שמואל1 כתב:חסרה לי נקודהShay_uzan כתב::dance4
3
-2
-2
3
3
3
=
8
קצת עסוק, אבדוק הכל
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
3
-2
-2
3
3
3
=
8
3
-2
-2
3
3
3
=
8
Shay_uzan כתב:שמואל1 כתב:חסרה לי נקודהShay_uzan כתב::dance4
3
-2
-2
3
3
3
=
8
זה לא שחסר לך נקודה, זה שקיבלת 5 אקסטרה (הסתכלת על העמודה של המשחקים של אתמול).
אני ידעתי שיש בעיה, לצערי הייתי צריך לעשות את זה מהר, כל התוצאות של המשחק בין זניט למינכן עודכנו
תודה שאמרת לי, מוזר כי העלתי מחדששמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:שמואל1 כתב:חסרה לי נקודהShay_uzan כתב::dance4
3
-2
-2
3
3
3
=
8
זה לא שחסר לך נקודה, זה שקיבלת 5 אקסטרה (הסתכלת על העמודה של המשחקים של אתמול).
אני ידעתי שיש בעיה, לצערי הייתי צריך לעשות את זה מהר, כל התוצאות של המשחק בין זניט למינכן עודכנו
אה... הטבלה עדין לא מעודכנת
Hujirat כתב:זניט - מינכן: (3)
צסק"א - ברצלונה: (7)
ברלין - אנדולו: (12)
מכבי - אולימפיקוס: (13)
באסקוניה - הכוכב האדום: (5)
חימקי - וילרבאן: (9(
ז'לגיריס - מילאנו: (4)
ולנסיה - פנרבחצ'ה: (6)
Shay_uzan כתב:אויי שמוליק שמוליק...
Shay_uzan כתב::king
הכל פתוח, יש עוד 8 סבבים לסוף העונה הסדירה, אחרי זה יש גם פלייאוף (ב2 השיטות) ופיינל פור. הכל פתוחשמואל1 כתב:Shay_uzan כתב::king
מזל טוב לאראל, ככל הנראה המנצח של המשחק.
עכשיו אני צריך להתרכז בלא לאבד את המקום השני לשמוליק.
Shay_uzan כתב:הכל פתוח, יש עוד 8 סבבים לסוף העונה הסדירה, אחרי זה יש גם פלייאוף (ב2 השיטות) ופיינל פור. הכל פתוחשמואל1 כתב:Shay_uzan כתב::king
מזל טוב לאראל, ככל הנראה המנצח של המשחק.
עכשיו אני צריך להתרכז בלא לאבד את המקום השני לשמוליק.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Shay_uzan כתב:אויי שמוליק שמוליק...
שמוליק כתב:Shay_uzan כתב:אויי שמוליק שמוליק...
ה אוי לכוון המשחק של ריאל מדריד, העתקתי את אותה רשימת משחקים שלא כללה את המשחק שלה ואת ההודעות שלך...ראיתי אחרי
פרסמתי כמו תמיד, 24 שעות אחרי, הבעיה עם שמוליק שהוא הזין את כל המשחקים לפני חוץ מאת המשחק של ריאל.yellowaura כתב:שמוליק כתב:Shay_uzan כתב:אויי שמוליק שמוליק...
ה אוי לכוון המשחק של ריאל מדריד, העתקתי את אותה רשימת משחקים שלא כללה את המשחק שלה ואת ההודעות שלך...ראיתי אחרי
קורה..גם אני פספסתי.
המסקנה-
לפרסם את המחזור הבא מייד בסיום המחזור הקודם.
לגבי המסקנה אמרתי 200 פעם, אם אתם רוצים, כולם יכולים לעשות את זהyellowaura כתב:שמוליק כתב:Shay_uzan כתב:אויי שמוליק שמוליק...
קורה..גם אני פספסתי.
המסקנה-
לפרסם את המחזור הבא מייד בסיום המחזור הקודם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Shay_uzan, גל גל ו־30 אורחים