פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
27 פברואר 2017, 02:02
אחדשיודע כתב:בלאט הביא הישגים/תארים. דווקא האובר-פוליטיקלי קורקט הביא לו שונאים לצערי, לפחות פה.
בלאט אף פעם לא היה יותר מדי פוליטיקלי קורקט (להזכירך עניין קורס מאמנים והנבחרת). רמת הפוליטיקלי קורקט שלו תמיד הייתה ביחס ישיר ומדויק לגובה המשכורת שהוא קיבל. זאת הסיבה שלא ממש אוהבים את האופי שלו.
27 פברואר 2017, 11:15
אם אתה אומר.
27 פברואר 2017, 12:08
שמוליק ברנר מונה למאמן ראשל"צ ויחליף את שיבק
27 פברואר 2017, 12:26
RomanR כתב:שמוליק ברנר מונה למאמן ראשל"צ ויחליף את שיבק
מי?
27 פברואר 2017, 12:27
yanay21 כתב:RomanR כתב:שמוליק ברנר מונה למאמן ראשל"צ ויחליף את שיבק
מי?
מי שהיה עוזר המאמו ב3.5 השנים האחרונות. אחרי שגודס דרש חוזר לעונה וחצי, החליטו ללכת על הגודס שלהם
27 פברואר 2017, 12:28
RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:שמוליק ברנר מונה למאמן ראשל"צ ויחליף את שיבק
מי?
מי שהיה עוזר המאמו ב3.5 השנים האחרונות. אחרי שגודס דרש חוזר לעונה וחצי, החליטו ללכת על הגודס שלהם
גבירותיי ורבותיי-אלופת המדינה בכדורסל.
למרות שלפי מה שציינת, הם למדו מהטובים ביותר
27 פברואר 2017, 12:30
זכור גם מהתקופה שלו כשחקן בברק נתניה.
27 פברואר 2017, 12:30
אחדשיודע כתב:זכור גם מהתקופה שלו כשחקן בברק נתניה.
אה זה ההוא? נחמד
27 פברואר 2017, 12:34
yanay21 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:שמוליק ברנר מונה למאמן ראשל"צ ויחליף את שיבק
מי?
גבירותיי ורבותיי-אלופת המדינה בכדורסל.
למרות שלפי מה שציינת, הם למדו מהטובים ביותר
מועצת החכמים מודה לך על הכרה בגאונותם, על החתום:
27 פברואר 2017, 13:28
אני חושב שזה מהלך טוב של ראשל"צ. הקבוצה שיחקה מזעזע עם אריק שיבק, שהוא באופן כללי אוברייטד.
לא יודע אם שמוליק ברנר הוא האדם הנכון לתפקיד, אבל הזעזוע יסייע לקבוצה.
27 פברואר 2017, 13:29
זוכרים את אלה שצלבו את מכבי על החתמת ארז כי שיבק ראוי יותר?
תמיד היה בלוף וצנון שממש לא אהבתי
27 פברואר 2017, 13:34
מפחדים מהמוניטין של פיטור מאמנים
מחתימים מאמן שיעזוב בקיץ
27 פברואר 2017, 13:35
בהמשך לדיון אתמול.
הבעלים של ויאריאל רומז שהשופטים אתמול קיבלו שוחד ("יצאו מהאיצטדיון עם תיקים של ריאל מדריד")
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4928054,00.htmlמעניין אם הוא יידרש להתנצל או שזה משהו ייחודי לאיגוד שופטי הכדורסל בארץ שיש להם נפש רגישה (ורגיזה) במיוחד.
27 פברואר 2017, 14:04
שמואל1 כתב:אני חושב שזה מהלך טוב של ראשל"צ. הקבוצה שיחקה מזעזע עם אריק שיבק, שהוא באופן כללי אוברייטד.
לא יודע אם שמוליק ברנר הוא האדם הנכון לתפקיד, אבל הזעזוע יסייע לקבוצה.
ומנגד, לקחו איתו אליפות בשנה שעברה(בקבוצה שלא הוא אימן, ורק לקח אותה לקו הסיום, כמבן). זו טעות, לדעתי, לחשוב שהזעזוע באופן עקרוני מצדיק פיטורי מאמן והעסקת כל מאמן אחר. זה בעיקר מצביע על חוסר חזון
27 פברואר 2017, 15:19
Holiday_Armadillo כתב:זוכרים את אלה שצלבו את מכבי על החתמת ארז כי שיבק ראוי יותר?
