פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול המועמדים להחליף את ארז

12 נובמבר 2016, 13:06

אני מסכים לגבי קאצריאקיס בגדול. הוא גם מאמן התקפה קצת יותר טוב ועם טיפה יותר ניסיון יורוליג

12 נובמבר 2016, 13:20

roy1000 כתב:
felix_r כתב:
roy1000 כתב:אוברדוביץ' עדיף מרמי הדר. זה מאמן עם נסיון יורוליג. הקבוצות שלו משחקות עם שיטה ושומרות. אז יאללה - שיוריד כמה סטירות לווימס וגאודלוק. הם יחיו עם זה.

איזה נסיון יורוליג בדיוק? פעם או פעמים עם אלבה ברלין שאף פעם לא עשתה שם כלום?
מאמן ששיא הקריירה שלו היא ליגה גרמנית? אם הוא לא הבן של אוברדוביץ', הוא מאמן בליגה השלישית ברומניה.

קציקאריס עדיף עליו 3 רמות

יכול להיות. גם נסיון של שנתיים ועוד 5-6 שנים בליגה הגרמנית עדיף מהכלום של רמי הדר. יש לו גם נסיון בתור שחקן ברמות האלה.

ברור שעדיף מישהו עם יותר נסיון, אבל אי אפשר להמשיך עם רמי הדר. זה ביזוי המועדון והאוהדים.

ההשוואה לרמי לא רלוונטית. תשווה 15 מאמנים אחרים ביורוליג לרמי ונראה לי שכולם לוקחים אותו בענק בעיני מכבי צריכה מאמן שיכול לקזז את היתרונות של הקבוצות הגדולות בתקציב ובעומק. אובראדוביץ׳ הוא בסדר. לא אובר אצ׳יבר מובהק בשום שלב של הקריירה שלו. קאציראקיס עשה רבע גמר עם בילבאו עם תקציב שהוא לדעתי חצי מזה של מכבי באותה שנה והגיע לפיינל פור של היורוקאפ.

12 נובמבר 2016, 13:34

שחף1 כתב:
roy1000 כתב:
felix_r כתב:
roy1000 כתב:אוברדוביץ' עדיף מרמי הדר. זה מאמן עם נסיון יורוליג. הקבוצות שלו משחקות עם שיטה ושומרות. אז יאללה - שיוריד כמה סטירות לווימס וגאודלוק. הם יחיו עם זה.

איזה נסיון יורוליג בדיוק? פעם או פעמים עם אלבה ברלין שאף פעם לא עשתה שם כלום?
מאמן ששיא הקריירה שלו היא ליגה גרמנית? אם הוא לא הבן של אוברדוביץ', הוא מאמן בליגה השלישית ברומניה.

קציקאריס עדיף עליו 3 רמות

יכול להיות. גם נסיון של שנתיים ועוד 5-6 שנים בליגה הגרמנית עדיף מהכלום של רמי הדר. יש לו גם נסיון בתור שחקן ברמות האלה.

ברור שעדיף מישהו עם יותר נסיון, אבל אי אפשר להמשיך עם רמי הדר. זה ביזוי המועדון והאוהדים.

ההשוואה לרמי לא רלוונטית. תשווה 15 מאמנים אחרים ביורוליג לרמי ונראה לי שכולם לוקחים אותו בענק בעיני מכבי צריכה מאמן שיכול לקזז את היתרונות של הקבוצות הגדולות בתקציב ובעומק. אובראדוביץ׳ הוא בסדר. לא אובר אצ׳יבר מובהק בשום שלב של הקריירה שלו. קאציראקיס עשה רבע גמר עם בילבאו עם תקציב שהוא לדעתי חצי מזה של מכבי באותה שנה והגיע לפיינל פור של היורוקאפ.

מצד שני קציקאריס פוטר מקובאן כי הוא לא הצליח איתם, והובס ע"י ירושלים בארנה

12 נובמבר 2016, 13:47

אין שום סיבה להביא מאמן רק עד סוף העונה. לא קציקריס ובטח ובטח שלא אובראדוביץ צריכים להישאר פה מעבר לכך. זה סתם טבק אול אובר אגיין.

12 נובמבר 2016, 13:53

MTA2311 כתב:אין שום סיבה להביא מאמן רק עד סוף העונה. לא קציקריס ובטח ובטח שלא אובראדוביץ צריכים להישאר פה מעבר לכך. זה סתם טבק אול אובר אגיין.

לשניים האלה יש קצת יותר נסיון מטבק, עם כל הכבוד. עדיין, אני חושב שעדיף להביא מישהו עד סוף העונה מלהמשיך ולהתבזות עם רמי הדר. בסופו של דבר, אתה לא יכול לסיים בתחתית היורוליג עוד עונה. צריך שהקבוצה תהיה תחרותית גם אם לא תהיה הצלבה.

12 נובמבר 2016, 13:55

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:אין שום סיבה להביא מאמן רק עד סוף העונה. לא קציקריס ובטח ובטח שלא אובראדוביץ צריכים להישאר פה מעבר לכך. זה סתם טבק אול אובר אגיין.

