אשכול אירופי החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופי החדש

הודעהעל ידי rc4991 » 27 יולי 2011, 11:00

yzafrir כתב:
rc4991 כתב:אגב,יורובאסקט מציינים גם שקאחה מעוניינת בלאנגפורד למרות שיש לו חוזה
עכשיו כשאני חושב על זה אולי(ושוב רק אולי)במקרה שהוא לא ימשיך בסוף בחימקי מכבי תוכל להביא אותו כי כעת לאחר המשבר למכבי יש תקציב דומה לשל קאחה,אבל עוד פעם רק אולי ורק עם ישתחרר(מה שלא נראה לי הגיוני)

הוא חידש במהלך העונה את החוזה בחימקי לשנתיים נוספות במעל 2 מליון יורו לעונה כך שאם יעזוב זה רק בגלל שהוא כבד על חימקי מה שלא נראה הגיוני ובכל מקרה הוא הרבה מעל למה שמכבי מסוגלת כרגע לשלם....

גם לי זה לא כל כך מובן למרות שאולי התקציב של חימקי נפגע והיא תאלץ לוותר עליו ואם קאחה יכולה להרשות לעצמה להחתים אותו אז גם מכבי יכולה כי כעת התקציב שלהם ושלנו אותו הדבר(ואולי אפילו לטובת מכבי)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 27 יולי 2011, 11:05

Mta_atic כתב:פוצ'יוס (ז'לגיריס) עובר לריאל מדריד:
http://www.sportando.net/eng/europe/spa ... adrid.html
http://www.tubasket.com/noticia/El-Zalg ... /282110/84

אית'ואן מור חוזר לעמדת המלפפון - התחרט ולא יחתום בוארזה:
http://www.sportando.net/eng/italy/seri ... arese.html

ארסן איליאסובה לשלוש שנים בפנר'. גם רודי מוזכר כאופציה לבארסה או ריאל:
http://www.tubasket.com/noticia/Ilyasov ... /281680/84

לאיליאסובה אין חוזה גם לשנה הבאה?לא חשבתי שהוא יחתום לשלוש שנים
אתה יודע כמה הוא ירוויח?
מה שבטוח זה שאולקר קיבלה חיזוק משמעותי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 27 יולי 2011, 12:37

יש הערב משחק הכנה נוסף של קנדה-צרפת?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 27 יולי 2011, 12:41

חבר של מאצ'בן , ג'ארום ג'ורדן בדרך לנובו מסטו
itai7

הודעהעל ידי אורי » 27 יולי 2011, 13:21

לא נראה לי הגיוני העסק הזה עם אליאסובה. מעבר לעובדה שיש לו חוזה לעונה הקרובה, הבנתי שהוא כבד כלכלית על פנר.
אורי

הודעהעל ידי rc4991 » 27 יולי 2011, 19:24

סנט פטרסבורג במו"מ עם אנדריי קירילנקו:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 59&Lang=he
מעניין.....
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 27 יולי 2011, 19:27

הוקינס בדרך לבשיקטאש
itai7

הודעהעל ידי cannon » 28 יולי 2011, 10:38

אולימפיאקוס החתימה יוצא מכללות נוסף - מאט הווארד - פורוורד שלא נבחר בדראפט. מצטרף לקאלין לוקאס ולקייל היינס בדרך לסגל הכי לא נוצץ מזה שנים של הקבוצה מפיראוס...
מי שאולי ישפר את הסגל מבחינה של שם מוכר הוא גצ'ביצ'יוס מריטאס שכנראה נמצא בדרך לשם אם יסתדרו עם הבייאאוט שלו.
נראה לי שאם תהיה שם כימיה טובה (להזכירכם, איבקוביץ' הרס"ר הוא המאמן וגם ספאנוליס נשאר שם בסוף), יכולים להפתיע..
cannon

הודעהעל ידי asafb96 » 28 יולי 2011, 12:12

cannon כתב:אולימפיאקוס החתימה יוצא מכללות נוסף - מאט הווארד - פורוורד שלא נבחר בדראפט. מצטרף לקאלין לוקאס ולקייל היינס בדרך לסגל הכי לא נוצץ מזה שנים של הקבוצה מפיראוס...
מי שאולי ישפר את הסגל מבחינה של שם מוכר הוא גצ'ביצ'יוס מריטאס שכנראה נמצא בדרך לשם אם יסתדרו עם הבייאאוט שלו.
נראה לי שאם תהיה שם כימיה טובה (להזכירכם, איבקוביץ' הרס"ר הוא המאמן וגם ספאנוליס נשאר שם בסוף), יכולים להפתיע..

גצ'ביצ'יוס שחקן יוצא מן הכלל. הייתי מאוד שמח לראות אותו במכבי, אבל כנראה שזהה לא יקרה. אני לא רואה את מכבי משלמת ביי-אאוט לריטס. הוא הולך ליהיות אחד הגארדים הטובים ביבשת
asafb96

הודעהעל ידי misha » 28 יולי 2011, 13:17

E'Twuan Moore, הרוקי של סלטיקס שהוזכר גם בהקשר של מכבי, חתם בבנטון.

פוצ'יוס חתם באופן רשמי במדריד לשנתיים.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי שחף » 28 יולי 2011, 16:01

הסגל של אולימפיאקוס מזכיר קבוצת יורוקאפ אם מוציאים את ספאנוליס מהמשוואה. הם יהיו קבוצה ברמה של רומא או מאלאגה בעונה שעברה. האמת, אצלי זה מעלה חיוך קטן של ''מגיע להם''.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 יולי 2011, 16:44

שחף כתב:הסגל של אולימפיאקוס מזכיר קבוצת יורוקאפ אם מוציאים את ספאנוליס מהמשוואה. הם יהיו קבוצה ברמה של רומא או מאלאגה בעונה שעברה. האמת, אצלי זה מעלה חיוך קטן של ''מגיע להם''.

אולי סוף סוף זה יגרום להם לשחק כמו קבוצה ולא לסמוך רק על שמות גדולים..
אולי זה יעשה להם רק טוב..
הרי בכל עונה אחרת שחקן מוכשר כמו קייל היינס לא היה מגיע לאולי'
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 28 יולי 2011, 16:52

asafb96 כתב:
cannon כתב:אולימפיאקוס החתימה יוצא מכללות נוסף - מאט הווארד - פורוורד שלא נבחר בדראפט. מצטרף לקאלין לוקאס ולקייל היינס בדרך לסגל הכי לא נוצץ מזה שנים של הקבוצה מפיראוס...

גצ'ביצ'יוס שחקן יוצא מן הכלל. הייתי מאוד שמח לראות אותו במכבי, אבל כנראה שזהה לא יקרה. אני לא רואה את מכבי משלמת ביי-אאוט לריטס. הוא הולך ליהיות אחד הגארדים הטובים ביבשת

לא יודע... אף פעם לא התלהבתי ממנו. הוא 2 נקי. רק קלע. קלע טוב, אבל לא יותר מזה. משהו כמו קירק פני.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 28 יולי 2011, 17:14

felix_r כתב:
asafb96 כתב:

לא יודע... אף פעם לא התלהבתי ממנו. הוא 2 נקי. רק קלע. קלע טוב, אבל לא יותר מזה. משהו כמו קירק פני.

גם נבארו הוא 2 נקי, גם ניקולס כזה, ויש עוד הרבה שחקנים כאלה...
אני לא ממש מסכים שהוא רק קלעי 3. נכון זה הנשק העיקרי שלו, אבל הוא לא שחקן כמו פני. הוא עוזר בהובלת הכדור, יודע גם לחדור פה ושם ולייצר נקודות לעצמו, וגם לאחרים. הוא מאוד מזכיר לי בסגנון שלו את נבארו.
בהגנה הוא לא שוס גדול, אבל לא בור. הוא יודע להזיז את הרגליים ולא פראייר מבחינה פיזית. הוא גם שחקן מאוד צעיר, סך הכל בן 23 וכבר עשה שנה שעברה ת הפריצה שלו. הוא כבר בשל לדעתי לקבוצה גדולה. אני מאוד הייתי שמח לראות אותו פה, שחקן מוכשר מאוד. עם כיוון נכון של מאמן כמו בלאט הוא יכול להפוך לאחד הSG הטובים באירופה
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 28 יולי 2011, 19:26

קודם כל מה הקשר לנבארו בכלל? ואם כבר הזכרת את נבארו, אז לידיעתך, בשנים הראשונות של הקריירה המקצוענית, הוא שיחק כרכז.
ניקולאס? לא נכון. ניקולאס משחק גם כרכז. גצ'יאביצ'יוס - לא. ד"א, גם ניקולאס הוא לא איזה כוכב עליון.

וחוץ מזה, מה זה משנה בכלל איזה שחקנים נוספים משחקים בעמדה 2 ? איך בדיוק הם משפרים את רמתו של גצ'יאביצ'יוס? בשביל מה הזכרת אותם?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 28 יולי 2011, 19:55

felix_r כתב:קודם כל מה הקשר לנבארו בכלל? ואם כבר הזכרת את נבארו, אז לידיעתך, בשנים הראשונות של הקריירה המקצוענית, הוא שיחק כרכז.
ניקולאס? לא נכון. ניקולאס משחק גם כרכז. גצ'יאביצ'יוס - לא. ד"א, גם ניקולאס הוא לא איזה כוכב עליון.

וחוץ מזה, מה זה משנה בכלל איזה שחקנים נוספים משחקים בעמדה 2 ? איך בדיוק הם משפרים את רמתו של גצ'יאביצ'יוס? בשביל מה הזכרת אותם?

לא יודע מה נבארו שיחק בתחילת הקריירה, והאמת גם לא ממש מעניין אותי... אני זוכר אותו כSG ליד שאראס, ולאורך כל הקריירה כקלעי שיכול פה ושם לעזור בהובלת הכדור וניהול התקפות
ניקולאס יכול לשחק כרכז כמו שג'צ'ביצ'יוס יכול לשחק כרכז, יכול, אבל לא יותר מ10-15 דקות למשחק. ג'צ'ביצ'יוס שחקן שעוזר בהובלת הכדור וניהול המשחק, ויש לו גם יכולת מסירה לא רעה בכלל
בקשר לחלק האחרון, אמרתי שהם משפרים אותו? אתה אמרת שהוא "רק 2", אז הבאתי לך דוגמא לעוד שחקנים שהם כביכול "רק 2" ומשחקים ברמה גבוה. אפשר גם להוסיף שחקנים כמו ראקו, קאוקינס לאנגפורד וכו'... לא כל שחקן גדול צריך לשחק ביותר מעמדה 1 ולעשות הכל מהכל. גם כוכב כמו נבארו מתבסס בעיקר על הקליעה מ3 (ושוב, אני לא משווה בינהם ולא כלום, סך הכל נותן שחקן עם סגנון דומה שמשחק ברמות הגבוהות ביותר כדוגמא). אני לא אומר שהוא יהפוך לשחקן כמו נבארו, אבל להגיד שהוא "רק 2" ו"חי רק מה3" זה ממש לא נכון לדעתי, כי הוא אחלה שחקן שיכול להפוך לאחד קלעים הטובים ביבישת. גם אם הוא משחק רק בעמדה 2 ומתבסס הרבה על השלשות
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 28 יולי 2011, 20:26

asafb96 כתב:
felix_r כתב:קודם כל מה הקשר לנבארו בכלל? ואם כבר הזכרת את נבארו, אז לידיעתך, בשנים הראשונות של הקריירה המקצוענית, הוא שיחק כרכז.

לא יודע מה נבארו שיחק בתחילת הקריירה, והאמת גם לא ממש מעניין אותי... אני זוכר אותו כSG ליד שאראס, ולאורך כל הקריירה כקלעי שיכול פה ושם לעזור בהובלת הכדור וניהול התקפות
ניקולאס יכול לשחק כרכז כמו שג'צ'ביצ'יוס יכול לשחק כרכז, יכול, אבל לא יותר מ10-15 דקות למשחק. ג'צ'ביצ'יוס שחקן שעוזר בהובלת הכדור וניהול המשחק, ויש לו גם יכולת מסירה לא רעה בכלל
בקשר לחלק האחרון, אמרתי שהם משפרים אותו? אתה אמרת שהוא "רק 2", אז הבאתי לך דוגמא לעוד שחקנים שהם כביכול "רק 2" ומשחקים ברמה גבוה. אפשר גם להוסיף שחקנים כמו ראקו, קאוקינס לאנגפורד וכו'... לא כל שחקן גדול צריך לשחק ביותר מעמדה 1 ולעשות הכל מהכל. גם כוכב כמו נבארו מתבסס בעיקר על הקליעה מ3 (ושוב, אני לא משווה בינהם ולא כלום, סך הכל נותן שחקן עם סגנון דומה שמשחק ברמות הגבוהות ביותר כדוגמא). אני לא אומר שהוא יהפוך לשחקן כמו נבארו, אבל להגיד שהוא "רק 2" ו"חי רק מה3" זה ממש לא נכון לדעתי, כי הוא אחלה שחקן שיכול להפוך לאחד קלעים הטובים ביבישת. גם אם הוא משחק רק בעמדה 2 ומתבסס הרבה על השלשות

ושוב, מה זה משנה בכלל מה השחקנים האחרים עושים?
בשביל מה אתה מביא לי את הרשימה האינסופית הזאת של גארדים?
אז אתה יודע שמות של שחקנים. יופי!
מה הקשר שלהם לגצ'יאביצ'יוס אני עדיין לא מבין.
לא אחפת לי מה הם עושים (או אתה חושב שהם עושים).
אני לא דיברתי עליהם, אלא על גציאביצ'יוס.
את דעתי הלגיטימית עליו אני אמרתי.
אתה יכול להסכים עם הדעה שלי או לא להסכים, זכותך, אבל תחסוך ממני את הוויכוח. זה ממש לא מעניין אותי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 28 יולי 2011, 20:47

felix_r כתב:
asafb96 כתב:

ושוב, מה זה משנה בכלל מה השחקנים האחרים עושים?
בשביל מה אתה מביא לי את הרשימה האינסופית הזאת של גארדים?
אז אתה יודע שמות של שחקנים. יופי!
מה הקשר שלהם לגצ'יאביצ'יוס אני עדיין לא מבין.
לא אחפת לי מה הם עושים (או אתה חושב שהם עושים).
אני לא דיברתי עליהם, אלא על גציאביצ'יוס.
את דעתי הלגיטימית עליו אני אמרתי.
אתה יכול להסכים עם הדעה שלי או לא להסכים, זכותך, אבל תחסוך ממני את הוויכוח. זה ממש לא מעניין אותי.

תגיד אתה רציני?
אתה מנסה בכלל להבין מה כתבתי? קראת את הכל? הבנת את הכוונה??
אני יגיד את זה שוב. אמרת שאתה לא אוהב אותו, שהוא "2 נקי", לא עושה מעבר. אז אני הבאתי דוגמאות לעוד "2 נקיים" שמשחקים ברמות הגבוהות ביותר, למרות שהם גם כביכול "רק 2", וחלקם "מתבססים על השלשות". לא השוואתי בינהם ולא נעליים, הבאתי דוגמאות
עכשיו הבנת?
ואת הוויכוח אתה התחלת, אז אם אתה בא בגישה כזאת, עדיף שפשוט לא תגיב לזה במקום לשחק אותה איזה גאון גדול ולכתוב הודעות כאלה מזלזלות
asafb96

הודעהעל ידי cannon » 29 יולי 2011, 06:14

קיון דולינג, שחקן NBA לגיטימי, שהיה אמור לסגור בז'לגיריס בשבוע שעבר וזה התפוצץ ברגע האחרון, על סף חתימה באפס איסטנבול שבונה וואחד סגל...
קיי סי ריברס, מלפפון שהייתי שמח לראות פה, בדרך ללוקומוטיב קובאן, תמורת 800000 דולר לעונה (סמית' להזכירכם חתם על פחות מחצי במכבי...).
cannon

הודעהעל ידי itai7 » 29 יולי 2011, 08:15

אייסי לואו קרוב לפרטיזן
itai7

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: docariel ו־19 אורחים