פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי, היקמן בפ

01 יולי 2014, 10:06

er79 כתב:אם סופו סגר שם זו שערורייה שאין כמותה

בוא נאמר שאם הג'נרל מנג'ר של מכבי היה שכיר הוא כבר היה נזרק מזמן. אבל בגלל שקוראים לו דני אין סיכוי שזה יקרה.

01 יולי 2014, 10:22

אני לא חושב שיש כן בעיה בהנהלה
פשוט אפקט הדומינו אחד אחרי השני מקבלים הצעות מטורפות
ופשוט הלכים אחד אחרי השני
אני לא אתפלא אם טיוס הבא בתור
ואני חושב שאף אחד שהלך לא שווה את הכסף שמשלמים לו
אתם הייתם מוכנים שמכבי תשלם לרייס 2.5 מליון או להיקמן 1.5 מיליון הרי כולם היו יוצאים בהתקפה על ההנהלה שמשלמים מיליונים לשחקנים בנוניים
אז יש דברים שאף אחד מאיתנו לא יכול לדעת
דבר אחד אני בטוח שאם מכבי יכלה להשאיר את כולם הם היו עושים את כל המאמצים
ולכל שחקן שחושב שהוא אלוהים או הסגן שלו יש מחליף

01 יולי 2014, 10:26

זה ברור שהשחקנים לא שווים את הסכומים האלה וטוב שההנהלה היום לא מנסה להתחרות עם ההצעות האלה.
אבל ההנהלה נכשלה ובגדול כי שחקן שאתה רוצה אתה מחתים לפני סיום העונה ולא מחכה לקיץ.
את סופו היו צריכים להחתים כבר לפני ההצלבה לעוד שתי עונות ואת רייס לפני הפיינלפור.

01 יולי 2014, 10:30

צפירת הרגעה מכיוון סופו - מכבי מיהרה להודיע שהוא הוחתם לשנתיים נוספות בקבוצה. ההודעה הזו קצת מוזרה לאור ההודעה משנה שעברה שהוא הוחתם לשלוש שנים...

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2659231

מה יודיעו עכשיו? שאוחיון חתם לעונה? שטיוס חתם לעונה? שסמית' חתם לעונה? האם החליטו במקום להחתים שחקנים למחזר החתמות?
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 01 יולי 2014, 10:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.

01 יולי 2014, 10:31

לא רואה את סופו עוזב בשום מצב(אלא אם יעזיבו אותו). מכבי זה הבית בשבילו.

01 יולי 2014, 10:35

ונניח שמכבי היתה משדרגת לרייס את החוזה למליון והוא היה נותן עונה בינונית מינוס מה היו אומרים כל מועצת חכמי הפורום
וסופו לא שווה יותר מהשמונה מאות שהוא מקבל בשביל 20 דקות משחק הרי ידוע שפריירים לא מתים וראינו שבעונות קודמות הטורקים והרוסים הם הכי פריירים אז, אין הרבה מה לעשות אלה לקוות שיגיעו מלליפים הולמים למי שהולך

01 יולי 2014, 10:38

יובל אתה צודק הוא חתם ל3 שנים 1+2 אופציה . כרגע הוא מימשו את האופציה והוא כאן עוד שנתיים לפחות . סופו בנגוד לצמד אכל כבר מספיק חראה בכל מיני מקומות מה עוד הוא שחקן אירופי ומכיר את היסטוריה ודרך התנהלות של כל מני קבוצות הוא גם יודע לעריך באמת את היחס של אוהדים . הוא מדבר הכי פחות מכולם ועושה הרבה יותר לטובת הקבוצה . לדעתי עם שלף היה עוזב את תפקידו לפני שנתיים סופו היה נשאר כאן בלי שנה בחוץ. שלף פשוט לא סובל אותו .

01 יולי 2014, 10:40

חחחחחחח

נראה לי שכתבי הספורט דפקו יותר מידי וודקה ביממה האחרונה

פשוט בושה איך שהם ניראים

01 יולי 2014, 13:03

מה עם לאו וסטרמן ? היה פצוע חצי עונה בפרטיזן. הוא הבריא כבר?
היה אפשר להביא אותו ולתת לו אזרחות, כי הוא יהודי

01 יולי 2014, 13:46

גם אני חשבתי עליו מה עוד שצרפתי שני עזב לחימקי . גם עם היה פצוע גודס יכול בכייף לקדם אותו גם היה רכז פיזי וגם יודע הכי טוב איך שחקן מרגיש אחרי הפציע כזאת ואיך חוזרים מזה , בנגוד לאחרים גם די בהצלחה .

01 יולי 2014, 13:47

felix_r כתב:מה עם לאו וסטרמן ? היה פצוע חצי עונה בפרטיזן. הוא הבריא כבר?

האמת שלא ברור לי הסיפור שלו. מכבי רצו אותו כבר בעבר, אבל משום מה הוא העדיף את פרטיזן. למה באמת אי אפשר להביא אותו?

01 יולי 2014, 13:50

roy1000 כתב:
felix_r כתב:מה עם לאו וסטרמן ? היה פצוע חצי עונה בפרטיזן. הוא הבריא כבר?

האמת שלא ברור לי הסיפור שלו. מכבי רצו אותו כבר בעבר, אבל משום מה הוא העדיף את פרטיזן. למה באמת אי אפשר להביא אותו?

הוא בחר את פרטיזן כי היה בטוח שיקבל שם דקות משחק. בצדק.
השאלה עכשיו אם הוא הבריא. הוא החמיץ את רוב העונה בגלל פציעה

01 יולי 2014, 13:55

הוא קרע רצוע צלבת במשחק מול צסק"א בשלב הראשון . הבנתי שבן פרטיזן ואיזה סוכנות צרפתית יש הסכם . הרי פרטיזן חיי ממכירת שחקנים

01 יולי 2014, 13:59

לפי אינטרבסקט אלבא רצתה אותו אבל הסוכן שלו טען שהקבוצה חלשה מידי בשבילו
מעניין אם מכבי אלופת אירופה מספיק חזקה בישבילו

01 יולי 2014, 15:10

לא כל כך ברור לי מה הוא נחוץ כשאוחיון פה. אם אוחיון לא היה פה אז בכיף, הוא אפילו עדיף בעיניי על תקן ה"ישראלי" על אוחיון, אבל לא כרכז ראשון. זה לא שהביאו לנו יהודי סטייל הוארטס או פרמאר, זה כולה ווסטרמן. במקום אוחיון - בכיף; בנוסף אליו - זה על חשבון שני גארדים טובים יותר. אני לא בעד.

01 יולי 2014, 15:16

er79 כתב:לא כל כך ברור לי מה הוא נחוץ כשאוחיון פה. אם אוחיון לא היה פה אז בכיף, הוא אפילו עדיף בעיניי על תקן ה"ישראלי" על אוחיון, אבל לא כרכז ראשון. זה לא שהביאו לנו יהודי סטייל הוארטס או פרמאר, זה כולה ווסטרמן. במקום אוחיון - בכיף; בנוסף אליו - זה על חשבון שני גארדים טובים יותר. אני לא בעד.

החלומות שלך יפים מאוד, אבל לצערי הם לא הולכים יד ביד עם היכולת הכלכלית של משפחת פדרמן.
חסר לנו ישראלי

01 יולי 2014, 15:55

felix_r כתב:
er79 כתב:לא כל כך ברור לי מה הוא נחוץ כשאוחיון פה. אם אוחיון לא היה פה אז בכיף, הוא אפילו עדיף בעיניי על תקן ה"ישראלי" על אוחיון, אבל לא כרכז ראשון. זה לא שהביאו לנו יהודי סטייל הוארטס או פרמאר, זה כולה ווסטרמן. במקום אוחיון - בכיף; בנוסף אליו - זה על חשבון שני גארדים טובים יותר. אני לא בעד.

החלומות שלך יפים מאוד, אבל לצערי הם לא הולכים יד ביד עם היכולת הכלכלית של משפחת פדרמן.
חסר לנו ישראלי

ואת הישראלי אתה חייב להביא לעמדות הגארד? ממש לא. ישנן גם כמה עמדות פנים לא מאוישות

01 יולי 2014, 16:19

er79 כתב:
felix_r כתב:

חסר לנו ישראלי

ואת הישראלי אתה חייב להביא לעמדות הגארד? ממש לא. ישנן גם כמה עמדות פנים לא מאוישות

עמדות יש הרבה, זה נכון, הבעיה היא שישראלים יש מעט...

01 יולי 2014, 16:33

felix_r כתב:
er79 כתב:
felix_r כתב:

חסר לנו ישראלי

עמדות יש הרבה, זה נכון, הבעיה היא שישראלים יש מעט...

ישראלים צברים יש מעט, אבל כמו שווסטרמן הוא ישראלי במרכאות רבתי, אין מנוס אולי, במידה ופישר לא יחתום, להביא גבוה יהודי נוסף מהמכללות או ממקום אחר. שורה תחתונה, ווסטרמן רכז נחמד ואוחיון רכז בינוני, אם אתה מביא את ווסטרמן אתה מוותר על גארד ברמה גבוהה יותר ליורוליג לטובת הליגה. אני הייתי מהראשונים שהציעו פה בפורום את ווסטרמן, בימים שאוחיון ניסה להכניס לנו צינור. גם היום אין לי בעיה לראות אותו במכבי, אבל כרכז מחליף ועל חשבון אוחיון. זו תהיה טיפשות להביא אותו ולהשאיר את את אוחיון.

01 יולי 2014, 18:44

נו, איפה ה"מועמדים האיכותיים ביותר" להחליף את רייס שלפי מכבי "כבר קיימים" ? הרי ברור שבעוד חודשיים-שלושה יספרו לנו על כך שפרמאר ולנגפורד כבר סיכמו בקבוצה אבל הסוכנים המנוולים שלהם הפרו את הסיכום וברחו ברגע האחרון. אז בלית ברירה הסתפקו בקרלון בראון ובעוד קומבו מצחיק.
נושא נעול