15 מאי 2019, 17:11
15 מאי 2019, 17:20
Jack55 כתב:טיוס למכבי ת"א: אתקדם במו"מ מול קבוצות אחרות
אחרי שהוצע לו חוזה נמוך מזה בו הוא מחזיק כעת, הסנטר הודיע לצהובים כי מבחינתו הגיעו למבוי סתום והוא יתקדם במגעים עם קבוצות אירופיות נוספות
https://m.one.co.il/Mobile/Article/335922.html
אז הנה כמו שכתבתי בהודעה אתמול למעלה, נראה שטיוס לא ממש מוכן להתפשר על חוזה נמוך, ומכבי לא פראיירים (לשם שינוי) .
מאמין שזאת תהייה העונה האחרונה שלו, לסור אופציה נפלאה להחליפו בסכם נמוך (מאמין שעד 400K גג), הייתי שמח אם ילכו עליו .
15 מאי 2019, 17:29
15 מאי 2019, 17:36
Jack55 כתב:יש משהו במה שאתה אומר, לסור ובלאק הם שני סנטרים שתכלס מאוד דומים בסגנון המשחק, והבעיה ששניהם בלי קליעה .
אבל בכל זאת אני חושב שלסור יכול להיות אופציה טובה כי היכולות שלו באמת טובות לשחקן מחליף, ואם מסתכלים מעבר ליכולות - הוא צעיר ורעב להצליח (שמבחינתי זאת תכונה מאוד חשובה לשחקן) ויש לו ניסיון ביורוליג .
בנוגע לקליעה, מה שאני אוהב בסגל שהרכבתי, זה שנכון שעמדה 5 דומה ובלי קליעה, אבל כל הקטע זה שיש לך בנוסף את אובראיינט בעמדה 4 (שיכול לזוז ל5 בהרכבים מסוימים), שנותן לך קליעה מצוינת לשחקן גבוה, ואת כספי כמובן שיכול להיות שהוא מתאים לשחק בעיקר בעמדה 3, אבל גם יכול לתת לא מעט דקות ב4 ובכך יחפה על החיסרון של הקליעה בעמדה 5, אני מאמין שבהרכבים מסוימים הוא יכול גם לעלות בעמדה 5 בסמול בול .
תוסיף לזה את קלויארו שעולה מהספסל בעמדה 4 ובכלל אתה מקבל 3 קלעים טובים שמחפים על החיסרון הזה כאמור בעמדה 5 .
בנוגע לבלאק כמחליף, זה לא נראלי ריאלי כי אתה באמת חושב שמכבי הולכים להביא לפה עוד שחקן באמת רציני לצידו של בלאק?
צריך שיהיה גם עם מה להרכיב את הקו האחורי .
15 מאי 2019, 17:45
החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:יש משהו במה שאתה אומר, לסור ובלאק הם שני סנטרים שתכלס מאוד דומים בסגנון המשחק, והבעיה ששניהם בלי קליעה .
אבל בכל זאת אני חושב שלסור יכול להיות אופציה טובה כי היכולות שלו באמת טובות לשחקן מחליף, ואם מסתכלים מעבר ליכולות - הוא צעיר ורעב להצליח (שמבחינתי זאת תכונה מאוד חשובה לשחקן) ויש לו ניסיון ביורוליג .
בנוגע לקליעה, מה שאני אוהב בסגל שהרכבתי, זה שנכון שעמדה 5 דומה ובלי קליעה, אבל כל הקטע זה שיש לך בנוסף את אובראיינט בעמדה 4 (שיכול לזוז ל5 בהרכבים מסוימים), שנותן לך קליעה מצוינת לשחקן גבוה, ואת כספי כמובן שיכול להיות שהוא מתאים לשחק בעיקר בעמדה 3, אבל גם יכול לתת לא מעט דקות ב4 ובכך יחפה על החיסרון של הקליעה בעמדה 5, אני מאמין שבהרכבים מסוימים הוא יכול גם לעלות בעמדה 5 בסמול בול .
תוסיף לזה את קלויארו שעולה מהספסל בעמדה 4 ובכלל אתה מקבל 3 קלעים טובים שמחפים על החיסרון הזה כאמור בעמדה 5 .
בנוגע לבלאק כמחליף, זה לא נראלי ריאלי כי אתה באמת חושב שמכבי הולכים להביא לפה עוד שחקן באמת רציני לצידו של בלאק?
