Adam כתב:תומר גבעתי מישראל היום מצייץ שמכבי מעוניינת ב.... לוק סיקמה
https://twitter.com/givati_tomer/status ... GUzJA&s=19
אלוהים ישמור.
לפני שנה שנתיים הייתי דווקא מרוצה מהידיעה אבל בשנה האחרונה חלה ירידה די חדה במשחק שלו.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Adam כתב:תומר גבעתי מישראל היום מצייץ שמכבי מעוניינת ב.... לוק סיקמה
https://twitter.com/givati_tomer/status ... GUzJA&s=19
אלוהים ישמור.
Jack55 כתב:שמח לשמועעידן כתב:Jack55 כתב:זה אמת, זה דיווח שלי במקור
אין הצעה נכון לעכשיו, אבל גם ביפן חמים עליו מאוד
טוב לראות אותך אראל
אני עוקב פה שאני יכול ואני רואה לא מעט אי הבנות שלכם על המצב
מוזמנם להריץ פה כמה שאלות זריזות ואני אענה פחות או יותר על מה שאני יכול לפניי שאעלם שוב
Jack55 כתב:זה אמת, זה דיווח שלי במקור
יש תחושה שמכבי החליטה להישאר עם אותו קו קדמי. גם להישאר עם מרטין "עקב המצב הקשה בשוק" וגם ללכת על פוית'רס במידה והוא מקצץ בשכר.Jack55 כתב:שמח לשמועעידן כתב:Jack55 כתב:זה אמת, זה דיווח שלי במקור
טוב לראות אותך אראל
מוזמנם להריץ פה כמה שאלות זריזות ואני אענה פחות או יותר על מה שאני יכול לפניי שאעלם שוב
טוב לראות אותך אריאל, אתה עושה עבודה מדהימה.Jack55 כתב:שמח לשמועעידן כתב:Jack55 כתב:זה אמת, זה דיווח שלי במקור
טוב לראות אותך אראל
Jack55 כתב:שמח לשמועעידן כתב:Jack55 כתב:זה אמת, זה דיווח שלי במקור
טוב לראות אותך אראל
Jack55 כתב:תודה רבה על הפרגונים חברים, שאתה תחת מערכת הכל קצת יותר קשה אבל בינתיים הולך לא רע בכלל.
אשתדל לענות על רוב מה ששאלתם, אז ככה :
פטרושב זה שם שבמכבי בוחנים במקרה ולא יצליחו להחתים 4 כמו שהם רוצים בתקופה הקרובה, הוא יהיה בסאמר ליג וגם ככה הם טסים לוגאס אז במקרה ויהיה רלוונטי הם יעשו את העבודה משם, יכול להיות שטעיתי שהוצאתי את זה בתור כותרת גדולה, אבל לאט לאט לומדים איך להתנהל בתוך העסק הזה.
בכל מקרה אז כן אם לא יצליחו לסגור עם 4 שזמין כרגע מהיורוליג אז האפשרות של פליט NBA עלתה כאופציה.
לפי הבנתי פויתרס לא יישאר, ניסו לראות האם הוא מוכן לרדת משמעותית בשכר (איזור ה50%) בשביל שיהיה כאופציה, אבל זה לא כל כך עבד.
אז סרט שבו מכבי נשארים עם אותו קו קדמי לא יקרה, אני יודע שבוודאות התכנון הוא שיגיע לפה זר לקו הקדמי הקיץ ועובדים על זה.
אין לי באמת מושג מה קורה עם ההכרזות ופחות התעסקתי בזה, אני רק יודע שמי שדיווחתי שסגור באמת סגור.
הפספוס עם לידיי שיבש את כל התוכניות וכן בונים על כך שסורקין יקבל במה העונה הקרובה אז הכל כזה תוקע את התוכניות.
ברנטלי להבנתי זה שם שמנהלים איתו שיחות במקרה וברגע האחרון יוותרו על מרטין וירצו להביא שחקן מהספסל במקומו שאולי יהיה גם טיפה יותר זול, אבל כרגע הכיוון הוא להמשיך עם מרטין.
על הזר השמיני עדיין לא נפלה החלטה נכון לעכשיו.
שורה תחתונה יש הרבה סימני שאלה וכרגע אין שם ספציפי שאני יכול להצביע עליו ולהגיד שהוא זה שקרוב להגיע ומכוונים חזק עליו, מאמין שבימים הקרובים המצב קצת יהיה יותר ברור.
שומע עוד כל מיני שמות שעולים כאופציות אבל כל עוד אין איזה התפתחות מעניינת (כמו ברנטלי למשל שידעתי בוודאות שיש שיחות) אז מיותר להוציא החוצה.
אלוף!Jack55 כתב:תודה רבה על הפרגונים חברים, שאתה תחת מערכת הכל קצת יותר קשה אבל בינתיים הולך לא רע בכלל.
אשתדל לענות על רוב מה ששאלתם, אז ככה :
פטרושב זה שם שבמכבי בוחנים במקרה ולא יצליחו להחתים 4 כמו שהם רוצים בתקופה הקרובה, הוא יהיה בסאמר ליג וגם ככה הם טסים לוגאס אז במקרה ויהיה רלוונטי הם יעשו את העבודה משם, יכול להיות שטעיתי שהוצאתי את זה בתור כותרת גדולה, אבל לאט לאט לומדים איך להתנהל בתוך העסק הזה.
בכל מקרה אז כן אם לא יצליחו לסגור עם 4 שזמין כרגע מהיורוליג אז האפשרות של פליט NBA עלתה כאופציה.
לפי הבנתי פויתרס לא יישאר, ניסו לראות האם הוא מוכן לרדת משמעותית בשכר (איזור ה50%) בשביל שיהיה כאופציה, אבל זה לא כל כך עבד.
אז סרט שבו מכבי נשארים עם אותו קו קדמי לא יקרה, אני יודע שבוודאות התכנון הוא שיגיע לפה זר לקו הקדמי הקיץ ועובדים על זה.
אין לי באמת מושג מה קורה עם ההכרזות ופחות התעסקתי בזה, אני רק יודע שמי שדיווחתי שסגור באמת סגור.
הפספוס עם לידיי שיבש את כל התוכניות וכן בונים על כך שסורקין יקבל במה העונה הקרובה אז הכל כזה תוקע את התוכניות.
ברנטלי להבנתי זה שם שמנהלים איתו שיחות במקרה וברגע האחרון יוותרו על מרטין וירצו להביא שחקן מהספסל במקומו שאולי יהיה גם טיפה יותר זול, אבל כרגע הכיוון הוא להמשיך עם מרטין.
על הזר השמיני עדיין לא נפלה החלטה נכון לעכשיו.
שורה תחתונה יש הרבה סימני שאלה וכרגע אין שם ספציפי שאני יכול להצביע עליו ולהגיד שהוא זה שקרוב להגיע ומכוונים חזק עליו, מאמין שבימים הקרובים המצב קצת יהיה יותר ברור.
שומע עוד כל מיני שמות שעולים כאופציות אבל כל עוד אין איזה התפתחות מעניינת (כמו ברנטלי למשל שידעתי בוודאות שיש שיחות) אז מיותר להוציא החוצה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים