פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ההנהלה הכושלת בעולם הספורט V4

04 מאי 2017, 17:33

הצופה כתב:
RomanR כתב:
ממכבי תל אביב נמסר בתגובה: "מועדון הכדורסל מכבי תל אביב גאה באוהדיו, שתמיד תומכים במועדון ומלווים אותו הן ברגעי הניצחונות וההישגים הבלתי נשכחים והן בתקופות הקשות יותר. מכבי תל אביב תמיד דאגה לקיים דיאלוג פורה עם אוהדיה ותמשיך לעשות זאת. אנו מקיימים שיח פתוח עם חלקים גדולים בקהל האוהדים שלנו ופתוחים לשמוע את מגוון הדעות השונות. מדי יום אנו מקבלים גם תגובות רבות מאוהדים שאמנם כואבים את המצב, כמו כולנו, אך מחבקים את המועדון ומצהירים כי ימשיכו לתמוך ולא יישברו. אנו מאמינים שהמכביסטים איתנו באש ובמים, בטוב וברע, ויחד נדע לצאת מתקופה קשה זו ולהתרומם לגבהים שהמועדון הזה מורגל אליהם".

מקיימים שיח פתוח! עם מי בדיוק?

עם הקולות שבראש כמובן, הקולות הם אוהדים דגולים של מכבי

04 מאי 2017, 17:39

שועל כתב:
jol9 כתב:
שועל כתב:זה מאוד פשוט. להעיף את אבי וניקולה זה אולי לפתור זמנית חלק מהבעיה (וגם זה לא האמת, כי בעלים שמסוגלים להחזיק אנשים מהסוג הזה אין להם את היכולת להביא אנשים ראויים לאותה המשבצת) להעיף את דיוויד פדרמן וחבורתו ולהביא מישהו ראוי במקומם זה לפתור 100٪ מהבעיה. בעלים נורמליים לא יתנו לדברים מהסוג הזה להתרחש תחתיהם.

אני יכול לחשוב על כמה תסריטים שבהם נפתרות בעיות עם החלפת הבעלות אבל גם נוצרות בעיות חדשות.
תיזכרו בכל הבעלים שעברו במגדל עד אורי אלון.

התחושה כאן לפעמים היא שזה הכל או כלום, אבל זה בדרכ מתברר כלא נכון.
כמות הביקורת שנזרקת לעבר המערכת היא עצומה, וכל כתבה/טור דעה/מחאה וכו׳, רק מגדילים את הסיכוי שמשהו יקרה בקיץ.

לא אמרת כלום, צר לי.

לא הסברת למה נראה לך שבעלים שממשיכים להחזיק בניגוד לכל היגיון מקצועי אנשים כמו אבי וניקולה, מקבלים בעצמם החלטות מקצועיות מופרכות, מסוגלים לדעתך להביא אנשי מקצוע ראויים, ומסוגלים לתת להם לעבוד (בניגוד לכל מה שראינו עד עכשיו).

אני לא מבין אותך בכלל, המשפט הראשון שלך בכלל מופרך הגיונית, ואני מאמין שאתה מבין את זה.

אמרתי שני דברים פשוטים:
1. הבעלים החדשים עשויים להתברר כגרועים אף הם. זה אומר שלא בהכרח החלפת הבעלים פותרת 109% מהבעיות.
2. הביקורת על ההנהלה זה כבר לא משהו נדיר שרואים כאן בפורום או אצל האוזמן. אני מניח שעם זה אתה מסכים. אני טוען, שככל שהביקורת תימשך, זה ייקרב את הבלתי נמנע, שמשהו יקרה ובקרוב.

ולשאלתך, אותם הבעלים כבר מינו בעבר את פיני, דייויד וגם שחקנים גדולים.
האם יש סיכוי טוב שמי שיגיע יהיה יותר טוב מאבי, דני וניקולה? בסבירות גבוהה כן, כי פשוט אי אפשר פחות טוב.

04 מאי 2017, 17:44

הדיון הזה גורם לי לאבד תקווה באנושות

jol9 כתב:
שועל כתב:
jol9 כתב:
שועל כתב:זה מאוד פשוט. להעיף את אבי וניקולה זה אולי לפתור זמנית חלק מהבעיה (וגם זה לא האמת, כי בעלים שמסוגלים להחזיק אנשים מהסוג הזה אין להם את היכולת להביא אנשים ראויים לאותה המשבצת) להעיף את דיוויד פדרמן וחבורתו ולהביא מישהו ראוי במקומם זה לפתור 100٪ מהבעיה. בעלים נורמליים לא יתנו לדברים מהסוג הזה להתרחש תחתיהם.

אני יכול לחשוב על כמה תסריטים שבהם נפתרות בעיות עם החלפת הבעלות אבל גם נוצרות בעיות חדשות.

התחושה כאן לפעמים היא שזה הכל או כלום, אבל זה בדרכ מתברר כלא נכון.
כמות הביקורת שנזרקת לעבר המערכת היא עצומה, וכל כתבה/טור דעה/מחאה וכו׳, רק מגדילים את הסיכוי שמשהו יקרה בקיץ.

לא אמרת כלום, צר לי.

לא הסברת למה נראה לך שבעלים שממשיכים להחזיק בניגוד לכל היגיון מקצועי אנשים כמו אבי וניקולה, מקבלים בעצמם החלטות מקצועיות מופרכות, מסוגלים לדעתך להביא אנשי מקצוע ראויים, ומסוגלים לתת להם לעבוד (בניגוד לכל מה שראינו עד עכשיו).

אני לא מבין אותך בכלל, המשפט הראשון שלך בכלל מופרך הגיונית, ואני מאמין שאתה מבין את זה.

אמרתי שני דברים פשוטים:
1. הבעלים החדשים עשויים להתברר כגרועים אף הם. זה אומר שלא בהכרח החלפת הבעלים פותרת 109% מהבעיות.
2. הביקורת על ההנהלה זה כבר לא משהו נדיר שרואים כאן בפורום או אצל האוזמן. אני מניח שעם זה אתה מסכים. אני טוען, שככל שהביקורת תימשך, זה ייקרב את הבלתי נמנע, שמשהו יקרה ובקרוב.

ולשאלתך, אותם הבעלים כבר מינו בעבר את פיני, דייויד וגם שחקנים גדולים.
האם יש סיכוי טוב שמי שיגיע יהיה יותר טוב מאבי, דני וניקולה? בסבירות גבוהה כן, כי פשוט אי אפשר פחות טוב.

נעתקו המילים מפי. אין צורך להחליף את הבעלים שהם שורש הבעיה של המועדון ובלי החלפתם אין סיכוי שהמועדון יבריא, בגלל שאולי הבעלים שיגיעו אחריהם יהיו גרועים ויתנהלו בצורה מופרכת כמוהם.

אכן דברים פשוטים.

jol9 כתב:

אצלנו למיטב זכרוני אף החלפת בעלות לא הייתה יזומה. תמיד כפויה.
מנבר הלך לכלא, גאידמק איבד עניין כשלא נבחר לראשות העירייה, אגיאר נעלם בים.

אז הדוגמא לא נכונה אבל העיקרון שאמרת נכון.
לא תמיד החלפת בעלות משפרת את המצב (כמו שלא תמיד החלפת מאמן משפרת את המצב. ומי כמוכם יודעים.......)

ובכל זאת למתבונן מבחוץ נדמה שבמצב הנוכחי אין לכם הרבה מה להפסיד מהחלפת הבעלות.

04 מאי 2017, 17:47

לא אמרתי שאין צורך. אמרתי שלא בטוח שזה יפתור 100% מהבעיות, כמו שטענת.
חוץ מזה, זה בכלל לא עומד על הפרק כרגע.

ד״א מאוד קשה לנהל ויכוחים עם אנשים שלא מכבדים דעות של אחרים ולא מוכנים להתמודד עם טיעונים קצת שונים משלהם, וזה לא מכוון רק אליך שועל.

04 מאי 2017, 17:53

jol9 כתב:לא אמרתי שאין צורך. אמרתי שלא בטוח שזה יפתור 100% מהבעיות, כמו שטענת.

ד״א מאוד קשה לנהל ויכוחים עם אנשים שלא מכבדים דעות של אחרים ולא מוכנים להתמודד עם טיעונים קצת שונים משלהם, וזה לא מכוון רק אליך שועל.

מה זאת אומרת לא בטוח? כי יכול להיות שהבעלים שאחריהם יהיו גרועים כמוהם? באמת יוני, זה טיעון רציני בעינך?

אתה לא בטוח שתחת בעלים נורמליים הבעיות שקיימות יפתרו? אתה באמת לא רואה את האחריות הישירה שלהם ואת ההתנהלות שלהם שאיתה הסיכוי לקריסה טוטאלית הרבה יותר גדול מהסיכוי שמשהו ישתפר? מי בדיוק יבחר את אנשי המקצוע שיחליפו את דני ואבי? מי יתן להם לעבוד?

לא יודע, יש דעות שבעיניי לא יכולות להיאמר, צר לי. עדיין קיים היגיון בסיסי בעולם.
נערך לאחרונה על ידי שועל בתאריך 04 מאי 2017, 18:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

04 מאי 2017, 17:55

ועוד משהו... הגיע הזמן ללמוד להפריד בין דעות לעובדות.
החלפת בעלים יכולה בסבירות גבוהה לפתור חלק גדול מהבעיות.
אבל יש עוד דרכים שיכולות. בסבירות נמוכה יותר אולי אבל עדיין.

04 מאי 2017, 17:57

jol9 כתב:ועוד משהו... הגיע הזמן ללמוד להפריד בין דעות לעובדות.
החלפת בעלים יכולה בסבירות גבוהה לפתור חלק גדול מהבעיות.
אבל יש עוד דרכים שיכולות. בסבירות נמוכה יותר אולי אבל עדיין.

יכולות, אם לא הבעלים האלו יהיו אלו שיקבלו אותם, וזה לפני שדיברנו על יחסי העבודה הגרועים לאחר מכן.

04 מאי 2017, 18:06

שועל כתב:
jol9 כתב:לא אמרתי שאין צורך. אמרתי שלא בטוח שזה יפתור 100% מהבעיות, כמו שטענת.

מה זאת אומרת לא בטוח? כי יכול להיות שהבעלים שאחריהם יהיו גרועים כמוהם? באמת יוני, זה טיעון רציני בעינך?

אתה לא בטוח שתחת בעלים נורמליים הבעיות שקיימות לא יפתרו? אתה באמת לא רואה את האחריות הישירה שלהם ואת ההתנהלות שלהם שאיתה הסיכוי לקריסה טוטאלית הרבה יותר גדול מהסיכוי שמשהו ישתפר? מי בדיוק יבחר את אנשי המקצוע שיחליפו את דני ואבי? מי יתן להם לעבוד?

לא יודע, יש דעות שבעיניי לא יכולות להיאמר, צר לי. עדיין קיים היגיון בסיסי בעולם.

האחריות שלהם למצב היא לא בויכוח כאן. זה ברור שהם חייבים לעוף מכאן.
הלוואי וזה יקרה. אני רק אומר שזה לא משפט מתמטי - אם א׳ אז בהכרח ב׳.
המציאות היא קצת יותר מורכבת מזה.

04 מאי 2017, 18:26

להגיד שלהנהלה יש נקודות זכות בגלל שהם הביאו את דיוויד ופיני זה כמו להגיד שלהלפרין יש נקודות זכות בגלל השלשה ההיא נגד ריאל

מאז פיני ודיוויד עברו פה מאמנים כמו קטש, אפי, צביקה (שאני אוהבת), ארז, רמי הדר, גיא גודס, טבק, ליאור ליובין ובגאצקיס
בדיעבד, ההצלחות של המועדון היו הרבה יותר מקריות מהכשלונות שלו

האנשים שמנהיגים את המועדון לא רק שמרוששים (לכאורה), גם מנותקים לחלוטין מהמציאות
אני אפילו לא ארמוז שיש כאלה שנמצאים בתפקיד שלהם בגלל פרשיות שלא קשורות לכדורסל ובגלל זה אי אפשר להזיז אותם מהתפקיד שלהם

הניסיון להמציא מחדש את הגלגל עם 500 אנשים שמכינים חוות דעת על שחקנים שונים, העברת הניהול לאנשים שאין להם קשר לכדורסל, העלמת כל איש מקצוע שהעז לצאת נגד הדרך של ההנהלה ההיא, חוסר שיתוף פעולה עם הצוות המקצועי והרצונות שלו, חוסר היכולת והרצון לתקן טעויות תוך כדי העונה, כל הדברים האלה (בין השאר) מצביעים על ניתוק מוחלט ממצב המועדון, מצב עולם הכדורסל המודרני, והיכולות של ההנהלה לדעת יותר טוב מהצוות המקצועי

כן, שיחרור אחיזת המוות שלהם מהמועדון, גם לטובת בעלים אחר שלא יביא להצלחות כבר יהיה התקדמות
כי הבעלים האלה ימכור למישהו אחר, ואם הוא לא יצליח אז גם הוא ימכור, עד שיגיע מישהו מתאים
ובמינימום של המינימום, מישהו חדש שיגיע יעשה ניקוי אורוות

04 מאי 2017, 18:42

רק שתדעו ששמעון בכלל לא היה מודע למחאה עד שהתקשרתי אליו לקבל ממנו תגובה לפני שעה
הדבר הראשון שהוא אמר לי היה "לא ידוע לי על מחאה, להיפך, תומכים בנו"

04 מאי 2017, 18:44

rc4991 כתב:רק שתדעו ששמעון בכלל לא היה מודע למחאה עד שהתקשרתי אליו לקבל ממנו תגובה לפני שעה

חחחחח זה פשוט גדול. לא שמים עליו קצוץ במכבי, זה מדהים.

