ת'רד המלפפונים- רנדולף, המילטון וקירק מועמדים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: שובו של ת'רד המלפפונים

הודעהעל ידי Mitelka » 22 פברואר 2016, 12:37

אני חושב שזה יהיה סיום עונה קלאסי אם אחרי הריצה להחתים הזויים כמו פבראני ואוונאקו פתאום על הולמן הם נזהרים(לא שאני חושב שהוא עילוי, אבל מצחיק איך רצו להחתים נגרים שלא שיחקו 400 ימים אבל אותו לא) והוא יחתום בירושלים וינצח אותך בגמר עם 20 נק' ו20 ריב'.
נערך לאחרונה על ידי Mitelka בתאריך 22 פברואר 2016, 12:38, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי my man » 22 פברואר 2016, 12:38

אני ברצינות לא רוצה שיחתימו שחקן...

Mitelka כתב:ובבקשה בלי תגובות "לא אכפת לי שירושלים תיקח אליפות שוב" -די, אף אחד לא קונה את זה שלא אכפת לכם להפסיד אליפות לירושלים.

אם בטעות בטעות מכבי תתחיל לדרוס בליגה ותיקח "אליפות"(בטח אם זה יהיה על חשבון מגדל) אז אולי עוד יצליחו למכור את השקר הזה של נפילה חד פעמית...
אז לא, לא איכפת לי שלא ניקח "אליפות" ההיפך הוא הנכון...מצידי שנודח בשלב הראשון של הפלייאוף מול ציונה/קרית גת/שקר כלשהו...
הזחוחים מההנהלה ממשיכים להתנהל הכל כרגיל כאילו זו לא העונה הגרועה בתולדותינו וכאילו שהיא לא באה אחרי עונה מהגרועות בתולדותינו...
די- שהמנויים לא ירצו לקנות בסוף העונה ואולי אולי נתחיל לראות שינויי מגמה- כי כרגע זה המסר שלהם אלינו:
"זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Mitelka » 22 פברואר 2016, 12:49

זה כבר חשבנו בשנה שעברה. אני טענתי (לצערי לא בפורום הזה) שהחלו הפציעות ואילת התחילה לחזור ולהשוות שההדחה שאולי תגיע יכולה להיות הסטירה שמכבי צריכה לקבל. ואכן, החתמנו שחקנים והוצאנו כמו שלא הוצאנו בעבר, נו?

אחרי ההדחה ההזויה מאירופה אי אפשר יהיה למכור "עונה אחת רעה". דווקא בעונה שעברה הגענו להצלבה וחלק גדול מהסיום שלה היה בגלל פציעות וחוסר התאמה לחוק הרוסי - דווקא עונה כזאת הרבה יותר קל לתייג כ"עונה אחת רעה" ולא ביג דיל, ובתכלס עשו שינוי מטורף בקיץ מבחינה חשיבה כלכלית והוצאה על שחקנים. נכון, הוציאו על השחקנים הלא נכונים וטעו בענק, אבל היה שינוי מאוד גדול.
אין דרך חזרה אחרי מסיבת העיתונאים של פדרמן.

כן, לא מזיז לכם אורי אלון על שער ידיעות אחרונות עם סיגר בפה ו-2 צלחות לידו בכותרת "איך שברנו את מכבי", האוזמן ב13 אלף כתבות של "מכבי לא תחזור להיות מכבי" ו55 אלף ציוצי "ירושלים הקבוצה הבכירה במדינה".

כן, לא מזיז לכם בכלל. אני מקווה שאתם מאמינים לעצמכם.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי my man » 22 פברואר 2016, 12:54

Mitelka כתב:זה כבר חשבנו בשנה שעברה. אני טענתי (לצערי לא בפורום הזה) שהחלו הפציעות ואילת התחילה לחזור ולהשוות שההדחה שאולי תגיע יכולה להיות הסטירה שמכבי צריכה לקבל. ואכן, החתמנו שחקנים והוצאנו כמו שלא הוצאנו בעבר, נו?

אחרי ההדחה ההזויה מאירופה אי אפשר יהיה למכור "עונה אחת רעה". דווקא בעונה שעברה הגענו להצלבה וחלק גדול מהסיום שלה היה בגלל פציעות וחוסר התאמה לחוק הרוסי - דווקא עונה כזאת הרבה יותר קל לתייג כ"עונה אחת רעה" ולא ביג דיל, ובתכלס עשו שינוי מטורף בקיץ מבחינה חשיבה כלכלית והוצאה על שחקנים. נכון, הוציאו על השחקנים הלא נכונים וטעו בענק, אבל היה שינוי מאוד גדול.

