פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים

17 יוני 2019, 07:51

ראול נטו
1.85
חוזרים לרכזים נמוכים
לא נראה לי מה שספרופולוס מחפש

17 יוני 2019, 09:38

רועי כהן: מכבי ת"א במאמצים להשאיר את ג'וני אובריאנט והעבירה לאנשיו הצעה משודרגת

17 יוני 2019, 09:43

Rampel כתב:כאילו, אני מבין שהנהלת הלייקרס מפגרת, אבל במסגרת התקציב, קארוסו כמחליף לווקר זה מושלם. אני אשכרה אתעצבן אם יוותרו עליו, יותר משאשמח אם הוא יהיה פה

בשורה התחתונה, לא נשמע לי אמין. אתם מבינים שאנחנו מדברים על קומבו, מוביל כדור, עושה הגנה, pass first ועל הדרך אשכרה שיפר את כל האלמנטים ההתקפיים שלו?

קארוסו של 2018 היה שחקן של 43% ל-2, 30% ל-3, בערך חצי חטיפה למשחק ו-70% מהעונשין. העונה עם יותר דקות הוא נתן תפוקה של 44% ל-2, 40% ל-3, חטיפה למשחק ו-80% מהעונשין. תירגם את זה ל-9 נקודות, 3 אסיסטים ו-3 ריבאונדים ב-21 דקות.. למה ששחקן עם מספרים כאלו יעזוב את הליגה? לא נשמע אמין..

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

ההנהלה של הלייקרס לא מפגרת.
הם מכוונים גבוה יותר השנה ויכול להיות שיעדיפו להשקיע את הכסף שלהם בפוינט גארד מנוסה יותר.
אין להם כסף מיותר לבזבז, ואם זה חוזה מינימום בשביל לחמם את הספסל בLA או קצת יותר כסף בשביל לשחק באירופה- יש על מה לדבר כנראה.

17 יוני 2019, 10:08

החציל האצטקי כתב:
Rampel כתב:כאילו, אני מבין שהנהלת הלייקרס מפגרת, אבל במסגרת התקציב, קארוסו כמחליף לווקר זה מושלם. אני אשכרה אתעצבן אם יוותרו עליו, יותר משאשמח אם הוא יהיה פה

בשורה התחתונה, לא נשמע לי אמין. אתם מבינים שאנחנו מדברים על קומבו, מוביל כדור, עושה הגנה, pass first ועל הדרך אשכרה שיפר את כל האלמנטים ההתקפיים שלו?

קארוסו של 2018 היה שחקן של 43% ל-2, 30% ל-3, בערך חצי חטיפה למשחק ו-70% מהעונשין. העונה עם יותר דקות הוא נתן תפוקה של 44% ל-2, 40% ל-3, חטיפה למשחק ו-80% מהעונשין. תירגם את זה ל-9 נקודות, 3 אסיסטים ו-3 ריבאונדים ב-21 דקות.. למה ששחקן עם מספרים כאלו יעזוב את הליגה? לא נשמע אמין..

ההנהלה של הלייקרס לא מפגרת.
הם מכוונים גבוה יותר השנה ויכול להיות שיעדיפו להשקיע את הכסף שלהם בפוינט גארד מנוסה יותר.
אין להם כסף מיותר לבזבז, ואם זה חוזה מינימום בשביל לחמם את הספסל בLA או קצת יותר כסף בשביל לשחק באירופה- יש על מה לדבר כנראה.
ההנהלה בלייקרס לגמרי אשפה. ג'ני באס גומרת על כל המורשת של אבא שלה. זה כל כך מביך שזה נותן פייט יפה לפדרמנים.

למה לשחקן לוותר על חוזה מינימום NBA מובטח (לראשונה בקריירה שלו, שזה לפחות אותם מיליון דולר וקצת) ולהיות רכז מחליף, ככל הנראה לסופרסטאר (ווקר או קיירי), בשביל לשחק ביורוליג במכבי?

בשביל שקארוסו יהיה פה, צריך שגם הלייקרס יהיו מאוד מפגרים וגם אף קבוצת NBA לא תרים אותו.. נשמע לי לא סביר.

