27 אפריל 2012, 13:42
שחף כתב:הבעיה העיקרית בציוות הנדריקס- סופו זה הכבדות היחסית שלו(בעיקר בהגנה) והעובדה שאין בו שום איום מטווחים בינוניים או מהשלוש. שניהם די תופסים מקום אחד לשני בצבע. ליד סנטר שקולע מחצי מרחק ויותר נייד מסופו זה סיפור קצת אחר.
27 אפריל 2012, 13:45
Holiday_Armadillo כתב:פיק טוען שהפערים בין מכבי ללאנגפורד יותר גדולים ממשכורת השנה הראשונה של פארגו ויוגב ביחד(ז''א פער של יותר מ-500K)
27 אפריל 2012, 13:55
שמוליק כתב:Holiday_Armadillo כתב:פיק טוען שהפערים בין מכבי ללאנגפורד יותר גדולים ממשכורת השנה הראשונה של פארגו ויוגב ביחד(ז''א פער של יותר מ-500K)
אני לא מאוכזב. לאנגפורד החודר הטוב באירופה אך למדו כיצד לסגור גם אותו (פאו ומגדל במשחק האחרון). כיף לראות את בנקס ואני מקוה שיגיע על המשבצת שלו .
27 אפריל 2012, 14:06
27 אפריל 2012, 14:10
Holiday_Armadillo כתב:אני לא רוצה את בנקס כאן אבל אני לא עצובה שלאנגפורד הולך
הוא כבר הוכיח שהוא לא סרטן קבוצתי כמו אנדרסון אבל אני עדיין לא אוהבת שחקנים מהסוג הזה והיה לי קשה לרצות לראות אותו נשאר עוד עונה
27 אפריל 2012, 14:14
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא רוצה את בנקס כאן אבל אני לא עצובה שלאנגפורד הולך
הוא כבר הוכיח שהוא לא סרטן קבוצתי כמו אנדרסון אבל אני עדיין לא אוהבת שחקנים מהסוג הזה והיה לי קשה לרצות לראות אותו נשאר עוד עונה
לאנגפורד די הציל למכבי את העונה, והיה השחקן הכי טוב שלה בעצם במצטבר (וזה למרות ההתחלה הקשה מאוד והלא טובה שלו).
אולי מכבי תוכל למצוא שחקן קבוצתי ממנו, אבל לבטח לא שחקן טוב ממנו.
אם לאנגפורד עוזב, אז אני מניח שמכבי תנסה ללכת על רכז מוביל ולשים לידו את הלפרין בחמישייה.
מקווה שזה יעבוד, כי אם למכבי לא יהיה אפילו שחקן אחד שטוב ב1 על 1, יהיה לה מאוד קשה מול ההגנות הגדולות והחזקות שהיא תפגוש בדרך.
27 אפריל 2012, 14:20
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא רוצה את בנקס כאן אבל אני לא עצובה שלאנגפורד הולך
לאנגפורד די הציל למכבי את העונה, והיה השחקן הכי טוב שלה בעצם במצטבר (וזה למרות ההתחלה הקשה מאוד והלא טובה שלו).
אם לאנגפורד עוזב, אז אני מניח שמכבי תנסה ללכת על רכז מוביל ולשים לידו את הלפרין בחמישייה.
מקווה שזה יעבוד, כי אם למכבי לא יהיה אפילו שחקן אחד שטוב ב1 על 1, יהיה לה מאוד קשה מול ההגנות הגדולות והחזקות שהיא תפגוש בדרך.
27 אפריל 2012, 14:28
קודי כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא רוצה את בנקס כאן אבל אני לא עצובה שלאנגפורד הולך
במיליון דולר או קצת פחות מזה (שזה מה שמכבי מציעה כנראה ללנגפורד) לא יגיע לכאן סקנד גארד שמתקרב אפילו לרמתו ובוודאי שלא יגיע לכאן רכז מוביל. לכל היותר יהיה הימור סטייל פארגו שיכול להצליח ולפחות באותה הסבירות גם יכול להיכשל.
27 אפריל 2012, 14:31
Holiday_Armadillo כתב:פיק טוען שהפערים בין מכבי ללאנגפורד יותר גדולים ממשכורת השנה הראשונה של פארגו ויוגב ביחד(ז''א פער של יותר מ-500K)
27 אפריל 2012, 14:38
jol9 כתב:קודי כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא רוצה את בנקס כאן אבל אני לא עצובה שלאנגפורד הולך
במיליון דולר או קצת פחות מזה (שזה מה שמכבי מציעה כנראה ללנגפורד) לא יגיע לכאן סקנד גארד שמתקרב אפילו לרמתו ובוודאי שלא יגיע לכאן רכז מוביל. לכל היותר יהיה הימור סטייל פארגו שיכול להצליח ולפחות באותה הסבירות גם יכול להיכשל.
במליון אפשר יהיה להביא שחקן שהוא בטוח יותר מהימור פרוע. אבל כאן באמת הכל שאלה של סקאוטינג וגם מזל.
בגלל זה אני אומר, שימו עוד קצת, תורידו שחקן או שניים מהרוסטר הבכיר, ותשאירו כאן את השחקנים שהמאמן רוצה (במידה והוא רוצה שלאנגפורד יישאר)
27 אפריל 2012, 14:43
27 אפריל 2012, 14:46
27 אפריל 2012, 14:49
27 אפריל 2012, 15:13
27 אפריל 2012, 15:18
קודי כתב:לנגפורד "מצייץ" (זוכרים אותו מימי הציוצים בתחילת העונה?!) בתגובה לידיעה של פיק וטוען שעד עכשיו לא הציעו לו כלום ושאין שום סיכוי שהוא ישחק עבור סכום כזה (מתכוון לקצת פחות ממיליון דולר שפיק מציין שמכבי הציעה לו).
27 אפריל 2012, 15:22
27 אפריל 2012, 15:33
27 אפריל 2012, 16:05
קודי כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/196/2528290
הרבה סיבות לאופטימיות... (כמו דייויד לוגאן במקום קית' לנגפורד...).
ללא קשר לכתבה, באמת שאני מתקשה לראות את בלאט ממשיך במכבי, כשברור לכולם שהוא לא מאמן זול ושני הצדדים לא ממש אוהבים אחד את השני וגם נראה שלא ממש מעריכים זה את זה. זה הנושא שהכי מטריד אותי לקראת העונה הבאה - לא הנדריקס, לא לנגפורד ולא אף אחד, רק בלאט - שהוא הבסיס החיובי העיקרי של כל המערכת הזו.
אנשי כדורסל בארה"ב שמעו את סוכנו של לוגאן מספר בשבוע שעבר כי הקליינט שלו "סגור במכבי", אף שבמכבי מכחישים בתוקף.
27 אפריל 2012, 16:43
קודי כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/196/2528290
הרבה סיבות לאופטימיות... (כמו דייויד לוגאן במקום קית' לנגפורד...).
ללא קשר לכתבה, באמת שאני מתקשה לראות את בלאט ממשיך במכבי, כשברור לכולם שהוא לא מאמן זול ושני הצדדים לא ממש אוהבים אחד את השני וגם נראה שלא ממש מעריכים זה את זה. זה הנושא שהכי מטריד אותי לקראת העונה הבאה - לא הנדריקס, לא לנגפורד ולא אף אחד, רק בלאט - שהוא הבסיס החיובי העיקרי של כל המערכת הזו.
27 אפריל 2012, 17:00