10 ספטמבר 2016, 23:29
my man כתב:rc4991 כתב:מוארמן זה שחקן שממש מבאס שלא הגיע לכאן
זה כן. מוארמן במקום אלכסנדר וזה סגל הרבה יותר מאוזן והרבה יותר טוב גם...
עמדה 4 שלנו זה סימן שאלה גדול! גדול מדי!
10 ספטמבר 2016, 23:50
rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:מוארמן זה שחקן שממש מבאס שלא הגיע לכאן
העיקר שלא הזניחו את הקו האחורי והביאו את סילי
10 ספטמבר 2016, 23:53
my man כתב:rc4991 כתב:מוארמן זה שחקן שממש מבאס שלא הגיע לכאן
10 ספטמבר 2016, 23:53
yzafrir כתב:rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:מוארמן זה שחקן שממש מבאס שלא הגיע לכאן
לא מחזיק בכלל ממאורמן והרנגודי , שניהם חביבים וזהו.
על סילי אתה יכול להמשיך לרדת כמה שאתה רוצה ("קובע עובדות ??" ) , אבל רק הזמן יגיד אם אתה צודק או לא .
זה נכון שעמדה 4 אצלינו היא הסימן שאלה הכי גדול , אבל היא בקלות יכולה גם להפתיע . לעומת זאת עמדה 4 של דרוש היא גם לא להיט היסטרי והכי הרבה שבלאט יוציא ממנה זה השלשות ( מה שהוא יודע לעשות לא רע ) אבל קבוצה שתדע להתכונן לזה תעצור אותם בקלות.
10 ספטמבר 2016, 23:54
yzafrir כתב:rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:מוארמן זה שחקן שממש מבאס שלא הגיע לכאן
לא מחזיק בכלל ממאורמן והרנגודי , שניהם חביבים וזהו.
על סילי אתה יכול להמשיך לרדת כמה שאתה רוצה ("קובע עובדות ??" ) , אבל רק הזמן יגיד אם אתה צודק או לא .
זה נכון שעמדה 4 אצלינו היא הסימן שאלה הכי גדול , אבל היא בקלות יכולה גם להפתיע . לעומת זאת עמדה 4 של דרוש היא גם לא להיט היסטרי והכי הרבה שבלאט יוציא ממנה זה השלשות ( מה שהוא יודע לעשות לא רע ) אבל קבוצה שתדע להתכונן לזה תעצור אותם בקלות.
10 ספטמבר 2016, 23:56
יוסי22 כתב:yzafrir כתב:יוסי22 כתב:מכבי ב 04-05 החזיקה את הסגל הכי טוב באירופה רק בגלל ששחקנים וויתרו על 40-50% מהשכר הפוטנציאלי שלהם כדי לשחק במכבי .
זה נכון לגבי שארס , פארקר וניקולה ... שהיו למעשה הליבה של הקבוצה שהחזיקה בסך הכול 8 שחקנים רלוונטיים ביורוליג .
נכון מאוד . גם השנה יש למכבי שחקנים ששווים הרבה יותר ממה שמכבי תשלם להם (ווימס וגאודלוק) . אחד שיקבל מה שהוא שווה ביחס למה שהציג בעונה שעברה (ציברס) והשאר יכולים להיות להפוך לגניבות (ראד , סילי, ואייברסון) .
בסופו של דבר מכבי סגרה את הסגל עם שני שחקנים בסכום כמעט כפול ממה שהכתבים המאוללים כתבו ....
ועדיין מכבי חסרה מאוד בעמדה 4 אלא אם כן מילר יהיה רלוונטי העונה .
11 ספטמבר 2016, 00:17
11 ספטמבר 2016, 00:28
yzafrir כתב:בגלל שאתה כל הזמן מציין את השם שלו אז חשבתי שזה אישי נגדו...
אם צריך זר מחליף או לא בעמדה הזו זה כבר עניין של תפיסה .
1. מכבי תמיד החזיקו שני גארדים זרים , בדרך כלל רכז והשני לעמדה 2 . הפעם בגלל שעמדה 1 מאויישת בישראלים אז הביאו שני גארדים זרים לעמה 2
2. הכל עניין של כמה אתה מאמין בלאנדסברג ויבזורי כמחליפים בעמדה 2 והצוות המקצועי של מכבי ( וגם אני ) לא מאמינים ולכן הביאו את סילי.
3. אם יוגב יפצע שוב להרבה זמן אז הסתבכנו . אבל כנראה שיותר דחוף ויותר מסוכן היה לבנות על לאנדסברג ויבזורי כמחליפים לגאודלוק מאשר שיוגב יפצע . אי אפשר לדעת מה יהיה איתו...
11 ספטמבר 2016, 00:43
rc4991 כתב:yzafrir כתב:בגלל שאתה כל הזמן מציין את השם שלו אז חשבתי שזה אישי נגדו...
1. מכבי תמיד החזיקו שני גארדים זרים , בדרך כלל רכז והשני לעמדה 2 . הפעם בגלל שעמדה 1 מאויישת בישראלים אז הביאו שני גארדים זרים לעמה 2
2. הכל עניין של כמה אתה מאמין בלאנדסברג ויבזורי כמחליפים בעמדה 2 והצוות המקצועי של מכבי ( וגם אני ) לא מאמינים ולכן הביאו את סילי.
3. אם יוגב יפצע שוב להרבה זמן אז הסתבכנו . אבל כנראה שיותר דחוף ויותר מסוכן היה לבנות על לאנדסברג ויבזורי כמחליפים לגאודלוק מאשר שיוגב יפצע . אי אפשר לדעת מה יהיה איתו...