כן, לא מזיז לכם אורי אלון על שער ידיעות אחרונות עם סיגר בפה ו-2 צלחות לידו בכותרת "איך שברנו את מכבי", האוזמן ב13 אלף כתבות של "מכבי לא תחזור להיות מכבי" ו55 אלף ציוצי "ירושלים הקבוצה הבכירה במדינה".

לא מזיז לי כי הכל נכון...והפתרון היחיד הוא שהפדרמנ'ס ילכו מפה...שמע הפגיעה הכלכלית העונה היא מהגדולות שידענו...אם גם ההיכל לא יהיה סולד אאוט אז יש פה אור בקצה המנהרה...
יש אולי פתרון נוסף שהסיכוי שלו נראה לי עוד יותר נמוך...שהפדרמנן'ס יבינו שהם אשכרה צריכים אנשי מקצוע- קזה בעמדת המאמן -איזה GM שבאמת יודע מה הוא עושה ויש לו ניסיון אירופאי מוכח(זה לאו דווקא, אפשר לבחון את השוק האמריקאי..) ושהסמכויות המקצועיות יהיו בידיהם..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 פברואר 2016, 13:12

איליי הולמן לא 2.08. ולא 4-5.
הבן אדם 2.01 בלי נעליים, 2.06 זה אם הוא לבש נעליי פלטפורמה.

גרסה משודרגת של שגב/אמבקווה, זה מה שאנחנו צריכים?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 פברואר 2016, 13:13

החציל האצטקי כתב:איליי הולמן לא 2.08. ולא 4-5.
הבן אדם 2.01 בלי נעליים, 2.06 זה אם הוא לבש נעליי פלטפורמה.

גרסה משודרגת של שגב/אמבקווה, זה מה שאנחנו צריכים?

אני אענה לך בקצרה: לא. וזאת הסיבה שהוא יוחתם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 22 פברואר 2016, 13:15

מישהו יודע עד מתי ניתן להחתים שחקנים בליגה?
מקובי

הודעהעל ידי ankram » 22 פברואר 2016, 14:01

http://sports.walla.co.il/item/2937038

בקבוצה ישנם חילוקי דעות לגבי בחירת המאמן לעונה הבאה. שמעון מזרחי סבור כי ז'אן טבק ראוי להמשיך, כשבשיחות מאחורי הקלעים, מזרחי מציין כי לא טבק בנה את הקבוצה ולכן מגיעה לו הזדמנות להמשיך.

למי שחשב שרק פדרמן אשם , להלן התובנות של מנהלה האגדי והזקן של מכבי תל אביב , טבק לא בנה את הקבוצה , לכן מגיע לו להמשיך , אבל גם גודס לא בנה את הקבוצה ולכן מגיע לו ללכת.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי my man » 22 פברואר 2016, 14:03

אני מאוהב בקבוצה הזו!
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yanay21 » 22 פברואר 2016, 14:03

Mitelka כתב:זה כבר חשבנו בשנה שעברה. אני טענתי (לצערי לא בפורום הזה) שהחלו הפציעות ואילת התחילה לחזור ולהשוות שההדחה שאולי תגיע יכולה להיות הסטירה שמכבי צריכה לקבל. ואכן, החתמנו שחקנים והוצאנו כמו שלא הוצאנו בעבר, נו?

אני חושב שאתה מעריך לא נכון כמה אוהדים נאיביים יש לקבוצה שלנו. הם יכולים למכור מה שבא להם למי שבא להם, חוץ מלגרעין קטן ולא כל כך משפיע.

אם התרחיש הזה עם אורי אלון יתממש, זה יפריע לי. אתה יודע למה?כי זה נכון. כי ירושלים תוכל להתחיל לטעון לכתר, למרות שהם פאקינג לוזרים, אבל הבעיה היא שאנחנו יותר. וכל הטורים של האוזמן יהיו נכונים, כי מכבי לא תחזור להיות מכבי.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Mitelka » 22 פברואר 2016, 14:08

הכל טוב ויפה. רק שלא ימכרו לי שזה לא יזיז להם.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 פברואר 2016, 14:09

מקובי כתב:מישהו יודע עד מתי ניתן להחתים שחקנים בליגה?

לא יודע לגבי השנה, אבל בעונה שעברה המועד האחרון היה 21.4.
בכל אופן, עושה רושם שיחתימו מישהו בשבועיים הקרובים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 פברואר 2016, 14:10

1. מכל מה שיש בליגה הסינית, זה מה שמצאו? חבורת אפסים.
2. שמעון בלתי נסבל. אם טבק נשאר פה אפשר לסגור גם את העונה הבאה כבר בקיץ.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 22 פברואר 2016, 14:14

MTA2311 כתב:1. מכל מה שיש בליגה הסינית, זה מה שמצאו? חבורת אפסים.
2. שמעון בלתי נסבל. אם טבק נשאר פה אפשר לסגור גם את העונה הבאה כבר בקיץ.

בהמון מקומות יש שמחה לאיד כלפי אוהדי מכבי שסוף סוף מקבלים את התגובות היבשושיות והמחורבנות של שמעון מזרחי , רק הפעם זה כנגד האוהדים שלו עצמו.
אם אני אשמע עד סוף השנה את "שמעון מזרחי , הוא המלך" אני אתחרפן סופית.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי יוסי22 » 22 פברואר 2016, 14:24

שמעון מזרחי הוא זה שבנה את המועדון הזה מאפס בתצורתו המודרנית ואת מה שהוא שכח אתם לא תלמדו אף פעם ...

עכשיו אפשר להמשיך עם הבולשיט הרגיל .
יוסי22

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 פברואר 2016, 14:34

יוסי22 כתב:שמעון מזרחי הוא זה שבנה את המועדון הזה מאפס בתצורתו המודרנית ואת מה שהוא שכח אתם לא תלמדו אף פעם ...

אז בוא נוותר לו על זה שהוא הורס את המועדון עכשיו
נראה לי שהוא שכח יותר מדי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 22 פברואר 2016, 14:37

יוסי22 כתב:שמעון מזרחי הוא זה שבנה את המועדון הזה מאפס בתצורתו המודרנית ואת מה שהוא שכח אתם לא תלמדו אף פעם ...

כבודו במקומו מונח, אין ספק שהוא הפך את מכבי לאימפריה, אבל עכשיו הוא הורס אותה.

על בסיס זה, היה צריך להשאיר כל מנכ"ל מצליח של חברה עד יום מותו. זה שהוא עשה דברים מדהימים בעבר, לא אומר שהוא לא טועה, ולא צריך לדעת מתי לפנות את מקומו.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 פברואר 2016, 14:38

אז יש לו לגיטימציה מלאה להשמיד את המועדון, להשמיץ אוהדים, לשקר בראיונות ולהחתים לבד שחקנים שמתייבשים על הספסל.
כי ככה העולם עובד.

הבולשיט הרגיל הוא שלנו אבל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 22 פברואר 2016, 14:50

אפילו את סטיב ג'ובס פיטרו מהחברה שהוא עצמו הקים...גיב מי א ברייק...
כל ההנהלה הזו מיצתה את עצמה- שישארו נשיאי החברה אם הם רוצים אבל לנהל בפועל הם כבר לא יכולים..
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 22 פברואר 2016, 14:52

הבעיה היא שאת כל ההתנשאות היהירות והדורסנות שפעם היו סמל המכביזים הוא היפנה לאוהדים שלו לאנשים הכי נאמנים והכי מעודדים , זה מעשה שאסור לעשות זה לא אוהדי מגדל או הפועל , אלה אוהדים שהם בשר מבשרה של מכבי אלה שהכי נאמנים ובניגוד למה שמכונה פרוות ורולקסים אני חושב שהם יבואו גם כשההצגה הכי טובה בעיר כבר לא תהיה כזו יותר מעונה אחת .

שמעון כנראה חושב שלא צריך אותם ו שלא יעשו טובות כי יש מספיק אמידים ועשירים שישלמו במקומם וימלאו את האולם אבל יש הבדל בין קהל וצופים לאוהדים .

אני אישית מרגיש מידה לא קטנה של גועל כלפיו וכלפי פדרמן ולא האמנתי שאת הדורסנות הזו הם יפנו לאוהדים שלהם , אבל כנראה שעוד לא ראינו הכל העונה למרות הכל ...
תמונה
מקאדו 3

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים