אחדשיודע כתב:לא הבנתי. מה ציפית משחקן גמלוני וכבד כמו לופז? הוא אולי איבד קשר עין עם הכדור במקרה הזה (מזכיר משחקי כדור עם כלב), אבל אבדיה איבד את האריס הרבה יותר מידי פעמים (פעמיים רק במהלך הזה, אבל היו עוד הרבה). זה היה השחקן שלו. והאריס היה חם, הוא היה צריך להידבק לו לתחת.
פה לדני לא היה מה לעשות, אתה לא יכול להידבק לשחקן בפיק כאשר המגן השני נמצא מתחת לסל, גם בשאר המקרים, דני עלה כמעט לבד להגנה מול 4 שחקנים, סבבה, הוא קלע אבל מה אתה רוצה משחקן כמו דני שלא יודע להגן גם מתחת לסל וגם בקשת ה3 לבד (משהו שאף אחד לא יודע לעשות) על 3 שחקנים.
הוויזארדס היו צריכים לעשות כמו דני ולרדת להגנה! לא משהו שהוא מהפכני אלא הדבר הכי בסיסי שיש, 2 על 4 זה יגמר בסל קל ומי שאשם בזה זה לא אף אחד מ2 השחקנים ששמרו אלא ה3 שהחליטו שזה לא קריטי. מה לופז היה צריך לעשות? כשהוא רואה את השחקן שלו עושה פיק במיוחד באותה עמדה הוא צריך לא לחכות בצבע, כבד או לא, זה לא יותר מידי לבקש, הוא צריך ללכת לקו השלוש ולחפות לשניה כדי שדני יוכל לחזור וגם לגרום לכך שהפיק יהיה בצורה יותר נוחה לדני, לא משנה מה, לא להשאיר שחקן אחד לשמור על 2 או 3 שחקנים ובטח שלא להוציא אותו מיד אחרי כי מה המאמן מנסה לומר בזה? "אם תנסו לשמור, תצאו"? לופז לא כבד ברמה שהוא לא יכול ללכת 2 צעדים החוצה ואם הוא כזה אז הוא צריך לשבת בספסל בגלל מיסמאצ או לחשוב לפרוש מהמקצוע.
כל הסלים האלה כולם חטפו, ובמשחק אתמול זה תמיד מאותה סיבה, חוסר ברמת מחדל בהגנה בסיסית (שאני לא מבין למה זה בכלל צריך להיות דיון, זה אמור להיות מובן מעליו), שחקן לא אמור לשמור על 3 שחקנים ובטח שלא לצאת על זה.
אגב, אי אפשר לומר שאני מתלונן על זה מעכשיו או שזה בגלל דני, מהמשחקים הראשונים אני כמעט תמיד מזכיר שתמיד יש שחקן אחד בחמישיה שמראה אכפתיות בהגנה, שומר בשביל כולם וכאשר ברוקס מחליט שצריך להעניש מישהו אותו שחקן נענש. זה לא משנה אם זה דני או בונגה או אחד משחקני הספסל האחרים שמידי פעם מראים רצון, זאת אחת הסיבות ללמה הוויזארדס נראים ככה אולי השניה הכי מרכזית אחרי ניהול התקפי שלא קיים או אפילו הראשונה ואני בכלל לא מבין מה הטענות נגד דני בנושא.