1. הייתם צריכים להבין כבר כשמקל חתם שאין טעם בעוד גארד, מקל הגיע על תקן "הרכז הזר" ומה שהיה צריך זה רק סקנד גארד איכותי
3. אי אפשר לבנות ולבצע החתמות סתמיות בשביל "מה אם" או מקרי פציעות, בטח שלמכבי אין את הפריבילגיה הזאת
2. וזה הכי חשוב - מוכן בהחלט לתת 5-10 דקות ללאנדסברג ויבזורי כמחליפים של גאודלוק מלקבל קו קדמי כזה, לא מסוגל להבין את אלה שחושבים אחרת
11 ספטמבר 2016, 08:01
rc4991 כתב:yzafrir כתב:בגלל שאתה כל הזמן מציין את השם שלו אז חשבתי שזה אישי נגדו...
1. הייתם צריכים להבין כבר כשמקל חתם שאין טעם בעוד גארד, מקל הגיע על תקן "הרכז הזר" ומה שהיה צריך זה רק סקנד גארד איכותי
3. אי אפשר לבנות ולבצע החתמות סתמיות בשביל "מה אם" או מקרי פציעות, בטח שלמכבי אין את הפריבילגיה הזאת
2. וזה הכי חשוב - מוכן בהחלט לתת 5-10 דקות ללאנדסברג ויבזורי כמחליפים של גאודלוק מלקבל קו קדמי כזה, לא מסוגל להבין את אלה שחושבים אחרת
11 ספטמבר 2016, 08:15
11 ספטמבר 2016, 08:33
שועל כתב:my man כתב:rc4991 כתב:מוארמן זה שחקן שממש מבאס שלא הגיע לכאן
גם במקום ראד
וכן, מוארמן לא שחקן גדול אבל הרבה יותר טוב ממה שיש לנו
11 ספטמבר 2016, 11:59
11 ספטמבר 2016, 12:09
yzafrir כתב:rc4991 כתב:yzafrir כתב:בגלל שאתה כל הזמן מציין את השם שלו אז חשבתי שזה אישי נגדו...
אני לא חושב כמוך , וממש לא איכפת לי כמה קשה לך לקבל את זה...
לטעמי סילבן הוכיח בשנים שהוא במכבי שהוא לא שחקן ליורוליג , במיוחד בחלק ההגנתי והמנטאלי. אין לי כוח לראות שחקן שעולה מהספסל ולא נותן את הכל בהגנה וזו גם הסיבה של השאירו את רוצ'סטי כמחליף. אני מעדיף לגבות את גאודלוק עם שחקן שבאמת יביא שינוי במשחק ולא יידה שלשה ישר כשיקבל כדור.
אני בכלל חשבתי שבמקום גאודלוק היו צריכים קומבוגארד שיכול לשחק ליד מקל ויוגי וגם להחליף אותם בעמדה 1 אבל ברגע כשהחתימו את גאודלוק נתנו למקל ויוגי את המפתחות לעמדה 1 באופן בלעדי לטוב או לרע. פציע של יוגב ומקל נשאר רכז יחיד.
ושוב לאותה נקודה , אני לא מאמין בסילבן ויבזורי כמחליפים ביורוליג ולכן היה צריך זר נוסף. לגבי איזה סוג של זר ? כמו שאמרתי כבר זה תלוי כמה מאמינים בכשירות של יוגב ולפי זה שהחתימו שחקן שהוא 2 קלאסי כמו סילי אז הצוות כנראה חושב שיוגב כשיר לחלוטין ולא צריך קומבוגארד כגיבוי.
תשתה מים ויהיה לך קל יותר להבין שיש כאלו שלא חושבים כמוך ולא רק בנושא הזה...
11 ספטמבר 2016, 12:12
Mitelka כתב:אנשים שסומכים על סילבן לנדסברג - שלא יתפלאו שהם קמים בבוקר עם צלחות של ראשון וירושלים. את טיפת הקרדיט שהייתה לי אליו הוא איבד במפגן הצ'וקריות שלו בעונה שעברה שבה הוא לגמרי היה הסקנד גארד המוביל (אפילו לעיתים קיבל יותר מרוצ'סטי). הגנה רעה, צ'וקריות ברגעים החשובים תמיד. אם לא החוק הרוסי הוא היה עף מפה בבעיטה.
12 ספטמבר 2016, 16:46
12 ספטמבר 2016, 16:51
12 ספטמבר 2016, 16:53
arel123 כתב:שאלה :
אילו שחקנים לדעתכם ישארו עונה הבאה ואלה יעזבו, אני מדבר יותר מבחינה כספית
כאילו זה ברור שפניני וסמית' לא ישארו עונה הבאה, אבל לדעתכם ווימס ציברס ראד ורוב שחקני הרכש ישארו?
12 ספטמבר 2016, 16:54
MTA2311 כתב:arel123 כתב:שאלה :
כאילו זה ברור שפניני וסמית' לא ישארו עונה הבאה, אבל לדעתכם ווימס ציברס ראד ורוב שחקני הרכש ישארו?
השאלה הזאת לא רלוונטית בשום צורה לנקודת הזמן הנוכחית
12 ספטמבר 2016, 17:00
arel123 כתב:MTA2311 כתב:arel123 כתב:שאלה :
השאלה הזאת לא רלוונטית בשום צורה לנקודת הזמן הנוכחית
לא קשור סתם מעניין אותי אם לדוגמא ווימס הולך להשאר גם בעונה הבאה או שזה הולך להיות כמו כל עונה שהספורסטארים עוזבים