רשמית: ג'וני אובראיינט השלישי חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רשמית: ג'וני אובראיינט השלישי חתם במכבי

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 נובמבר 2018, 16:03

TAYO כתב:
Holiday_Armadillo כתב:כל עוד שחקנים אירופאיים ייחשבו מקומיים לכל הקבוצות שבאיחוד מכבי לא תוכל לגעת באירופאים טובים באמת

יש יותר סיכוי בלפגוע עם אמריקאי ב-300 אלף מאשר עם אירופאי ב-300 אלף

כמו שאצלנו שחקנים ישראלים מקבלים יותר כי הם ישראלים, ככה אירופאים מקבלים יותר באירופה כי הם מקומיים
מה שנשאר זה האמריקאים
רוצים להתלונן למישהו? אחםש להם את כתובת ה-ICQ של האיחוד האירופי

לא הבנתי, סלוקאס בפנר וסלוקאס במכבי זה שני דברים שונים? סלוקאס בפנר זה ״מקומי״?

Sent from my iPhone using Tapatalk
זה תלוי מדינה, אבל בגדול כן. יש חוקים שונים, ומיסוי שונה על אמריקאים לעומת אירופאים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי TAYO » 21 נובמבר 2018, 16:16

MTA2311 כתב:
TAYO כתב:
Holiday_Armadillo כתב:כל עוד שחקנים אירופאיים ייחשבו מקומיים לכל הקבוצות שבאיחוד מכבי לא תוכל לגעת באירופאים טובים באמת

כמו שאצלנו שחקנים ישראלים מקבלים יותר כי הם ישראלים, ככה אירופאים מקבלים יותר באירופה כי הם מקומיים
מה שנשאר זה האמריקאים

זה תלוי מדינה, אבל בגדול כן. יש חוקים שונים, ומיסוי שונה על אמריקאים לעומת אירופאים.

ובקיצור, שום דבר שקצת יותר כסף לא היה פותר.

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 נובמבר 2018, 16:24

ממש לא מעט כסף
לא סתם שחקנים אמריקאים כמו היקמן ורייס משחקים בנבחרות של מדינות מומצאות בשביל לקבל דרכון אירופאי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

רשמית: ג'וני אובראיינט השלישי חתם במכבי

הודעהעל ידי TAYO » 21 נובמבר 2018, 16:42

Holiday_Armadillo כתב:ממש לא מעט כסף
לא סתם שחקנים אמריקאים כמו היקמן ורייס משחקים בנבחרות של מדינות מומצאות בשביל לקבל דרכון אירופאי

אנדולו, חימקי, פנר, צסקא... מסתדרות יופי עם סלוקאס, דה קולו, פלייס ומרקוביץ׳. אם למכבי אין כסף להתחרות ביורוליג, שתעבור למפעל אחר.

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 נובמבר 2018, 16:43

TAYO כתב:

אנדולו, חימקי, פנר, צסקא... מסתדרות יופי עם סלוקאס, דה קולו, פלייס ומרקוביץ׳. אם למכבי אין כסף להתחרות ביורוליג, שתעבור למפעל אחר.

למה שתעבור, שימכרו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי TAYO » 21 נובמבר 2018, 16:44

Holiday_Armadillo כתב:
TAYO כתב:

למה שתעבור, שימכרו

איזה ימכרו, למה להם למכור? תראי מה קרה להפועל תל אביב... זה מה שיקרה גם לנו. אם לא השיריון, זה כבר היה קורה.

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי A.Parker » 21 נובמבר 2018, 18:21

שוב הדיון הזה...כאילו הקבוצות פה נופלות על המוצא ולא על האיכות
A.Parker

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2018, 19:04

toja27 כתב:זה נראה מאוד תמוה בעיני שאחרי כל כך הרבה שנים, אנשים עדיין לא הבינו את המנטליות שכל כך הרבה שחקנים אמרקאים מביאים איתם כשהם מגיעים מארצות הברית בניגוד לרוב השחקנים האירופאים.
אבל בסדר מי אני שאפריע בסקאוטינג של שחקני תפר בNBA שרק חולמים על לחזור לנבא ושחקני ג'יי ליג שלא יודעים מסגרת תחרותית אמיתית מה זה ואין להם מושג לאן הם מגיעים.

