על ידי החציל האצטקי » 27 פברואר 2017, 16:21
תוהה ביחד איתכם לגבי מידת ההתאמה של שחקן כמו דריון אטקינס ליורוליג.
על פניו, אם היה משחק בליגה אחרת- היה נכנס בוודאות לאשכול הסקאוטינג.
דווקא העובדה שאני רואה אותו על בסיס שבועי מוציאה אותו משם, אבל לא בטוח שבצדק.
אין ספק שחולון משחקת מצויין העונה.
עם כל ההייפ סביב קאליף וויאט, דריון אטקינס הוא העוגן שלהם בשני צדי המגרש, ומוביל את כל הליגה במדד.
15 נקודות למשחק, 9.5 ריבאונדים, 69% אחוז מהשדה, כמעט חטיפה וחסימה למשחק.
אטקינס שיחק במכללות בוירג'יניה, קולג' מעולה בליגה החזקה במכללות (הACC).
רק בעונה האחרונה שלו הוא קיבל במה קבועה בחמישייה. ב24 דקות למשחק עשה 7.6 נקודות, 6 ריבאונדים ו1.1 חסימות למשחק.
מי שהובילו את הקבוצה היו מלקולם ברוגדון וג'סטין אנדרסון, ו-ורג'יניה רצה למאזן 30-4 עונתי, כשאטקינס נבחר לשחקן ההגנה של הACC.
המגבלות ההתקפיות שלו ברורות. הוא לא קולע משלוש בכלל, ומדייק מהקו ב57% בלבד.
מצד שני, דווקא העונה הזאת בחולון, שם דורשים ממנו להיות ספק נקודות קבוע, מוציאה ממנו דברים חדשים: בעיקר אופציה אמיתית בפוסט ומחצי מרחק.
יחסית לשחקן עם מעט מאוד כשרון התקפי, העובדה שסיים רק שניים מתוך 20 משחקים עם פחות מדאבל פיגרס היא סימן מצויין.
אני חייב להגיד שקיוויתי לראות אותו יותר דומיננטי בגביע מול אמארה, אבל לא בטוח שזה מצ'-אפ הוגן.
יחסית לילד בן 24, מה שהוא מביא מבחינת ווינריות ומבחינת הגנה (אישית וקבוצתית) יכול להתרגם טוב מאוד גם ליורוליג.
הוא אגרסיבי, הוא ארוך, והוא מאוד זריז, ככה שהוא יכול בהחלט להתמודד טוב גם בפרימטר (וויל גרייבס יכול לספר לכם על זה).
יותר מהכל, עושה לי הרושם כמו הטים-מייט המושלם.
אחד שירק דם על המגרש בלי הרבה דיבורים. צנוע, עובד קשה, ו-ווינר.
הוא אמור להיות זול מאוד, ואם יתאימו לו שחקן סטרץ'-5 שמסוגל לרווח את המשחק בשבילו, הנזק ההתקפי שלו יהיה מינימלי.