17 יוני 2019, 10:21

Rampel כתב:ההנהלה בלייקרס לגמרי אשפה. ג'ני באס גומרת על כל המורשת של אבא שלה. זה כל כך מביך שזה נותן פייט יפה לפדרמנים.

למה לשחקן לוותר על חוזה מינימום NBA מובטח (לראשונה בקריירה שלו, שזה לפחות אותם מיליון דולר וקצת) ולהיות רכז מחליף, ככל הנראה לסופרסטאר (ווקר או קיירי), בשביל לשחק ביורוליג במכבי?

בשביל שקארוסו יהיה פה, צריך שגם הלייקרס יהיו מאוד מפגרים וגם אף קבוצת NBA לא תרים אותו.. נשמע לי לא סביר.

לא בטוח שיתנו לו חוזה מינימום בLA.
עם כל הכבוד לסיום העונה המרשים מאוד שלו בגארבג׳-טיים, הוא גם שיחק 27 משחקים בג׳י-ליג בקבוצה שסיימה במאזן שלילי, והמספרים שלו שם היו נמוכים משנה שעברה.
14 נקודות ב41% מהשדה ו28% משלוש, 3.8 ריבאונדים, 5.8 אסיסטים זה אלה מספרים שקשה להתגאות בהם.

נכון שהקבוצה בסאות׳ ביי הייתה בית-זונות, אבל עדיין- זה עוד נתון שצריך לקחת בחשבון.

בקיצור, יש לו מקום באן בי איי, אבל אם אחרי סיום עונה כזה הוא צריך עדיין להלחם על המקום שלו (בל״א או בכל מקום אחר) כמו כל שנה עד עכשיו- יכול להיות שנכון יותר מבחינתו ללכת לאירופה.
הוא הראה מספיק כדי להוכיח שהוא legit. השאלה אם מישהי תבנה עליו מקצועית או שהוא ימשיך לבזבז את הזמן בליגת הפיתוח או דבוק לספסל.

17 יוני 2019, 12:03

צופה לי להנאתי בגמר של סאסרי וונציה.

אני מתחיל נורא לאהוב את ראשון תומאס. זה בכלל שחקן שהטיקט שלו זה הגנה, אבל בפלייאוף הזה המספרים שלו מפלצתיים. הוא טחן את הצורה למילאנו בסוויפ שהם נתנו להם, ועכשיו הוא נהדר גם נגד ונציה (202, סידרת הגמר).
נכון, גם ביורופקאפ הוא זכה והיה מצטיין וכן, כולה יורופקאפ אבל זה מה יש כרגע.
העניין הוא שהוא בקו עלייה. מאוד צעיר בסך הכל, בן 24, שנה שראשונה באירופה, ועושה התקדמות אדירה ממשחק למשחק.

לדעתי עוד שנתיים הוא שחקן יורוליג משובח. הייתי לוקח אותו.
נערך לאחרונה על ידי Mitelka בתאריך 17 יוני 2019, 13:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

17 יוני 2019, 13:17

Mitelka כתב:צופה לי להנאתי בגמר של סאסרי וונציה.

אני מתחיל נורא לאהוב את ראשון תומאס. זה בכלל שחקן שהטיקט שלו זה הגנה, אבל בפלייאוף הזה המספרים שלו מפלצתיים. הוא טחן את הצורה למילאנו בסוויפ שהם נתנו להם, ועכשיו הוא נהדר גם נגד ונציה (202, סידרת הגמר).
העניין הוא שהוא בקו עלייה. מאוד צעיר בסך הכל, בן 2, שנה שראשונה באירופה, ועושה התקדמות אדירה ממשחק למשחק.

נשמע לי בוסרי מדי ליורוליג

17 יוני 2019, 13:19

שמואל1 כתב:רועי כהן: מכבי ת"א במאמצים להשאיר את ג'וני אובריאנט והעבירה לאנשיו הצעה משודרגת

שיפסיקו כבר עם השטויות שלהם .

17 יוני 2019, 13:28

A.Parker כתב:
Mitelka כתב:צופה לי להנאתי בגמר של סאסרי וונציה.

העניין הוא שהוא בקו עלייה. מאוד צעיר בסך הכל, בן 2, שנה שראשונה באירופה, ועושה התקדמות אדירה ממשחק למשחק.

נשמע לי בוסרי מדי ליורוליג

חח. 24 כמובן.

17 יוני 2019, 14:18

שמואל1 כתב:רועי כהן: מכבי ת"א במאמצים להשאיר את ג'וני אובריאנט והעבירה לאנשיו הצעה משודרגת

אבוי. הוא יותר טיפש מהיקמן.

17 יוני 2019, 15:27

שמוליק כתב:

ואיקמן היה בין האחראים שהביאו גביע אירופה

17 יוני 2019, 15:34

מקווה שמכבי לא הגזימו והציעו לו מיליון, אני מנסה לחשוב, אם העונה הוא השתכר ב600K, בטח ההצעה הראשונית הייתה 700K, ואולי עכשיו שדרגו ל900K בערך.
בכל מקרה אני מאוד מקווה שיש לו הצעות הרבה יותר גדולות כי לפי איך שזה נראה ההצעה של מכבי היא לפחות 800K במקרה הטוב, זה ידפוק אותנו .
אובראיינט עדיין מחזיק בהצעות של יותר ממיליון דולר לעונה משתי קבוצות יורוליג, אחת מהן היא סגנית אלופת אירופה אנדולו אפס, אבל בימים האחרונים מכבי ת"א הגישה לנציגיו הצעה משופרת. הפורוורד כבר אמר למקורביו שאם ההצעות הכספיות יהיו דומות, הוא יעדיף להישאר בישראל, במיוחד בגלל שהתחבר מאוד לתל אביב ולאווירה במכבי.

השינוי בשיחות עם אובראיינט הגיע בעקבות לחץ מצד הצוות המקצועי במכבי ת"א, בראשות המאמן יאניס ספרופולוס וכל הנהלת מכבי. ספרופולוס משוכנע שאובראיינט, כמו טאריק בלאק, יפגין יכולת משופרת בעונתו השנייה ביורוליג. בנוסף, הוא לא רוצה לראות קבוצה אחרת נהנית משכר הלימוד שהאלופה שילמה עבורו בעונה החולפת.

17 יוני 2019, 16:25

Jack55 כתב:

מקווה שמכבי לא הגזימו והציעו לו מיליון, אני מנסה לחשוב, אם העונה הוא השתכר ב600K, בטח ההצעה הראשונית הייתה 700K, ואולי עכשיו שדרגו ל900K בערך.
בכל מקרה אני מאוד מקווה שיש לו הצעות הרבה יותר גדולות כי לפי איך שזה נראה ההצעה של מכבי היא לפחות 800K במקרה הטוב, זה ידפוק אותנו .
אובראיינט עדיין מחזיק בהצעות של יותר ממיליון דולר לעונה משתי קבוצות יורוליג, אחת מהן היא סגנית אלופת אירופה אנדולו אפס, אבל בימים האחרונים מכבי ת"א הגישה לנציגיו הצעה משופרת. הפורוורד כבר אמר למקורביו שאם ההצעות הכספיות יהיו דומות, הוא יעדיף להישאר בישראל, במיוחד בגלל שהתחבר מאוד לתל אביב ולאווירה במכבי.

השינוי בשיחות עם אובראיינט הגיע בעקבות לחץ מצד הצוות המקצועי במכבי ת"א, בראשות המאמן יאניס ספרופולוס וכל הנהלת מכבי. ספרופולוס משוכנע שאובראיינט, כמו טאריק בלאק, יפגין יכולת משופרת בעונתו השנייה ביורוליג. בנוסף, הוא לא רוצה לראות קבוצה אחרת נהנית משכר הלימוד שהאלופה שילמה עבורו בעונה החולפת.

אני ראיתי שמאנדולו יש לו הצעה לשנתיים על 1.9מ

Sent from my iPhone using Tapatalk

17 יוני 2019, 16:28

arie85 כתב:
שמוליק כתב:

ואיקמן היה בין האחראים שהביאו גביע אירופה

לא אמרתי שאין לו את מה שיש לו.

17 יוני 2019, 16:43

TAYO כתב:
Jack55 כתב:

אם אלה הסכומים, כנראה שאפשר לדבר.
מניח שמכבי הציעו 650-700, ויכולים לעלות ל750-850, שזה כבר יותר קרוב למה שאנאדולו מציעים.
אם ג׳וני רוצה, הוא ימשיך. מכבי עושה את שלה מבחינתה.

