ת'רד הNBA - הושג ההסכם, מתחילים לשחק ב-25 לדצמבר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הNBA - מנסים להגיע להסכם

הודעהעל ידי קודי » 11 נובמבר 2011, 14:59

האמת היא שדי נמאס לי לעקוב אחרי המו"מ המייגע בעולם, אבל בכל זאת עדכון קטן:
אתמול בלילה הסתיימו השיחות בין הצדדים אחרי ישיבה ארוכה בת 11 שעות, בסופה גיבשו הבעלים הצעה משופרת לעומת ההצעה הקודמת מלפני שבוע, כאשר הם טוענים שאין מקום ליותר מו"מ בין הצדדים. נציגי השחקנים בקבוצות אחורים להיפגש ביום שני או שלישי כדי לקבל החלטה בנוגע להצעה או להעביר אותה להצבעת כל השחקנים ודייויד סטרן כבר הודיע שהוא יחכה להם עד להחלטתם בשבוע הבא. במידה שההחלטה תהיה חיובית הליגה תהיה בת 72 משחקים והעונה תתחיל ב-15 בדצמבר (המחנות יתחילו תוך מספר ימים) ואילו במידה שהתשובה תהיה שלילית ההצעה הבאה של הבעלים תהיה גרועה בהרבה (47% מההכנסות לשחקנים ותקרת שכר קשיחה). כך שסביר להניח, אם כי כאן אין שום דבר ודאי, שבמהלך שבוע הבא נדע היכן הדברים עומדים. מה שדי ברור הוא שאם נגיע למצב שבו השחקנים דוחים את ההצעה והבעלים חוזרים להצעה גרועה יותר, אזי כדורסל כבר לא ישחקו בעונה הזו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי misha » 11 נובמבר 2011, 20:02

כן, באמת נראה אם יהיה פיצוץ בקרוב, כל העסק הולך להסבך שם. השחקנים צריכים לקבת את ההצעה הזאת ולגמור עם זה.

תמונה
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי עלמה צהובה » 11 נובמבר 2011, 20:04

ב-YNET זה לא נשמע אופטימי מידי...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4147054,00.html
ככה יוצאים מהקבר בסטייל !
סמל אישי של המשתמש
עלמה צהובה

הודעהעל ידי itay92 » 11 נובמבר 2011, 20:52

misha כתב:כן, באמת נראה אם יהיה פיצוץ בקרוב, כל העסק הולך להסבך שם. השחקנים צריכים לקבת את ההצעה הזאת ולגמור עם זה.

תמונה

ענק!!!
איפה מצאת את זה?
itay92

הודעהעל ידי misha » 11 נובמבר 2011, 21:54

itay92 כתב:איפה מצאת את זה?

http://finktanksports.blogspot.com/
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 נובמבר 2011, 17:15

לברון השתתף במשחק כדורסל של ליגת היהודים בארה''ב או קבוצה של יהודים ומישהו טוען שהוא אמר THESE JEWS SUCK AT BASKETBALL..
האיש החזיר לו ב-"Princess James Get out of Cleveland" and "F**k you, you ruined the NBA."
הכתבה פה
http://www.tmz.com/2011/11/13/lebron-ja ... r_5zPQfW41
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 13 נובמבר 2011, 17:34

Holiday_Armadillo כתב:לברון השתתף במשחק כדורסל של ליגת היהודים בארה''ב או קבוצה של יהודים ומישהו טוען שהוא אמר THESE JEWS SUCK AT BASKETBALL..
האיש החזיר לו ב-"Princess James Get out of Cleveland" and "F**k you, you ruined the NBA."
הכתבה פה
http://www.tmz.com/2011/11/13/lebron-ja ... r_5zPQfW41

כן, סנטה קלאוס אמר לי אתמול שמאותה סיבה הוא לא מחלק ליהודים מתנות..
בחור נחמד דווקא..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 13 נובמבר 2011, 21:50

מה בעצם רוצים השחקנים ששובתים, אני רוצה לדעת מה הקנה מידה, נגיד שחקן שמקבל לעונה 10 מיליון דולר, לכמה הם רוצים שזה יהפוך?
מעניין אותי עד כמה זה משמעותי..
כמה יקבל שחקן שקיבל 2 מיליון דולר במידה והשחקנים יקבלו את האחוזים שהם רוצים?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי misha » 14 נובמבר 2011, 19:08

שמח כרגע אחרי סיום הפגישה של השחקנים: הם דחו את ההצעה, מפרקים את ארגון השחקנים ויתבעו את הליגה. הסיכוי שלא תהיה עונה עלה משמעותי. זה לא יגמר בקרוב.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 נובמבר 2011, 19:11

misha כתב:שמח כרגע אחרי סיום הפגישה של השחקנים: הם דחו את ההצעה, מפרקים את ארגון השחקנים ויתבעו את הליגה. הסיכוי שלא תהיה עונה עלה משמעותי. זה לא יגמר בקרוב.

האמריקאים האלה סתם תאבי בצע..השחקנים הבינלאומיים אמרו להם להסכים להצעה של ה-50-50 אבל זה לא מספיק להם..הרי הם צריכים לקנות עוד חתול משובץ יהלומים..
מצידי שלא ישחקו עוד יום אחד בחיים שלהם :rolleyes
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 14 נובמבר 2011, 19:13

הבעלים והשחקנים הסכימו לגבי 50-50. הבעיה שבשאר הנושאים השחקנים ציפו מהבעלים לכמה ויתורים וקצת גמישות אבל זה לא קרה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 נובמבר 2011, 19:15

misha כתב:הבעלים והשחקנים הסכימו לגבי 50-50. הבעיה שבשאר הנושאים השחקנים ציפו מהבעלים לכמה ויתורים וזה לא קרה.

אני לא יודעת מאיפה הגיעו כל הקולות שהשחקנים הסכימו ל-50-50..כולם אמרו לקראת הפגישה היום ש-50-50 לא מקובל על השחקנים..וכשאני אומרת ''כולם'' אני מתכוונת לצד של השחקנים..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 14 נובמבר 2011, 19:15

אם הם לא ישחקו יותר אפשר פחות או יותר לסגור את ענף הכדורסל, שם מתרכז כמעט כל הכישרון, אין מה לעשות. זה ממש לא משמח אותי כאוהד כדורסל גלובלי, אם כי זה עוזר זמנית למכבי כמובן ( בינתיים לפחות ).
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 נובמבר 2011, 19:16

yarinsaky כתב:אם הם לא ישחקו יותר אפשר פחות או יותר לסגור את ענף הכדורסל, שם מתרכז כמעט כל הכישרון, אין מה לעשות. זה ממש לא משמח אותי כאוהד כדורסל גלובלי, אם כי זה עוזר זמנית למכבי כמובן ( בינתיים לפחות ).

בעיניי הכדורסל האמיתי נמצא באירופה..
ליגה שיווקית כמו ה-NBA ששחקנים עושים שם מהלכים יפים מדי פעם לא עושה לי את זה..
מעדיפה תשוקה ומשחק קבוצתי על פני המשחק הסוליסטי(OFF AND ON THE COURT)ב-NBA..

אני גם לא מסכימה שזה עוזר למכבי..אולי פארמר ישאר פה אבל האחים גאסול מגיעים לבארסה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 14 נובמבר 2011, 19:20

אמרתי שזמנית זה טוב למכבי, אולי לחודש הקרוב. ברור שבעתיד זה חרב פיפיות, כי כל מיני כוכבים אירופאיים יגיעו. ( אמריקאיים אולי אחר כך ).

אני אוהב גם את הכדורסל באירופה וגם את הנ.ב.א, אין כאן סתירה. ברור שהליגה שם שיווקית ומרגיזה יותר מאשר בעבר, אבל אנשים תמיד ירצו לראות את הענף ברמה הגבוהה ביותר שלו. והנ.ב.א זה המיטב של שחקני הכדורסל, תאהבי את זה או לא.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי misha » 14 נובמבר 2011, 19:22

Holiday_Armadillo כתב:
misha כתב:הבעלים והשחקנים הסכימו לגבי 50-50. הבעיה שבשאר הנושאים השחקנים ציפו מהבעלים לכמה ויתורים וזה לא קרה.

אני לא יודעת מאיפה הגיעו כל הקולות שהשחקנים הסכימו ל-50-50..כולם אמרו לקראת הפגישה היום ש-50-50 לא מקובל על השחקנים..וכשאני אומרת ''כולם'' אני מתכוונת לצד של השחקנים..

בכל מקום. עוד לפני שבוע דווח שהושגה פשרה לגבי ה50-50 והמחלוקת העיקרית היא לגבי system issues.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 נובמבר 2011, 19:22

yarinsaky כתב:אמרתי שזמנית זה טוב למכבי, אולי לחודש הקרוב. ברור שבעתיד זה חרב פיפיות, כי כל מיני כוכבים אירופאיים יגיעו. ( אמריקאיים אולי אחר כך ).

אני אוהב גם את הכדורסל באירופה וגם את הנ.ב.א, אין כאן סתירה. ברור שהליגה שם שיווקית ומרגיזה יותר מאשר בעבר, אבל אנשים תמיד ירצו לראות את הענף ברמה הגבוהה ביותר שלו. והנ.ב.א זה המיטב של שחקני הכדורסל, תאהבי את זה או לא.

אני לא הכחשתי שיש שם שחקנים יותר טובים..אבל כדורסל מבחינתי זה יותר מהטבעה יפה או מחדירה על 3 שחקנים שנגמרה בפאול וסל..ואין שום רגש ב-NBA..

misha כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

בכל מקום. עוד לפני שבוע דווח שהושגה פשרה לגבי ה50-50 והמחלוקת העיקרית היא לגבי system issues.

שוב..זה מה שאמרו בהתחלה כשהיו אופטימיים ואז פתאום התחילו להגיד שה-50-50 לא מקובל עליהם..
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 14 נובמבר 2011, 19:23, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 14 נובמבר 2011, 19:23

אז אפשר להתחיל להתכונן לדוראנט בצהוב?
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 14 נובמבר 2011, 19:24

זה נכון, בזמן מג'יק , בירד וכל החברה הטובים זה נראה אחרת מאשר היום. לא אכחיש שהיום אני פחות אוהב את העסק .
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי שמשון הגיבור » 14 נובמבר 2011, 19:30

פעם לא היה מצב שלברון יקח עוד מישהו ויחברו להם איזו קבוצת חלומות שכזו.
היתה הרבה יותר מחוייבות של השחקנים לקבוצה. גם בארצות הברית מבינים את זה ועובדה שהכדורסל כבר לא תופס שם כמו פעם. דווקא כדורסל מכללות שהוא יותר עם מחוייבות ואופי, פופולארי (גם בגלל שכל אמריקאי עבר דרך איזו מכללה כלשהי והוא ממשיך לאהוד אותה כל חייו) יותר, שלא לדבר על בייסבול ופוטבול.
שמשון הגיבור

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shay_uzan ו־16 אורחים