פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: דני אבדיה והוושינגטון וויזארדס V2 - דני חוזר!

01 פברואר 2021, 09:03

https://twitter.com/NeilDalal96/status/ ... 7202169857
Just has not been Deni Avdija's night. Scott Brooks said he would be on the most minutes restriction out of anyone. He may have had some symptoms from COVID-19 impacting him more than others. He's frustrated with himself on the bench as Garrison Mathews will finish the game
Six players (Avdija, Brown, Smith, Bertans, Hachimura, Wagner) tested positive. Three others were tied up in the protocol due to contact tracing, but did not end up contracting it

אז אבדיה, אחרי משחק קשה מבחינתו של 2 נק׳ (1/4 מהשדה ו-0/2 לשלוש) ב-15 דקות, נתן עבודה: https://twitter.com/NeilDalal96/status/ ... 3158494210
A tough return game from Deni Avdija after being sidelined for three weeks with COVID-19. So naturally he is putting in some work after the game with assistant coach David Adkins
תמונה

בצד השני של המגרש - הצ׳ימורה (עם קורי גיינס מיודענו): https://twitter.com/NeilDalal96/status/ ... 2917197826

01 פברואר 2021, 11:43

למה אף אחד לא הזכיר את איש סמית'? הבן אדם עם 24+ בפלוס/מינוס במשחק הזה!

01 פברואר 2021, 11:57

אחדשיודע כתב:https://twitter.com/NeilDalal96/status/1356061717202169857
Just has not been Deni Avdija's night. Scott Brooks said he would be on the most minutes restriction out of anyone. He may have had some symptoms from COVID-19 impacting him more than others. He's frustrated with himself on the bench as Garrison Mathews will finish the game
Six players (Avdija, Brown, Smith, Bertans, Hachimura, Wagner) tested positive. Three others were tied up in the protocol due to contact tracing, but did not end up contracting it

אז אבדיה, אחרי משחק קשה מבחינתו של 2 נק׳ (1/4 מהשדה ו-0/2 לשלוש) ב-15 דקות, נתן עבודה: https://twitter.com/NeilDalal96/status/ ... 3158494210
A tough return game from Deni Avdija after being sidelined for three weeks with COVID-19. So naturally he is putting in some work after the game with assistant coach David Adkins
תמונה

בצד השני של המגרש - הצ׳ימורה (עם קורי גיינס מיודענו): https://twitter.com/NeilDalal96/status/ ... 2917197826
זה האישור הרשמי שחיכיתי לו לכך שדני נדבק בקורונה.

01 פברואר 2021, 12:38

felix_r כתב:למה אף אחד לא הזכיר את איש סמית'? הבן אדם עם 24+ בפלוס/מינוס במשחק הזה!

אחלה איש ישמעאל.

01 פברואר 2021, 13:08

העיקר רועי כהן הודיע נחרצות שאבדיה לא נדבק בקורונה :laugh1

01 פברואר 2021, 13:59

אוי דני דני. היה פשוט עצוב לראות אותו במשחק הזה. כל כך כבד פיזית, אבוד הגנתית, עושה כל פעולה בדיליי, אפילו כשהלך לתת כיף לחבר הוא עשה את זה באיחור של שתי שניות. כנראה שלעובדה שהוא היה בחוץ 3 שבועות יש בזה חלק, אבל אסור שזה יהיה תירוץ, גם איש סמית' היה בחוץ כמה שבועות ולמרות זאת היה מהגורמים העיקריים לניצחון של הוויזארדס.

הדבר שהכי מדאיג אותי כרגע זה שהוא נראה רע מאוד פיזית. לא יכול שלא לתהות כל הזמן מה לעזעזל המאמנים האישיים שלו עשו איתו בכל השנים האלה. איך הוא נראה כל כך לא גמיש ונוקשה? זו ורק זו הסיבה שלא מוסרים לו, הוא בקושי זז, אף אחד לא יטרח למסור לשחקן שמשחק באיטיות וכל כך מהוסס.

הסוכן שלו מתן סימן טוב אמר משהו שאהבתי מאוד לשמוע בזמנו כי הוא כיוון גבוה, הוא אמר שהשאיפה היא שהוא יהיה בבוא היום כמו בן סימונס רק עם קליעה (בפסקה "נא להשוות"):
https://sports.walla.co.il/item/3381254

כלומר, השאיפה היא שיהיה פוינט פורוורד יצירתי ויוצר. אם לשם הוא מכוון אותו, איפה לנקוט צעדים שיביאו אותו לשם? איפה לשפר משמעותית את הגמישות והיכולת לשנות כיוון ומהירות? איפה ביטחון בלדרוש כדור?

לדעתי גם דני מנופח מאוד כרגע במחשבות. כל מהלך לא טוב שלו יושב לו בראש ומקשה עליו להשתחרר. קל לזהות איזה שחקן נראה משוחרר ואיזה לא. גם כשהוא בספסל הוא נראה מנותק ושקוע בעצמו.

01 פברואר 2021, 14:33

~Box & 1~ כתב:אוי דני דני. היה פשוט עצוב לראות אותו במשחק הזה. כל כך כבד פיזית, אבוד הגנתית, עושה כל פעולה בדיליי, אפילו כשהלך לתת כיף לחבר הוא עשה את זה באיחור של שתי שניות. כנראה שלעובדה שהוא היה בחוץ 3 שבועות יש בזה חלק, אבל אסור שזה יהיה תירוץ, גם איש סמית' היה בחוץ כמה שבועות ולמרות זאת היה מהגורמים העיקריים לניצחון של הוויזארדס.

הדבר שהכי מדאיג אותי כרגע זה שהוא נראה רע מאוד פיזית. לא יכול שלא לתהות כל הזמן מה לעזעזל המאמנים האישיים שלו עשו איתו בכל השנים האלה. איך הוא נראה כל כך לא גמיש ונוקשה? זו ורק זו הסיבה שלא מוסרים לו, הוא בקושי זז, אף אחד לא יטרח למסור לשחקן שמשחק באיטיות וכל כך מהוסס.

הסוכן שלו מתן סימן טוב אמר משהו שאהבתי מאוד לשמוע בזמנו כי הוא כיוון גבוה, הוא אמר שהשאיפה היא שהוא יהיה בבוא היום כמו בן סימונס רק עם קליעה (בפסקה "נא להשוות"):
https://sports.walla.co.il/item/3381254

כלומר, השאיפה היא שיהיה פוינט פורוורד יצירתי ויוצר. אם לשם הוא מכוון אותו, איפה לנקוט צעדים שיביאו אותו לשם? איפה לשפר משמעותית את הגמישות והיכולת לשנות כיוון ומהירות? איפה ביטחון בלדרוש כדור?

לדעתי גם דני מנופח מאוד כרגע במחשבות. כל מהלך לא טוב שלו יושב לו בראש ומקשה עליו להשתחרר. קל לזהות איזה שחקן נראה משוחרר ואיזה לא. גם כשהוא בספסל הוא נראה מנותק ושקוע בעצמו.

קודם כל הוא היה בחוץ 3 שבועות, וגיל ברק אמר בתחילת השידור שהוא לא נגע בכלל בכדור משהו כמו שבועיים. אז אפשר להבין את האיטיות שהפגין אתמול.
באופן כללי, וכבר התבאטתי על כך בעבר, אני מרגיש דני פחות זריז ואתלטי מאשר היה במכבי. יכול להיות שזו ההשפעה ישירה של העלייה במסת השריר והמשקל. זה יכול לקרות.
בכל מקרה אני מעדיף שלא להסיק מסקנות מהמשחק האחרון, מעריך שהוא יצטרך עוד איזה 2-3 משחקים כדי לחזור לפורמה שהוא היה בה לפני הפגרה.
לגבי לאן הוא שואף - שאיפות לחוד ומציאות לחוד. בסיטואציה של הקבוצה הנוכחית, אין לו שום סיכוי להפוך לפוינט פוורורד. וזה נטו חוסר מזל, כי בקבוצות אחרות הוא היה פורח באספקט הזה.
כרגע דני מתעצב להיות שחקן של D&3, וחבל. מקווה שסקוט ברוקס ובראדלי ביל יעופו ואז אולי יהיה סיכוי לדני להצליח.

01 פברואר 2021, 16:28

זה שרוצים לעשות משהו מסוים עם דני, ואפילו זה שיש לדני את הפוטנציאל לזה, לא אומר שהוא בהכרח יכול לממש את זה. החיים הם לא משחק מחשב שאתה פשוט משקיע כמה נקודות (אימונים) באספקט מסוים ואתה משתפר בו. יכול מאוד להיות שדני פשוט לא מספיק טוב לבצע דברים מסוימים ברמות האלו.

על המשחק הזה אני נותן לו "פטור" כי זה היה לי ברור שקשה לחזור אחרי מחלה קשה. יש לו זמן בשנתיים הקרובות, פשוט כדאי שזה יגיע מתישהו בשביל שהוא יוכל להישאר ולעשות קריירה יפה בנבא.

01 פברואר 2021, 18:48

שמואל, בהחלט חושב שיש קשר בין העלאת המסה לזה שהוא נראה יותר כבד. לא ברור לי מה הדחיפות הזו לנפח אותו במסה, נקווה שהצוות סביבו יודע מה הוא עושה כי דני זה שחקן שחייב להישאר אתלטי וזריז אחרת הוא יהיה זוועתי כי גם ככה היכולת האישית שלו כרגע חייבת המון ליטוש.

גם אפשר להבליג לו על זה שהיה בחוץ 3 שבועות, אני מדבר על משהו אחר. אני מדבר על זה שהוא חייב להראות ניצוצות בכל משחק. לא מבקש ממנו לתת משחקים שלמים, אפילו לא לתת 5 דקות של כדורסל שלם. כרגע מסתפק בזה שיתן פאקינג 2 דקות רצופות מעולות בכל משחק. היו לו עד עכשיו 2 כאלה בלבד, ברבע השלישי מול פילדלפיה במשחק הראשון, וב2 דקות האחרונות מול מיאמי. רחוק רחוק מלהספיק.

עכשיו, בקשר לרול שלו ולזה שבלתי אפשרי שהוא יהיה פוינט פורוורד לצד ווסטברוק. זה תירוץ. הוא לא עושה כרגע אפילו את המינימום. שים את מייקל פורטר ג'וניור בעונת הרוקי שלו בדיוק בסיטואציה של דני, איך הוא היה נראה במקומו? היה מוכן להיות עציץ וליידות רק שלשות פנויות או שבמעט הזדמנויות שהיה מקבל היה מנסה לכדרר, ללכת קצת אחד על אחד ולנסות להפגין את הכישורים ההתקפיים שלו? שוב, אנחנו לא מדברים רק על המשחק הזה, זה מה שהוא הראה עד עכשיו בכל משחק לצד ווסטברוק וביל. חוסר ביטחון מטורף שבמקום לייצר סביבו הייפ עושה ההיפך.

התפקיד שלו זה לא לסחוב את וושינגטון לניצחונות, זה התפקיד של ביל ו-ווסטברוק כי זו הקבוצה שלהם (וכולי תקווה שהחבילה הזו תתפרק כמה שיותר מהר כי זה יהיה הרבה יותר טוב לוויזארדס ולדני בטווח הרחוק). התפקיד של דני זה לגרום לאוהדים לייצר ציפיות, להראות ניצוצות של גאונות, ומדי פעם גם לעשות מהלכים מנצחים. כרגע הוא נראה כמו שחקן זקן עם 15 שנות וותק לפני פרישה, כאילו 'המבוגר האחראי על המגרש'. הוא חייב להשתחרר.

01 פברואר 2021, 22:40

רובין לופז :laugh1
https://twitter.com/TrashTalk_fr/status ... 5280064513

תמונה

01 פברואר 2021, 23:34

מזכיר קצת את ויקטור ראד..

02 פברואר 2021, 00:09

אחדשיודע כתב:רובין לופז :laugh1

תמונה
העצוב שדני ירד על זה... לא לופז שהמשיך להיות ככה גם אחרי זה.
זה מה שאני לא אוהב בהגנה שלהם ובברוקס, יש ציפיה ששחקן אחד ישמור על 2 או 3 שחקנים כי לאחרים איו כוח לזה ומי שמשלם בדרך ככל זה אותו שחקן שצריך לשמור על כמה שחקנים. ברוב המהלך דני שמר לבד על הצד הזה ולופז או הסתכל לסל או וויתר על לחפות על החסימה, ניגד והוא התבלבל, אין שום סיבה שהוא רואה שיש 2 על אחד שהוא יצא מהצבע וילך צעד החוצה ולתת לדני פיק הרבה יותר קל למעבר ואפשרות לשניהם לבחור בין חילוף לחיפוי

02 פברואר 2021, 00:25

לא הבנתי. מה ציפית משחקן גמלוני וכבד כמו לופז? הוא אולי איבד קשר עין עם הכדור במקרה הזה (מזכיר משחקי כדור עם כלב), אבל אבדיה איבד את האריס הרבה יותר מידי פעמים (פעמיים רק במהלך הזה, אבל היו עוד הרבה). זה היה השחקן שלו. והאריס היה חם, הוא היה צריך להידבק לו לתחת.

02 פברואר 2021, 00:26

אחדשיודע כתב:לא הבנתי. מה ציפית משחקן גמלוני וכבד כמו לופז? הוא אולי איבד קשר עין עם הכדור במקרה הזה (מזכיר משחקי כדור עם כלב), אבל אבדיה איבד את האריס הרבה יותר מידי פעמים (פעמיים רק במהלך הזה, אבל היו עוד הרבה). זה היה השחקן שלו. והאריס היה חם, הוא היה צריך להידבק לו לתחת.
דני לא שומר טוב על קלעים, גם במכבי.
הצד החזק שלו בהגנה זה באחד על אחד.

02 פברואר 2021, 00:51

Shay_uzan כתב:
אחדשיודע כתב:רובין לופז :laugh1

תמונה
העצוב שדני ירד על זה... לא לופז שהמשיך להיות ככה גם אחרי זה.
זה מה שאני לא אוהב בהגנה שלהם ובברוקס, יש ציפיה ששחקן אחד ישמור על 2 או 3 שחקנים כי לאחרים איו כוח לזה ומי שמשלם בדרך ככל זה אותו שחקן שצריך לשמור על כמה שחקנים. ברוב המהלך דני שמר לבד על הצד הזה ולופז או הסתכל לסל או וויתר על לחפות על החסימה, ניגד והוא התבלבל, אין שום סיבה שהוא רואה שיש 2 על אחד שהוא יצא מהצבע וילך צעד החוצה ולתת לדני פיק הרבה יותר קל למעבר ואפשרות לשניהם לבחור בין חילוף לחיפוי

דני היה השומר של האריס, לא לופז. אסור לעזוב שחקן כזה. מילא פעם אחת בחילוף, אבל דני עזב אותו פעם אחר פעם אחר פעם, בערב מטורף של האריס. לא פלא שהוא ירד לספסל, גם אני הייתי מוריד אותו (ובמיוחד שהוא תרם כלום ושום דבר בהתקפה).

02 פברואר 2021, 01:14

The Washington Wizards are planning an 'aggressive pursuit' to land Masai Ujiri this summer, per Bleacher Report

02 פברואר 2021, 01:19

אחדשיודע כתב:לא הבנתי. מה ציפית משחקן גמלוני וכבד כמו לופז? הוא אולי איבד קשר עין עם הכדור במקרה הזה (מזכיר משחקי כדור עם כלב), אבל אבדיה איבד את האריס הרבה יותר מידי פעמים (פעמיים רק במהלך הזה, אבל היו עוד הרבה). זה היה השחקן שלו. והאריס היה חם, הוא היה צריך להידבק לו לתחת.
פה לדני לא היה מה לעשות, אתה לא יכול להידבק לשחקן בפיק כאשר המגן השני נמצא מתחת לסל, גם בשאר המקרים, דני עלה כמעט לבד להגנה מול 4 שחקנים, סבבה, הוא קלע אבל מה אתה רוצה משחקן כמו דני שלא יודע להגן גם מתחת לסל וגם בקשת ה3 לבד (משהו שאף אחד לא יודע לעשות) על 3 שחקנים.
הוויזארדס היו צריכים לעשות כמו דני ולרדת להגנה! לא משהו שהוא מהפכני אלא הדבר הכי בסיסי שיש, 2 על 4 זה יגמר בסל קל ומי שאשם בזה זה לא אף אחד מ2 השחקנים ששמרו אלא ה3 שהחליטו שזה לא קריטי. מה לופז היה צריך לעשות? כשהוא רואה את השחקן שלו עושה פיק במיוחד באותה עמדה הוא צריך לא לחכות בצבע, כבד או לא, זה לא יותר מידי לבקש, הוא צריך ללכת לקו השלוש ולחפות לשניה כדי שדני יוכל לחזור וגם לגרום לכך שהפיק יהיה בצורה יותר נוחה לדני, לא משנה מה, לא להשאיר שחקן אחד לשמור על 2 או 3 שחקנים ובטח שלא להוציא אותו מיד אחרי כי מה המאמן מנסה לומר בזה? "אם תנסו לשמור, תצאו"? לופז לא כבד ברמה שהוא לא יכול ללכת 2 צעדים החוצה ואם הוא כזה אז הוא צריך לשבת בספסל בגלל מיסמאצ או לחשוב לפרוש מהמקצוע.
כל הסלים האלה כולם חטפו, ובמשחק אתמול זה תמיד מאותה סיבה, חוסר ברמת מחדל בהגנה בסיסית (שאני לא מבין למה זה בכלל צריך להיות דיון, זה אמור להיות מובן מעליו), שחקן לא אמור לשמור על 3 שחקנים ובטח שלא לצאת על זה.

אגב, אי אפשר לומר שאני מתלונן על זה מעכשיו או שזה בגלל דני, מהמשחקים הראשונים אני כמעט תמיד מזכיר שתמיד יש שחקן אחד בחמישיה שמראה אכפתיות בהגנה, שומר בשביל כולם וכאשר ברוקס מחליט שצריך להעניש מישהו אותו שחקן נענש. זה לא משנה אם זה דני או בונגה או אחד משחקני הספסל האחרים שמידי פעם מראים רצון, זאת אחת הסיבות ללמה הוויזארדס נראים ככה אולי השניה הכי מרכזית אחרי ניהול התקפי שלא קיים או אפילו הראשונה ואני בכלל לא מבין מה הטענות נגד דני בנושא.

02 פברואר 2021, 01:25

עזוב, אתה יותר מידי מנסה לסנגר על אבדיה (לא בפעם הראשונה). הוא לא היה טוב אתמול בהגנה וספציפית בשמירה על האריס. בסוף האריס כבר היה חם מחוץ לקשת והיה קשה לעצור אותו, אבל אבדיה מאוד עזר לו בעניין הזה. וספציפית לגבי המהלך המדובר - גם שם אבדיה יכל לעשות הרבה יותר. להיצמד לגופייה של האריס, כן. אבדיה הגיע למשחק הזה לא מוכן (יש נסיבות מקלות), פיזית ומנטלית. ובכללי, כמו שנאמר, הוא יכול וצריך להשתפר בהגנה שלו על קלעים.

כל זה בלי קשר לאחרים. כקבוצה, הם פשוט לא טובים בהגנה. אבל זה לא מעניין אותי, אני לא אוהד שלהם. אני מתייחס לאבדיה.

02 פברואר 2021, 01:37

אבדיה לא שמר טוב אתמול וגם לא תרם התקפית. גם בלי הגבלת דקות הוא היה צריך להיות השחקן הראשון שיורד מהפרקט כי הוא היה הכי חלש בוושינגטון אתמול.

המזל שלו זה שבונגה ובראון לא פתחו טוב את העונה. גם בימים של חושך מוחלט הארגון נותן לו דקות והוא יצטרך להחזיר הרבה יותר קבלות בקרוב.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

02 פברואר 2021, 01:38

אחדשיודע כתב:עזוב, אתה יותר מידי מנסה לסנגר על אבדיה (לא בפעם הראשונה). הוא לא היה טוב אתמול בהגנה וספציפית בשמירה על האריס. בסוף האריס כבר היה חם מחוץ לקשת והיה קשה לעצור אותו, אבל אבדיה מאוד עזר לו בעניין הזה. וספציפית לגבי המהלך המדובר - גם שם אבדיה יכל לעשות הרבה יותר. להיצמד לגופייה של האריס, כן. אבדיה הגיע למשחק הזה לא מוכן (יש נסיבות מקלות), פיזית ומנטלית. ובכללי, כמו שנאמר, הוא יכול וצריך להשתפר בהגנה שלו על קלעים.

כל זה בלי קשר לאחרים. כקבוצה, הם פשוט לא טובים בהגנה. אבל זה לא מעניין אותי, אני לא אוהד שלהם. אני מתייחס לאבדיה.

והכי חשוב שילמד את הכלל הבא: הרבה יותר קל למנוע את הכדור מהשחקן שאתה מופקד עליו, מאשר לתת לו לקבל את הכדור ורק אז לנסות לעצור אותו.

דיוויד בלו, שהיה שומר בינוני מאוד לאורך הקרירה שלו, למד את הכלל הזה לקראת הסוף, ובשנים האחרונות שלו פשוט היה הולך לעמוד בפינה ליד השחקן שלו כדי שלא יקבל את הכדור. לעומת זאת ליאור אליהו תמיד היה עומד 3 מטר מהשחקן שלו, נותן לו לקבל את הכדור, ואז רץ אליו עם יד מושטת, בזמן שהיריב משחרר שלשה חופשית. בום! וליאור אליהו מקבל כינוי "כוונת לשלשות".

השמירה של אבדיה אתמול הזכירה לי את ליאור אליהו.
נושא נעול