המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חשוב להדגיש את זה לאור הספין האחרון על ג'יימסHoliday_Armadillo כתב:אתם לא מבינים איך עיתונות הספורט עובדת
זה שזה לא יקרה ולא מציאותי זה בעיה נפרדת
זה שהיא פירסמה את זה אומר שאו שמישהו המועדון הדליף לה בשביל שאנשים יחשבו שהולכים על שמות כאלה, או שמישהו מסביבת השחקן הדליף את זה בשביל להעלות את הערך שלו
0ved1212 כתב:איפה משחק ??
ומה הסיכוי שיהיה פה??
Holiday_Armadillo כתב:חשוב להדגיש את זה לאור הספין האחרון על ג'יימסHoliday_Armadillo כתב:אתם לא מבינים איך עיתונות הספורט עובדת
זה שזה לא יקרה ולא מציאותי זה בעיה נפרדת
זה שהיא פירסמה את זה אומר שאו שמישהו המועדון הדליף לה בשביל שאנשים יחשבו שהולכים על שמות כאלה, או שמישהו מסביבת השחקן הדליף את זה בשביל להעלות את הערך שלו
מישהו שם עובד בכל הכוח היום
בתחילת הקיץ שומעים על תומפסון, וואנמייקר וג'יימס, בסוף הקיץ מוכרים לנו שהארכת חוזה של קיין ורול חשובה להמשכיות ולכימיה הקבוצתית
האמת שהם לא עוסקים באותו הנושא, פשוט כנראה 4 ת'רדים זה קשה מדי בשביל אנשים והם לא מצליחים להבדיל (פוסט אמפתי זה לא אגב)שועל כתב:אגב, נוצרה פה כפילות של ת'רדים. אולי כדאי לעשות סדר, כי 4 ת'רדים עוסקים באותו הנושא
Jack55 כתב:פרסום ראשון: מכבי ת"א פנתה למייק ג'יימס
גארד פנאתינייקוס קיבל הצעה, אבל נוטה לדחות אותה
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 87130.html
למרות הכל אני אוהב את המקום שאליו מכבי מכוונים, שמענו מייק ג'יימס\בראד וונאמייקר .
אולי סוף סוף נראה פה שחקן ראשי מוכח שיהיה הבעל בית של הקבוצה .
moring1 כתב:Jack55 כתב:פרסום ראשון: מכבי ת"א פנתה למייק ג'יימס
גארד פנאתינייקוס קיבל הצעה, אבל נוטה לדחות אותה
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 87130.html
למרות הכל אני אוהב את המקום שאליו מכבי מכוונים, שמענו מייק ג'יימס\בראד וונאמייקר .
אולי סוף סוף נראה פה שחקן ראשי מוכח שיהיה הבעל בית של הקבוצה .
זה מה שגורמים לך לחשוב, ואתה אוכל את זה בלי להתבלבל.
לי זה ברור ששמות ששיחקו בקבוצת יורוליג לגיטימית לא יגיעו.
Jack55 כתב:Assaf M כתב:כרגע המועמד מספר 1 הוא מקנזי מור.
שם מאוד מאוד מעניין
Assaf M כתב:אכן פנתה, למייק ג׳יימס הצעה ממילאנו בסכומים שמכבי לא יכולה לשלם. כרגע הכיוון שלו זה נבא. הוא לא יהיה במכבי.
Mmm כתב:er79 שאל את גיימס על ההצעה ממכבי...כבר דיבר איתך שאל אותו אם יש סיכוי שיגיע ....
toja27 כתב:Mmm כתב:er79 שאל את גיימס על ההצעה ממכבי...כבר דיבר איתך שאל אותו אם יש סיכוי שיגיע ....
דיבר איתו.. השניים החליפו מהלומות כמו בקרב אגרוף על גבי הטינדר ..יש סיכוי שבגלל השיחה הזו ג'יימס יעשה עכשיו דווקא. er79 על מצפונך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים