6 לב צהוב כתב:אז ?
זה סותר את הטענות שלך שהוא לא מגיע למשחקים גדולים ושכן הניסון הוא חשוב לא פחות מכישרון , טל בישבילי הוא סמל לא יודע מה איתכם הוא צריך להישאר בקבוצה גם בתור שחקן 12-13.
הוא קפטן נבחרת ישראל , אחד הגארדים הבכיר של ישראל כבר עשור , הוא אמור לבוא אחרי דריק בתור מנהיג גם אם זה לא אומר לשחק הרבה , הוא חשוב למרקם החברתי בקבוצה כולם אוהבים אותו במיוחד הישראלים .
בורשטיין היה מצליח השנה יותר אם היה מקבל יותר דקות אני מזכיר לכם לפני הפציעה של פרקניס אפילו את ה 5 דקות הוא לא שיחק אז איך אתם רוצים שהוא יכנס לכושר משחק טוב , ישחק בצורה טובה כאשר מעלים אותו לשחק בסוף העונה לא מבין את זה.
בורשטיין לא יצליח יותר מגרונפלד בבני השרון ? תעשו לי טובה גרונפלד הזה נגר יותר מיניב גרין טל כיום היה עושה בדיוק כמונו והוא בן 30 .
שוב אני אומר לא צריך את בורשטיין ממש ליכולת מקצועית יש מי שישחק במקומו זה פניני צריך את טל כסמל של הקבוצה כמנהיג!
גמר הקופל-פור זה אירוע גדול?
איפה בורשטיין היה בפיינל-פור האחרון? מה הוא עשה בשלב ההצלבה העונה?
בכלל, מאז עונת ספחיה עבר לא מעט זמן, מה בורשטיין עשה מאז במכבי?
אני לא יודע איפה קראת שכבתי שבורשטיין לא יעשה יותר מגרונפלד בבני השרון (למרות שאני מאמין שזה נכון). אבל לא הייתי קורה לקלעי כמו גרונפלד נגר, בטח כש"הסמל" בורשטיין מעמיד ביורוליג מספר מרשים של כפחות מ21% מחוץ לקשת ו65% מהעונשין.