צריך שיהיה גם עם מה להרכיב את הקו האחורי .
אני לא חושב שאובראיינט וקלויארו צריכים להמשיך איתנו.
אתה חושב בעיקר על התקפה, כנראה.
אני חושב: מי שומר את וסלי, טאבארס, פוארייה, מילוטינוב- ואנחנו פה בנחיתות. קח בחשבון שכל החבר׳ה האלה ישחקו גם עם מספרי 4 ברמה גבוהה, ואתה צריך שני שומרים מאוד טובים בקו הקדמי.
עזוב את זה שיש לך שחקן פריך הגנתית כמו ווילבקין, שכדאי לחפות עליו גם עם שחקנים שמסוגלים לבצע איתו חילוף וגם עם רים פרוטקטורס שיחפו על הטבעת אחרי שעברו אותו.
בקיצור... ההגנה בקו הקדמי צריכה להיות הרבה יותר חזקה לטעמי ממה שאתה מציע.
מכבי צריכה להביא סנטר אמיתי, וכדאי שגם 4 עם יכולות הגנתיות.
אובראיינט לא מסוגל לשמור על כלום, וקלויארו לא מסוגל לשמור בעמדה 4.
לסור שחקן חביב, אבל התקרה שלו נמוכה לדעתי. לא רואה מה הוא כבר מסוגל להוציא מעצמו.
צריך שחקנים עם אפסייד גבוה יותר כדי להתברג בשלבים המתקדמים ביורוליג, לטעמי.
15 מאי 2019, 18:08
15 מאי 2019, 18:17
החציל האצטקי כתב:עדיין לא מספיק לדעתי.
צריך עוד סייז.
אני חושב מי אמור להתמודד עם קו קדמי של טאבארס ורנדולף, או וסלי ומלי.
זה לא מסתדר בלי גבוה ״אמיתי״.
15 מאי 2019, 22:58
16 מאי 2019, 00:14
16 מאי 2019, 00:39
16 מאי 2019, 01:02
SirCharles כתב:בפורוורדים הייתי הולך על שחקן 2-way ב3, או במולד של דווין סמית' - שחקן שקול שמגן וקולע מבחוץ ומתפקד במצבי לחץ גם מבלי לגנוב את ההצגה, או אתלט דינאמי במולד של וויל קלייבורן שיתן יותר אקספלוסיביות ויכולת חדירה.
הייתי מגבה אותו באבדיה (ואולי קולשוב כגיבוי למקרה שדני ייבחר בדראפט הבא).
ב4 הייתי רוצה שחקן דבק סטייל ניקולו מלי. אני עדיין חם על סיקמה. מה שבטוח הוא שבשום פנים ואופן לא הייתי משאיר את אובריינט. באמת שאני לא מבין מה חלק מכם רואים בו... אז אוקי, הוא מסוגל לצלוף מבחוץ ומדי פעם להכניס קליעות קשות בסיבוב (באחוזים נמוכים) וברמת הליגה שלנו לפעמים קשה לעצירה בפוסט (אבל ממש לא מול הגנות רציניות) והוא ריבאונדר הגנה טוב ו... מה עוד?
בהגנה מלבד לקפוץ לריבאונד הוא די עלוב. יוצא בעצלתיים לקלעים, לא מנתר או שומר בכלל בצבע, קופץ להטעיות ומתקשה מול פורוורדים מכל הסוגים.
בהתקפה הוא לא עושה כלום ביעילות גבוהה. גם כשהוא מנסה הוא עדיין מוסר לא מדויק ואני ממש לא מתלהב מיכולת הפוסט שלו. והזכרתי כבר שהוא כבד ואיטי כמו פרת ים?
כגיבוי הייתי מביא או קומבו-פורוורד שיחזק גם את עמדה 3, או 4-5 שיכול להיות אתלט שיתן ריבאונד ויכולת חסימה, או סטרץ' נוסף. (בתכלס אם היה סיכוי שיביאו את מיקי + סיקמה או פויטמן + סיקמה זה היה נפלא)
ג'ק כהן יכול להישאר לליגה. אני לא מוצא ישראלי אחר בעמדה 4 שעולה עליו בצורה מיוחדת (מלבד כספי כמובן).
בסנטר כמובן שהייתי משאיר את בלאק, נותן לטיוס ללכת לקבוצה אירופאית ומחתים כגיבוי או את לסור שאני מאוד מחבב, או אם לא רוצים שני שחקנים כה דומים אז סנטר גבוה שיתן תכונות משלימות לטאריק. יש כמה גבוהים לבנים ביורוקאפ עם קליעה מצוינת (ושוב, פויטמן) ולא הייתי שולל את מירו בילאן שהוזכר לאחרונה. שחקן מאוד טכני ומוסר מצוין.
16 מאי 2019, 14:29
SirCharles כתב:דילייני שחקן נהדר, אבל בינו לבין סקוטי - מי שומר על ה2 של היריבה? עם וונאמייקר זה עוד יכול להסתדר כי הוא יותר גדול ופיזי (והם כבר הסתדרו יחד בדרושפאקה) אבל אם הוא יחזור לאירופה יהיו עליו קופצות עשירות יותר ממכבי. כנ"ל לגבי דילייני שהספיק מאז קובאן להיות שנתיים שחקן רוטציה בהוקס ולהוביל השנה את הקבוצה שלו בסין אאל"ט למקום הראשון בליגה שם. זול הוא לא יהיה ובכל מקרה אתה לא יכול שנה על גבי שנה לעשות את אותה הטעות של השקעה בשני גארדים יקרים שלא יכולים לשחק יחד.
עדיין מעדיף ללכת על צמד רכזים גבוה ופיזי, כמו יוביץ ומילר-מקינטייר. אף אחד מהם לא סקורר גדול אבל שניהם אתלטים, גדולים, יוצרי מצבים ומגנים מעל הממוצע.
נוסיף את זוסמן כ2 מחליף שנותן 3&D ואת דיבה שבהחלט יכול לתת 10 דקות של אטרף במשחקים מסוימים, וזהו קו אחורי שאני יכול לחיות איתו. יש בו אורך (יוביץ, זוסמן, מילר), יכולת יצירה לאחרים (יוביץ, מילר וגם סקוטי, זוסמן ואפילו דיבה ששיפר את החדירה ומסירה מאוד לאחרונה - איזה אסיסט דפק היום לשלשה של סקוטי!), הגנה (כולם פרט לסקוטי שדוקא מראה במשחקים האחרונים יכולת חטיפה לא רעה), קליעה (בעיקר סקוטי, אבל גם זוסמן, דיבה ומילר יכולים לצלוף מבחוץ) וגם ריבאונד (בעיקר מילר אבל גם דיבה יוביץ וזוס יכולים לעזור שם).
16 מאי 2019, 15:02
16 מאי 2019, 17:05
er79 כתב:SirCharles כתב:דילייני שחקן נהדר, אבל בינו לבין סקוטי - מי שומר על ה2 של היריבה? עם וונאמייקר זה עוד יכול להסתדר כי הוא יותר גדול ופיזי (והם כבר הסתדרו יחד בדרושפאקה) אבל אם הוא יחזור לאירופה יהיו עליו קופצות עשירות יותר ממכבי. כנ"ל לגבי דילייני שהספיק מאז קובאן להיות שנתיים שחקן רוטציה בהוקס ולהוביל השנה את הקבוצה שלו בסין אאל"ט למקום הראשון בליגה שם. זול הוא לא יהיה ובכל מקרה אתה לא יכול שנה על גבי שנה לעשות את אותה הטעות של השקעה בשני גארדים יקרים שלא יכולים לשחק יחד.
עדיין מעדיף ללכת על צמד רכזים גבוה ופיזי, כמו יוביץ ומילר-מקינטייר. אף אחד מהם לא סקורר גדול אבל שניהם אתלטים, גדולים, יוצרי מצבים ומגנים מעל הממוצע.
נוסיף את זוסמן כ2 מחליף שנותן 3&D ואת דיבה שבהחלט יכול לתת 10 דקות של אטרף במשחקים מסוימים, וזהו קו אחורי שאני יכול לחיות איתו. יש בו אורך (יוביץ, זוסמן, מילר), יכולת יצירה לאחרים (יוביץ, מילר וגם סקוטי, זוסמן ואפילו דיבה ששיפר את החדירה ומסירה מאוד לאחרונה - איזה אסיסט דפק היום לשלשה של סקוטי!), הגנה (כולם פרט לסקוטי שדוקא מראה במשחקים האחרונים יכולת חטיפה לא רעה), קליעה (בעיקר סקוטי, אבל גם זוסמן, דיבה ומילר יכולים לצלוף מבחוץ) וגם ריבאונד (בעיקר מילר אבל גם דיבה יוביץ וזוס יכולים לעזור שם).
דילייני לא היחיד מסין שאפשר להציע לו חוזה, קשה ככל שזה יהיה. גם את דריוס אדאמס אני לוקח לפני מילר מקינטייר ויוביץ בלי למצמץ.
16 מאי 2019, 17:41
SirCharles כתב:er79 כתב:SirCharles כתב:דילייני שחקן נהדר, אבל בינו לבין סקוטי - מי שומר על ה2 של היריבה? עם וונאמייקר זה עוד יכול להסתדר כי הוא יותר גדול ופיזי (והם כבר הסתדרו יחד בדרושפאקה) אבל אם הוא יחזור לאירופה יהיו עליו קופצות עשירות יותר ממכבי. כנ"ל לגבי דילייני שהספיק מאז קובאן להיות שנתיים שחקן רוטציה בהוקס ולהוביל השנה את הקבוצה שלו בסין אאל"ט למקום הראשון בליגה שם. זול הוא לא יהיה ובכל מקרה אתה לא יכול שנה על גבי שנה לעשות את אותה הטעות של השקעה בשני גארדים יקרים שלא יכולים לשחק יחד.
דילייני לא היחיד מסין שאפשר להציע לו חוזה, קשה ככל שזה יהיה. גם את דריוס אדאמס אני לוקח לפני מילר מקינטייר ויוביץ בלי למצמץ.
וואלה? היית לוקח את דריוס אדמס, על 185 סנטימטריו ו75 הקילוגרמים שלו, לשחק לצד ווילבקין בחמישייה? או שאתה בעד להוריד את ווילבקין וחוזה המיליון + שלו לספסל?
ועזוב את הסייז של אדמס, 3 שנים הוא לא שיחק כדורסל תחרותי באמת, עם כל הכבוד להגנות בליגה הסינית ו36 הנקודות שהוא קולע שם (ב27 זריקות בממוצע למשחק ו41 דקות).
כדורסל זה לא nba 2k. כדי שקבוצה תצליח צריך התאמה בין השחקנים.
16 מאי 2019, 19:31
er79 כתב:SirCharles כתב:er79 כתב:SirCharles כתב:דילייני שחקן נהדר, אבל בינו לבין סקוטי - מי שומר על ה2 של היריבה? עם וונאמייקר זה עוד יכול להסתדר כי הוא יותר גדול ופיזי (והם כבר הסתדרו יחד בדרושפאקה) אבל אם הוא יחזור לאירופה יהיו עליו קופצות עשירות יותר ממכבי. כנ"ל לגבי דילייני שהספיק מאז קובאן להיות שנתיים שחקן רוטציה בהוקס ולהוביל השנה את הקבוצה שלו בסין אאל"ט למקום הראשון בליגה שם. זול הוא לא יהיה ובכל מקרה אתה לא יכול שנה על גבי שנה לעשות את אותה הטעות של השקעה בשני גארדים יקרים שלא יכולים לשחק יחד.
וואלה? היית לוקח את דריוס אדמס, על 185 סנטימטריו ו75 הקילוגרמים שלו, לשחק לצד ווילבקין בחמישייה? או שאתה בעד להוריד את ווילבקין וחוזה המיליון + שלו לספסל?
ועזוב את הסייז של אדמס, 3 שנים הוא לא שיחק כדורסל תחרותי באמת, עם כל הכבוד להגנות בליגה הסינית ו36 הנקודות שהוא קולע שם (ב27 זריקות בממוצע למשחק ו41 דקות).
ההצעה שלך טובה יותר? יוביץ רכז בינוני מינוס. אדאמס שחקן נפלא, עזוב את הגובה, שומר וחוטף מצוין וסקורר פנטסטי. זה שהוא ממשיך לשחק בתחלואה של סין זה משהו אחר. אני גם לא אוהב את זה אבל בשביל לשחרר אותו משם צריך להציע לו הצעה טובה. הוא לא השחקן המוכשר היחיד שנתקע בחור הזה. להזכירך בעונתו הקודמת ביורוליג הוביל יחד עם גיימס, עוד שחקן לא "גבוה", לפיינל פור.
16 מאי 2019, 19:47
16 מאי 2019, 20:01
SirCharles כתב:er79 כתב:SirCharles כתב:er79 כתב:SirCharles כתב:דילייני שחקן נהדר, אבל בינו לבין סקוטי - מי שומר על ה2 של היריבה? עם וונאמייקר זה עוד יכול להסתדר כי הוא יותר גדול ופיזי (והם כבר הסתדרו יחד בדרושפאקה) אבל אם הוא יחזור לאירופה יהיו עליו קופצות עשירות יותר ממכבי. כנ"ל לגבי דילייני שהספיק מאז קובאן להיות שנתיים שחקן רוטציה בהוקס ולהוביל השנה את הקבוצה שלו בסין אאל"ט למקום הראשון בליגה שם. זול הוא לא יהיה ובכל מקרה אתה לא יכול שנה על גבי שנה לעשות את אותה הטעות של השקעה בשני גארדים יקרים שלא יכולים לשחק יחד.
ההצעה שלך טובה יותר? יוביץ רכז בינוני מינוס. אדאמס שחקן נפלא, עזוב את הגובה, שומר וחוטף מצוין וסקורר פנטסטי. זה שהוא ממשיך לשחק בתחלואה של סין זה משהו אחר. אני גם לא אוהב את זה אבל בשביל לשחרר אותו משם צריך להציע לו הצעה טובה. הוא לא השחקן המוכשר היחיד שנתקע בחור הזה. להזכירך בעונתו הקודמת ביורוליג הוביל יחד עם גיימס, עוד שחקן לא "גבוה", לפיינל פור.
זה נראה שעדיין לא הבנת שאם ישקיעו סכום גדול בעוד גארד תותח אז לא יישאר כסף לפורוורדים טובים. אני מעדיף רכז סולידי שישלים את ווילבקין ופורוורדים יותר טובים מאשר היו לנו העונה מאשר 2 גארדים סקוררים שלא יוכלו לשחק יחד כי אף אחד מהם לא יכול לשמור על שחקנים טיפה פיזיים + קלויארו ואובריינט כפורוורדים מובילים.
16 מאי 2019, 20:20
er79 כתב:SirCharles כתב:er79 כתב:SirCharles כתב:er79 כתב:דילייני לא היחיד מסין שאפשר להציע לו חוזה, קשה ככל שזה יהיה. גם את דריוס אדאמס אני לוקח לפני מילר מקינטייר ויוביץ בלי למצמץ.
זה נראה שעדיין לא הבנת שאם ישקיעו סכום גדול בעוד גארד תותח אז לא יישאר כסף לפורוורדים טובים. אני מעדיף רכז סולידי שישלים את ווילבקין ופורוורדים יותר טובים מאשר היו לנו העונה מאשר 2 גארדים סקוררים שלא יוכלו לשחק יחד כי אף אחד מהם לא יכול לשמור על שחקנים טיפה פיזיים + קלויארו ואובריינט כפורוורדים מובילים.
הפוך גוטה. אם זה להשקיע כרכז איכותי או פורוורד איכותי אופציה א היא הנכונה. עם פורוורד איכותי וסקוטי לא תגיע לשום מקום. חותם על זה עכשיו
17 מאי 2019, 00:03
Jack55 כתב:er79 כתב:SirCharles כתב:er79 כתב:SirCharles כתב:וואלה? היית לוקח את דריוס אדמס, על 185 סנטימטריו ו75 הקילוגרמים שלו, לשחק לצד ווילבקין בחמישייה? או שאתה בעד להוריד את ווילבקין וחוזה המיליון + שלו לספסל?
הפוך גוטה. אם זה להשקיע כרכז איכותי או פורוורד איכותי אופציה א היא הנכונה. עם פורוורד איכותי וסקוטי לא תגיע לשום מקום. חותם על זה עכשיו
מסכים איתך, אני אישית מעדיף שילוב של וונאמייקר-ווילבקין-אובראיינט, מאשר יוביץ'-ווילבקין-מיקי .
יש כאלה שיעדיפו את השלישייה השנייה, אבל אני לגמריי הולך עם רכז פיזי שיודע לתת הגנה ושכבר יש לו עבר וניסיון עם ווילבקין (ושהציוות ביניהם בוודאות יעבוד) .