Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:תשמעי, גם אני לא חושב שיש יחס ישיר בין משכורת לבין תוצרת של שחקן.
אבל לטווח ארוך אין שום סיכוי שקבוצה שהולכת על חוזים של 500 עד 700 אלף דולר לשחקן תוכל להתמודד לאורך זמן עם קבוצות שישקיעו פי שתיים או שלוש ( בממוצע ). עכשיו יש את בלאט שמוציא 200 אחוז מהשחקנים כמו שהוא מוציא מנבחרת רוסיה, עוד שנה או שנתיים יגיע למועדון איזה מאמן צעיר ודברים יראו הרבה פחות טוב ( קטש ? ).
שחקנים איכותיים עולים כסף. הרבה כסף. נאברו עולה הרבה כסף, מוריס עלה הרבה כסף, דיא עולה הרבה כסף, דברים כאלו.
אני מדחיקה את מה שאמרת ובוחרת להאמין שבלאט יישאר פה עוד לפחות 15 שנה![]()
I reject your reality and substitute my ownזה לא שאנחנו רוצים שחקן ב-5 מיליון יורו, אנחנו פשוט רוצים שחקן (מישהו שיתאים) כי כרגע די ברור שחסר לנו..
בחיים לא אמרתי פדרמן מניאק כי הוא לא מביא את ברוקס ב-3 מיליון דולר, מצידי שיביאו מישהו ב-300 אלף דולר ושיעלה על הציפיות, אם אין שיעלו את התקציב לשחקן וישאילו את מילאן..
בסדר אבל כבר 10 פעמים אמרתי לכם להביא שמות לשחקנים מציאותיים שלא רוצים סעיף יציאה..
עדיין לא קיבלתי תשובה
גם אני מדחיק , כולנו מדחיקים, כי אף אחד לא רוצה לחשוב על הימים השחורים של שנות ה 90 , אבל אצלי זה יושב תמיד חזק בראש. אני תמיד חושש מזה כמו שאני חושש מפטריה ברגל שתמיד מאיימת לחזור.
אבל אולי באמת נהנה מהימים האלו של בלאט ולא נדאג, אם כי הוא בעצמו טוען שהוא לא ישאר יותר מדי שנים באימון. הוא כל הזמן רומז שהוא רוצה ללכת לכיוון הדיפלומטי המקצועי.
אם ההנהלה תמרר לו את החיים זה יקרה מוקדם מהצפוי והוא בטח ילך להחליף את פרושאור באו"ם.