לשניים האלה יש קצת יותר נסיון מטבק, עם כל הכבוד. עדיין, אני חושב שעדיף להביא מישהו עד סוף העונה מלהמשיך ולהתבזות עם רמי הדר. בסופו של דבר, אתה לא יכול לסיים בתחתית היורוליג עוד עונה. צריך שהקבוצה תהיה תחרותית גם אם לא תהיה הצלבה.

זה אותו קונספט. זה עוד מאמן שמביאים רק בשביל להגיד "הנה, עשינו, ניסינו" . ההפרש בין להתבזות מאוד עם רמי לבין להתבזות קצת פחות עם אובראדוביץ לא שווה את המשכורת הנוספת על הפיירול.

12 נובמבר 2016, 14:13

MTA2311 כתב:זה אותו קונספט. זה עוד מאמן שמביאים רק בשביל להגיד "הנה, עשינו, ניסינו" . ההפרש בין להתבזות מאוד עם רמי לבין להתבזות קצת פחות עם אובראדוביץ לא שווה את המשכורת הנוספת על הפיירול.

כל סיפור המשכורת נראה לי לא רלוונטי. במילא במכבי לא עובדים עם איזה תקציב מוגדר אלא עושים מה שבא להם.

אני חושב שיש פער בין לסיים במקום 10 עם מאמן נורמלי ולשחק כדורסל נורמלי לבין לסיים במקום 12-13 ולהתבזות בחצי מהמשחקים. גם לנאמנות של האוהדים יש גבול.

12 נובמבר 2016, 14:16

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:זה אותו קונספט. זה עוד מאמן שמביאים רק בשביל להגיד "הנה, עשינו, ניסינו" . ההפרש בין להתבזות מאוד עם רמי לבין להתבזות קצת פחות עם אובראדוביץ לא שווה את המשכורת הנוספת על הפיירול.

כל סיפור המשכורת נראה לי לא רלוונטי. במילא במכבי לא עובדים עם איזה תקציב מוגדר אלא עושים מה שבא להם.

אני חושב שיש פער בין לסיים במקום 10 עם מאמן נורמלי ולשחק כדורסל נורמלי לבין לסיים במקום 12-13 ולהתבזות בחצי מהמשחקים. גם לנאמנות של האוהדים יש גבול.

אני חושב שכדאי להביא מאמן נורמלי עד סוף העונה, בניגוד לדעה הרווחת פה, אני חושב שעדיין אפשר להוציא משהו מהעונה. אבל רק עד סוף העונה, ושנה הבאה להתאבד על טרינקיירי, אפילו לפני, כמו שעשו עם קווינסי וצירבס

12 נובמבר 2016, 15:15

את ארז פיטרו אחרי שני מחזורים, אם השמועות על אוברדוביץ' נכונות אז את רמי יפטרו אחרי 5 מחזורים או משהו בסביבה, ואני שואל מה נהיה? יש כאן דרך, סבלנות, חזון, אמון במי שבחרת ללכת איתו? אם מיניתם מישהו למאמן אז תנו לו זמן לעבוד, הכל מהיום למחר. זאת לא דרך מצטער. או שמביאים מאמן שסומכים עליו גם לעתיד או שמשאירים את רמי הדר.

12 נובמבר 2016, 15:53

הבעיה שמישהו מחשיב את רמי כמאמן ולא כאיזה אפיזודה חולפת. באופן כללי, זאת בעיה שלהם

12 נובמבר 2016, 16:03

roy1000 כתב:

לא ממש.

כנס רגע לדף של אוברדוביץ' בויקיפדיה. פרט לאלבה ברלין (שגם היא לא שוס גדול) איפה הוא אימן? בפולין ובאוקראינה.

עכשיו כנס לדף של טבק בויקיפדיה ותראה שאפילו הוא עבד במקומות הרבה יותר שווים מסשה אוברדוביץ'!

12 נובמבר 2016, 16:08

יש מצב שמכבי מחכים עד אחרי המשחק כדי לסגור עם אוברדוביץ
אולי זה מסביר למה ביקשו ממנו לחקות יומיים

12 נובמבר 2016, 18:17

0ved1212 כתב:יש מצב שמכבי מחכים עד אחרי המשחק כדי לסגור עם אוברדוביץ

אם זה ככה, אז זה ממש מזכיר את מה שעשו לארז, כשפיטרו אותו אחרי משחק ליגה זניח בשבת.

קשה לי להאמין שההיסטוריה תחזור.

האמת שאני די מסכים עם תוז'ה. איפה הדרך של המועדון הזה? האם באמת חשבתם שמאמן ליגה, שרוב שנותיו אימן בליגה השניה בכלל, והגיע לחיפה, רק כי הוא איפשר לרוזן לשלוט על הכל בשלט רחוק, יוביל קבוצה ביורוליג?
מה הנסיון שלו בכדורסל האירופאי וברמה הזאת?

12 נובמבר 2016, 18:25

jol9 כתב:

אם זה ככה, אז זה ממש מזכיר את מה שעשו לארז, כשפיטרו אותו אחרי משחק ליגה זניח בשבת.

האמת שאני די מסכים עם תוז'ה. איפה הדרך של המועדון הזה? האם באמת חשבתם שמאמן ליגה, שרוב שנותיו אימן בליגה השניה בכלל, והגיע לחיפה, רק כי הוא איפשר לרוזן לשלוט על הכל בשלט רחוק, יוביל קבוצה ביורוליג?

לא חושב שיפטרו את רמי, יותר בכיוון של יסיטו אותו חזרה לעמדת עוזר המאמן הראשון. הוא לא היה אמור להיות מאמן מלכתחילה, אולי מאמן זמני עד שימצאו מאמן טוב, אבל לא מאמן שהם טענו שהוא קבוע.

12 נובמבר 2016, 19:25

רמי יועד להיות עוזר מאמן, המשכורת שהוא מקבל עכשיו נשארה בהתאם. כמו שרומן אמר, אם וכאשר יביאו מאמן חדש, ההנהלה תבוא לרמי ותודיע לו שהוא חוזר לעמדתו הטבעית (אם הוא רוצה להמשיך לקבל משכורת) אם הוא מסרב, תודה ושלום.מכבי לא צריכה לשלם לו שקל.

12 נובמבר 2016, 19:28

השאלה היא אחרת
נניח ובאמת מחפשים מאמן ובאמת יחליפו את רמי הדר
עזבו אם מי שיגיע יהיה ראוי או לא ואם יש משהו בכלל להוציא מהעונה הזאת, אותי יותר מעניין עניין ההצהרות של שמעון מזרחי
הוא חושב שפשוט לאף אחד לא יהיה אכפת שהוא הצהיר בכל חור שרמי הדר המאמן עד סוף העונה ולא מחפשים לו מחליף? כי כבר איזה שנתיים שאני מנסה להבין איך המוח של הבן אדם הזה עובד ואני עדיין לא..לא בכיוון
גם על טבק הוא הצהיר בביטחון מוחלט שיהיה פה השנה ואני בספק אם לא ידעו כשהחתימו אותו, שהוא רק החתמת ביניים עד ארז בקיץ

12 נובמבר 2016, 19:30

RomanR כתב:
jol9 כתב:

לא חושב שיפטרו את רמי, יותר בכיוון של יסיטו אותו חזרה לעמדת עוזר המאמן הראשון. הוא לא היה אמור להיות מאמן מלכתחילה, אולי מאמן זמני עד שימצאו מאמן טוב, אבל לא מאמן שהם טענו שהוא קבוע.

תראה, אוברדוביץ' היה פנוי גם לפני שבועיים ושלושה.
אם בסוף הוא (או זדובץ' או כל מאמן אחר שהיה פנוי אז) יגיע, אז אני באמת לא מבין מה הם ניסו לעשות כאן...

12 נובמבר 2016, 19:32

Holiday_Armadillo כתב:השאלה היא אחרת
עזבו אם מי שיגיע יהיה ראוי או לא ואם יש משהו בכלל להוציא מהעונה הזאת, אותי יותר מעניין עניין ההצהרות של שמעון מזרחי
הוא חושב שפשוט לאף אחד לא יהיה אכפת שהוא הצהיר בכל חור שרמי הדר המאמן עד סוף העונה ולא מחפשים לו מחליף? כי כבר איזה שנתיים שאני מנסה להבין איך המוח של הבן אדם הזה עובד ואני עדיין לא..לא בכיוון
גם על טבק הוא הצהיר בביטחון מוחלט שיהיה פה השנה ואני בספק אם לא ידעו כשהחתימו אותו, שהוא רק החתמת ביניים עד ארז בקיץ

שמעון לא מכוון את הדברים שלו לאנשים בעלי תבונה. יש לו 11 אלף מנויים שמעניינים אותו, ובשבילם הוא אלוהים לא משנה מה יוצא לו מהפה.

12 נובמבר 2016, 19:34

MTA2311 כתב:

שמעון לא מכוון את הדברים שלו לאנשים בעלי תבונה. יש לו 11 אלף מנויים שמעניינים אותו, ובשבילם הוא אלוהים לא משנה מה יוצא לו מהפה.

נכון מישהו פתח עמוד שמצטט את גור שלף בשביל להראות את כל הדברים המטומטמים שהוא אומר? אז אותו דבר, רק לשמעון

12 נובמבר 2016, 19:35

אני חושב שהבן אדם פשוט מאוד מאוד מיושן. הוא לא מבין שהעולם השתנה, ושהכל נגיש ומאוד בקלות, ואי אפשר להכחיש דברים, כמו שהיה אפשר בעבר.

אבל הסיבה החשובה יותר לדעתי היא שפשוט לא ממש איכפת לו מכלום (אולי בגלל הזקנה).
נראה לי שחבל על הזמן שלך לנסות לפענח את האיש.
נושא נעול