המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
tzachMTA כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:לא יודע אם מקל יחתום פה או לא בסוף (אני דווקא מעריך שלא בניגוד לדעה הרווחת), אבל זה בושה וחרפה איך שמכבי מתרפסת בפניו. אנחנו נמתין, בזמן שהפישר הזה, שלא עשה כלום בקריירה, יחליט אם מתאים לו מכבי, או אולי ירושלים, או אולי בכלל מחנות נבא שוב. בושה.
והבושה הזאת התחילה עוד במהלך העונה
ממש רומסים לעצמם את הכבוד
ואם זה לא מספיק בימים האחרונים רצות כל מני שמועות על זה שמכבי העיפו את פארגו בשביל מקל. מסתבר שהיה שם איזה סכסוך עוד מהעונה המשותפת בגליל.
לא נשמע מאוד אמין, אבל אם זה נכון...
אני כ"כ לא רוצה שמקל יחתום פה. הלוואי שיילך למגדל.
שחף כתב:ד''א נראה לי שניתקו את פיק מהמקורות שלו במכבי. כל הטוויטר שלו מלא בסיפורים על השחקנים האהובים עליו. לשחקנים רגילים יש תיאור רגיל, והתייחסות רגילה. אל ג'רמי פארגו ששוחרר ממכבי הוא מתייחס כ"top free agent outside the NBA". מסמך אנושי מרתק
שחף כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:חחח היא אשכרה כתבה "למקרה שגל מקל לא יחתום".
יש מישהו שמאמין לבולשיט הזה ?
הייתי רוצה לראות את הפרצוף של פארמר כשמתרגמים לו את הידיעה ואומרים לו שהוא אופציה ב' לגל מקל.
מה אתה צוחק, לברון עדיין מחכה להחליט איפה הוא משחק בעונה הבאה בהתאם להחלטה של מקל.
אדגר פו כתב:עוד פעם השם של ראדוליצה עולה בהקשר של מכבי ולדעתי זה קלוש לגמרי.
אמנם סנטר גדול וחזק, אבל מוח לא הכי מפותח כנראה. עד כמה שאני זוכר אפילו בסין התלוננו עליו שהוא עצלן ולא שומר.
אמנם סנטר גדול וחזק, אבל מוח לא הכי מפותח כנראה. עד כמה שאני זוכר אפילו בסין התלוננו עליו שהוא עצלן ולא שומר.
אדגר פו כתב:לפי אלי סהר המלך מקל הראשון שוב מתרחק ממכבי מאחר והוא טס לארה"ב לאימונים ואולי לנסות לקבל חוזהץ
אדגר פו כתב:לפי אלי סהר המלך מקל הראשון שוב מתרחק ממכבי מאחר והוא טס לארה"ב לאימונים ואולי לנסות לקבל חוזה בנ.ב.א.
Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:לפי אלי סהר המלך מקל הראשון שוב מתרחק ממכבי מאחר והוא טס לארה"ב לאימונים ואולי לנסות לקבל חוזה בנ.ב.א.
בין אם יחתום פה או לא, זה כל כך מגוחך שמכבי שמה את כל הביצים שלה בסל אחד
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים