המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדם כתב:אני שמח וחושש מקוה שזה לא יביא לנו איזה פטאויי.
אני אוהד מכבי חיפה בכדורגל אבל תראו יש לי הרבה ביקורת על גורדי ,אבל בנושא הזה ככה מנהלים משא ומתן שרוצים מישו לא בפקס ,הוא נוסע עד שוויץ כדי להחתים ולסגור את ההנהלה והשחקן בחדר עד שיצא עשן .
ככה לדעתי צריך לעשות,שמופעל לחץ לשחקן אין ברירה ,סתם לדוגמא במקרה טילור ,כן זה שחקן חזק ומענין ושחקן תותח שהיו צריכים להטיס מישו או להפגיש מישו איתו ולשים לחץ
שחף כתב:לא הבנתי מה הכתבה הזאת אומרת בכלל. זה שהוא יתאמן עם פנאן אומר שהוא ישחק עם הקבוצה הבוגרת? קישקוש מקושקש.
my man כתב:אם בנדר בא במקום העוד 2 שחקנים שרוצים להביא אז באמת שהבסטה העונה עוד עלולה להיסגר מהר מהצפוי...
אדגר פו כתב:זניט משחררת 8 שחקנים בינהם דניאל רום .
felix_r כתב:אדגר פו כתב:זניט משחררת 8 שחקנים בינהם דניאל רום .
קראתי עכשיו באתר ספורט רוסי את התגובות לידיעה הזאת על שיחרור 8 שחקנים. מעניין שכולם אומרים שחבל של דניאל רום עוזב כי הוא התחיל לשחק ממש טוב.
MTA2311 כתב:felix_r כתב:אדגר פו כתב:זניט משחררת 8 שחקנים בינהם דניאל רום .
קראתי עכשיו באתר ספורט רוסי את התגובות לידיעה הזאת על שיחרור 8 שחקנים. מעניין שכולם אומרים שחבל של דניאל רום עוזב כי הוא התחיל לשחק ממש טוב.
אתה חושב שתהיה לו בעיה להשיג חוזה בקבוצה רוסית אחרת?
felix_r כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:אדגר פו כתב:זניט משחררת 8 שחקנים בינהם דניאל רום .
כנראה שלא תהיה לו בעיה.
אני רק ציינתי את זה כי אם יחתום במכבי, יש מצב שלא יהיה רק נער פוסטר
MTA2311 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:אדגר פו כתב:זניט משחררת 8 שחקנים בינהם דניאל רום .
כנראה שלא תהיה לו בעיה.
אני רק ציינתי את זה כי אם יחתום במכבי, יש מצב שלא יהיה רק נער פוסטר
אז בעצם אין לו ממש אינטרס לחזור לארץ.
גם כסף פחות טוב (אני מניח), גם צבא באמצע אוגוסט...
my man כתב:אם בנדר בא במקום העוד 2 שחקנים שרוצים להביא אז באמת שהבסטה העונה עוד עלולה להיסגר מהר מהצפוי...
אדם כתב:יותר מידי שקט אצלנו בתור אוהדים כאילו הרגיעו אותנו ונתנו לנו מנה של הורדת לחץ ועכשיו הם יכולים לעשות את מה שרוצים ולסתום חורים ולבלבל לנו בשכל ,וההנהלה שלנו מתה על זה ,מבחינתם הם הורידו את הלחץ בהחתמות האחרונות ,וחבל שאין רעש מכיוננו ולהמשיך ללחוץ עליהם להחתים שחקנים טובים ובעלי שמות ולא לעגל פינות.
הבעיה היא שיש בעיה עמוקה במכבי ולא מטפלים בה ,הניהול הסינכרון אם המאמן ואם וויציץ ,כל אחד מושך לכיון אחר ,איך מאמן יכול לעבוד ככה?איך יכול לאמן את השחקנים ,למאמן יש דרך ושיטה לא כל שחקן מתאים לדרך או שיטה הזו ,במקום שיחתימו שחקנים שגודס רוצה מחתימים שחקן על דעת וויציץ ואחרי זה על דעת דני ויוצא סלט.
לגבי בנדר אם זה בתור מחליף לגק כהן ובתור זר שביעי מילא אבל בתור חלק נכבד מהסגל זו טעות ענקית ,אנחנו יודעים טוב מאוד איך זה יראה גודס ייבש לו תתחת וויציץ היתעצבן ויהיה בלאגן וכולם יפגעו מזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־34 אורחים