תמיד היה בלוף וצנון שממש לא אהבתי
מי אלה? אף אחד לא צלב את מכבי "כי שיבק ראוי יותר". צלבו, כי ארז לא עשה שום דבר בחיים שלו, שהפך אותו להיות ראוי לתפקיד.
אמרו בצורה היפוטטית, שאם לארז מגיע, אז לשיבק מגיע אף יותר.
27 פברואר 2017, 16:21
תוהה ביחד איתכם לגבי מידת ההתאמה של שחקן כמו דריון אטקינס ליורוליג.
על פניו, אם היה משחק בליגה אחרת- היה נכנס בוודאות לאשכול הסקאוטינג.
דווקא העובדה שאני רואה אותו על בסיס שבועי מוציאה אותו משם, אבל לא בטוח שבצדק.
אין ספק שחולון משחקת מצויין העונה.
עם כל ההייפ סביב קאליף וויאט, דריון אטקינס הוא העוגן שלהם בשני צדי המגרש, ומוביל את כל הליגה במדד.
15 נקודות למשחק, 9.5 ריבאונדים, 69% אחוז מהשדה, כמעט חטיפה וחסימה למשחק.
אטקינס שיחק במכללות בוירג'יניה, קולג' מעולה בליגה החזקה במכללות (הACC).
רק בעונה האחרונה שלו הוא קיבל במה קבועה בחמישייה. ב24 דקות למשחק עשה 7.6 נקודות, 6 ריבאונדים ו1.1 חסימות למשחק.
מי שהובילו את הקבוצה היו מלקולם ברוגדון וג'סטין אנדרסון, ו-ורג'יניה רצה למאזן 30-4 עונתי, כשאטקינס נבחר לשחקן ההגנה של הACC.
המגבלות ההתקפיות שלו ברורות. הוא לא קולע משלוש בכלל, ומדייק מהקו ב57% בלבד.
מצד שני, דווקא העונה הזאת בחולון, שם דורשים ממנו להיות ספק נקודות קבוע, מוציאה ממנו דברים חדשים: בעיקר אופציה אמיתית בפוסט ומחצי מרחק.
יחסית לשחקן עם מעט מאוד כשרון התקפי, העובדה שסיים רק שניים מתוך 20 משחקים עם פחות מדאבל פיגרס היא סימן מצויין.
אני חייב להגיד שקיוויתי לראות אותו יותר דומיננטי בגביע מול אמארה, אבל לא בטוח שזה מצ'-אפ הוגן.
יחסית לילד בן 24, מה שהוא מביא מבחינת ווינריות ומבחינת הגנה (אישית וקבוצתית) יכול להתרגם טוב מאוד גם ליורוליג.
הוא אגרסיבי, הוא ארוך, והוא מאוד זריז, ככה שהוא יכול בהחלט להתמודד טוב גם בפרימטר (וויל גרייבס יכול לספר לכם על זה).
יותר מהכל, עושה לי הרושם כמו הטים-מייט המושלם.
אחד שירק דם על המגרש בלי הרבה דיבורים. צנוע, עובד קשה, ו-ווינר.
הוא אמור להיות זול מאוד, ואם יתאימו לו שחקן סטרץ'-5 שמסוגל לרווח את המשחק בשבילו, הנזק ההתקפי שלו יהיה מינימלי.
27 פברואר 2017, 16:26
אני מסכים, אבל אם הוא בא, צריך שיהיה מספיק גבוהים לחפות על מקרה שהוא יהיה חלש.
אשמח שהוא יבוא ל4-5 של מלי, תייס, דאנסטון, טיוס ושגב למשל
27 פברואר 2017, 16:28
איתי-שגב כתב:אני מסכים, אבל אם הוא בא, צריך שיהיה מספיק גבוהים לחפות על מקרה שהוא יהיה חלש.
לא רוצה עוד איזה 3-4 שחקנים אולי?
27 פברואר 2017, 16:29
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:אני מסכים, אבל אם הוא בא, צריך שיהיה מספיק גבוהים לחפות על מקרה שהוא יהיה חלש.
4 שחקנים בכירים ב4-5 זה עד כדי כך הזוי?
אוי ואבוי.
27 פברואר 2017, 16:30
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:אני מסכים, אבל אם הוא בא, צריך שיהיה מספיק גבוהים לחפות על מקרה שהוא יהיה חלש.
4 שחקנים בכירים ב4-5 זה עד כדי כך הזוי?
אוי ואבוי.
ואז אתה מוסיף עוד 2, שזה 6 שחקנים בקו הקדמי כש-4 מהם זרים