17 יוני 2019, 16:44

החציל האצטקי כתב:
TAYO כתב:
Jack55 כתב:

אם אלה הסכומים, כנראה שאפשר לדבר.
מניח שמכבי הציעו 650-700, ויכולים לעלות ל750-850, שזה כבר יותר קרוב למה שאנאדולו מציעים.
אם ג׳וני רוצה, הוא ימשיך. מכבי עושה את שלה מבחינתה.

מכבי גם עושה טעות על הדרך, לשלם לאובראיינט 800 נראלי דיי מוגזם, אפשר להציע את זה לפויטמן לצורך העניין.

17 יוני 2019, 16:44

750-800 אלו סכומים הגיוניים ויש סיכוי לא רע שאם זאת ההצעה הוא באמת ימשיך. סהכ אני בעד.
חוץ מזה כאמור, מכבי לא צריכה לעשות 'הרבה' מבחינת כמות אבל כן לפגוע באיכות.
רכז זר, וולטרס, כספי(?), 4.5 זר ואמארה (אם טיוס עוזב).

17 יוני 2019, 16:46

בינתיים הקיץ מתנהל טוב.
מכבי עושה את מה שצריך כדי להשאיר את השחקנים המתאימים מהשלד הקיים (בלאק, אובראיינט, קיין).
השמות בתקשורת לעמדת הרכז מרמזים על נכונות להשקיע ברכז בכיר ואיכותי.
הסימנים לגבי כספי גם טובים - הוא כבר אמר שאם לא NBA אז מכבי (ואני מאמין שיש הבנות לגבי החוזה).

17 יוני 2019, 16:47

Jack55 כתב:מכבי גם עושה טעות על הדרך, לשלם לאובראיינט 800 נראלי דיי מוגזם, אפשר להציע את זה לפויטמן לצורך העניין.

אף אחד לא ערב לך שפויטמן יהיה טוב מג׳וני.
אם יאניס רוצה- יאניס יקבל.
ֿ
זו התנהלות מקצועית בריאה, גם אם אנחנו לא מתים על זה.
בסופו של דבר ההחלטה היא של המאמן דרך השרביט של המנהל המקצועי, וזה בסדר.

יאניס עבד קשה ומבין היטב איך הוא משתמש בכל שחקן.
אם יקבל חיזוקים מתאימים במקומות שהוא מרגיש שצריכים חיזוק- עשינו עבודה טובה.

17 יוני 2019, 16:53

החציל האצטקי כתב:
Jack55 כתב:מכבי גם עושה טעות על הדרך, לשלם לאובראיינט 800 נראלי דיי מוגזם, אפשר להציע את זה לפויטמן לצורך העניין.

אף אחד לא ערב לך שפויטמן יהיה טוב מג׳וני.
אם יאניס רוצה- יאניס יקבל.
ֿ
זו התנהלות מקצועית בריאה, גם אם אנחנו לא מתים על זה.
בסופו של דבר ההחלטה היא של המאמן דרך השרביט של המנהל המקצועי, וזה בסדר.

יאניס עבד קשה ומבין היטב איך הוא משתמש בכל שחקן.
אם יקבל חיזוקים מתאימים במקומות שהוא מרגיש שצריכים חיזוק- עשינו עבודה טובה.

שמע בגדול, אני לא הכי נגד ג'וני כי כן רציתי שימשיך פה, אבל אני מקווה שקודם כל זה אכן 800K ולא יותר, וגם מקווה שהסכום הזה לא יפגע יותר מדי בהחתמת הרכז (בטח אם כספי בסוף יגיע)
בכל מקרה אני כן מסכים שאם יאניס רוצה אז הוא צריך להמשיך, הדבר האחרון שאני רוצה זה שהמקרים מעבר יחזרו וההנהלה לא תתן אך ורק למאמן לבנות את הסגל בלי התערבות .
אני חושב שהסגל של השנה היה סגל טוב, ובגדול הוא צריך רק שיפורים במקומות הראויים - רכז בכיר במקום פארגו, וולטרס במקום ריי, כספי במקום רול, סנטר זר במקום טיוס ואולי אמארה במקום לוי, זה כבר נראה הרבה אבל הרבה יותר טוב .
נושא נעול