מאמנים - כולם אשמים...
מה עם מי שאחראי? מה עם מערך הכושר והסקאוטינג?

מכבי חייבת לעשות מהפכה גדולה. כל האנשים הקשורים לפן המקצועי חייבים לעוף מהקבוצה, וההנהלה,
במידה ולא תמכור, חייבת להוציא את הידיים שלה מההתערבות בענייני הקבוצה, גם המקצועיים, וגם היומיומיים.

קשה להאמין שהם לא מבינים את זה, כי זה ברור לכולם.

20 ינואר 2017, 17:20

אני בטוח שאם יש להנהלה מחשבות למכור את הקבוצה, או שיהיו כאלה - הם ישר יעלמו כשיגידו להם שזה לא הזמן למכור את הקבוצה אלא מתי שהיא תצליח קצת יותר.
בקיצור, אנחנו אבודים.

20 ינואר 2017, 17:26

לא מסכים לגביי עיתוי מכירת הקבוצה, אני חושב שמכבי בתור מותג עדיין יכולה למשוך אנשי בעלי כסף.
יוני, אין לי שום ספק שהאשמה אינה של המאמנים והשחקנים לבדם (כמובן שגם הם אמורים וצריכים לעשות יותר בשביל לנצח את צרבנה). הבעיה של ההנהלה היא שהיא בתוך זה כבר המון שנים, היא מונעת מרגש, ואינה אובייקטיבית יותר. גם אם היא יודעת שהיא טועה, ואני לא חושב שהם טיפשים עד כדי כך כדי להתעלם מזה, אני פשוט לא חושב שהם מסוגלים לנתק עצמם מזה, מלחיות את זה יום יום, להיות שם יום יום, באימונים, בקבלת ההחלטות. אני מניח שזאת גם הסיבה שבדש עזב, כי עם כל הרצון שלהם להתנתק הם פשוט לא מסוגלים, ולכן הדרך היחידה היא למכור, שאגב גם לא מהווה בטוחה לכך שהמצב יהיה טוב יותר.

20 ינואר 2017, 17:28

איתי-שגב כתב:אני בטוח שאם יש להנהלה מחשבות למכור את הקבוצה, או שיהיו כאלה - הם ישר יעלמו כשיגידו להם שזה לא הזמן למכור את הקבוצה אלא מתי שהיא תצליח קצת יותר.
בקיצור, אנחנו אבודים.

אני לא מחכה שימכרו. אני מחכה שיבינו שאנחנו בשנת 2017, ושניהול קבוצת כדורסל השתנה, ולא דומה למה שהיה פעם.

20 ינואר 2017, 17:31

jol9 כתב:
איתי-שגב כתב:אני בטוח שאם יש להנהלה מחשבות למכור את הקבוצה, או שיהיו כאלה - הם ישר יעלמו כשיגידו להם שזה לא הזמן למכור את הקבוצה אלא מתי שהיא תצליח קצת יותר.
בקיצור, אנחנו אבודים.

אני לא מחכה שימכרו. אני מחכה שיבינו שאנחנו בשנת 2017, ושניהול קבוצת כדורסל השתנה, ולא דומה למה שהיה פעם.

שני המקרים לא ריאלים אבל מכירת הקבוצה לדעתי זה דבר יותר ריאלי משהם יבינו את זה.

20 ינואר 2017, 17:35

RomanR כתב:לא מסכים לגביי עיתוי מכירת הקבוצה, אני חושב שמכבי בתור מותג עדיין יכולה למשוך אנשי בעלי כסף.
יוני, אין לי שום ספק שהאשמה אינה של המאמנים והשחקנים לבדם (כמובן שגם הם אמורים וצריכים לעשות יותר בשביל לנצח את צרבנה). הבעיה של ההנהלה היא שהיא בתוך זה כבר המון שנים, היא מונעת מרגש, ואינה אובייקטיבית יותר. גם אם היא יודעת שהיא טועה, ואני לא חושב שהם טיפשים עד כדי כך כדי להתעלם מזה, אני פשוט לא חושב שהם מסוגלים לנתק עצמם מזה, מלחיות את זה יום יום, להיות שם יום יום, באימונים, בקבלת ההחלטות. אני מניח שזאת גם הסיבה שבדש עזב, כי עם כל הרצון שלהם להתנתק הם פשוט לא מסוגלים, ולכן הדרך היחידה היא למכור, שאגב גם לא מהווה בטוחה לכך שהמצב יהיה טוב יותר.

הסיכוי שהם ימכרו הוא אפסי. שום דבר לא מושך אותם לשם.

20 ינואר 2017, 17:37

jol9 כתב:
RomanR כתב:לא מסכים לגביי עיתוי מכירת הקבוצה, אני חושב שמכבי בתור מותג עדיין יכולה למשוך אנשי בעלי כסף.

הסיכוי שהם ימכרו הוא אפסי. שום דבר לא מושך אותם לשם.

אתה חושב שיותר ריאלי שפדרמן ושמעון, שניים מהאנשים היהירים והמקובעים בעולם, יבינו שכל מה שהם עושים כבר שנים הוא ההפך הגמור מניהול נכון וישנו את ההתנהלות שלהם ב180 מעלות, מאשר שימאס להם והם ימכרו?

20 ינואר 2017, 17:51

אנחנו מתעלמים מזה שלפי הכתבה בוואן גיא פניני הולך לחתום על חוזה חדש?

20 ינואר 2017, 17:52

yanay21 כתב:אנחנו מתעלמים מזה שלפי הכתבה בוואן גיא פניני הולך לחתום על חוזה חדש?

לא מאמין לך

20 ינואר 2017, 17:54

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:אנחנו מתעלמים מזה שלפי הכתבה בוואן גיא פניני הולך לחתום על חוזה חדש?

לא מאמין לך

"שחקנים חופשיים? גיא פניני ויוגב אוחיון - את שניהם מכבי אמורה להחתים על הסכמים חדשים."

גם יוגב זה מגוחך, ואני נגד השכר שלו, אבל כן יש לו מה לתת. פניני מת כבר זמן מה.

20 ינואר 2017, 17:56

חצי מהכתבה הזאת בטח מומצאת, פיק מחרטט רוב הזמן כדי להשלים כתבות

20 ינואר 2017, 17:56

כל עוד הם מחתימים שחקנים במצב צבירה מוצק זו התקדמות.

20 ינואר 2017, 17:57

RomanR כתב:חצי מהכתבה הזאת בטח מומצאת, פיק מחרטט רוב הזמן כדי להשלים כתבות

יכול להיות, אנחנו כל כך רחוקים מהעונה הבאה, שאי אפשר לדעת. אבל זה באמת יפתיע אותך? אותי לא. זה אפילו סביר.

20 ינואר 2017, 17:57

איתי-שגב כתב:כל עוד הם מחתימים שחקנים במצב צבירה מוצק זו התקדמות.

פניני יותר מדי מוצק. עוד קצת משקל, ויש לנו סנטר, ברוך השם

20 ינואר 2017, 17:58

yanay21 כתב:
איתי-שגב כתב:כל עוד הם מחתימים שחקנים במצב צבירה מוצק זו התקדמות.

פניני יותר מדי מוצק. עוד קצת משקל, ויש לנו סנטר, ברוך השם

נו, אז אפשר לשחרר את צירבס בלי להביא אף אחד.
מעולה.

20 ינואר 2017, 18:07

פניני צריך בלון חמצן צמוד כשהוא משחק, שמעון יכול להחליף אותו ואף אחד לא ירגיש בהבדל

20 ינואר 2017, 18:07

RomanR כתב:פניני צריך בלון חמצן צמוד כשהוא משחק, שמעון יכול להחליף אותו ואף אחד לא ירגיש בהבדל

זה אומר שיהיו שני בלונים על המגרש.
נושא נעול