תבדיל בין שחקן אמריקאי ללא נסיון אירופאי לבין אחד עם. מייק באטיסט למשל, היה הפאוור הכי טוב ביורוליג שנים, לא כי הוא היה הכי חזק, הכי גבוה והכי שחור, אלא כי הוא היה הכי חכם והכי מחוייב, הרבה יותר מכל מיני מצ׳באנים למיניהם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 נובמבר 2018, 22:07

TAYO כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
TAYO כתב:

למה שתעבור, שימכרו

איזה ימכרו, למה להם למכור? תראי מה קרה להפועל תל אביב... זה מה שיקרה גם לנו. אם לא השיריון, זה כבר היה קורה.

כל ההפחדות האלה מה יקרה אם ימכרו את הקבוצה מה-זה לא מזיזות לי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי TAYO » 21 נובמבר 2018, 22:09

Holiday_Armadillo כתב:
TAYO כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
TAYO כתב:

למה שתעבור, שימכרו

כל ההפחדות האלה מה יקרה אם ימכרו את הקבוצה מה-זה לא מזיזות לי

להיפך, אני טוען שהם לא ימכרו גם אם ישארו עם קבוצת צ׳יפופוליג ואלפיים מנויים

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי toja27 » 21 נובמבר 2018, 23:23

jol9 כתב:
toja27 כתב:זה נראה מאוד תמוה בעיני שאחרי כל כך הרבה שנים, אנשים עדיין לא הבינו את המנטליות שכל כך הרבה שחקנים אמרקאים מביאים איתם כשהם מגיעים מארצות הברית בניגוד לרוב השחקנים האירופאים.
אבל בסדר מי אני שאפריע בסקאוטינג של שחקני תפר בNBA שרק חולמים על לחזור לנבא ושחקני ג'יי ליג שלא יודעים מסגרת תחרותית אמיתית מה זה ואין להם מושג לאן הם מגיעים.

תבדיל בין שחקן אמריקאי ללא נסיון אירופאי לבין אחד עם. מייק באטיסט למשל, היה הפאוור הכי טוב ביורוליג שנים, לא כי הוא היה הכי חזק, הכי גבוה והכי שחור, אלא כי הוא היה הכי חכם והכי מחוייב, הרבה יותר מכל מיני מצ׳באנים למיניהם.

מייק באטיסט שיחק תחת מאמן אירופאי מובהק בתוך קבוצה בעלת אופי אירופאי, זה 180 מעלות ממה שהולך אצלנו עכשיו.
אם משהו, זה מוכיח את הנקודה שלי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 נובמבר 2018, 23:28

החבילה ההתקפית שהוא מביא פשוט מרשימה. גם ברמה הקבוצתית- יש התקדמות רצינית מהקדם עונה.
בשונה מהרבה וונאביז שמשחקים בקבוצה הזאת, אני מרגיש שאובריאנט מסוגל להיות שחקן יעיל ביורוליג, שאתה יכול לקבל ממנו תפוקה קבועה- וגבוהה.
לא נראה שמעניין אותו יותר מדי אם משחק מולו מוארמן, או סינגלטון, או גוסטבו איון, או טאבארס. הוא עושה את מה שהוא יודע ומוציא לפועל.
הוא מספיק מגוון כדי להיות אפקטיבי מול כולם. הארסנל שלו מספיק רחב כדי למצוא את הדרך לעשות נקודות.

הוא מזכיר לי את זי-בו, זאק ראנדולף. 4 כבד אבל סופר טכני, שמתאים לשחק כדורסל איטי יותר.

הציוותים שלו עם כל מה שיש לנו בקו הקדמי (ובעמדה 3) כל כך רעים, שקשה להנות מהחבילה הזאת בלי לשלם עליה מחיר כבד...

אבל תכל׳ס, מה עדיף? ה-10 נקודות שטיוס או בלאק מסוגלים לדחוק בדאנק? השלשות של קלויארו שלא מייצר לעצמו?
כל הקבוצה משחקת כמו זבל בהגנה, אבל הוא חוטף אש כאילו הוא האשם היחידי, ואני ממש לא חושב שזה המצב.

