ת'רד המלפפונים 23/24 V1

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים 23/24 V1

הודעהעל ידי toja27 » 05 יולי 2023, 11:38

Adam כתב:תומר גבעתי מישראל היום מצייץ שמכבי מעוניינת ב.... לוק סיקמה
https://twitter.com/givati_tomer/status ... GUzJA&s=19

אלוהים ישמור.

לפני שנה שנתיים הייתי דווקא מרוצה מהידיעה אבל בשנה האחרונה חלה ירידה די חדה במשחק שלו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Shay_uzan » 05 יולי 2023, 11:39

Jack55 כתב:
עידן כתב:
Jack55 כתב:זה אמת, זה דיווח שלי במקור
אין הצעה נכון לעכשיו, אבל גם ביפן חמים עליו מאוד

טוב לראות אותך אראל :)
שמח לשמוע
אני עוקב פה שאני יכול ואני רואה לא מעט אי הבנות שלכם על המצב

מוזמנם להריץ פה כמה שאלות זריזות ואני אענה פחות או יותר על מה שאני יכול לפניי שאעלם שוב

השאלה שלי: הם שיכורים או מה?
בלי קשר בהצלחה ליפנים
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי toja27 » 05 יולי 2023, 11:41

אראל מה ידוע לך על פטרושב?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Avi1508 » 05 יולי 2023, 11:41

היי אראל
יש לי שלושה שאלות
1. דיווחת בעבר שפוית'רס בוודאות יעזוב ושבוע שעבר היה דיווח של ברדה ששוקלים אם להשאיר אותו, האם ידוע לך מה המצב כרגע איתו ?
2. למה אין עדיין שום הכרזה של מכבי על ההחתמות שכבר היו ?
3. לפי מה שדיווחת בוודאות יגיע גבוה לעמדה 4 וזה אומר שיהיו 7 זרים בסגל, האם יש לך מידע לאיזה עמדה מיועד הזר השמיני?
Avi1508

הודעהעל ידי Cobra » 05 יולי 2023, 11:43

אנחנו יודעים שמכבי רוצים להביא 4-5.
לאיזה עמדה ילך הזר ה8 , לעמדות הפנים או עוד פווראורד או גארד?
תמשיך לכתוב פה כמה שאתה יכול , אתה חסר בפורום
Cobra

הודעהעל ידי Rampel » 05 יולי 2023, 11:43

Jack55 כתב:
עידן כתב:

שמח לשמוע

מוזמנם להריץ פה כמה שאלות זריזות ואני אענה פחות או יותר על מה שאני יכול לפניי שאעלם שוב
יש תחושה שמכבי החליטה להישאר עם אותו קו קדמי. גם להישאר עם מרטין "עקב המצב הקשה בשוק" וגם ללכת על פוית'רס במידה והוא מקצץ בשכר.

יש סרט כזה?

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Cobra » 05 יולי 2023, 11:45

יש מצב שמכבי ילכו על איזה פליט nba , הם מחפשים שם בכלל שחקנים? או שהכיוון זה רק ניסיון יורוליג?
Cobra

הודעהעל ידי where is the love? » 05 יולי 2023, 11:47

מצטרף לשאלות שנשאלו ובמיוחד מדוע מכבי לא מכריזה על אנגולה ובלאט?
אשמח לדעת אם יש משהו עם ג'ורדן מיקי..

אראל אתה מאוד חסר !!!
where is the love?

הודעהעל ידי Mitelka » 05 יולי 2023, 11:51

Jack55 כתב:
עידן כתב:

שמח לשמוע

טוב לראות אותך אריאל, אתה עושה עבודה מדהימה.

אני רק לא מבין איך מכבר היינו מוכנים לשים 1.5 מיליון על ליידי ואיחרנו בגלל הסיפור עם אקסום, איך חזרנו לשמות מגוחכים כמו בארנטלי וסיקמה עם כל הכבוד. אי אפשר להתחבא מאחורי העניין הכלכלי שכבר היית מוכן להשכיב בשביל ליידי.
לא הגיוני שבארנטלי (יותר 3 מאשר 4) וסיקמה הם האופציות התחליפיות ללידיי. זה לא באותו מעמד ושלא נדבר על יכולת.
משהו אני לא מבין פה.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי אדם » 05 יולי 2023, 11:54

מה קורה אם ניבו פויתרס ומרטין אני מקווה שלפחות 2 בדרך הביתה.
מה השמות הבאים לעמדה 4 ו 5 יש איזה שם גדול?או שנפלנו
ומה קורה לגבי בלאט ואנגולה
ויגיע גארד נוסף?
אדם

הודעהעל ידי where is the love? » 05 יולי 2023, 12:07

בארנטלי זה עוד שחקן שיש בו יתרונות אבל שימו לב שמיום ליום השמות רק מדרדרים...עוד בסוף נרצה להשאר עם מרטין ופויתרס (אני דווקא אוהב את פויתרס, נראה לי שקטש מתעקש לשים אותו ב 4, נדמה שאצל זניט הוא פרח כשהיה בעמדה מספר 5)
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Adam » 05 יולי 2023, 12:14

Jack55 כתב:
עידן כתב:

שמח לשמוע

תמשיך את העבודה הטובה ושיהיה המון בהצלחה בדרך החדשה. קיץ ראשון בתור עיתונאי רשמי!

בתור אחד ששומע פה ושם על השמות שרצים, וגם בתור אוהד מכבי - אתה מרוצה ממה שהולך פה? זה הגיוני שבאמת לוקחים ברצינות שמו כמו לוק סיקמה וברנטלי?
בסוף לדעתך אנחנו נראה שיפור בסגל מעונה קודמת? מרגיש כאילו מכבי בכוח מחרבנת ומקשה על עצמה - צריך להעיף את מרטין ופוייתרס ולהחליף אותם בשניים אחרים.
מעבר לזה, ברדה דיווח על זה שפוייתרס עשוי להישאר, ואני גם שומע בקבוצת וואטסאפ של מכבי שהוא היה אמור להחזיר תשובה על קיצוץ המשכורת שלו לפני כמה ימים. האם זה במקום ניבו (שמדווח שמועמד לאנדולו), במקום שחקן 4.5 או בנוסף לניבו ו4.5?
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי Adam » 05 יולי 2023, 12:16

לפי קבוצת הוואטסאפ של מכבי, אחד מהם נפגש עם מנהל המדיה של מכבי. טיוטות ה-WELCOME של השחקנים כבר מוכנות כמה ימים. לא ברור למה לא משחררים.
צפויים להודיע על שלושה שחקנים: אנגולה, ריימן ובלאט.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
Adam

ת'רד המלפפונים 23/24 V1

הודעהעל ידי Jack55 » 05 יולי 2023, 12:52

תודה רבה על הפרגונים חברים, שאתה תחת מערכת הכל קצת יותר קשה אבל בינתיים הולך לא רע בכלל.

אשתדל לענות על רוב מה ששאלתם, אז ככה :

פטרושב זה שם שבמכבי בוחנים במקרה ולא יצליחו להחתים 4 כמו שהם רוצים בתקופה הקרובה, הוא יהיה בסאמר ליג וגם ככה הם טסים לוגאס אז במקרה ויהיה רלוונטי הם יעשו את העבודה משם, יכול להיות שטעיתי שהוצאתי את זה בתור כותרת גדולה, אבל לאט לאט לומדים איך להתנהל בתוך העסק הזה.
בכל מקרה אז כן אם לא יצליחו לסגור עם 4 שזמין כרגע מהיורוליג אז האפשרות של פליט NBA עלתה כאופציה.

לפי הבנתי פויתרס לא יישאר, ניסו לראות האם הוא מוכן לרדת משמעותית בשכר (איזור ה50%) בשביל שיהיה כאופציה, אבל זה לא כל כך עבד.
אז סרט שבו מכבי נשארים עם אותו קו קדמי לא יקרה, אני יודע שבוודאות התכנון הוא שיגיע לפה זר לקו הקדמי הקיץ ועובדים על זה.

אין לי באמת מושג מה קורה עם ההכרזות ופחות התעסקתי בזה, אני רק יודע שמי שדיווחתי שסגור באמת סגור.

הפספוס עם לידיי שיבש את כל התוכניות וכן בונים על כך שסורקין יקבל במה העונה הקרובה אז הכל כזה תוקע את התוכניות.

ברנטלי להבנתי זה שם שמנהלים איתו שיחות במקרה וברגע האחרון יוותרו על מרטין וירצו להביא שחקן מהספסל במקומו שאולי יהיה גם טיפה יותר זול, אבל כרגע הכיוון הוא להמשיך עם מרטין.

על הזר השמיני עדיין לא נפלה החלטה נכון לעכשיו.

שורה תחתונה יש הרבה סימני שאלה וכרגע אין שם ספציפי שאני יכול להצביע עליו ולהגיד שהוא זה שקרוב להגיע ומכוונים חזק עליו, מאמין שבימים הקרובים המצב קצת יהיה יותר ברור.

שומע עוד כל מיני שמות שעולים כאופציות אבל כל עוד אין איזה התפתחות מעניינת (כמו ברנטלי למשל שידעתי בוודאות שיש שיחות) אז מיותר להוציא החוצה.
נערך לאחרונה על ידי Jack55 בתאריך 05 יולי 2023, 12:59, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי מרסר » 05 יולי 2023, 12:55

Jack55 כתב:תודה רבה על הפרגונים חברים, שאתה תחת מערכת הכל קצת יותר קשה אבל בינתיים הולך לא רע בכלל.

פטרושב זה שם שבמכבי בוחנים במקרה ולא יצליחו להחתים 4 כמו שהם רוצים בתקופה הקרובה, הוא יהיה בסאמר ליג וגם ככה הם טסים לוגאס אז במקרה ויהיה רלוונטי הם יעשו את העבודה משם, יכול להיות שטעיתי שהוצאתי את זה בתור כותרת גדולה, אבל לאט לאט לומדים איך להתנהל בתוך העסק הזה.
בכל מקרה אז כן אם לא יצליחו לסגור עם 4 שזמין כרגע מהיורוליג אז האפשרות של פליט NBA עלתה כאופציה.

לפי הבנתי פויתרס לא יישאר, ניסו לראות האם הוא מוכן לרדת משמעותית בשכר (איזור ה50%) בשביל שיהיה כאופציה, אבל זה לא כל כך עבד.
אז סרט שבו מכבי נשארים עם אותו קו קדמי לא יקרה, אני יודע שבוודאות התכנון הוא שיגיע לפה זר לקו הקדמי הקיץ ועובדים על זה.

אין לי באמת מושג מה קורה עם ההכרזות ופחות התעסקתי בזה, אני רק יודע שמי שדיווחתי שסגור באמת סגור.

הפספוס עם לידיי שיבש את כל התוכניות וכן בונים על כך שסורקין יקבל במה העונה הקרובה אז הכל כזה תוקע את התוכניות.

ברנטלי להבנתי זה שם שמנהלים איתו שיחות במקרה וברגע האחרון יוותרו על מרטין וירצו להביא שחקן מהספסל במקומו שאולי יהיה גם טיפה יותר זול, אבל כרגע הכיוון הוא להמשיך עם מרטין.

שורה תחתונה יש הרבה סימני שאלה וכרגע אין שם ספציפי שאני יכול להצביע עליו ולהגיד שהוא זה שקרוב להגיע ומכוונים חזק עליו, מאמין שבימים הקרובים המצב קצת יהיה יותר ברור.

שומע עוד כל מיני שמות שעולים כאופציות אבל כל עוד אין איזה התפתחות מעניינת (כמו ברנטלי למשל שידעתי בוודאות שיש שיחות) אז מיותר להוציא החוצה.

תודה על המידע.
מרסר

הודעהעל ידי Rampel » 05 יולי 2023, 12:56

Jack55 כתב:תודה רבה על הפרגונים חברים, שאתה תחת מערכת הכל קצת יותר קשה אבל בינתיים הולך לא רע בכלל.

אלוף!

תמשיך להצליח ולעשות בית ספר לכל התחום.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Adam » 05 יולי 2023, 12:58

תודה רבה אראל.

מרגיש שהולך להיות קיץ ארוך מאוד בלי הרבה מידע... בעיקר משעמם
התקשורת מאוד שקטה (ספורט 5, ONE) ומסתמכת רק על דיווחים מאירופה בינתיים.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
Adam

ת'רד המלפפונים 23/24 V1

הודעהעל ידי Jack55 » 05 יולי 2023, 12:58

.
נערך לאחרונה על ידי Jack55 בתאריך 05 יולי 2023, 13:01, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Jack55 » 05 יולי 2023, 13:00

תודה רבה!

מקווה שהצלחתי לענות כמן שצריך וקצת יותר להסביר לכם מה קורה, תאמינו לי המצב מסובך גם בשבילי, שוב הרבה סימני שאלה לגביי מי יגיע לעמדה 4 וכרגע אין כיוון חד משמעי.

הם מסתמכים גם על לא מעט דיווחים שלי, רוב הפעמים גם בלי לתת קרדיט, כמו שהיה היום עם סיקמה למשל.

הרבה חרא יש בעסק הזה, אבל אני פה לתת עבודה טובה, ידיעות ועדכונים בטוויטר מבלי להתעסק בכל השיט שמסביב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי MTAbasket » 05 יולי 2023, 13:01

תודה רבה אראל

הישארות של מרטין מורידה את האופצייה להביא שחקן "בכיר" לעמדות 4-5 (מבחינה כספית) ?
MTAbasket

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים