המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:כן, באמת נראה אם יהיה פיצוץ בקרוב, כל העסק הולך להסבך שם. השחקנים צריכים לקבת את ההצעה הזאת ולגמור עם זה.
Holiday_Armadillo כתב:לברון השתתף במשחק כדורסל של ליגת היהודים בארה''ב או קבוצה של יהודים ומישהו טוען שהוא אמר THESE JEWS SUCK AT BASKETBALL..
האיש החזיר לו ב-"Princess James Get out of Cleveland" and "F**k you, you ruined the NBA."
הכתבה פה
http://www.tmz.com/2011/11/13/lebron-ja ... r_5zPQfW41
misha כתב:שמח כרגע אחרי סיום הפגישה של השחקנים: הם דחו את ההצעה, מפרקים את ארגון השחקנים ויתבעו את הליגה. הסיכוי שלא תהיה עונה עלה משמעותי. זה לא יגמר בקרוב.
misha כתב:הבעלים והשחקנים הסכימו לגבי 50-50. הבעיה שבשאר הנושאים השחקנים ציפו מהבעלים לכמה ויתורים וזה לא קרה.
yarinsaky כתב:אם הם לא ישחקו יותר אפשר פחות או יותר לסגור את ענף הכדורסל, שם מתרכז כמעט כל הכישרון, אין מה לעשות. זה ממש לא משמח אותי כאוהד כדורסל גלובלי, אם כי זה עוזר זמנית למכבי כמובן ( בינתיים לפחות ).
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:הבעלים והשחקנים הסכימו לגבי 50-50. הבעיה שבשאר הנושאים השחקנים ציפו מהבעלים לכמה ויתורים וזה לא קרה.
אני לא יודעת מאיפה הגיעו כל הקולות שהשחקנים הסכימו ל-50-50..כולם אמרו לקראת הפגישה היום ש-50-50 לא מקובל על השחקנים..וכשאני אומרת ''כולם'' אני מתכוונת לצד של השחקנים..
yarinsaky כתב:אמרתי שזמנית זה טוב למכבי, אולי לחודש הקרוב. ברור שבעתיד זה חרב פיפיות, כי כל מיני כוכבים אירופאיים יגיעו. ( אמריקאיים אולי אחר כך ).
אני אוהב גם את הכדורסל באירופה וגם את הנ.ב.א, אין כאן סתירה. ברור שהליגה שם שיווקית ומרגיזה יותר מאשר בעבר, אבל אנשים תמיד ירצו לראות את הענף ברמה הגבוהה ביותר שלו. והנ.ב.א זה המיטב של שחקני הכדורסל, תאהבי את זה או לא.
misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:הבעלים והשחקנים הסכימו לגבי 50-50. הבעיה שבשאר הנושאים השחקנים ציפו מהבעלים לכמה ויתורים וזה לא קרה.
אני לא יודעת מאיפה הגיעו כל הקולות שהשחקנים הסכימו ל-50-50..כולם אמרו לקראת הפגישה היום ש-50-50 לא מקובל על השחקנים..וכשאני אומרת ''כולם'' אני מתכוונת לצד של השחקנים..
בכל מקום. עוד לפני שבוע דווח שהושגה פשרה לגבי ה50-50 והמחלוקת העיקרית היא לגבי system issues.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shay_uzan ו־16 אורחים