toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:מכבי צריכה שחקן מאוד ורסטילי בעמדה 2. אחד שיכול לעשות הרבה דברים בהתקפה ובהגנה. גמיש.
בעיקר לייצר (אם בקליעה ואם בחדירה, לעצמו ולאחרים), לשמור ולחטוף מצויין. ז״א שהוא גם חייב להיות אתלט מצויין.
דווין ורוצ׳סטי צריכים מישהו שיתאים לשחק איתם, לא עוד מישהו שיעמוד ויעיף שלשות.
יש לא מעט אמריקאים כאלה, אבל לא הייתי סומך על ״מציאות״ של מחלקת הסקאוטינג שלנו.
אני הייתי בודק את מצב השיקום של קרלון בראון ומנסה להביא אותו בכסף יחסית קטן. הבנאדם ג׳וקר.
זאת אופציה מעניינת, אבל צריכים לזכור דבר אחד. סילבן לנדסברג אמור להיות אחד השחקנים המובילים שלנו בעונה הבאה.
אני חושב שהפציעה שלו הרגה אותנו הרבה יותר מהאפסיות של ארבעה זרים, היעדרות של החמישי וגם של פניני.
אני לא בטוח שאם מקל יגיע, שמכבי תחפש עוד גארד זר בכלל.
יוני, עם כל הכבוד. אתה לא רוצה שסילבן לאנדסברג יהיה אחד השחקנים המובילים של הקבוצה שאתה אוהד.
אולי אתה רוצה , אבל הכוונה שלי שזה לא דבר טוב.
אני מניח שלפני עשר שנים היית אומר על בלו את אותו הדבר. אין לך עוד שום שחקן ישראלי עם היכולות ההתקפיות של לנדסברג.
אם לא ננצל את זה, ולא ניתן לו את הבמה ואת המפתחות, אז גם לא ייצא ממנו שום דבר.
הוא קיבל את הבמה שלו. הוא פשוט לא נתן תוצאות. אלא אם אתה מדבר על משחקי טרום עונה וליגה הישראלית.
דבר ראשון צריכים לזכור שהוא עבר עונה מלאה בפציעות. הוא לא שחקן שנוטה להיפצע, ולכן לא צריכים לקחת בחשבון עוד עונת פציעות שלו,
אבל אם זה יקרה, בשביל זה כן צריך שיהיו לנו 5 ישראלים בכירים בסגל.
דבר שני, הוא נתן עונת יורוליג של 8.5 נק' למשחק באחוזים סבירים, והוא נפצע בעיצומה של תקופה טובה מאוד בטופ 16. אין לי שום יסוד
סביר לחשוב, שהוא לא יכול לחזור לזה ואף להתמיד בזה.
דבר שלישי, המספרים של סילבן ושל בלו ביורוליג מאוד דומים ע"פ השנים. גם בלו התחיל עם ממוצעים נמוכים, ולאט לאט עלה,
אבל גם בשיאו במכבי הוא לא היה שחקן של יותר מ-10 נק' למשחק, ומזה כאמור סילבן כבר לא רחוק.
דבר אחרון, סילבן קלע העונה 15 נק' בממוצע בליגה. אני חושב שהישראלי האחרון שעשה משהו דומה לזה במכבי היה קטש.
הוא גם לקח 5 רב' למשחק, קלע כמעט 50% מהשלוש, ואם היה משפר מעט את היציבות וכמובן אם לא היה נפצע, אני מאמין שמכבי
היתה לוקחת אליפות, והוא היה הMVP של העונה.
זה שחקן שצריך לקבל את המפתחות לידיים, פשוט כי אין לנו משהו יותר טוב מזה.