מעניין מאוד לראות לאן תתפתח העונה שלו, כי הוא כביכול שחקן שלא שייך לכדורסל שמשוחק היום, וההתאמה שלו לקבוצה בעייתית, ועדיין- נראה שהוא פשוט יותר מוכשר מכולם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי A.Parker » 22 נובמבר 2018, 00:20

אם הוא ישחק בעמדה הטבעית שלו, סביר להניח שהחסרונות שלו יבלטו פחות
A.Parker

הודעהעל ידי toja27 » 22 נובמבר 2018, 00:23

החציל האצטקי כתב:

החבילה ההתקפית שהוא מביא פשוט מרשימה. גם ברמה הקבוצתית- יש התקדמות רצינית מהקדם עונה.
בשונה מהרבה וונאביז שמשחקים בקבוצה הזאת, אני מרגיש שאובריאנט מסוגל להיות שחקן יעיל ביורוליג, שאתה יכול לקבל ממנו תפוקה קבועה- וגבוהה.
לא נראה שמעניין אותו יותר מדי אם משחק מולו מוארמן, או סינגלטון, או גוסטבו איון, או טאבארס. הוא עושה את מה שהוא יודע ומוציא לפועל.
הוא מספיק מגוון כדי להיות אפקטיבי מול כולם. הארסנל שלו מספיק רחב כדי למצוא את הדרך לעשות נקודות.

הוא מזכיר לי את זי-בו, זאק ראנדולף. 4 כבד אבל סופר טכני, שמתאים לשחק כדורסל איטי יותר.

הציוותים שלו עם כל מה שיש לנו בקו הקדמי (ובעמדה 3) כל כך רעים, שקשה להנות מהחבילה הזאת בלי לשלם עליה מחיר כבד...

אבל תכל׳ס, מה עדיף? ה-10 נקודות שטיוס או בלאק מסוגלים לדחוק בדאנק? השלשות של קלויארו שלא מייצר לעצמו?
כל הקבוצה משחקת כמו זבל בהגנה, אבל הוא חוטף אש כאילו הוא האשם היחידי, ואני ממש לא חושב שזה המצב.

מעניין מאוד לראות לאן תתפתח העונה שלו, כי הוא כביכול שחקן שלא שייך לכדורסל שמשוחק היום, וההתאמה שלו לקבוצה בעייתית, ועדיין- נראה שהוא פשוט יותר מוכשר מכולם.

הקטע המודגש-ניסיתי להוביל אותך היום לזה אבל ראיתי שאתה לא בקטע אז עזבתי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 נובמבר 2018, 01:08

זה כי אני אכול תסביך על הבן אדם.
הוא עוף מוזר לגמרי. כבר לא רואים מספרי 4 כאלה, ובתכל׳ס- גם בעמדה 5 הוא בעייתי מדי הגנתית.

אם היה לידו איזה מארק גאסול, זה היה יכול לעבוד, אבל עם כל הסנטרים בגובה סמול פורוורד האלה, זה פשוט לא רציני.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 22 נובמבר 2018, 01:20

TAYO כתב:
MTA2311 כתב:
TAYO כתב:

מה שנשאר זה האמריקאים

ובקיצור, שום דבר שקצת יותר כסף לא היה פותר.

אל תקנה את עניין הכסף שמוכרים לך כאן, כסף זה בעיקר תירוץ יותר מהכל לאנשים כאן שהשחקן האירופאי הוא לא הכוס התה שלהם. אני נמצא כאן בפורום כמה שנים וכבר הספקתי להכיר מי נגד מי כאן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 נובמבר 2018, 01:21

כנראה שלא גבר, במקרה השחקנים האהובים עליי במכבי תמיד היו אירופאיים.

תמשיך לנסות אבל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 22 נובמבר 2018, 01:25

החציל האצטקי כתב:זה כי אני אכול תסביך על הבן אדם.
הוא עוף מוזר לגמרי. כבר לא רואים מספרי 4 כאלה, ובתכל׳ס- גם בעמדה 5 הוא בעייתי מדי הגנתית.

אם היה לידו איזה מארק גאסול, זה היה יכול לעבוד, אבל עם כל הסנטרים בגובה סמול פורוורד האלה, זה פשוט לא רציני.

הליקויים שלו ברורים, אבל אני חושב שבהתחשב שכל הקבוצה משחקת רע בהגנה, זה לא לגמרי הוגן להפיל כל כך הרבה מהאש עליו מהבחינה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 22 נובמבר 2018, 01:28

החציל האצטקי כתב:זה כי אני אכול תסביך על הבן אדם.

הייתי שם לידו את לאזמה כ 5 הגנתי זריז וזה היה מספיק
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי A.Parker » 22 נובמבר 2018, 01:28

חחח אנחנו הפכנו לגזענים
מה לא נכון בזה שהעלות של שחקן אירופאי עולה כי הערך שלו יותר גדול אצל הקבוצות האירופאיות? זה בדיוק אותו דבר כמו הישראלי בארץ
A.Parker

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־37 אורחים