er79 כתב:אם סופו סגר שם זו שערורייה שאין כמותה
בוא נאמר שאם הג'נרל מנג'ר של מכבי היה שכיר הוא כבר היה נזרק מזמן. אבל בגלל שקוראים לו דני אין סיכוי שזה יקרה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אם סופו סגר שם זו שערורייה שאין כמותה
felix_r כתב:מה עם לאו וסטרמן ? היה פצוע חצי עונה בפרטיזן. הוא הבריא כבר?
היה אפשר להביא אותו ולתת לו אזרחות, כי הוא יהודי
roy1000 כתב:felix_r כתב:מה עם לאו וסטרמן ? היה פצוע חצי עונה בפרטיזן. הוא הבריא כבר?
היה אפשר להביא אותו ולתת לו אזרחות, כי הוא יהודי
האמת שלא ברור לי הסיפור שלו. מכבי רצו אותו כבר בעבר, אבל משום מה הוא העדיף את פרטיזן. למה באמת אי אפשר להביא אותו?
er79 כתב:לא כל כך ברור לי מה הוא נחוץ כשאוחיון פה. אם אוחיון לא היה פה אז בכיף, הוא אפילו עדיף בעיניי על תקן ה"ישראלי" על אוחיון, אבל לא כרכז ראשון. זה לא שהביאו לנו יהודי סטייל הוארטס או פרמאר, זה כולה ווסטרמן. במקום אוחיון - בכיף; בנוסף אליו - זה על חשבון שני גארדים טובים יותר. אני לא בעד.
felix_r כתב:er79 כתב:לא כל כך ברור לי מה הוא נחוץ כשאוחיון פה. אם אוחיון לא היה פה אז בכיף, הוא אפילו עדיף בעיניי על תקן ה"ישראלי" על אוחיון, אבל לא כרכז ראשון. זה לא שהביאו לנו יהודי סטייל הוארטס או פרמאר, זה כולה ווסטרמן. במקום אוחיון - בכיף; בנוסף אליו - זה על חשבון שני גארדים טובים יותר. אני לא בעד.
החלומות שלך יפים מאוד, אבל לצערי הם לא הולכים יד ביד עם היכולת הכלכלית של משפחת פדרמן.
חסר לנו ישראלי
er79 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:לא כל כך ברור לי מה הוא נחוץ כשאוחיון פה. אם אוחיון לא היה פה אז בכיף, הוא אפילו עדיף בעיניי על תקן ה"ישראלי" על אוחיון, אבל לא כרכז ראשון. זה לא שהביאו לנו יהודי סטייל הוארטס או פרמאר, זה כולה ווסטרמן. במקום אוחיון - בכיף; בנוסף אליו - זה על חשבון שני גארדים טובים יותר. אני לא בעד.
החלומות שלך יפים מאוד, אבל לצערי הם לא הולכים יד ביד עם היכולת הכלכלית של משפחת פדרמן.
חסר לנו ישראלי
ואת הישראלי אתה חייב להביא לעמדות הגארד? ממש לא. ישנן גם כמה עמדות פנים לא מאוישות
felix_r כתב:er79 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:לא כל כך ברור לי מה הוא נחוץ כשאוחיון פה. אם אוחיון לא היה פה אז בכיף, הוא אפילו עדיף בעיניי על תקן ה"ישראלי" על אוחיון, אבל לא כרכז ראשון. זה לא שהביאו לנו יהודי סטייל הוארטס או פרמאר, זה כולה ווסטרמן. במקום אוחיון - בכיף; בנוסף אליו - זה על חשבון שני גארדים טובים יותר. אני לא בעד.
חסר לנו ישראלי
ואת הישראלי אתה חייב להביא לעמדות הגארד? ממש לא. ישנן גם כמה עמדות פנים לא מאוישות
עמדות יש הרבה, זה נכון, הבעיה היא שישראלים יש מעט...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], itai7, yon1, גל גל, מרסר, רנדי וייט ו־37 אורחים