הוא יודע שהפסדנו לנהריה? הוא יודע שהגיע 1000 איש למשחק?

04 מאי 2017, 18:49

הצופה כתב:
rc4991 כתב:רק שתדעו ששמעון בכלל לא היה מודע למחאה עד שהתקשרתי אליו לקבל ממנו תגובה לפני שעה

חחחחח זה פשוט גדול. לא שמים עליו קצוץ במכבי, זה מדהים.

הוא יודע שהפסדנו לנהריה? הוא יודע שהגיע 1000 איש למשחק?

גם אם עכשיו הוא יודע על ה''מחאה'', הוא יגיד שזה קומץ כפוי טובה ושהרוב תומכים בהם

"אוהדים לוחצים לי את הידיים בהתרגשות ברחובות"

Holiday_Armadillo כתב:להגיד שלהנהלה יש נקודות זכות בגלל שהם הביאו את דיוויד ופיני זה כמו להגיד שלהלפרין יש נקודות זכות בגלל השלשה ההיא נגד ריאל

מאז פיני ודיוויד עברו פה מאמנים כמו קטש, אפי, צביקה (שאני אוהבת), ארז, רמי הדר, גיא גודס, ליאור ליובין ובגאצקיס
בדיעבד, ההצלחות של המועדון היו הרבה יותר מקריות מהכשלונות שלו

האנשים שמנהיגים את המועדון לא רק שמרוששים (לכאורה), גם מנותקים לחלוטין מהמציאות
אני אפילו לא ארמוז שיש כאלה שנמצאים בתפקיד שלהם בגלל פרשיות שלא קשורות לכדורסל ובגלל זה אי אפשר להזיז אותם מהתפקיד שלהם

הניסיון להמציא מחדש את הגלגל עם 500 אנשים שמכינים חוות דעת על שחקנים שונים, העברת הניהול לאנשים שאין להם קשר לכדורסל, העלמת כל איש מקצוע שהעז לצאת נגד הדרך של ההנהלה ההיא, חוסר שיתוף פעולה עם הצוות המקצועי והרצונות שלו, חוסר היכולת והרצון לתקן טעויות תוך כדי העונה, כל הדברים האלה (בין השאר) מצביעים על ניתוק מוחלט ממצב המועדון, מצב עולם הכדורסל המודרני, והיכולות של ההנהלה לדעת יותר טוב מהצוות המקצועי

כן, שיחרור אחיזת המוות שלהם מהמועדון, גם לטובת בעלים אחר שלא יביא להצלחות כבר יהיה התקדמות
כי הבעלים האלה ימכור למישהו אחר, ואם הוא לא יצליח אז גם הוא ימכור, עד שיגיע מישהו מתאים
ובמינימום של המינימום, מישהו חדש שיגיע יעשה ניקוי אורוות

כל מילה.

שועל כתב:

זה אינסטינקט וכולנו שמחים על כך

04 מאי 2017, 18:50

שועל כתב:

צחקתי

04 מאי 2017, 19:00

''דרישות האוהדים - לפטר את וויצ'יץ''
זה מה שלקחו מהמסמך של המחאה, כבר מכינים את המהלך שירצה את האוהדים (תחשבו לבד למה השם השני לא שורבב לכותרות)

גם המסמך הזה לקח את הרצונות של כמה אוהדים והפך אותו לרצון של כלל האוהדים, וגם קילפו אותו עד העצם והוציאו משם את הדבר הכי פחות חשוב

רוצים מחאה? אל תחדשו מנויים

04 מאי 2017, 19:04

דני ניקולה ואבי..

איזה כיף לפדרמן ורקנאטי..
רק תיזכרו בפעם האחרונה בה דני התפטר..

פשוט עצוב.
הפיתרון היחיד שיש זה מכירת הקבוצה. כל דבר אחר יהיה אחיזת עיניים. כמו שבלאט היה כיסוי לכל הרעות החולות - זה החזיק אמנם 4 שנים. אבל זה התפוצץ ברגע שהוא עזב.
נושא נעול